ixtlilto 31.12.03, 14:25 Zrobiłam małą przelotkę po komunikatach GG i każdy ma albo jakieś uśmieszki, życienia noworoczne, informacje o przygotowaniach sylewstrowych... Milutko, gdy tak wszystkim radośnie :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teufel Re: Wszyscy dzisiaj jacyś rozradowani ;-D 31.12.03, 14:31 U mnie jest smutek. Dlaczego?? ponieważ: This Christmas The Journey Ends. Wiele osób się pyta o co chodzi. Chodzi o podróż pierścienia do Góry Przeznaczenia we Władcy Pierścieni. Dlaczego smutek?? Bo nie bedę już czekał na kolejną część filmu, ale jest jedno pociezenie - Czekam na "Hobbita". Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Wszyscy dzisiaj jacyś rozradowani ;-D 31.12.03, 14:39 Eeee, zawsze jest książka. Własnie czytam po raz czwarty.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Wszyscy dzisiaj jacyś rozradowani ;-D 31.12.03, 14:43 No ja mam oprócz Trylogii,Hobbita, Sirmallirion, Niedokonczone opowieści i Pierwszy tom książki "Pierścień mroku" Nika Pierumowa - akcja dzieje się 300lat po wojnie o pierścień. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Wszyscy dzisiaj jacyś rozradowani ;-D 31.12.03, 14:55 Z tego co zasłyszałem to Pierumow napisał tez alternatywne zakonczenie Trylogii... Ale ciężko to coś znaleźć. Opowiedz cos o tym czymś co sie dzieje 300 lat później. Czy napisana jest całość, czy to mozna gdzies kupić, znaleźć, takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Wszyscy dzisiaj jacyś rozradowani ;-D 31.12.03, 15:19 1)Dostałem I tom na osimnastkę - nazywa się ostrze Elfów 2)Przeczyałem tylko 2 rozdziały:((((((((( 3)Głównym bohaterem jest hobbit o imieniu Folko(daleki krewny Merry'ego) i krasnolud Torin. 4)Z opisu na końcu wynika, że Zło odrodziło się i jego Moc rośnie i trzeba to przezwyciężyć. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Wszyscy dzisiaj jacyś rozradowani ;-D 31.12.03, 16:20 Rozumiem, że ostatnie zdaniewypowiedzi: > Z opisu na końcu wynika, że Zło odrodziło się i jego Moc rośnie i trzeba to > przezwyciężyć I sygnaturka: > Kropiwnicki musi odejść Korespondują z sobą? No to trzeba przezwyciężyć koniecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Wszyscy dzisiaj jacyś rozradowani ;-D 31.12.03, 17:30 Nie łam się! :D W maju wchodzi na ekrany "Shrek 2" :D Odpowiedz Link Zgłoś