Dodaj do ulubionych

Cieszcie sie Ślonzoki

13.01.12, 08:45
Dostanymy muzeum, ftore "tak nom potrzebne" jak bolok na rzici. Narazie roztrzonso sie problym lokalizacji, a jak w końcu powstanie momy być szczynśliwi, bo jak niy...
www.dziennikzachodni.pl/artykul/493154,muzeum-powstan-slaskich-w-swietochlowicach-w-2013-roku,id,t.html
Obserwuj wątek
    • Gość: frelka Re: Cieszcie sie Ślonzoki IP: 80.50.134.* 13.01.12, 09:01
      cirano napisał:

> Dostanymy muzeum, ftore "tak nom potrzebne" jak bolok na rzici. Narazie roztrzo
      > nso sie problym lokalizacji, a jak w końcu powstanie momy być szczynśliwi, bo j
      > ak niy...
      ...to wyjazd do raju.
    • firiduri Re: Cieszcie sie Ślonzoki 13.01.12, 11:12
      Zirankiewitz? Pewnie ciebie bardziej interesuje Frejkorps Museum?
      • cirano Re: Cieszcie sie Ślonzoki 13.01.12, 11:27
        firiduri napisał:

> Zirankiewitz? Pewnie ciebie bardziej interesuje Frejkorps Museum?
        -------------------------------------------------------------------------------
        Niy. A-K, gorolu
      • Gość: UrkeRADOCHA frydurne ORMO czuwa ...cieszcie sie Ślonzoki... IP: *.play-internet.pl 13.01.12, 16:41
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114959,9189382,Jak_ORMO_czuwalo.html
        • Gość: hihi Szlysjery godajom uo Schidkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 18:22
          forum.gazeta.pl/forum/w,10650,132044439,132044439,Reich_Ranicki.html
          • Gość: haha Strzelasz, to jesteś w zasięgu strzału, hihi IP: *.static.sitel.net.pl 13.01.12, 20:34
            hihi_haha.buchahahaahaahah....dup!
    • Gość: Olo Re: Cieszcie sie Ślonzoki IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.12, 20:54
      Bydzie tam teil ukrainski?...dyc bohatersko walczyli na tyj wojnie
      • cirano Re: Cieszcie sie Ślonzoki 14.01.12, 10:24
        Tyn koncek podobo mi sie bardzo. Zdradzo "inteligyncjo" polskigo "walecznego" ORMOWCA

Status oficjalnego pomocnika milicji pozwalał ubiegać się o inne stanowiska w lokalnej nomenklaturze i nieraz rekompensował brak wykształcenia. Oto pod koniec lat 60. pewien działacz PZPR zwrócił się z prośbą, by służbę w ORMO zaliczono mu do stażu partyjnego. W liście do KC argumentował (pisownia oryginalna): "Towarzysze jestem Komędantem ORMO od samego założenia co dostałem 2 odznaczenia i nagrodę pieniężno. Jestem członek Prezydium, Zostałem wybrany na członka do Komitetu Gmminnego w Pińczowie, Jestem Prezesem Opieki Społecznej, Jestem członek z Bowidu. Jestem Przewodniczący Spółki Wodnej. [...] Towarzysze dostałem Grafik jako Komędant Ormo rozłożyć wartę z członkuw Ormo na cały tydzień i Święta poto żeby był spokui w środowisku i musiałem dopilnować po całych nocach i nie szacowałem tego i chcem pokazać Komisyi żeja się udzielam społecznie".

Kożdo prowda potrzebuje odważnego co jom wypowiy
        • pit-zeolit Re: Cieszcie sie Ślonzoki 14.01.12, 10:49
          cirano napisał:

> Tyn koncek podobo mi sie bardzo. Zdradzo "inteligyncjo" polskigo "walecznego" O RMOWCA

Wiadomo, wy genose jako Schloonzok mieliście jusch z natury niższe IQ niż polski ORMOWIEC, ale wyście swoim zaangażowaniem w służbie władzy ludowej przewyższali fschistkich gorollskich funkcjonariuszy.

