arnold7 25.05.05, 23:21 Elvry bydom, kero ferajna bydzie lepszo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mam_niezly_bajer Re: Milan eli Liverpool? 25.05.05, 23:25 LIVERPOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Milan eli Liverpool? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.05, 00:18 reden6 napisał: > Jorguś Dudek Meister ! ! ! Reden nie pieprz, toc to gorol i on jest nosz. Ja Jureczka robie posenerem i tyla. Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: Milan eli Liverpool? 26.05.05, 20:00 Gość portalu: Pit napisał(a): > Reden nie pieprz, toc to gorol i on jest nosz. Ja Jureczka robie posenerem i > tyla. W metrykę jemu ani jego rodzicom nie zaglądałem, ale w pokazywanym przed meczem filmie na jego temat, sam stwierdził, że jest przywiązany do rodzinnych, śląskich tradycji. Nie ukrywam, że mnie to mile zaskoczyło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Milan eli Liverpool? 26.05.05, 23:43 eichendorff napisał: > Gość portalu: Pit napisał(a): > > > Reden nie pieprz, toc to gorol i on jest nosz. Ja Jureczka robie posenere > m i > > tyla. > > W metrykę jemu ani jego rodzicom nie zaglądałem, ale w pokazywanym przed meczem > > filmie na jego temat, sam stwierdził, że jest przywiązany do rodzinnych, > śląskich tradycji. Nie ukrywam, że mnie to mile zaskoczyło :-) Widzialem, slyszalem, bardzo to bylo sympatyczne:) > Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Milan eli Liverpool? 26.05.05, 01:52 arnold7 napisał: > Elvry bydom, kero ferajna bydzie lepszo? > naylypshy boul Dudyk we II i dogrywce a uo karniakach juszzz niy wspomna = profwsjonalny, heh, italoki siie zawiedli, Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Milan eli Liverpool? 28.05.05, 23:49 builder napisał: > arnold7 napisał: > > > Elvry bydom, kero ferajna bydzie lepszo? > > > naylypshy boul Dudyk we II i dogrywce a uo karniakach juszzz niy wspomna = > profwsjonalny, > > heh, italoki siie zawiedli, a tyros to ino mogemy mu sasdros`cic`, i teros wiycia dlaczego mr Dudek zarabio £20.000/ tydzien`, z`ycza wom to samo, =tou niy jest tako wielko mamona do zarobkuf we UK, the builder, Odpowiedz Link Zgłoś
sulica Re: Milan eli Liverpool? 29.05.05, 14:25 Czerwone diabelki sa niepokonane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grba scyzoryk 30.05.05, 08:41 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=58302&scroll_article_id=58302&layout=1&pag e=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś