michal.ch 23.12.03, 18:55 devlinerium.com/rozrywka/rozne/ro-mapa_polski.htm Najlepsze wg mnie są Kłopoty Stanisławy w podlaskim i Nowe Rumunki w mazowieckim obok Klusek. W łódzkim brakuje jeszcze Moskwy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.ch Re: Mapa Polski :))) 23.12.03, 18:56 A np. kujawsko-pomorskie: Złe Mięso, Dolne Wymiary. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Mapa Polski :))) IP: *.toya.net.pl 23.12.03, 19:39 Napisz ode mnie Wódka pod Łodzią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: Mapa Polski :))) IP: 62.233.181.* 23.12.03, 20:17 mnie najbarrdziej podoba się Zgon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: Mapa Polski :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 20:27 No i jeszcze Zgniłe Błoto w gminie Aleksandrów Łódzki Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_i_frateressa Bajki z Błota i Odpadków 23.12.03, 20:40 Zgniłe Błoto jest prześliczne, spędzałam tam kiedyś wakacje;) A w Odpadkach Leśnych (gm. Brójce) też jest bardzo ładnie. Mistrz pojechał tam kiedyś rowerem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Mapa Polski :))) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 20:38 Leśne Odpadki. Nie chce mi się patrzeć, czy już są. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Mapa Polski :))) 24.12.03, 00:45 No to jeszcze Pomyje na drodze z Łodzi do Gdańska (niedaleko rozjazdu na Kościerzynę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Mapa Polski :))) IP: *.widzew.net / *.widzew.net 24.12.03, 10:45 Do Wódki i Moskwy powinna dołączyć jeszcze zacna Syberia leżąca opodal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Mapa Polski :))) IP: *.prokom.pl 24.12.03, 11:14 Moskwa - niedaleko wsi Lipiny, Podole i Wolyn - niedaleko wsi Glinnik na trasie kolejowej Zgierz-Strykow Ukranina - przynajmniej na poczatku la 90 jeszcze byla - na polnoc od wsi Skotniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Mapa Polski :))) IP: *.prokom.pl 24.12.03, 11:15 A skleroza..... Obok wsi Kopanka (niedaleko mijesca gdzie ma stanac maszt) jest wies o typowo polksiej nazwie: Wódka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Ameryka - errata!!!! IP: *.prokom.pl 24.12.03, 11:19 Niedaleko Olsztyna pomiedzy Olsztynem a Olsztynkiem jest tez Ameryka. Dawna nazwa PGR Ameryka. Tabliczki i sama miejscowosc widac doskonale z okien pociagow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Na poludnie od Sieradza - Tumidaj IP: *.prokom.pl 24.12.03, 11:25 Tak nawet jest tam zajazd noszacy ta samam piekna nazwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Zimna Woda - errata IP: *.prokom.pl 24.12.03, 15:58 Jest kolo Lodzi, jelsi juz nie wlaczono jej granice amdnistracyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Por. Bor. Re: Mapa Polski :))) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 16:33 Niech jeszcze dodam od siebie Pogorzałe i Wiśniówke kolo Kielc i Wenecje kolo Żnina. Pzdr P.B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Por.zBor. Re: Mapa Polski :))) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 16:36 Do Tworzymirek dorzucmy Tworzyjanki Gorki i znany wszystkim Okup po dordze do Sieradza w ktorym kilkukrotnie placilem juz okup za predkosc :/ P.B. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Mapa Polski :))) 28.12.03, 16:46 To może dodam Zez gdzieś na podkarpaciu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zusmann Re: Mapa Polski :))) 28.12.03, 16:59 Koło Siedlec spore wsie: Zbuczyn Poduchowny i Suchożebry... Odpowiedz Link Zgłoś