Parsk
          • Gość: ŁowcaKretynów Re: Cieszcie sie Ślonzoki IP: *.static.sitel.net.pl 14.01.12, 10:57
            pito_lizoku, oceniasz bliźnich według siebie, jako wzorca skretynienia.
            • Gość: frelka Re: Cieszcie sie Ślonzoki IP: 80.50.134.* 14.01.12, 12:35
              Kretynizm
              Wrodzony zespół niedoboru jodu (dawniej kretynizm lub matołectwo) – termin oznaczający niedorozwój umysłowy ciężkiego stopnia powstały w wyniku wrodzonej pierwotnej niedoczynności tarczycy.

Niegdyś choroba ta była bardzo często spotykana wśród ludności zamieszkałej w rejonach górskich.

...a więc jako mieszkaniec Pińczowa nie mógł być kretynem bo tam piaski i równiny dookoła,co najwyżej jakieś pagórki się trafiają.
              • Gość: Proffda Re: Cieszcie sie Ślonzoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.12, 13:52
                Rozne badania pokazuja, ze Slazacy sa generalnie mniej inteligentni niz Polacy czy Niemcy.
                • Gość: Egon Re: Cieszcie sie Ślonzoki IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.12, 15:24
                  a co godajom badania twojego mozgu?
                  • Gość: GófnoProfda Re: Cieszcie sie Ślonzoki IP: *.play-internet.pl 14.01.12, 15:48
                    profda ...jest samojebem, bezmózgowcem.
                    • Gość: Proffda Re: Cieszcie sie Ślonzoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.12, 16:29
                      Badania Uniwersytetu Opolskiego pokazuja, ze slascy autochtoni 4-6 razy rzadziej legitymuja sie wyzszym wyksztalceniem niz ludnosc naplywowa. Takie sa fakty. Przykto mi.
                      • Gość: GófnoProfda Re: Cieszcie sie Ślonzoki IP: *.play-internet.pl 14.01.12, 16:38
                        Badania Uniwersytetu Oksfordzkiego pokazuja, ze polscy fellechowie w Nadreni Palatynacie tudzięz w Birmingham 400-600 razy rzadzi
                        > ej legitymuja sie wyzszym wyksztalceniem niz ludnosc miejscowa.. Takie sa fakty, na zmywakach.
                        > Przykto mi.
                        • veneziano podobno 45% tych akt dotyczy Szlezjerów 15.01.12, 21:44
                          komus bardzo zależało,żeby zostały z Polski wywiezione...
                          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,10968486,Znalezione_na_Dolnym_Slasku_skrzynie_z_Auschwitz_wywiezione.html
                          • Gość: Olo Re: podobno .. IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.12, 23:15
                            ..nogi ci strasznie smierdzom,gorolu
                            • veneziano z dwojga złego lepiej nogi niz sumienie... 16.01.12, 11:43
                              ale czy wy je macie?
                        • Gość: hihi A teraz z pretensjami do Pani Berlinskiej:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 09:59
                          A teraz mozecie sie wadzic z badaniami Pani Danuty Berlinskiej z Uniwersytetu Opolskiego:-)

