teufel 04.01.04, 00:15 Zalogowani: dodajcie go do nieprzyjaciół i zaznaczcie opcję - Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_elviz Re: Sposób na Radcę... 04.01.04, 00:18 I to jest dobre rozwiązanie - bez sądzenia innych nie będziecie się denerwować. Niech sądzi ten kto daje prawo. Teufel - szczęścia w Nowym 2004! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekmk Re: Sposób na Radcę... 04.01.04, 00:32 fakt to jet chyba najlepszy sposob takich ludzi najlepiej ignorowac nie ma sensu wdawac sie w nimi w jakiekolwiek dyskusje posdruffka!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Sposób na Radcę... 04.01.04, 00:37 no nic... jutro ( a to juz dzisiaj :) zajrze do was ciekawy jestem jak bedzie z " grupa trzymajaca wladze" ? nie potrzeba daleko szukac :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Sposób na Radcę... 04.01.04, 00:36 To wcale nie jest głupi pomysł. Panowie, wy sobie mnie wpiszcie, a ja was. Będzie spokój i nie bedziemy sobie wchodzić w drogę, a co najważniejsze nie będziemy tracić niepotrzebnie nerwów. Ja naprawdę lubię sie dobrze czuć, zwłaszcza tam gdziejestem czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Sposób na Radcę... 04.01.04, 00:40 hubar napisał: > To wcale nie jest głupi pomysł. > > Panowie, wy sobie mnie wpiszcie, a ja was. Będzie spokój i nie bedziemy sobie > wchodzić w drogę, a co najważniejsze nie będziemy tracić niepotrzebnie nerwów. > Ja naprawdę lubię sie dobrze czuć, zwłaszcza tam gdziejestem czesto. - ja nie musze sobie ciebie wpisywac jak mnie walniesz ... to poprostu bede reagowal " grupa trzymajaca wladze" ? a to nawet ciekawy przypadek - szczegolnie w tak " sprawiedliwym " miejscu radca Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Sposób na Radcę... 04.01.04, 00:43 Przed chwilą liczba postów w tym watku była 6, a ja widze tylko 3:P Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.k2 Re: Sposób na Radcę... 04.01.04, 00:43 To ja proszę wszystkich moich przeciwników by mnie wpisali na swoją listę osób ignorowanych. Przynajmniej nie będą mnie obrzucać epitetami. dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
zusmann Nie wiem co się dzieje...! 04.01.04, 01:16 Zniknęły mi gdzieś posty nowego, elviza, radcy, boardsa i pawla.k2! Jakże bez nich mądrzej i spokojniej! Odpowiedz Link Zgłoś
gray jakoś bym się nieswojo czuł... 04.01.04, 10:28 ...wiedząc, że ćwok może wypisywać kretynizmy, i że będzie widziała to każda nowa osoba, która wejdzie na to forum a ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
zusmann Re: jakoś bym się nieswojo czuł... 04.01.04, 10:33 Wrodzona ciekawość każe mi wiedzieć co inni piszą ale na razie po pierwszym dniu ignorowania głupoty czuję się lepiej ;-) P.S. Może ulubionym albumem Forum stanie się płyta "Grupy Roku" pt "A niech gadają" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś