Dodaj do ulubionych

Pietryna umiera !

02.09.09, 16:07
Jak ratować Piotrkowską, która zdaniem kupców i restauratorów
umiera ? PO pomoc w walce o ożywienie głównej ulicy naszego
miasta zainteresowani poprosili prezydenta Łodzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: j-23 Re: Pietryna umiera ! IP: *.toya.net.pl 02.09.09, 16:08
      Ja krochmale, aż tak dalego się posunelililililili....
    • yavorius Re: Pietryna umiera ! 02.09.09, 16:21
      to się zdecydowanie nadaje do tv-toya!
    • Gość: autor umiera, bo obszczymury przerzuciły się na Londyn? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 16:26
      Tabliczki w Londynie: Polaku, nie sikaj na ulicy
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6994128,Tabliczki_w_Londynie__Polaku__nie_sikaj_na_ulicy.html
      • Gość: hiro na każdy temat IP: 188.33.157.* 02.09.09, 16:30
        Trolle wiecznie żywe, zawsze coś dodadzą od siebie byle tylko dokopać ciekawe
        kto ci zrobił krzywdę z tych co wyjechali? za zielone ucho cię ciągnęli ?
      • Gość: cht autor a tu informacja dla ciebie IP: 94.254.149.* 02.09.09, 20:05
        To forum umiera przez takich jak ty bo brak tabliczki polaku nie rzygaj na
        forum. Obnoś się dalej ze swoimi kompleksami jeszcze większy będzie śmiech
        • Gość: stonka prawda w oczy kole? IP: *.4web.pl 02.09.09, 20:22
          po nocnych, weekendowych baletach, centrum miasta cuchnie jak latryna. ludziska
          leją gdzie popadnie, więc się tak nie nadymaj, bo prawdę napisano.
    • Gość: as33 Re: Pietryna umiera ! IP: *.toya.net.pl 02.09.09, 16:50
      zdycha a nie umiera, coraz mniej miejsca na jszczyny.
    • brite w ten weekend może ożyje 02.09.09, 20:28
      Już w ten weekend życie na Piotrkowskiej będzie przywracać
      Jarmark Wojewódzki.
      • witoldzbazin Re: w ten weekend może ożyje 02.09.09, 20:42
        i tak trzymać...więcej wsi w mieście;-)
        niestety tego nie zobaczę:-(
      • big_news Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 20:52
        mam pytanie:
        czy mógłbyś oświecić głupiego i napisać - czemu toleruje się najzwyczajniej
        chorego kola, którego jedynym celem jest chamskie zaznaczanie swojej
        obecności tutaj?
        Na FŁ nigdy nie brakowało świrów czy buraków. Ale to co wyczynia ten
        człowiek(?), zaśmiecający pod wieloma mianami niemal każdy wątek, może obrzydzić
        nawet tak wyrozumiałego typa jak ja.
        Trudno mi czasem zrozumieć, że wywala się bezpowrotnie czyjś wątek, bo podstawy
        ku temu bywają naciągane i budzą wątpliwości. Zatem tolerowanie jaskiniowca,
        jakaś zdumiewająca empatia dla owego prostaka może tylko zdumiewać. Jak to się
        dzieje, że bezprzykładny truteń hasa sobie tutaj nie niepokojony?
        • brite Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 20:57
          Nie wszystko da się przeczytać - zgłaszaj obraźliwe posty, a będą usuwane.
          • Gość: cht Brajtu mądralo IP: 94.254.149.* 02.09.09, 21:20
            To ja zgłaszam wszystkie posty longety witolda z brzezin
          • big_news Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 21:22
            Widzisz, tego... nie da się czytać, właściwie.
            Te treści są wyłącznie personalne i wszystkie bez wyjątku obraźliwe. Wychodzą
            jak spod jednej sztancy, więc nie ma podejrzenia, że piszą to różne osoby, jest
            pewność, że autor jest jeden, chociaż wylewa je z wielu adresów. Możesz z góry
            przyjąć, że widząc jako autora kol, maurycego, cht, htc, paralentum, filoma(TT)
            albo towarzystwoochronytrolli10 (i pewnie jeszcze kilka innych, sorry, ale nie
            pamiętam reszty), to jeden i ten sam chamuś. Wtedy bez cienia wątpliwości możesz
            mu "podziękować" za energię jaką się wykazuje, niczego nowego poz tym czym już
            tu "błysnął" się nie spodziewaj. Gość całkiem już wyczerpał swój repertuar,
            teraz już tylko powiela własne mundrości.
            Jest jeszcze drugi, ten od Toi, ale to niegroźny szajbus, chociaż on z kolei
            potrafi bezczelnie kraść cudze nicki. Ten jest jednak tak charakterystycznie
            infantylny, że aż zabawny, jak dla mnie.
            Co do klikania na kosz to, o ile wiem, żeby metoda zadziałała, musi to zrobić
            coś koło trzech osób. Wiadomo chyba, że nie jestem entuzjastą metod Pawki
            Morozowa, do tego to nie ja podjąłem się trudnej roli społecznego moderatora.
            Naprawdę, nie musisz czytać wszystkich postów. Możesz losowo czy przypadkowo
            rzucić okiem na to jak plują wyżej wymienieni, a bankowo trafisz na zwyczajny ściek.
            Miłego wieczora.
            • przyslowie Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 21:26
              Bigusiu, może niektórych trzeba by zabanować i już. Tylko zaśmiecają
              tu. Niczego przy tym - paradoksalnie - nie wnosząc.
            • przyslowie Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 21:28
              Bigusiu, możemy się umówić, że będziemy w ten kosz już klikać, gdy
              nie ma innej rady.
              • big_news Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 21:31
                Bo ja wiem?
                Świr może w ten sposób poczuć się dowartościowany...
                Wiesz, tacy mądrzy inaczej mają szczególne postrzeganie.
                • witoldzbazin Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 21:38
                  big_news napisał:

