Gość: bodzio IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 21:21 Wisła Płock dno,brak zangażowania,drużyna nie przygotowana przez trenera,śmietnik na boisku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Johny Re: Wisła Płock - Torpedo MAZ Mińsk 0:0 IP: hpcache:* 28.03.03, 07:07 A ja wcale tak nie uważam brakuje im skuteczności ale nie grają najgorzej. Pewnie że nie jest to Real Madryt ani nawet Wisła Kraków, ale takie są polskie realia. Powinno być dobrze, są przebłyski dobrej gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wisła Płock - Torpedo MAZ Mińsk 0:0 IP: 130.94.107.* 28.03.03, 07:28 Gość portalu: bodzio napisał(a): > Wisła Płock dno,brak zangażowania,drużyna nie przygotowana > przez trenera,śmietnik na boisku a ty jestes nieudacznik zyciowy czlowiek znerwicowany i smierdzi ci z pyska co do meczu chlopaki walczyli moglismy wygrac ale rownie dobrze przegrac sparing na pewno byl potrzebny bo szanse gry dostali tacy zawodnicy jak w bramce Kapsa w polu mlody Peszko obaj spisali sie poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Wisła Płock - Torpedo MAZ Mińsk 0:0 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 08:30 A ja chciałem napisaćże kolega powyżej podpisuje się moim nikiem. Oświadczam że to nie jest moja wypwiedź (mimo iż się z nią agadzam). Johny ( N@fciarze SQUAD ) Musimy ustalić te nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: Wisła Płock - Torpedo MAZ Mińsk 0:0 IP: 203.57.192.* 28.03.03, 09:24 Nie wiem co sie dzialo na meczu ale narazie mamy remis: smietnik 2 : nawet niezla gra 2 .... prosze o dalsze zdania. Nawet niezle ze Peszko i Zajac dostali szanse... moze znajdzie sie jakies zimowe wzmocnienie w tych zawodnikach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kepek kibic -wieśniak IP: *.miks.uj.edu.pl 31.03.03, 08:44 Gość portalu: kibic napisał(a): > > a ty jestes nieudacznik zyciowy czlowiek znerwicowany i > smierdzi ci z pyska A ty jesteś niwyedukowanym prostakiem, który na ktrytyke potrafi odpowiedzieć tylko inwektywami (jezeli wiesz co to jest?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMUDA Re: Wisła Płock - Torpedo MAZ Mińsk 0:0 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 11:09 chetnie sprowadze citke, wojtale, majaka, lapinskiego, marka koniarka i innych weteranow polskich boisk pilkarskich ostatnich kilkunastu lat moj telefon 266 74 65 czeka goracy franio Odpowiedz Link Zgłoś