perry. 01.02.02, 12:38 Niedawno krążył "new photos from my party", a teraz właśnie przyszło jakieś następne świństwo - "my girlfriend" czy jakos tak, bo od razu skasowałem! Pozdroovka - Perry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tulka Re: A propos wirusów!!! MY GIRLFRIEND atakuje!!! 01.02.02, 12:48 Ja dostałam "honey", podobno formatuje dysk, nie sprawdzałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: A propos wirusów!!! MY GIRLFRIEND atakuje!!! 01.02.02, 16:26 A ja dostałem "niby-ankietę". Załącznik, który miał być tą ankietą był jakimś wirusem. Kumpla dorwało, ja po tym wypadku byłem ostrzeżony. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: A propos wirusów!!! MY GIRLFRIEND atakuje!!! 01.02.02, 16:44 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=LODZ&wid=984274&aid=984274 Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: A propos wirusów!!! MY GIRLFRIEND atakuje!!! 01.02.02, 22:01 Ja we wtorek przezyłam horror na dwóch skrzynkach pocztowych. Zanim się zorientowałam, że to pliki zainfekowane, poraziło mi komputer. Dzis przylazło to "my girlfriend" Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: A propos wirusów!!! MY GIRLFRIEND atakuje!!! 02.02.02, 21:05 grrr... nie mówcie mi nic o wirusach, mam na nie uczulenie. Kilka dni temu, ściągając pocztę ze skrzynki- odkryłam 16 (!) zainfekowanych wiadomości... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: A propos wirusów!!! MY GIRLFRIEND atakuje!!! 02.02.02, 22:34 Mnie ostatnio wyczyściło twardziela do zera:)), więc teraz Norton AV+PF i mała szansa na ponowną ifekcję:), sam skanuje wchodzące i wychodzące wiadomości. Ale co mi skasowało 6,5GB mp3, to mi cholerstwo skasowało!!!, Ale od czego AG:) panBozia >>> Virr Brrr <<< aizoBnap Odpowiedz Link Zgłoś