> Bo ja wiem?
                  > Świr może w ten sposób poczuć się dowartościowany...
                  > Wiesz, tacy mądrzy inaczej mają szczególne postrzeganie.

jest kryzys...i trzeba go strawić jak nieudolne rządy PO
                  nie mam zamiaru grzebać w koszach mimo tego
                  • big_news Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 21:42
                    Po raz kolejny postuluję, żeby świra całkowicie ignorować.
                    Niech sobie wpina te wzbogacone klejem wizje, niech gada sam z sobą, może się w
                    końcu znudzi, skoro administracja nie ma możliwości się nim zająć.
                    • przyslowie Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 21:45
                      Może używając dopalaczy w końcu się dopali.
                      • przyslowie Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 21:49
                        Bigusiu, on przypomina karpia chwytającego resztki tlenu by tylko
                        przeżyć albo żyć chwilę dłużej.
                        Czy on może należeć do gatunku ginącego i być pod ochroną jak ten
                        gołąb miejski chociażby?
                        • big_news Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 21:55
                          Jestem zdania, że gołębie miejskie to śmieciuchy i zaraza. Resztę sobie dośpiewaj...
                          • przyslowie Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 22:05
                            Ale są pod ochroną.
                            • big_news Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 22:21
                              Bez przesady.
                              Człowiek ma prawo bronić się przed bezwzględnymi śmieciuchami.
                              Jak się taki zainstaluje na balkonie, to się go stamtąd eksmituje.
                              • przyslowie Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 22:31
                                Ale jeśli śmieciuch będzie pod ochroną prawna, to człowiek nie
                                będzie mógł nic mu zrobić.
                                • big_news Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 22:32
                                  Spoko spoko.
                                  Zawsze coś się da wykoncypować.
                                  • Gość: tak Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... IP: 94.254.149.* 02.09.09, 22:36
                                    kradzenie postów i nicków to przede wszystkim twoja specjalność co nawet brajtu
                                    wie dobrze więc dziwię się że nie wstyd ci będzie spojrzeć mu w oczy a
                                    wymienianie twoich klonów zajęło by tyle czasu... nie podobna policzyć
                                  • przyslowie Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 22:37
                                    No, Biguś, Biguś!
                                    Tak wbrew prawu? I ochronie prawnej?
                                    A zauważyłeś, że Wielki Putin jest niższy od Donka?
                                    • big_news Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 22:46
                                      Prawo nie jest ustanowione po wsze czasy. W razie zagrożenia, np. epidemią,
                                      można skonstruować je tak, żeby paskudzące bez miary ptactwo unieszkodliwić.
                                      Putin jest niski, więc niespecjalnie wysoki Don mógł przy nim górować. Ale tylko
                                      wzrostem, niestety.
            • brite biggs 02.09.09, 21:53
              korzystaj z maila. Znów się zrobił śmieciowy offtopic.
              • big_news Re: biggs 02.09.09, 21:59
                Nie kryję, że zupełnie świadomie wrzucam temat na forum publicznym, bo on (ten
                temat) jak najbardziej tej sfery właśnie tyczy. Jak widzisz, skorzystałem z
                okazji, że jesteś na FŁ akurat obecny, a sprawa już nieźle nabrzmiała. Ponieważ
                sam deklarowałeś poważne podejście do "czystości" forum, liczę na reakcję.
                • paralentum Re: biggs 02.09.09, 23:03
                  Widzę bigusiu że wykrywanie a raczej tworzenie afer czy to na szczeblu rządu
                  (zbrodniarz donek), czy to na szczeblu forum (jakiś łobuz ale jeden mnie nie
                  lubi) jesteś podobnie sprawny. Współczuję manii przesladowczej na każdym
                  szczeblu zresztą
        • przyslowie Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 21:07
          Pozdrawiam Cię, Bigusiu!
          A wiesz może, dlaczego nasze wątki wylatują?
          • witoldzbazin Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 21:09
            Bigusiu???...no,Big
            zazdroszczę ci fanek;-)
            • przyslowie Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 21:14
              Biguś to tu fanek ma więcej niż Michael Jackson w całej Łodzi.
          • przyslowie Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 21:16
            Biguś, ja wnioskowałabym za wycinaniem poszczególnych postów a nie
            całych wątków.
          • big_news Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... 02.09.09, 21:24
            Witam.
            Wylatują całe wątki, bo... tak jest prościej?
            Nie wiem.
            • Gość: tak Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... IP: 94.254.149.* 02.09.09, 22:38
              to ja ci powiem, wylatują bo są głupie te wątki, i ze względu na autora inaczej
              w sumie być nie może. Fajnie sobie to wybzdurzyłeś że ktoś do ciebie pisze ze
              wszystkich adresów świata... ale ci ktoś dokopał że wciąż to pamiętasz. Mógłbys
              zdradzić kto zacz był ten pierwszy?
              • Gość: do trolla nie ze wszystkich tylko z jednego: playmobile IP: *.server4you.de 02.09.09, 23:20
                94.254.149
                188.33.157
                itd - wszystkie z P4(playmobile)
                myślisz, że jesteś taki cwany bo masz dynamiczne IP?

PS. gdyby nie Longi i Bigi, to nie miałbyś za kim latać i trollować - nudne
                byłoby twoje życie.
                • Gość: do trolla bigi ty mój paranoiku IP: 94.254.149.* 02.09.09, 23:40
                  Myśl tak dalej, wogóle myśl. To nie boli.
        • Gość: miecka23 Re: Korzystam z okazji, że jesteś, więc... IP: *.toya.net.pl 03.09.09, 06:56
          ano hasa, bo typie jak nie umiesz forumować, to się uspokój raz na
          zawsze.
      • przyslowie Re: w ten weekend może ożyje 02.09.09, 21:12
        No tak, ożyje na trzy dni z kawałkiem z racji rocznicy władz
        wojewódzkich.
        Raczej nie dla mnie, bo dla mnie ważniejszym wydarzeniem w tym
        czasie będzie rozpoczynający się Festiwal 4 Kultur. Wydarzenie
        wiążące się ściślej z Łodzią a nie jej regionem.
        • Gość: cht Re: w ten weekend może ożyje IP: 94.254.149.* 02.09.09, 21:19
          Tak prawda, w zeszłym roku było tak wiele imprez że z żalem musiałem z kilku
          zrezygnować. Ale teraz biorę urlop i chyba zobaczę wszystko co mnie interesuje.
          • paralentum Re: w ten weekend może ożyje 02.09.09, 23:06
            Ale nie każdy ma urlop jeszcze, ale co tam najwyżej pójdę na zwolnienie. Urlop
            wyjątkowo w tym roku miałem w maju.
    • news-live Re: Pietryna umiera ! 03.09.09, 07:22
      jaoy napisał:

> Jak ratować Piotrkowską, która zdaniem kupców i
      restauratorów
      > umiera ? PO pomoc w walce o ożywienie głównej ulicy naszego
      > miasta zainteresowani poprosili prezydenta Łodzi.

Austriackie miasteczko, którego głównym przyczynkiem do sławy jest
      fakt, że niegdyś załatwił w nim swoją potrzebę fizjologiczną sam
      Wolfgang Amadeusz Mozart, organizuje festiwal dla uczczenia tego
      doniosłego wydarzenia.
      Władze miasta Raschala zdecydowały już o umieszczeniu pamiątkowej
      tablicy w miejscu, w którym zgodnie z legendą oddał mocz słynny
      kompozytor, zaś miejscowa izba turystyczna postanowiła zorganizować
      festiwal muzyczny na cześć jego krótkotrwałego pobytu w miasteczku.

„Tutejsi ludzie często powtarzają, że w naszym miasteczku dzieje się
      tak niewiele ciekawych rzeczy, iż nawet Mozart zatrzymał się tu
      tylko z powodu potrzeby fizjologicznej. Z tego, co nam wiadomo, w
      1787 roku przejeżdżał przez nasze miasto i poprosił woźnicę o
      postój, ponieważ chciał zrobić przy drodze siusiu. Apelujemy do
      turystów, aby nie robili tego samego przy naszym pamiątkowym
      obelisku i okazali nieco więcej szacunku temu wybitnemu
      człowiekowi”, mówi miejscowy profesor architektury Helmut Leierer.

Zgodnie z inną, nieco młodszą miejscową legendą, to właśnie Leierer
      wymyślił w 1975 roku historię o Mozarcie, kiedy podczas spotkania z
      przyjaciółmi przy piwie zaczął lamentować na temat braku ciekawych
      pomników w mieście. Rok później w Raschala staną kamień
      upamiętniający pobyt wielkiego Klasyka.
      • Gość: xxx Re: Pietryna umiera ! IP: *.toya.net.pl 03.09.09, 10:57
        Mozartowi postawili pomnik.
    • Gość: toya_news Re: Pietryna umiera ! IP: *.toya.net.pl 03.09.09, 12:50
      siusiali, i beda susjac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka