iluminacja256 24.07.09, 14:04 lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/1028117.html?ses_nm=1eb83eca1451e9fdec966a73f5f097fa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: więc tak Re: I co o tym powiecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 14:08 Zaraz Longeta napisze, że to jej wina, bo prowokowała i jak suka nie da, to pies nie weźmie. Albo napisze, że to wina Donka i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 14:13 Narzeczony zawiózł Joannę do prywatnego gabinetu ginekologicznego. Tym razem badanie trwało ponad dwie godziny. Pani doktor była pełna wyrozumiałości, zrobiła obdukcję, podała dziewczynie leki, wyjaśniła też, do kogo zwrócić się po pomoc. Nie pobrała żadnej opłaty. wzruszająca historia...i tyle na temat Odpowiedz Link Zgłoś
ares1970 Re: I co o tym powiecie? 25.07.09, 19:47 Nie wiem czy się powtórzę, ale kto w sprawie pracy umawia się na ulicy?! Trzeba być naprawdę chorym psychicznie żeby tam iść. A działania lekarza i policji to już inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: I co o tym powiecie? 25.07.09, 19:49 ares1970 napisał: > Nie wiem czy się powtórzę, ale kto w sprawie pracy umawia się na ulicy?! Trzeba > być naprawdę chorym psychicznie żeby tam iść. A działania lekarza i policji to > już inna bajka. nie odbiegały od normy UE...tam jest jeszcze gorzej,nawet z Katarem POlecam siedzenie w Irlandii i walkę z infekcją Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 14:14 Genralnie tłumaczenie wszystkich w tym watku jest moim zdaniem CHORE . - gdyby sie umyła, to zatarłaby slady, a lekarza jak widać bardziej obchodza czyjeś nogi upaprane w ziemi niz badanie - nie dostała postinoru , choc powinna dostac go od reki od tego lekarza, którego tak interesowały jej nogi - po badanie na HIV i po obdukcję miała sobie jechać tramwajem w miescie w meijsca odległe o 15 km od siebie;/ - chłopak w zasadzie , jak sie okazało, nadaje sie od razu na psychoterapeutę, po co komu wiec w ogóle ta psychologia? - policja ma problem , zeby przez dwa dni namierzyć numer komórki... Zal gadać - procedura postepowania w takim wypadkujest jak widac tak samo traumatyczna jak samo zdarzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 14:20 Interwencję w sprawie zachowania łódzkiej policji zapowiadają też parlamentarzyści.- W głowie się nie mieści, że tak potraktowano ofiarę przestępstwa. Policja, czyli aparat państwa, nie wypełniła swoich podstawowych ustawowych obowiązków. To dowód na to, że policja wymaga pilnej reformy. Przyjrzymy się sprawie i poprosimy komendanta wojewódzkiego o wyjaśnienia - mówi poseł Marek Suski, zasiadający w Sejmowej Komisji Spraw Wewnętrznych i Administracji. to już jest zabawne...biorąc POD uwagę gdzie PO rozłożyła PiS,dla przyPOmnienia w kryminale PiS nie miał szans,dziewczyna tez nie ma szans...takie rządy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahahahha a nie mówiłem? biedny zakompleksiony człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 14:22 > to już jest zabawne...biorąc POD uwagę gdzie PO rozłożyła PiS,dla > przyPOmnienia w kryminale PiS nie miał szans,dziewczyna tez nie ma > szans...takie rządy Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: a nie mówiłem? biedny zakompleksiony człowiek 24.07.09, 14:25 hehehehe to jeszcze lepsze niż ten dramat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eureka z pewnością IP: 193.238.18.* 24.07.09, 17:45 Dla trolla prowokatora pokarm pierwszej klasy, żryj naści smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Taki system...minister PO rzadzi 24.07.09, 17:48 Co na to dyrekcja szpitala? - W dzisiejszych czasach niekoniecznie trzeba zamazywać ślady gwałtu podczas mycia. Pacjentka musiała rzeczywiście być brudna, bo lekarz wpisał taką uwagę w kartę pacjentki. Zrobiliśmy to, co do nas należało. Badanie trwało całe 15 minut. Pobraliśmy materiał genetyczny - powiedziała Beata Bober, dyrektor szpitala im. Rydygiera. - Podczas badania pacjentka nie umiała sama przekazać informacji o tym, co się stało. Co do obdukcji, poszkodowana mogła jechać do Zakładu Medycyny Sądowej (odległego o 6 km - przyp. red.), a jeśli chce sobie zrobić testy na AIDS, może jechać do szpitala Biegańskiego (10 km dalej - przyp. red.) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 14:24 Gość portalu: więc tak napisał(a): > Zaraz Longeta napisze, że to jej wina, bo prowokowała i jak suka nie > da, to pies nie weźmie. Albo napisze, że to wina Donka i PO. bo to prawda...dziewiętnastolatka liczyła na kasę bez wykształcenia w tym wieku to już się myśli oraz za POdjęte decyzje się odpowiada przy okazji nie znam Podłużnika Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 14:28 > bo to prawda...dziewiętnastolatka liczyła na kasę bez wykształcenia Aha i dlatego ktoś ja zgwalcił, niezłe tłumaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 14:33 iluminacja256 napisał: > > bo to prawda...dziewiętnastolatka liczyła na kasę bez > wykształcenia > > Aha i dlatego ktoś ja zgwalcił, niezłe tłumaczenie... Dla gwałciciela kula w łeb,ale nie będę POpierał głupoty na parkingu w sprawie pracy..żenada temat nadaje się tylko do Kosza Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 14:45 Moze trudno ci w to uwierzyć, ale czesto np. przedstawieciele handlowi spotykają sie na parkingach przy centrach handlowych i ida potem gdzieś usiaść itp, bo jest to dla nich po prostu wygodne...nie musisz latać i szukać parkingu, zeby umówić sie z kimś z innego maista na rozmowę kwalifikacyjna w miejscu odległym od parkingu o 2 km... To tak tytułem ciekawostki Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 14:48 tytułem ciekawostki obdukcja kosztuje...na dodatek nie każdy ginekolog ją robi:-) sezon na kaczki i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: I co o tym powiecie? IP: *.toya.net.pl 24.07.09, 15:31 > Zaraz Longeta napisze, że to jej wina, bo prowokowała i jak suka nie > da, to pies nie weźmie. Albo napisze, że to wina Donka i PO. Niestety, ale znasz Longete jak zly pieniadz. Sprawdzilo sie co do joty, bylo PO, byla wina szukajacej pracy maturzystki. A pana dr. to do lasu wywiezc bez butow w bagazniku, a jak wroci po paru godzinach i na policje sie zglosi, obsobaczyc, ze brudnymi nogami brudzi posadzki w gmachu policji. Co do bilingow, pewnie aparat byl na karte, a tel. koles wyrzucil. Mam nadzieje, ze dziewczyna pamieta samochod i poda portret pamieciowy, a ludzka szmata zostanie dorwana i odsiedzi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: I co o tym powiecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 15:39 > Niestety, ale znasz Longete jak zly pieniadz. Sprawdzilo sie co do > joty, bylo PO, byla wina szukajacej pracy maturzystki. Chciałbym go tak nie znać, jak go znam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 16:11 Najgorsze jest to, z e to juz drugi bardzo nieciakwy gwałt w Łodzi w ciagu ostatniego miesiaca. Ponoc powypuszczali z wiezienia ostatnimi czasy sporo elementu z odsiadek, wiec są rezulataty... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 16:38 Jakolwiek to smutno brzmi, to gwaltow sie nie wyeliminuje, czy to w Lodzi, czy gdzie indziej. Jak sie czyta o ilosciach tabletek gwaltu przejetych od przestepcow, to wlos sie jezy. Chodzi raczej o nieuchronnosci kary dla gwlaciciela i o dobra opieka nad ofiara. A to co sie wydarzylo w szpitalu o pomste do nieba wola. Mam nadzieje, ze jakies wnioski na przyszlosc beda wyciagniete przez tych na gorze i na dole, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 16:45 te wstrętne szpitale!!!...dobrze że są prywatne gabinety co za darmo obdukcję zrobią i za rękę POtrzymają oraz POsprzątają,na pewno też i gwałciciela znajdą czego wszystkim łodziankom życzę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 17:11 Nie sadzę, zeby to był watek zabawowy do usmieszków Lekarz nie dął nawet dziewczynie postinoru, który ofiary gwałtu powinny otrzymywac autoimatycznie ,przez co mogła byc moze