Gość: mieszkaniec IP: *.toya.net.pl 11.08.09, 20:13 Nie zdiwiłbym się jak by ktoś "przypadkowy" kupił firmę za parę groszy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Monnari do likwidacji IP: 91.109.136.* 11.08.09, 20:48 "Pare groszy" to grubo powyzej wartosci tej spolki. Jesli znajdzie sie ktos sklonny splacic dlugi i kontynuowac dzialalnosc to chwala mu za to. Jesli nie - trudno, przynajmniej innym lodzkim firmom latwiej bedzie znalezc pracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Monnari do likwidacji IP: 89.107.158.* 12.08.09, 12:22 no a wszyscy czekaja z otwartymi drzwiami na pracowników z monnari hahaha ci ludzie gó... zarabiali jesli chodzi o sklepy a teraz nawet pensji nie dostaja biedne laski zapieprzaja po 12 h za friko, kazdy widzi to co chce widziec a nie to co jest naprawde .Na dodatek syndyk trafil sie genialny zamiast stac po stroie pracowników interesuje go tylko wladza firmy moze to koles Banasiaka Odpowiedz Link Zgłoś
maciekzy Rozwój sieci w Rosji i Niemczech był nietrafiony? 11.08.09, 20:49 To analizuje sąd? Ciekawe dlaczego to było nietrafione? Tanie, dobrze wyglądające rzeczy powinny iść dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Monnari do likwidacji IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.08.09, 21:06 A może "za parę groszy" wystarczy komuś znana marka? a z tymi pracownikami to raczej dla nich tak różowo nie będzie, bo choć inni się powoli podnoszą (np. Redan)lub mają w miarę dobrze, to jednak nie zamierzają "szaleć" z przywracaniem zatrudnienia z przed roku lub nawet pół:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Zawsze działali głównie obcym kapitałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 21:39 Jak banki odmówiły kredytów (kompletnie przekredytowana firma - zyski papierowe, itp.) to zwrócili się do akcjonariuszy - szkoda, ludzie z Monnari byli naprawdę pracowici ale po co im od razu cała Europa? ps. przy okazji kosztem akcjonariuszy bo pensyjki zarządu były chyba niezłe... Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Monnari do likwidacji 11.08.09, 23:04 mieszkaniec napisał(a): > Nie zdiwiłbym się jak by ktoś "przypadkowy" kupił firmę za parę > groszy... --------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giti Re: Monnari do likwidacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 08:15 Masz rację, określenie ścier..jad jest dobre, charakteryzuje osobę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Monnari do likwidacji IP: 89.107.158.* 12.08.09, 12:14 ta firma juz praktycznie nie istnieje upadlosc likwidacyjna juz sie toczy sklepy zamykaja ,nie placa pracownikom,syndyk ma w nosie to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Czekamy na kolejną hucpę właścicieli 12.08.09, 20:34 Tak się składa, że to nie pierwsza ICH spółka, która zbankrutowała. Poprzednim razem umoczyli wszyscy ...poza zarządem. Obawiam się że i tym razem zarządowi zostanie na chleb ...i jeszcze parę milionów na waciki. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Monnari do likwidacji :) NICE IP: *.aster.pl 15.08.09, 20:15 ooo biedne pracownice Monnar'u jak nam was szkoda ! jak Motlon upadal i mowiono o przyszlym upadku Pabi to wszystkie Monnarówki nie kryly swej radosci !!! teraz ja wam sie smieje w twarz! :D i pieniążków ,wyplaty nie dostalyscie hehe udanych wakacji! haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Monnari do likwidacji :) NICE IP: 89.107.158.* 17.08.09, 09:22 to ze miały takie fajne kolezanki z innych sklepów to ich problem sa miasta gdzie panie bardzo dobrze sie rozumieja i pabia przeszla do monnari zostaly milo przyjete i jada na tym samym wózku wiec nie wiem komu tu ma byc do smiechu chyba tym co juz pracy nie maja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Likwidacja a gdzie wyprzedaże? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.08.09, 16:18 Czegoś tu nie rozumiem. Jeśli firma ugłasza upadłośc, to chce się chyba pozbyc towaru. Dośc często zagladam do Monnari, gdzie oprócz ubrań dla leciwych dam, ceny są... całkiem wysokie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Monnari do likwidacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 16:56 A ja bardzo lubie te sklepy Monnari, sa fajne, nietuzinkowe ciuszki tylko ceny troche duze! Poluje czesto na obnizki, ale ciezko z tym! Ale bardzo mi szkoda ze upada, taka fajna odziez! Super! I dla mlodszej i dla starszej Pani mozna cos znalezc, mam nadzieje ze chociaz troche sklepow z ta marka zostanie! Zycze firmie powodzenia !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkoguto Monnari do likwidacji IP: *.toya.net.pl 28.08.09, 22:14 Szkoda, że nie dodają również wątku o tym że Banasiak nie zabezpieczył akcji na wahania obcej waluty.. skąpstwo nie popłaca! Cyrk na kółkach.. nie ma sie co dziwić że upadają.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go sc Monnari do likwidacji IP: 81.190.101.* 31.08.09, 14:37 firma ma fatalne podejście do swoich pracowników nie szanuj poniżą itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta W. Monnari do likwidacji IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.09, 13:34 Jedyna Polska marka z taką renomą . Dokąd zmierzasz POLSKO. Żal ludzi którzy stworzyli tę markę. Szok gdzie sie teraz będą ubierac Polskie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pryv Re: Monnari do likwidacji IP: *.pools.arcor-ip.net 18.09.09, 17:07 Prywatyzacja czyli super lokata. Malo inwestujesz, duzo zbierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Monnari do likwidacji IP: 212.87.244.* 29.09.09, 12:30 hm... a ja wczoraj byłam w monnari i widzę nową kolekcję... wiec może firma tak całkiem nie zbankrutowała?? Odpowiedz Link Zgłoś