hubar 03.01.04, 16:31 W niedzielę 11 stycznia od godziny 10 rano będzie otwarta brama do imperium Poznańskiego. Przed chwilą widziałem zapowiedź Bonisławskiego w TVP3 Łódź. Ktos zna jakieś szczegóły? Ktoś się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomas Re: Imperium Poznańskiego otwarte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.04, 17:37 Pojawię sie o 10. Żeby tylko pogoda dopisała... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Imperium Poznańskiego otwarte 05.01.04, 09:24 Weźmiesz aparacik? Może ktoś jeszcze się uda na wycieczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Imperium Poznańskiego otwarte 10.01.04, 19:45 Ja prawdopodobnie też wpadnę, ale bez aparacika, bo mi po ostatniej wycieczce tramwajowej do Ozorkowa zasilanie od mrozu padło. Muszę kupić baterie, ale jakoś nie mogę się zebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy No i co? Byliscie? 12.01.04, 14:40 Bo Dziady byly i poogladaly sobie co i jak:-) I hymnu posluchaly niejednokrotnie i nie napily sie wina grzanego, bo nie chcialo sie czekac i zmarzly troche. Ale nie zaluja, ze zmarzly:-) Dzierżbór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: No i co? Byliscie? 12.01.04, 18:50 dziad_borowy napisał: > Bo Dziady byly i poogladaly sobie co i jak:-) I hymnu posluchaly > niejednokrotnie i nie napily sie wina grzanego, bo nie chcialo sie czekac i > zmarzly troche. Ale nie zaluja, ze zmarzly:-) > Dzierżbór!!! Ach Dziadzie, wstyd się przyznać, ale na 10... zaspałem. W sobotę późno kurs ostatni zakończyłem. Odstawiłem swoją buchającą parą i dymem maszynę do domciu, przejżałem ją, nasmarowałem jak należy. Tak mi to czasu zajęło, że na łoże padłem dopiero koło 1 w nocy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Niestety 16.01.04, 23:02 Z tak zwanych przyczyn obiektywnych, ale z tego co wiem to Manufaktura jest otwarta dla zwiedzajacych miedzy pon a pt w godz 9-17 wiec moze po sesji.. Odpowiedz Link Zgłoś