wylądować w sprawie przeciw Państwu Polskiemu w Strasburgu ( Bo jak wiadomo poczetych nie powinno sie usuwac, bo sumienie zabrania ) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 17:12 z tego co wiem nie daje się go ot tak sobie...na życzenie Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 17:14 Z tego co wiem, ofiara gwałtu dostaje go od tak , po gwałcie, zeby jej nie fundować aborcji kilka tygodni pózniej. Ot tak, na zyczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 17:18 iluminacja256 napisał: > Z tego co wiem, ofiara gwałtu dostaje go od tak , po gwałcie, zeby > jej nie fundować aborcji kilka tygodni pózniej. Ot tak, na zyczenie. widocznie wszystkiego nie wiem,także tego że obdukcję na życzenie robią od ręki w każdym szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 17:28 Ktos to stwierdził ? Nie zauwazyłam. Postinor jakos nie nalezy do obdukcji, ale do tej samej czesci co pobranie materiału do analizy dla policji - chyba, ze wg ciebie zgwałcona ma tez zapłacić za to, z e łaskawie lekarz raczy pobrać próbkę. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 17:30 na razie ten artykuł jest tendencyjny...a dziewczyna czekała na dziennikarzy,jakoś się jej nie spieszyło łykać,ciekaw jestem wypowiedzi szpitala...bo jak na razie to reklama prywaty jest Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 17:35 Czekała na dziennikarzy przed pojawieniem sie na policji , a nie u ginekologa, wiec nie wiem skad wniosek , z e łyka sie to przez kilka godzin. Wypowiedz szpitala zazwyczja brzmi tak, z e recepty na postinor tez nie wyda, bo sumienie zabrania, no chyba, ze za 50 zł, prywatnie , obok, to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filoma(TT) Re: I co o tym powiecie? IP: 193.238.18.* 26.07.09, 01:25 A z czego będzie dawał na tacę jak recepty na postinor będzie bezpłatnie wypisywał? Z pensji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwe bydlę Re: I co o tym powiecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 17:47 > Lekarz nie dął nawet dziewczynie postinoru, który ofiary gwałtu > powinny otrzymywac autoimatycznie W katolickiej Polsce? Zapomnij! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 17:49 Gość portalu: złośliwe bydlę napisał(a): > > Lekarz nie dął nawet dziewczynie postinoru, który ofiary gwałtu > > powinny otrzymywac autoimatycznie > > W katolickiej Polsce? Zapomnij! w każdym cywilizowanym kraju by nie dostała od ręki Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 18:01 > w każdym cywilizowanym kraju by nie dostała od ręki Ciekawa jestem w ilu cywilizowanych krajach byłeś i ile cywilizowanych krajów wybiera nakaz perokuratorski aborcji w 3 miesiacu ciązy zamiast tabletki zapobiegajacej zapłodnieniu do 72 godzin po gwałcie. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 18:06 to silny hormonalny lek...nie znam żadnego wariata który by dał od reki i na życzenie,na Białorusi może i owszem by dostała Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 18:13 Mój drogi, my nie mówimy o wariatach, których znasz i o tym co oni rozdają, ale o lekarzach - ginekologach i nie o zyczeniach, a o gwałtach. Odpowiednik hormonalny to 4 tabletki antykoncepcyjne. Sugeruję sobie przeczytać, głosno, wyrazni i najlepij trzy razy. www.skarzysko-kamienna.swietokrzyska.policja.gov.pl/?artykul=10692 Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 18:22 no wszystko ładnie... ale procedur medycznych brak,algorytmu dla lekarza-ginekologa też nie widzę i co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: I co o tym powiecie? 24.07.09, 19:18 A ja na to tylko tyle, z e pogadamy co ty powiesz o algorytmie dla lekarza, jak ci wielokrotnie przelecą matkę, zonę i córkę , o ile którakolwiek z wymienionych posiadasz, alekarz powie, ze twoja rodzina ma brudne giry. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: I co o tym powiecie? 