"Dobry Wieczór!
                          Śledzę tę dyskusję i jeśli pojawiają się argumenty, których sama użyłabym, to
                          się nie mieszam. Badania, w których uczestniczyłam lub prowadziłam
                          samodzielnie
                          od ponad 20 lat w pełni potwierdzaja Pańskie twierdzenia. Można tylko dodać,
                          że
                          nawet nie trzeba przywoływać przykładu Podlasia. Wiele wsi zamieszkanych
                          przez
                          przesiedleńców z Kresów wyludniało się, ponieważ wielu rodziców sprzedawało,
                          jak Pan pisał, ostatnie kury i nakłaniało dzieci do kształcenia. Dodatkowym
                          powodem było to, że nie byli pewni własności, więc wykształcenie było bardzo
                          ważnym zabezpieczeniem przyszłości. Co do Ślązaków, to K.Żygulski w badaniach
                          w
                          1956 roku już stwierdził, że maja oni niższe aspiracje edukacyjne i preferują
                          kształcenie dzieci w takich zawodach, na które było zapotrzebowanie na
                          niemieckim rynku pracy. Tendecja ta dopiero po przełomie ustrojowym zaczęła
                          słabnąć. W świetle badań Ślązacy czterokrotnie rzadziej legitymują się
                          wyższym
                          wykształceniem niż Polacy."
                          • Gość: UrkeRadocha Re: A teraz z pretensjami do Pani Berlinskiej:-) IP: *.static.sitel.net.pl 16.01.12, 10:34
                            Badania prof.Gribojebowej z Będzina dowodzą, że kołtun i konopielka przywleczone zostały z prywislińskich guberni; teraz mnożą się głownie w głowach uczonych zakierzońców i goroli na opolszczyźnie...vide: hihihihiiahahahaa.
                            • veneziano możesz mi wytłumaczyć znaczenie słów 16.01.12, 11:46
                              Urke i zakierzoniec ? jestem ciekawy, co rozumiesz przez te słowa
                              • Gość: ŁowcaKretynów Re: możesz mi wytłumaczyć znaczenie słów IP: *.play-internet.pl 16.01.12, 12:19
                                zagłębiowski cwaniaczku: twoja mać ma korzenie zza linii Curzona; Urke...zakierzońska nazwa pierdla w Kołomyji, którego filia ma siedzibę w dzielnicy Radocha. I tyle, studencie zimowy prof.Berllińskiej.
                                • Gość: prof.kołomyjski Re: możesz mi wytłumaczyć znaczenie słów IP: *.dibre.com.pl 16.01.12, 13:56
                                  Urke...to nachalnik, kryminalista, złodziej koni i kapusty zza linia Curzona, genotyp genitalny i archetyp mentalny tak dawnych <gośći> z Modzrejowa i Niwki jak obecnych venezianów, hihotów i innych pito_lizoków operujących z zagłebiowskiej guberni.
                                  • Gość: Byno Re: możesz mi wytłumaczyć znaczenie słów IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.12, 14:00
                                    je ino jedyn ciul z zaglymbia i jedyn z pyrlandi...reszta to klony
                                    • Gość: Adolf Cholonek Re: możesz mi wytłumaczyć znaczenie słów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 15:06
                                      Hopje,niy mosz rehtu,bo jo je richtich Szlysjer i zofdy niym byda.A podciepom uod Gorzelika powiym yno tela:wydupiac ze Slonska gorolskie sfinje, kajs za Brynica abo na Kresy- sam mocie wasz plac i waszygu Firera Zdzisia!Pyrsk.
                                      • cirano Re: możesz mi wytłumaczyć znaczenie słów 17.01.12, 10:17
                                        Gość portalu: Adolf Cholonek napisał(a):

> Hopje,niy mosz rehtu,bo jo je richtich Szlysjer i zofdy niym byda.A podciepom u
                                        > od Gorzelika powiym yno tela:wydupiac ze Slonska gorolskie sfinje, kajs za Bryn
                                        > ica abo na Kresy- sam mocie wasz plac i waszygu Firera Zdzisia!Pyrsk.
                                        ----------------------------------------------------
                                        Przedewszyskym jeżeś gorolski leber, hampelman, debil
                                        • erka-4 masz się wynosić,zrozumiałeś ? 17.01.12, 12:40
                                          Dziwne,że ty nie rozumiesz,masz się wynosić za Brynicę a inni za Bug a nawet dalej,na Śląsku mają pozostać jedynie Niemcy,czyli jacyś Szlysjerzy.
                                          • erka-4 post scriptum 17.01.12, 12:43
                                            ...to nie mój pogląd,ja ci jedynie przetłumaczyłem a nawet pragnę ci uświadomić ten szlezierski pogląd.
                                            • Gość: Adolf Cholonek Re: post scriptum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 17:48
                                              Erka, piyknie Ci dziynkuja za tyn ibercecunk! Jo tym Gorolom i metysom( krojcokom abo miszlungom) uot Zdzisia ( echt Szlysjeruf sam niy snom, ale mysla co para gupoli sam majom) godom ino tela: raus ze Uoberszlesjen sfinje, a tyn pampon Cirano njeh sapyto fatra kedy pszekludziou siy na Szlesjen ze swojej strany! Pyrsk!
                                  • veneziano a co to jest tem Cużon? 16.01.12, 18:28
                                    i co on ma wspólnego z RAŚ?
                                    • Gość: Brynol Re: a co to jest tem Cużon? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 21:09
                                      Cużon? Umje we familoku miyszko karlus, ftory mo nazwisko Dżon abo Cużon. Pyrsk
                                      • veneziano aaa.łazi na te szwancparady od RASia... 16.01.12, 22:49
                                        to jusz wiym, kiery to je...potem wali jabole na placu i leży łożarty do rana
                                        • Gość: Byno Re: palancie z Bendzina IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.12, 18:10
                                          www.tvn24.pl/-1,1731720,0,1,ipn-wszczyna-sledztwo--a-dokumenty-to-literacka-fikcja,wiadomosc.html
                                          jak zwykle u goroli,same cyganstwa
                                          • Gość: hihi Re: palancie z Bendzina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 19:49
                                            Brynol ,a co tam we Rajchu slychac? Ponoc wasz baron Googleberg wraca do wielkiej polityki?:-)
                                          • veneziano RASisto z Lipin 17.01.12, 22:47
                                            wy za 5 tysięcy euro nie takie cygaństwa byście opowiadali...ale nawet w Rajchu nie ma naiwnych, co wam wierzą
                                            • Gość: Olo Re: to jak ,gorolu IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.12, 22:58
                                              ino to sie zgadzo,pra:
                                              forum.gazeta.pl/forum/w,639,132336551,132416583,Re_podobno_.html
                                              • veneziano i to,że 45% wachmanów w Auchwitz 17.01.12, 23:08
                                                to byli ochotnicy ze Śląska-Górnego i Dolnego.
                                                • cirano Re: i to,że 45% wachmanów w Auchwitz 18.01.12, 09:52
                                                  ...a funcyjni to 80 % Poloki.
                                                  Zamiyszkiwali Block 2 we BIId. To była dopiyro banda zwyrodnialcow!
                                                  • veneziano a ty uważasz,że znaleźli się tam dla kariery? 18.01.12, 10:23
                                                    zwyrodnialcy Schlezjerzy niszczyli ludzi nie tylko fizycznie, ale i psychicznie
                                                  • Gość: UrkeRadocha Re: a ty uważasz,że znaleźli się tam dla kariery? IP: *.static.sitel.net.pl 18.01.12, 21:15
                                                    Kapusie i kapo obozowe to 90 %....no kto....veneziano ??? , ; reszta kapuchy ..różnie było.Więc może lepiej zamilcz, inwalido umysłowa.
                                                  • veneziano a jak tam Rumburak? 19.01.12, 08:24
                                                    interesuje się twoją dupą? a może mu się już znudziła?
                                                  • Gość: ProktologMózgu Re: a jak tam Rumburak? IP: *.play-internet.pl 19.01.12, 09:26
                                                    veneziano...widać nie wystarczą ci dola i niedole własnego mózgu przy odbycie.No to wypnij się do lustra, jak ci mało, kapucho oświęcimski.
                                                  • veneziano po złym nastroju widzę, że twój pan Rumburak 19.01.12, 19:11
                                                    słabo cię rucha...może zapłać składki w twojej macierzystej organizacji rasistowskiej, to lepiej go do ciebie usposobi
                                                  • erka-4 Re: a ty uważasz,że znaleźli się tam dla kariery? 19.01.12, 15:03
                                                    Różni są historycy i różne opinie,są i takie:
                                                    www.serwis24h7.pl/93-holokaust-mit/93-1-kapo-kim-byli-capo-niemcami-oprawcami-i-zydami-w-jednej-osobie-wyznania-prawdy-obozowicza-wieznia
                                                    ...ja przykłasdowo wiem ze wspomnień rodzinnych,że takimi capownikami byli bandyci różnonarodowi,którzy przez Niemców miast być skazani na całkowite odosobnienie otrzymywali "pracę"w tych niemieckich obozach zagłady ludności niewinnej,aby wyręczać tych biednych Niemców,jednakże coby nie mówić kierowniczą rolę sprawczą pełnili ówcześni Niemcy toteż kierownik był winien i ponosił odpowiedzialność za zatrudniony personel.
                                                  • keniata Re: a ty uważasz,że znaleźli się tam dla kariery? 24.01.12, 06:38
                                                    veneziano napisał:

