jaoy 23.06.09, 09:51 Na byłą pierwszą damę, gdyby w drugiej turze walczyła z Donaldem Tuskiem, chce głosować aż 47 proc. ankietowanych i to ona wyrasta na najpoważniejszą rywalkę dla premiera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaoy Re: fascynujące 23.06.09, 09:57 kurde tysz tak myśle - nie.............och. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Na Prezydenta 23.06.09, 09:59 Szkoda, że w sondażach nie uwzględnia się Dody. Albo braci Mroczków. Lub Koziołka Matołka. Czy, dajmy na to, Zbyszka z Bogdańca. Podejrzewam, że i on mógłby nieco zamieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:03 Ale Doda ma głównie elektorat niepełnoletni, zwycięży nie na tym poziomie, Potworze Bigusiowy! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:06 Tak tak. A Jola K. ma niewątpliwie elektorat wśród pełnoletnich. Wałęsa też ma, Kuroń też miał, nawet Janek Pietrzak był wysoko notowany. Jest takie jedno małe miki: co innego kogoś lubić, a co innego na niego głosować. Aha. W 2005 Donek też miał miażdżącą przewagę. W sondażach. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:11 To będzie pierwszy przypadek że wnuk wermachtowca zostanie Polskim Prezydentem...Piłsudzki chyba w grobie się przewraca;-) ale liczę i zagłosuję na Kaczyńskiego lub innego kandydata z PiS i tylko Polska Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:19 Spoko. Do wyborów Donek się wykopyrtnie. Żadne pompowanie sondażowni, żadne merdialne wmawianie Polakom, że ten plastikowy goguś będzie ich zbawcą się nie sprawdzi. Jestem o to jakoś dziwnie spokojny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huhu Re: Na Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 10:45 Tak samo jesteś spokojny, jak spokojny byłeś, że PiS wygra w cuglach wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huhuhu Re: Na Prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:12 A bo nic. Pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he3y Człowiek prasówka IP: 94.254.184.* 23.06.09, 11:17 on wierzy we wszystko co napiszą w naszym dzienniku, niestety w innych gazetach też, no i takie są efekty, jak widać wierzy bez refleksji Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:21 Stanlay Tymiński też miał miażdżącą przewagę w wyborach, a Olek aż 10 lat szedł tą drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:30 Stachu T. wywinął przede wszystkim numer "sile spokoju". Zaplecze Tadka tak się ciężko zdziwiło, że niektórym do dzisiaj szczeny leżą na podłodze. Łolek dychę prezydentował, bo to co się działo w merdiach na ówczas było praktycznie w Polsce czymś zupełnie nowym, nieznanym, Polacy kupowali to świecidełko z niebieskimi kontaktami w oczach i podobną w kolorze koszulkę, bo złapali się na lep reklamy. Teraz to nie przejdzie. Nie mówiąc już o tym, że Donek przy "magistrze" to ledwie erzac. Bo co by o "prezydencie wszystkich Polaków" nie gadać, to ma on trochę polotu. A Donald... Cóż. Jaki koń jest każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:36 Stachu miał super wiadomości...miał szansę materiały z czarnej teczki są w teczce Zyzaka Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:54 A bo to kto z pospólstwa wie, co też tam w tej czarnej teczce było? O tym wie tylko Stachu i ci, co mu tę wiedzę podrzucili. Może to wszystko koreluje z tym co jest w książce P. Zyzaka, ale Stan mógł mieć dużo więcej zadziwiających kąsków. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:08 big_news napisał: > Szkoda, że w sondażach nie uwzględnia się Dody. Albo braci Mroczków. Lub > Koziołka Matołka. Czy, dajmy na to, Zbyszka z Bogdańca. Podejrzewam, że i on > mógłby nieco zamieszać. Stawiam na Batmana w takim razie...żenada że nostalgia za komuchami wciąż żywa Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:21 Batman, powiadasz... Hm. Póki co góruje Kaczor... Donald:) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:27 Zastanawia mnie, dlaczego wiedza o pedofilach jest tu tematem tabu, przecież służyć może tylko profilaktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:32 Ty chyba zadaniowana jesteś. Gotów jestem przyjąć taką opcję, widząc Twoje ustawiczne próby wywracania wątków do góry nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:34 big_news napisał: > Ty chyba zadaniowana jesteś. > Gotów jestem przyjąć taką opcję, widząc Twoje ustawiczne próby wywracania wątkó > w > do góry nogami. przysłowie to super troll jest,może ładny...ja już bym dawno bana dostał za ....nie na temat;-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:56 Podejrzewasz, że admini stosują taryfę ulgową dla Przyslowie z racji jej urody? Hm. Kto wie, kto wie, może coś w tym jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh [...] IP: 94.254.184.* 23.06.09, 11:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: dialog przykładowy 23.06.09, 11:41 A czytałeś wczoraj, Bigusiu, o tym kundelku, który utknął w szparze drzwi i wciąż zawodził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh dobre IP: 94.254.184.* 23.06.09, 12:17 schemat numer jeden, oni was tego uczą?? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:47 Czasem stawiam sobie zadania. Ale jak mam wywrotowo nie wywracać wątków, skoro mój oddzielny wątek szerzący profilaktyczną wiedzę o internetowych praktykach pedofilów właśnie wyleciał w powietrze? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:51 Może trzeba było wyraźnie o tym powiedzieć, skoro już zechciałaś poruszyć ten temat w innym wątku? No bo niby skąd ktoś, kto nie ma wiedzy o zakładanych przez Ciebie wątkach ma wiedzieć, co Tobą kieruje? O ile wiem, Duch Święty się tu nie udziela. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Na Prezydenta 23.06.09, 10:33 przyslowie napisała: > Zastanawia mnie, dlaczego wiedza o pedofilach jest tu tematem tabu, > przecież służyć może tylko profilaktyce. miasto dba o swoją estetykę by słowikiem nie zostało;-) wystarczą beczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Wolę ją niż jego skoro taki wybór będzie IP: *.toya.net.pl 23.06.09, 10:43 ... Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Ale, zastanowiwszy się uprzednio... 23.06.09, 11:45 to właśnie jest najpoważniejszy z dostrzegalnych obecnie kandydatów. Reszta jest o wiele bardziej komiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Ale, zastanowiwszy się uprzednio... 23.06.09, 18:37 Nie ma się co ekscytować Kwaśniewską, bo to temat wyłącznie prasowy. Zbigniew Z. za to na pewno wystartuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Ale, zastanowiwszy się uprzednio... IP: *.toya.net.pl 24.06.09, 09:22 ziobro na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Ale, zastanowiwszy się uprzednio... 24.06.09, 09:29 Obecny Prezydent jest świetny i dba i interesy Polski,nie wiedzę powodu by go zmieniać Odpowiedz Link Zgłoś