Gość: piterek IP: 83.2.34.* 05.08.09, 23:00 Brawo panie Cacek mam nadzieję że to da kolejne miliony i pracę dla ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łodzianin Cacek ratuje kolejną firmę IP: *.toya.net.pl 05.08.09, 23:30 www.łodzianie.pl/ - widziałeś ? polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Prawdziwy inwestor IP: *.toya.net.pl 06.08.09, 00:13 Tak oto dajdaje wygląda prawdziwy inwestor. Poukładał klub i STAĆ GO na dalsze inwestycje. Nie żadne przetrwanie z C+ tylko prawdziwy biznes. Niemniej jednak życzę powodzenia... Marzy mi się po cichu coś jak w Szkocji. Widzew i ŁKS non stop na pierwszych dwóch miejscach :) No kolejność wiadomo... Widzew na górze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knocik Ludzie!!! Nie ma... IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 09:22 ...żadnego kryzysu. Jest tylko nadprodukcja, bardzo drogie paliwo i za dużo ludzi na Ziemi. Kryzys był w latach 30 XX wieku. Podczas kryzysu nie ma żywności, środków transportu, służby zdrowia. A to wszystko obecnie jest i to z potężną nadwyżką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodz Cacek ratuje kolejną firmę IP: *.wroclaw.mm.pl 06.08.09, 10:56 Redana??? A może Redanu, jak w dalszej cześci artykułu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Nie mieli by kłopotów gdyby mieli sensowne kolekcj IP: *.pl 06.08.09, 13:39 Niestety w ciągu ostatnich lat kolekcje Top Secret stały się wręcz tragiczne. Tam po prostu nie ma co kupić. Niby pełno towaru w sklepie, ale wszystko jakieś nie takie. Wystarczy więc popracować nad odpowiednią kolekcją i sukces murowany. Taki LPP z Reserved ma dużo lepsze ciuchy i jakoś nie ma problemów ze sprzedażą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Albo obniżą ceny o 50 % albo za pół roku IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 13:41 już ich nie będzie. Sezon wyprzedaży będzie trwał w POlsce cały rok, ludzi nie stać na psedo firmowe ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
toto1717 Cacek ratuje kolejną firmę 06.08.09, 13:51 Dobrze, że Top Secret przetrwa, bo bardzo lubię tę markę. Odpowiedz Link Zgłoś
bartekpawel Re: Cacek ratuje kolejną firmę 06.08.09, 14:03 Sylwester Cacek, właściciel Widzewa i udziałowiec Sfinksa, przejął udziały w kolejnej łódzkiej formie, która ma kłopoty z powodu kryzysu. To może napiszcie w jakiej formie przejął te udziały... Odpowiedz Link Zgłoś
pitland.pl Cacek ratuje kolejną firmę 06.08.09, 15:04 takie inwestycje to przykład profitów z posiadania rozsądku, a nie kierowania się trendem. Inwestor sprzedał bank, kiedy inni twierdzili, że wartość instytucji finansowych wzrośnie jeszcze z 3 razy. I teraz ma gotówkę na kupowanie na przecenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cacek ratuje kolejną firmę IP: 192.165.213.* 06.08.09, 18:04 mam nadzieje ze sie na tej przecenie przejedzie tak, jak sie przejechalo sporo ludzi wchodzac we wspolprace z jego zlodziejskim dzieckiem - dominet bankiem. i nie mowie tu o kredytobiorcach, tylko o dziesiatkach partnerow ktorzy sa w powaznych tarapatach dzieki wspolpracy z tym lichwiarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa W jakiej formie są łódzkie FORMY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 15:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Re: Cacek ratuje kolejną firmę IP: *.cdma.centertel.pl 06.08.09, 15:52 > Brawo panie Cacek mam nadzieję że to da kolejne miliony i pracę dla ludzi!!! przewaznie Chińczykom Odpowiedz Link Zgłoś
lenczek Cacek ratuje kolejną firmę 06.08.09, 16:07 Cytat: "Sylwester Cacek, właściciel Widzewa i udziałowiec Sfinksa, przejął udziały w kolejnej łódzkiej formie, która ma kłopoty z powodu kryzysu." Czyją "formę" ratuje Cacek. No, i kto redaguje te teksty???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Cacek ratuje kolejną firmę IP: 81.15.146.* 06.08.09, 19:00 Redan liderem rynku? Dobry żart. Chyba że chodzi o oferowanie badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przygoda Re: Cacek ratuje kolejną firmę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 19:49 kibice ŁKSu bojkotują markę Top Secret! ja się w to nie ubieram, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Cacek ratuje kolejną firmę IP: 188.33.17.* 06.08.09, 20:21 Po "ptokach" - kupiłem cztery t - shirty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Cacek ratuje kolejną firmę IP: *.elartnet.pl 06.08.09, 23:51 ty się ubierasz w Gill'e... co ja mówię?!. Przecież cię nie stać dajdaju jeden ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Następny będzie polrest ! IP: *.wroclaw.mm.pl 06.08.09, 21:01 Rynek czeka na następny ruch inwestycyjny Cacka, ruchy już się rozpoczęły. Akumulacja akcji od kilku dni, czekamy na komunikat i odjazd kursu o 20% a może i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Cacek ratuje kolejną firmę IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.09.09, 12:22 Cacek to "założyciel Dominet Banku" ? pierwsze słyszę! Proponuję autorowi artykułu poczytać trochę historię tego banku. Z tego co i wiadomo to przed nim był jeszcze KGHM. Parę ładnych lat. Odpowiedz Link Zgłoś