> zwyrodnialcy Schlezjerzy niszczyli ludzi nie tylko fizycznie, ale i psychicznie
                                                    To fakt.Efekty tego niszczenia widac w Twoich postach.
                                                  • veneziano zniszczenie psychiczne polega na tym,że 24.01.12, 08:50
                                                    popiera się Gorzelika i cirano...a ja w przeciwieństwie do ciebie do tych takich dewiantów nie należę...
                                            • Gość: Byno Re: to wszystko? IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.12, 19:09
                                              co mosz do powiedzenia,nedzny prowokatorze
                                              • cirano Re: A bandziory 19.01.12, 11:27
                                                Do Auschwitz ładowali Hitlerowcy nie tylko (pożałowania godnych), politycznych czy Żydów. Wielką grupę stanowili różnej maści bandziory z całej Europy, (głownie ale z Polski), a ci dla miski żarcia potrafili i rodakom życie "upiększyć". Fakt, że ci znaleźli się w Auschwitz, nikogo nie oburzał, a raczej odetchnęli normalni ludzie z ulgą, bo jusz w '41 stała się Polska idyllicznie spokojną, bezpieczną krainą
                                                • pit-zeolit Zirankiewitsch !! 19.01.12, 11:36
                                                  Wiylko schkoda że po wydupceniu tfoich omek, krasnoarmiejcy ich jednak nie zastrzelili.
                                                  Bo teroz nie chodziłby po świecie taki jak wy, czerwono-brunatney schajSS, genose