25.07.09, 19:25 iluminacja256 napisał: > A ja na to tylko tyle, z e pogadamy co ty powiesz o algorytmie dla > lekarza, jak ci wielokrotnie przelecą matkę, zonę i córkę , o ile > którakolwiek z wymienionych posiadasz, alekarz powie, ze twoja > rodzina ma brudne giry. na szczęście nie mieszkają w Łodzi,pracy też nie szukają...widocznie coś było na rzeczy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: I co o tym powiecie? 25.07.09, 19:33 Mogą sobie nawet isc do koscioła w Częstochowie na kolanach w worku pokutnym - jak gwałciciela przypili, to skorzysta, a wetedy nie zapomnij się odezwać. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Donek miał pedofili kastrować i co??? 25.07.09, 19:39 iluminacja256 napisał: > Mogą sobie nawet isc do koscioła w Częstochowie na kolanach w worku > pokutnym - jak gwałciciela przypili, to skorzysta, a wetedy nie > zapomnij się odezwać. wątpię...nie łażą za robota po parkingach ale wracając do meritum będzie jeszcze gorzej koszyk świadczeń zdrowotnych przygotowany przez PO...ten tajemniczy koszyk,TEN SAM!!!za darmochę też nie będzie miał obdukcji i prochów na życzenie....trza się dobezpieczyć i nie łazić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filoma(TT) Re: Donek miał pedofili kastrować i co??? IP: 193.238.18.* 25.07.09, 20:23 Szkoda że cibie zdążył donek wykastrować to teraz musisz sobie kompensować i na forum pieprzysz trzy po trzy, ale dawaj na tacę może ci odrośnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eureka Re: Donek miał pedofili kastrować i co??? IP: 89.108.219.* 25.07.09, 20:35 Tak na przykładzie tego mutanta można wykazać jak wielką klęską dla ośrodków wiejsko-slumsowych jak brzeziny była polityka po i donalda czczonego tam jako taca peru Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Donek miał pedofili kastrować i co??? 25.07.09, 21:58 Ostoja Polskości...przetrwa i Donka,do slamsów bliżej Łodzi,wystarczy POpatrzeć na centrum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Donek miał pedofili kastrować i co??? 25.07.09, 22:01 Gość portalu: filoma(TT) napisał(a): > Szkoda że cibie zdążył donek wykastrować to teraz musisz sobie kompensować i na > forum pieprzysz trzy po trzy, ale dawaj na tacę może ci odrośnie cw...i też POwinien,także uważaj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filoma(TT) nie używaj grypsery IP: 193.238.18.* 25.07.09, 23:49 Bo po0 pierwsze jesteś frajerem i nie masz prawa a po drugie nie ma tu innych byłych więźniów więc nie zrozumieją. Odrośnie ci nie martw się, nadzieja jest dobra dla swych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Re: nie używaj grypsery IP: *.toya.net.pl 26.07.09, 10:06 Noo jak to nie ma, jest jeden, czyli ty we wlasnej osobie!!!!!!!!!!! Hehehe frajer, no co za odzwyka, Witia spac nie bedzie mogl przez taka obraze. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin "intligent" łodzki 26.07.09, 11:03 Gość portalu: filoma(TT) napisał(a): > Bo po0 pierwsze jesteś frajerem i nie masz prawa a po drugie nie ma tu innych > byłych więźniów więc nie zrozumieją. Odrośnie ci nie martw się, nadzieja jest > dobra dla swych dzieci Na tace daj na swój rozumek...a Donkowi na drugą tacę i kadencje co raczej jest niemożliwe jak cuda obiecane hehehecw... ubódł ...tak czułemcw...u Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: "intligent" łodzki 26.07.09, 11:18 To nie jest temat o PO, Tusku,Rusku, Pisie i cholera wie o czym jeszcze, ale o tym, jak potraktowano zgwałconą dziewczynę. A wy jestescie po prostu załosni, bo nie potraficie uszanować niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: "intligent" łodzki 26.07.09, 11:20 Takie to kraj...kupców się bije,a dziewczyny jak widać Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Dziewczyna uległa, jak to się ładnie nazywa, 24.07.09, 16:47 wtórnej wiktymizacji. Wiele osób dało ciała w tej sprawie i trzeba mieć nadzieję, że zostaną pociągnięci do odpowiedzialności. Łącznie z lekarzem, który nie zbadał ofiary, bo miała brudne nogi (to jakaś nowa lekarska krucjata higieniczna, że nieumytych nie badają). Odpowiedz Link Zgłoś