teufel 24.12.03, 21:40 Ja dostałem sweter, Płyty czyste i specjalne mazaki do nich oraz pieniadze: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracuda7110 Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 24.12.03, 21:43 Płytę CD z muzyką, czekoladę i parę złotych :] Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 24.12.03, 21:43 Myślę, że ten wątek nie jest na miejscu. Niekażdy musiał coś dostać, a czytając wypowiedzi innych, ten ktoś może jeszcze bardziej pogłębić się w smutku. Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 24.12.03, 21:45 Ale Al-Ki ten wątek to tylko zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 24.12.03, 21:47 RACJA! alki diabelku co Ty wlasciwie miales na mysli zakladajac ten watek???(znajac Ciebie wiem,ze nie miales zlych intencji,ale zastanow sie chwilke przed nastepnym watkiem,ktory zalozysz, oki?) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 24.12.03, 21:49 ale tak sobi etez pomyslalamze mozna go potraktowac troceh z przymruzeniem oka i przyznac sie kto tam rozge doatal lub kolejna pare skarpetek...:) Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 24.12.03, 21:50 I o to własnie chodzi. Ten wątek nie ma na celu wychwalanie się otrzymanymi prezentami. To tylko zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 24.12.03, 21:51 Zależy jak kto na to patrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 24.12.03, 21:54 Wiem doskonale,że prezenty nie są najważniejsze. Powtarzam to zawsze,liczy się coś więcej. Ja dostałem czekoladke i jest spoko. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 25.12.03, 00:10 al-ki napisał: > > Zależy jak kto na to patrzy... > Przecież nikt z normalnych forumowiczów nie będzie się wyśmiewał z kogoś, bo dostał on "tylko" np. cukierki... Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 24.12.03, 21:54 Kirko!!!! Gdybym chciał się przechwalać, to bym nie pisał o CD, tylko wymyśliłbym coś drogiego np. ze dostałem nowego kompa, choć to nie prawda. Poprostu ot zabawa i usmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.01.04, 13:57 Ja dostałam słuchawki z mikrofonem, szalik, książkę, pieniądze, misia :),radio z słuchawkami, dwie pary majtek :) i to chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 24.12.03, 21:56 Nie dajmy się zwariować. Nie piszmy o tym co się zjadło, bo ile osób głoduje. Nie piszmy na jakiej się było imprezie, bo wielu na nią nie było stać. Nie piszmy, że się napiliśmy, bo ktoś może być abstynentem... Teufel, ubiegłeś mnie, bo sam też chciałem się "pochwalić", ale w takim razie sam nie wiem, czy jest sens pisania, że dostałem książkę i kosmetyki... Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 24.12.03, 22:02 hubar napisał: ) Nie piszmy, że się napiliśmy, bo ktoś może być abstynentem... -- Ja jestem abstynentem :-) Jak chcesz to sobie pisz. Mi już raz głupio w życiu było z tego powodu. Teraz mi się skojarzyło, więc napisałem, co myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
prawy Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 25.12.03, 11:59 al-ki napisał: > Ja jestem abstynentem :-) ale to Twoj wybor i poki nie masz swoich wyborow wytatuowanych na czole nie wymagaj od wszystkich by je szanowali, bo niby jak maja to robic nie wiedzac o tym a zycie z ciaglym PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKO jest nie do przyjecia. popieram HuBara... nie mozna nie krzywdzic nikogo... bo krzywdzi sie wowczas siebie Prawy Odpowiedz Link Zgłoś
sqrt Brawo dla hubara 28.12.03, 02:41 hubar napisał: > Nie dajmy się zwariować. > Nie piszmy o tym co się zjadło, bo ile osób głoduje. > Nie piszmy na jakiej się było imprezie, bo wielu na nią nie było stać. > Nie piszmy, że się napiliśmy, bo ktoś może być abstynentem... > > > Teufel, ubiegłeś mnie, bo sam też chciałem się "pochwalić", ale w takim razie > sam nie wiem, czy jest sens pisania, że dostałem książkę i kosmetyki... > > Nie ma sensu hubar pisanie że dostałes książkę i kosmetyki. Wiemy bowiem wszyscy , że oba te prezenty sprawiły Ci ogromny kłopot. Oczywiscie ktoś Ci wreszcie dał do zrozumienia dając te prezenty, że mógłbyś trochę się odchamić czytając książkę i odświeżyć wreszcie też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b00g13 Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? IP: *.net / *.pl 24.12.03, 22:09 a mnie ten sukinkot mikołaj przytargał maszynki do golenia... i co ja mam nimi sobie zrobić?! Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 28.12.03, 03:14 Gość portalu: b00g13 napisał(a): > a mnie ten sukinkot mikołaj przytargał maszynki do golenia... i co ja mam nimi > sobie zrobić?! Ogolić sobie pupsko !! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 24.12.03, 22:37 Ja od Mikołaja dostałem rodzinną, ciepłą atmosferę i Święta, jakich dawno nie miałem w tej rodzinie:-) Dziękuję i życzę wszystkim Wesołych,rodzinnych i cioepłych Świąt spełniania marzeń! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 24.12.03, 22:49 a ja dostałem spodnie i bluzę, które sam sobie kupiłem Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 24.12.03, 23:10 A najlepszym prezentem dla mnie była radość pewnej osoby, której przesłałem kartkę z życzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Czy Mikołaj odwiedzał IP: *.toya.net.pl 24.12.03, 23:21 głównie mężczyzn? To jakaś dyskryminacja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? IP: 62.233.181.* 25.12.03, 11:04 a ja dostałam piękne pióro sheaffera, rękawiczki i oczywiście, skarpetki:P poza tym troche słodyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? IP: *.toya.net.pl 25.12.03, 11:54 No, nareszcie - bo czy facet zrozumie zachwyt nad srebrną bransoletką? Ja taką właśnie mam! Odpowiedz Link Zgłoś
prawy Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 25.12.03, 12:01 Nieśmiertelne skarpetki Równie nieśmiertelną piżamkę Oraz... słoiczek moich ulubionych oliwek. I taki fajny niezbędnik z korkociągiem do wina. Teraz zastanawiam się co te dwa ostatnie prezenty mają oznaczać Wina przecież nie dostałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 25.12.03, 13:01 św. Mikołaj wiedział co sprawi mi największą radość :D "Bruce wszechmogący", którego oglądałam do 2:30 :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piter_ka Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 25.12.03, 15:57 -pierwszą od lat wigilę spędzoną z całą najbliższą rodziną(spore przedsięwzięcie logistyczne,bo mieszkamy w różnych miastach, ale się w tym roku udało) -życzenia SMS od mojej ukochanej radiowej "trójki" -no i "komplet"-Republiki Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 26.12.03, 16:19 radość szczeście docenienie mojej pracy i upominki - skromne ale podarowane z dużą dawką miłości. to dla mnie najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 28.12.03, 01:24 Juś wydałem pieniążki które dostałem od Mikołaja. Kupiłek sobie DVD do kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Co dostałaś od św. Mikołaja?? 28.12.03, 03:10 ->sweterek (znów ...:/) ->torebkę ze skóry (brązowa, ładna, w środku różne pierdołki na Sylwka) ->dwie pary stringów (śliczne!) ->cztery opakowania (moich) tabletek antykoncepcyjnych ->pieniądze (w takiej sobie jak na studentkę kwocie, ale zawsze coś!:D) i prezent najpiękniejszy od Mojego Prywatnego Mikołaja : książkę specjalnie dla mnie własnoręcznie zrobioną - pięknie zdobiona, cudne rysunki, plecionki, cytaty w gaelick, zdjęcia itp. Kocham Cię, Mój Mikołaju, za to jaki jesteś ... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Od nieświętego kilka SMSów;) 28.12.03, 21:11 Od Świętego trochę pachnidełek i bonus w postaci niespodziewanego powrotu mamy ze szpitala :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 02.01.04, 18:13 Dostałem mieszkanie na Retkini!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 03.01.04, 21:51 Kiedy parapetówka? :] Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 03.01.04, 21:56 No własnie. Ja już czuję sie zaproszony;) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 03.01.04, 22:19 teufel napisał: > No własnie. Ja już czuję sie zaproszony;) Nieee... no ja nie w tym celu... tak tylko zapytałam :P Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Już była! 05.01.04, 16:11 Za szybko!!! Musisz zorganizować dla forumowiczów;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Już była! IP: 62.233.180.* 05.01.04, 16:14 Dla wszystkich? tam jest tylko 45 m Odpowiedz Link Zgłoś
the_elviz Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? 04.01.04, 00:10 1. Pidżamy, 2. Czyste płyty, 3. Klozet (kompakt na nowe mieszkanie - w łazience miałem stary), 4. Majtki, 5. Jedwabny szal, 6. Części do komputera, 7. Flaszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do góry Re: Co dostałeś od św. Mikołaja?? (n/t) IP: 65.83.21.* 23.01.04, 15:36 Odpowiedz Link Zgłoś