Gość: mandzia28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 21:36 Witam, czy ktoś może wie gdzie można ukończyć dobry kurs fryzjerski w Łodzi? Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariusz Re: kurs fryzjerski IP: *.lodz.mm.pl 14.09.09, 19:51 slyszalem ze w anagrze jest dobry kurs. a ty cos wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kurs fryzjerski IP: 91.193.160.* 14.09.09, 22:04 złap kontakt ze stylistką panią Moniką fryzjerstwo Academikus Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio80 Re: kurs fryzjerski 09.06.14, 13:33 Mam koleżankę która chodziła na kurs do jakiejś szkoły w Łodzi ale muszę dopytać i wam dam znać gdzie dokładnie. Ja wybrałem Warszawę i szkołę Select, oni mają renomę i najlepsze opinie na fb. Już od drugiego dnia była sama praktyka, na początku było ciężko z samym strzyżeniem schodziło mi się 3 godziny - maskara :d ale z czasem było tylko lepiej ;) A na sesji jak poszalałem z fryzurką heheh byłem z siebie mega dumny ;) jak chcecie nauczyć się zawodu to polecam wam to szkolenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skowronek.qq Re: kurs fryzjerski 24.06.14, 13:42 fredzio80 ja też byłam w szkole Select na kursie ;) mega pozytwna atmosfera, bardzo dużo się nauczyłam ;) a te 4 tygodnie kursu zleciały tak szybko, że ze łzami w oczach odchodziłam ostatniego dnia ;/ w sumie zastanawiam się czy jeszcze raz tam nie pójść :D nigdzie nie podłapie tyle praktyki co tam , klientek jest full wypas wiec jest się na kim szkolić ;) polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotemik Re: kurs fryzjerski 22.09.14, 15:07 Moja chrześnica szukała szkoły w Łodzi o profilu fryzjerskim. Z tego co kojarzę to od roku jest w piłsudskim na profilu fryzjerskim. Może spróbuj tam? Ja (tak jak większość) rodziny cieszymy się z jej wyboru, bo w końcu mamy wszyscy prywatnego fryzjera w rodzinie:D Odpowiedz Link Zgłoś