Parsk !
                                                  • Gość: anihilatorkretynów Re: Zirankiewitsch !! IP: *.dibre.com.pl 19.01.12, 14:09
                                                    gwarancję przeżycia mieli : kapo, kapusie, prowokatorzy ...czego skutkiem jest byt doczesny takiego stworzenia , jak toto z ksywka < pit_zoolit...>. I tyle o tym kretynie.
                                                • erka-4 Re: A bandziory 19.01.12, 15:40
                                                  Tu ci muszę przyznać rację,bo matka moja z galicyjskiej wioski ówczesnej się wywądząca,wspominając owe czasy często mawiała,że tyle pożytku z tych Niemców co tam przybyli w 39-tym roku,że Cyganie kajś zaginęli,więc przestały ginąc i kury,i kaczki a nawet świnie lub konie,nie wiedziała jedynie ta moja matka co sie stało z tymi Cyganami.
                                                  Jednakże coby nie mówić Polacy obozów zagłady Cyganom nie urządzili,cierpieli te cygańskie wypady,nocą dyżury we wsi pełnili aby uchronić te swoje kury i konie a nawet swinie jakieś.
                                                  Jednakże niedługo cieszyła się ta moja matka tymi spokojnymi czasami,które nastały dzięki tym wspaniałym Niemcom bo i ona została zmuszona zmienić miejsce swego zamieszkania,całe szczęście w tym nieszczęściu,że została wysłana na pięcioletnie "wczasy"wypoczynkowe w piękne góry Alpy,gdzie zamieszkała pod troskliwa opieką austriackiego bauera,wspominała go matka moja z rozczuleniem niesamowitym bo nakarmił matkę do "syta" no i roboty nie załował,wiadomo,wczasy to wczasy należy je mile wspominać.
                                                  • Gość: anihilatorKretynów Re: A bandziory IP: *.dibre.com.pl 19.01.12, 16:04
                                                    A "Apassionacie" ładniej jest opisane ówczesne życie ... 11-ciorga pod jedną pierzyną, sąsiedzką.
                                                  • erka-4 Re: A bandziory 21.01.12, 09:29
                                                    A czy to hańba mieć dzieci ? nawet jak się ma jedną pierzynę,nawet od sąsiada wypożyczoną,hańbą jest dziecko do śmierci doprowadzić przez własną głupotę i niedopatrzenie a tak się właśnie przytrafiło tamże,gdzie moja matka była na tych "wczasach"
                                                    w pieknej wiosce alpejskiej Celamze zwaną (piszę fonetycznie bo jestem Polakiem)koło Salzburga.
                                                    Otóż stała się wielka tragedia w tej austriackiej rodzinie,żona bauera i matka jedynie sześciorga austriackich dzieci postawiła wielką michę z wrzątkiem gorącym na podłodze tam gdzie biegały jej dzieci no i tak się stało,że ten najmłodszy mający lat niespełna cztery wpadł do tej michy gorącej z wiadomym skutkiem,kontaktu z wrzątkiem nie przeżył.
                                                    Jeśli nie wierzysz w to o czym piszę to jedż do tego Celamze austriackiego i spytaj pastora w miejscowym ewangelickim kościele on ci wszystko dokładnie opowie,bo posiada akta w kościele,był to rok 1942 jeśli dobrze pamiętam tą matczyną opowieść.
                                                • veneziano Polska w 41 roku idyllicznie spokojną krainą!!! 19.01.12, 18:58
                                                  przy tobie nawet Hans Frank był skrajnym pesymistą, bo swoje osiągnięcia w wielkim dziele utrwalania niemczyzny na Wschodzie oceniał niżej... no, ale szlyzjer to wyjątkowa rasa...
                                                  • veneziano szlezjery zrobiłyby to szybciej i sprawniej ! 19.01.12, 19:07
                                                    HANS Frank: Kiedy wreszcie wygramy wojnę, to jeśli o mnie chodzi, z Polaków, Ukraińców i tego, co się wokół obija, można zrobić rąbankę. Niechaj będzie, co ma być. Ale obecnie chodzi o to, aby utrzymać w spokoju, porządku, pracy i dyscyplinie prawie 15 milionów wrogiego narodu, który organizuje się przeciw nam. Jeśli to się nie uda, będę wprawdzie może mógł powiedzieć triumfująco: zabiłem 2 miliony Polaczków (Polacken).
                                                • veneziano pezekonałeś mnie o istnieniu narodu ślaskiego! 19.01.12, 19:20
                                                  ktoś taki jak ty nie może być Polakiem...
                                                  "Friedrich Schopping był geniuszem, dlatego nie mógł być Polakiem. To najwspanialszy kompozytor, jakiego zrodziła niemiecka ziemia. " Hans Frank
                                                  • Gość: Byno Re: jestes ludzkim zerem.. IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.12, 19:27
                                                    gorolski prowokatorze:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,639,132336551,132507207,Re_to_wszystko_.html
                                                  • veneziano uważasz,że Schopping był Ślązakiem ? 19.01.12, 20:13
                                                    no tak, tylko naprawdę WIELKI naród mógł wydać kogoś tak wielkiego jak Schopping...tylko jak to będzie po śląsku Etiuda Rewolucyjna?
                                                  • cirano Re: uważasz,że Schopping był Ślązakiem ? 20.01.12, 09:49
                                                    W stosunku do mnie, zaczynosz być zbyt "osobisty" venecki capie. Uważaj
                                                  • veneziano Może niech ci uważają, którzy pochwalają 20.01.12, 10:06
                                                    publicznie nazistów i ich rządy
                                                • firiduri Re: A bandziory 20.01.12, 14:39
                                                  To są poglądy Zirankiewitza, który pisze o sobie na forum, że jest śląskim Niemcem. Jak widać instynkt każe mu w każdej sytuacji podążać (nawet po trupach) na wschód i dlatego ciągle się kręci na polskich forach bluzgając na Polaków:

