Gość: Widzew rządzi!!! IP: *.toya.net.pl 07.06.09, 19:44 Dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nas Sylwester Cacek: Chcemy grać w pucharach IP: *.toya.net.pl 07.06.09, 19:46 Kaka Widzew !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Sylwester Cacek: Chcemy grać w pucharach IP: *.centertel.pl 07.06.09, 19:50 Widać że Cacek chyba potrafi uczyć się na błędach. Rozsądne słowa rozsądnego człowieka. Super że Widzew ma takiego właściciela. Teraz czekamy na kolejne sukcesy i wspieramy. Tak ja to widze, Łódź tylko Widzew!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Widzew RTS Sylwester Cacek: Chcemy grać w pucharach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 20:00 Właściwy człowiek na właściwym stanowisku. Dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAŁUCIARZE Sylwester Cacek: Chcemy grać w pucharach IP: *.retsat1.com.pl 07.06.09, 20:00 JESTEM SZCZESLIWY ZE W WIDZEWIE JEST TAKI GOSC....DUZO MU MY KIBICE ZAWDZIECZAMY BO BYŁO JUZ NAPRAWDE TRAGICZNIE!WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA PANA PANIE PREZESIE...OCZYWISCIE WIELKIE DZIEKI DLA NASZEGO BONKA DZIEKI KTOREMU MAMY TAKICH LUDZI W WIDZEWSKIEJ RODZINIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbysio Re: Sylwester Cacek: Chcemy grać w pucharach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 20:26 Przyjemnie się czyta wywiad z rozsądnym człowiekiem, który wie, czego chce w biznesie, jakim jest piłka nożna. Oby wszystko się udało,trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
pixon5 Radek Matusiak 07.06.09, 20:01 Radek Matusiak powinien zostac !! oczywiscie warunek ze chce wrocic do formy i chce to zrobic w Widzewie ! wiosna gral slabo ale inaczej byc nie moglo,kazdy kto choc troche zna sie na pilce to wie ze po takiej przerwie ciezko "zblysnac"!! jesli wezmie sie do pracy to wierze ze Widzew bedzie mial z Niego pozytek !! ale nie wczesniej niz na wiosne 2010 nie ma co liczyc ze to bedzie stary dobry Radek !! czasu nie da sie oszukac,problem w tym zeby zacisnal zeby i zap.....ja w kazdym razie licze ze nie peknie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Radek Matusiak IP: *.toya.net.pl 07.06.09, 20:27 Tylko że Jemu się nie chce a do 2010 to Piech będzie w reprezentacji;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Widzew RTS Re: Radek Matusiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 23:52 Też tak uważałem, ale po tym jak pojechał sobie na finał LM straciłem do niego zaufanie. W jego sytuacji każdy zawodnik któremu zależy na powrocie do formy śmigałby na treningi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Sylwester Cacek: Chcemy grać w pucharach IP: 82.139.27.* 07.06.09, 21:09 Panie Sylwestrze - dziekują również kibice Widzewa ze Skarżyska. Tak trzymac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC Koluszki Dzienkujemy !!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.09, 21:45 DZIENKI WIDZEW !!! KOLUSZKI SOM CAŁE CZERWONE !!! WYCHOWANI NA BŁENDACH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Dzienkujemy !!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.06.09, 21:51 jak zwykle jakis wieprz z aleja chooyni 2 musial tutaj zablysnac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaxMartin Sylwester Cacek jest OK. IP: *.toya.net.pl 07.06.09, 23:12 należą sie wielkie podziękowania dla Sylwestra Cacka. naprawdę dużo robi dla naszego ukochanego Widzewka, a ta dzisiejsza wypowiedz świadczy tylko o tym, że jest świadom celu. To konkretny facet i świetny strateg !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny lks Re: Sylwester Cacek jest OK. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.06.09, 23:26 grac w pucharach bedziecie owszem o puchar ekstraklasy i pp jesli oczywiscie sylwek kupi odpowiedni wyrok w sn ale przecierz on wszzstko moze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kałamarnica Re: Sylwester Cacek jest OK. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 08:03 owszem, dużo może w przeciwieństwie do Pana Ośmiornicy K., który potrafi strzelać z ucha, co już wam wchodzi w krew będzińscy Dajdaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Szanowny kolego Daj Daj proponuje trzymac swoj IP: *.blackberry.net 08.06.09, 01:18 Swinski ryj blizej swego chlewu na Gruzowisku, bo na dzien dzisiejszy jak tak wszystko pojdzie to Ekstraklasa bedzie dla was zjawiskiem tak samo abstrakcynym jak dla swini niebo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garu08 Sylwester Cacek: Chcemy grać w pucharach IP: *.toya.net.pl 08.06.09, 10:24 Oby Cacek poprowadził Widzew na najsławniejsze światowe stadiony:)Fajny wywiad GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laguna Chcecie grać w pucharach? poczekajcie do środy 10 IP: *.zdnet.com.pl 08.06.09, 17:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <R> Re: Chcecie grać w pucharach? poczekajcie do środ IP: *.toya.net.pl 08.06.09, 17:27 I co się stanie? Nawet, jeżeli sąd przychyli się do kasacji, to i tak kluby nie są karane już za korupcje (patrz: Jaga) więc zajmij się swoim klubem jakikolwiek on nie jest frustracie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Sylwester Cacek: Chcemy grać w pucharach IP: *.toya.net.pl 08.06.09, 17:30 Zapowiada się dla Was fajnie. Oby zrealizował swoje zapowiedzi. Powodzenia Pozdro dla Normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smat Sylwester Cacek: Chcemy grać w pucharach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 20:55 Świetny wywiad. Puchary za kilka lat......oby się sprawdziło.Miałem szczęście przeżywać wielkie chwile kiedy Widzew rzucał na kolana Liverpool,Man.Utd.,Man.City czy Juventus,mam nadzieję ,że zobaczę jeszcze kolejne pucharowe zwycięstwa Czerwono-Biało-Czerwonych na nowym stadionie przy al.Piłsudskiego.Kibice Widzewa na to zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś