samotnychlopak 25.07.09, 23:11 szukam dziewczyny z łodzi, zadbanej, bez nałogów i ambitnej. Mam 23 lata. To nie desperacja ale chęć a raczej możliwość poznania kogoś ciekawego w taki sposób, czyli przez internet. Zapraszam tylko zdecydowane osoby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samotnychlopak Re: Idź do teatru... 25.07.09, 23:45 Piszesz to z własnego doświadczenia... ? Zdecydowane - miałem na myśli - samotne dziewczyny wiedzące czego chcą czyli osoby szukające chłopaka a nie zabawki. Niektórych głupota mnie przeraża, dla Was tylko liczy się NAPINKA forumowa, powrzucać komuś pokozaczyć takie jest wasze życie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Idź do teatru... 25.07.09, 23:49 Ojejciu. A ty na dzień dobry już sobie sklasyfikowałeś ludzi tu zaglądających i będziesz ich uczył dobrych manier? Bo coś mi się zdaje, że od arbitra elegancji oczekuje się czegoś innego niż pohukiwanie... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: szukam dziewczyny z łodzi 25.07.09, 23:44 Hm. Chyba pomyliłeś fora. Chociaż... Chociaż i tu Cudacy zaglądają, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaaaaaaaaaaaaa Re: szukam dziewczyny z łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 00:23 może jestem zainteresowana i co dalej? :> Odpowiedz Link Zgłoś
samotnychlopak Re: szukam dziewczyny z łodzi 27.07.09, 19:29 samotnychlopak@gazeta.pl czekam na wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: szukam dziewczyny z łodzi 27.07.09, 19:35 bierz ze wsi...miastowe dziewczyny to lenie Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: szukam dziewczyny z łodzi 27.07.09, 20:16 A ty masz dziewczynę z miasta, czy ze wsi? Tzn. z Łodzi, czy z Brzezin? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: szukam dziewczyny z łodzi 27.07.09, 20:18 a co cię to obchodzi...miasto ma historię,a co ma łódż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: szukam dziewczyny z łodzi IP: *.toya.net.pl 27.07.09, 20:33 > a co cię to obchodzi...miasto ma historię,a co ma łódż? Łódź ma to szczęście, że ty w niej nie mieszkasz. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: szukam dziewczyny z łodzi 27.07.09, 20:54 Gość portalu: Ciekawski napisał(a): > > a co cię to obchodzi...miasto ma historię,a co ma łódż? > > Łódź ma to szczęście, że ty w niej nie mieszkasz. w czworakach PO koszernych? hehehe bez jaj nie chcę nawet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: szukam dziewczyny z łodzi IP: *.toya.net.pl 27.07.09, 21:17 > w czworakach PO koszernych? hehehe bez jaj nie chcę nawet A ktoś ci coś proponuje? Siedź tam gdzie siedzisz, bo jak widać nawet Łodzi nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: szukam dziewczyny z łodzi 27.07.09, 21:21 wystarczy że nocuję,czasami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eureka Re: szukam dziewczyny z łodzi IP: 94.254.162.* 27.07.09, 23:23 Aha witia to już wiem co to za bezdomny nocuje czasem na barlickim, na następny raz przyniosę ci suchy chlebek, będziesz trollem dokarmianym wtedy i analogowo i cyfrowo jednocześnie przez jednego dawcę Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: szukam dziewczyny z łodzi 27.07.09, 23:27 Gość portalu: eureka napisał(a): > Aha witia to już wiem co to za bezdomny nocuje czasem na barlickim, na następny > raz przyniosę ci suchy chlebek, będziesz trollem dokarmianym wtedy i analogowo > i > cyfrowo jednocześnie przez jednego dawcę suchy chleb...nie odbieraj sobie co najlepsze POd rządami PO hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eureka Re: szukam dziewczyny z łodzi IP: 94.254.162.* 27.07.09, 23:57 Nie witja dla mnie to nie takie cenne, nawet czasem wyrzucam, biwrz i nie krępuj się, dla znajomych z brzezin tez wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: szukam dziewczyny z łodzi 29.07.09, 14:52 Gość portalu: eureka napisał(a): > Nie witja dla mnie to nie takie cenne, nawet czasem wyrzucam Chleb wyrzucasz?...Jakie to POstęPOwe Odpowiedz Link Zgłoś
samotnychlopak Re: szukam dziewczyny z łodzi 27.07.09, 19:45 szukam dziewczyny z łodzi Mądrej dziewczyny szukam - wiem że takich jest bardzo mało, teraz dla dziewczyn liczy się solarka i dobrze wyglądające paznokcie. Szukam dziewczyny z którą będzie można normalnie porozmawiać takiej która zna życie i wie że to nie bajka tylko trzeba walczyć o swoje i iść dalej. Jestem 23 latkiem z bałut, szczupły zadbany bez nałogów uczę się zaocznie i pracuję. Nie toleruję frajerstwa i dwulicowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: szukam dziewczyny z łodzi IP: *.toya.net.pl 27.07.09, 19:59 > Nie toleruję frajerstwa i dwulicowości. Rozumiem, że w wiezniu byłeś po stronie grypsujących? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: szukam dziewczyny z łodzi 27.07.09, 20:26 Niewyszukanej urody, trupio blada, nieprzywiązująca zbędnie uwagi do estetyki ciała, z niejednego pieca chleb jedząca, cwana, zaliczona podstawówka i wieczorowa odzieżówka, szczera do bólu, uwielbiająca mono- i dialogi, prąca prosto do określonego z góry celu, wiek ezoteryczny. O taką biega? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: szukam dziewczyny z łodzi 27.07.09, 20:37 Wypisz wymaluj, mój portret. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: szukam dziewczyny z łodzi 27.07.09, 20:45 A w tym portrecie namalowałeś paznokcie? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: szukam dziewczyny z łodzi 27.07.09, 20:48 Wspomniałem o nieprzesadnym dbaniu o własne ciało, a, jak sądzę, w tej "kategorii" można też umieścić paznokcie. I to zarówno te z rąk jak i nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asior Re: szukam dziewczyny z łodzi IP: *.toya.net.pl 29.07.09, 10:43 a co Panie Rączkowska już odmówiła ci. Odpowiedz Link Zgłoś