"Do Auschwitz ładowali Hitlerowcy nie tylko (pożałowania godnych), politycznych czy Żydów. Wielką grupę stanowili różnej maści bandziory z całej Europy, (głownie ale z Polski), a ci dla miski żarcia potrafili i rodakom życie "upiększyć". Fakt, że ci znaleźli się w Auschwitz, nikogo nie oburzał, a raczej odetchnęli normalni ludzie z ulgą, bo jusz w '41 stała się Polska idyllicznie spokojną, bezpieczną krainą"

Zirankiewitz? Widzę, że już nawet się nie ukrywasz ze swoimi poglądami faszystowskiego pogrobowca. Nawet nabyłeś tupetu i pewności, że jesteś bezkarny? Ukryta opcja podobno nie istnieje, ale jawna owszem...
                                                  • Gość: T Re: A bandziory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 14:52
                                                    Poczytaj internetowa tworczosc niedoszlego radnego RASiu Bernarda Kurzawy, to sie dowiesz co naprawde mysla o Polakach, Zydach, Holokauscie przyboczni politycznie poprawnego Gorzelika. To nawet nie faszyzm, ale nazizm.
                                                  • pit-zeolit Re: A bandziory 20.01.12, 15:18
                                                    Gość portalu: T napisał(a):

> Poczytaj internetowa tworczosc niedoszlego radnego RASiu Bernarda Kurzawy, to s
                                                    > ie dowiesz co naprawde mysla o Polakach, Zydach, Holokauscie przyboczni polityc
                                                    > znie poprawnego Gorzelika. To nawet nie faszyzm, ale nazizm.

Jakieś parę miesięcy temu nazot smród sie na Kattowitz Forum zrobiou wokół Bennego i cytowanych przez forumowiczów jego zuotych myśli. Teroz synek jakby przycichł. Ciekawe kaj uon teroz jest ?

Parsk !
                                                  • cirano Re: A bandziory 21.01.12, 10:00
                                                    A co wom sie niy podobo w mojym poście polske chaoty? Czyżbyście stali sie oficjalnymi wrogami porzondu publicznego, zwolynnikami przestympczego światka?
                                                    Niy dziwia sie. Zagłymbie i jejich powrot do carsko-chacharskich korzyni...Bandziory jym miłe, no, no
                                                  • pit-zeolit Re: A bandziory 21.01.12, 11:48
                                                    Zirankiewitsch naschrajbowou:
                                                    A co wom sie niy podobo w mojym poście polske chaoty? Czyżbyście stali sie oficjalnymi wrogami porzondu publicznego, zwolynnikami przestympczego światka?
                                                    Niy dziwia sie. Zagłymbie i jejich powrot do carsko-chacharskich korzyni...Bandziory jym miłe, no, no

Wy sie nam nie podobacie genose Zirankiewitsch, sami służyliście w bandyckiej organizacji jaką była ORMO, więc tu nie moralizujcie. A konfidenckim ch...jem boueś, jesteś i sie ostaniysch na wieki.

Parsk!!
                                                  • firiduri Re: A bandziory 21.01.12, 19:38
                                                    SeigHrrrrankiewitz! Wygląda na to, że własną pałę zastąpiłeś tą, którą ci dali w ORMO i ten stan się do dzisiaj utrzymuje. Plączesz się tu z tą swoją gó...prowdą z tęsknoty za jakąś paramilitarną organizacją, ale po upadku komunizmu w Europie pozostała ci jedynie służba u Kim Dzong Ila.
                                                  • Gość: Pierdykles XXXVIII Re: A bandziory IP: *.static.sitel.net.pl 22.01.12, 17:49
                                                    Sabat zasrańców, ależ gorole obsrywają się namiętnie i koncertowo.
    • g-48 Re: Cieszcie sie Ślonzoki 23.01.12, 21:11
      Dostanymy muzeum, ftore "tak nom potrzebne" jak bolok na rzici.
      A jak warszawioki budowali muzea powstan w Warszawie i Geccie to cie niy szterowalo?
      • veneziano a nie, bo jego fater jest tam upamiętniony 23.01.12, 23:25
        wrzucał granaty do piwnic i kanałów, i byłby dostał RitterKreuz za to, ale zaczęło mu śmierdzieć z gaci i wydało się,że się sfajdał ze strachu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka