grover 03.02.02, 13:41 Mam pytanko, czy ktoś był w kiedykolwiek na kręgielni? Wie za ile można w Łodzi pograć? Wie jak się w to gra?? Mam straszną ochotę zagrać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geograf Re: Kręgle IP: 10.0.219.* 03.02.02, 13:50 ja grałem:))) a raczej nie w kręgle (bo takowych w Łodzi nie ma ) tylko w bowling .... niezła zabawa:) tylko droga...... (60 zl za godzinę w Prestige na Pomorskiej, ale w Silver ta sama firma więc tam pewnie tez po tyle samo)..... Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Kręgle 03.02.02, 13:52 Drogawo, ale jeżeli warto?? to musze się koniecznie wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kręgle 03.02.02, 13:58 polecam- zabawa przednia tylko nie idź zbyt wcześnie gdy nie ma inhych ludzi oprócz Ciebie i twoich kumpli bo wtedy tak jakoś głupio i dziwnie, lepiej jak jest troche ludu:) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Kręgle 03.02.02, 14:06 A jest tam ktoś kto będzie mi w stanie wytłumaczyć zasady tej gry?? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kręgle 03.02.02, 14:22 a słyszałeś powiedzenie: klient nasz pan? jak ja byłem z moimi przyjaciółmi to tez nikt z nas nie wiedział jak w to grac i nas pan z obsługi nauczył:) i było fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kręgle 03.02.02, 14:33 od razu skumałem, nie bój się, grunt to dobrze kula rzucic, a nie jakies tam zasady.... Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Kręgle 03.02.02, 14:35 hehe. Spróbuje jakoś się w tygodniu wybrać i napiszę jak było. Trochę dużo kasy, ale za przyjemności trzeba płacić...:) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kręgle 03.02.02, 14:45 no to idz jeszcze z 4 osobami to się koszty rozłoża, a z większa grupa na jednym torze się nie opłaca iśc..... powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Kręgle 03.02.02, 14:46 Dzięki, włąśnie miałem zapytać w ile osób można iść aby było tak akurat do grania... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kręgle 03.02.02, 14:54 tzn ja bylem z dwoma oprócz mnie i grało sie nieźle. wtedy sie pomyliłem, miałem na myśli 4 razem z toba, bo jak więcej osób jest to więcej czasu tracisz i mało grasz.... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kręgle IP: 217.97.160.* 03.02.02, 14:31 zasady są proste jak świński ogon. po prostu zobacz jak rzuca ktoś obok i już! również polecam, nauka zajmuje chwilę, można się nieźle odprężyć i pobawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petter Re: Kręgle IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 17.03.02, 14:54 No i jak grover bylo na kregielni? peter Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Kręgle 17.03.02, 16:46 W końcu się nie wybrałem :( Ale może w przyszłym tygodniu, zobaczymy... Grover Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kręgle 17.03.02, 22:03 to jak juz pójdziesz to przekaż nam wrażenia :))) (cenę i lokal też;) Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Kręgle 17.03.02, 23:36 W piatek wszedlem na Piotrkowska 115/119 tam gdzie kiedys byl orbis,a pozniej dom towarowy T-Z (czy ktos to jeszcze pamieta?) Powstal tam nowy pub o nazwie Furio,maja tam dwie linie (czy to tak sie nazywa) do gry w kregle (bowling?) peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawior Re: Kręgle IP: *.eskalodz.pl 18.03.02, 13:32 W Silver Screen (może jeszcze jest - trzeba sprawdzić) była promocja. Do 16.00 można było zagrać za 15 złotych za pół godziny. Z kumplem nie mieliśmy nic do roboty no i wyruszyliśmy na "rajd" - trambambula, cymbergaj a potem kręgle. Rozegraliśmy po raz pierwszy w życiu kilka partii kręgli. I faktycznie, żeby zorientować się o co chodzi wystarczy podpatrzeć sąsiadów, albo poświęcić jedną partyjkę. Uwaga - czas gna jak szalony, można stracić nad nim kontrolę. Ale było fajnie, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kręgle 18.03.02, 20:16 to chyba żadna promocja bo jak byłem w styczniu w Prestige (ta sama firma co w Silver) na Pomorskiej to wtedy cennik przedstawiał się nastepujaco...: 60 zł za godzinę :))) Odpowiedz Link Zgłoś