Dodaj do ulubionych

rozbior polski

IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.05, 19:44
mam pytanie, gdyby tak za pare lat niemcy i rosja podzieliliby sie polska, w
ktorej strefie wolelibyscie mieszkac, w niemieckiec czy sowieckiej?
prosze uzasadnic odpowiedzi.

gruss
Obserwuj wątek
    • willi2 Re: rozbior polski 13.10.05, 19:52
      Ja oczywiscie w niemieckiej
      Dlatego ,że radziecka strona nie trwała by dlugo,bo za pare lat bedzie nasza :-)
      • eichenau Re: rozbior polski 13.10.05, 20:06
        willi2 napisał:

> Ja oczywiscie w niemieckiej
        > Dlatego ,że radziecka strona nie trwała by dlugo,bo za pare lat bedzie
        nasza :-
        > ) HE He!! Willus ty mi sie podobos! richtige Slonzke Syncysko!! Grüss Eichenau
        • Gość: van deer Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.10.05, 21:01
          > HE He!! Willus ty mi sie podobos! richtige Slonzke Syncysko!!

O, i tu moi drodzy forumowicze mamy ogromne pole do popisu, zwlaszcza jesli
          chodzi o tolerancje wzgledem mniejszosci seksualnych kochajacych inaczej panow;)
          • Gość: BomberHarris [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:10
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: van deer Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.10.05, 21:12
              Nie musiales pan tego tak plastycznie obrazowac, doprawdy... ;)
              • willi2 Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! 13.10.05, 21:27
                U nas na Slonsku sie tak godo : podobo sie znaczy ,ze jest w porzadku chop i
                idzie z nim richtig pogodac.My se tak godomy u nos.
                • Gość: bzzzzz Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:36
                  znaczy sie jak da, to jest w porzadku gosc i jeszcze idzie z nim richtig
                  pogodac.
                  • Gość: ktoś Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:42
                    Nie dyskutuj z gorolami Willi.
                  • Gość: OBERSCHLESIER Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 15:34
                    dalej nie na temat, dyskwalifikacja.

gruss
                • Gość: van deer Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.10.05, 21:48
                  willi2 napisał:

> U nas na Slonsku sie tak godo : podobo sie znaczy ,ze jest w porzadku chop i
                  > idzie z nim richtig pogodac.My se tak godomy u nos.

Przoc mozno z kim sie zywnie podobo, Wilus. Nie spamuj za duzo...
                • Gość: OBERSCHLESIER Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 15:25
                  willi2, co ty sie gorolowi bydziesz tlumaczy.
                  widocznie gorole ino po chamsku sie do siebie potrafiom odezwac.

gruss nach schlesien
            • Gość: OBERSCHLESIER [...] IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 15:33
          • Gość: OBERSCHLESIER Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 15:30
            hey, geyu chyba pomyliles forum, dewiacje seksualne sa drzwi dalej, zaraz kolo
            sosnowca.

gruss baby
            • Gość: van deer Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.10.05, 16:26
              Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a):

> hey, geyu chyba pomyliles forum, dewiacje seksualne sa drzwi dalej, zaraz
              kolo
              > sosnowca.

Katowice jak najbardziej sa kole Sosnowca, dziwie sie, ze nie wiedziales. ;)
              To przykre jak musisz sie ze swymi pogladami kryc sie miedzy "swemi" Niemcami.

> gruss baby

;)
          • Gość: van deer Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.10.05, 16:32
            > O, i tu moi drodzy forumowicze mamy ogromne pole do popisu, zwlaszcza jesli
            > chodzi o tolerancje wzgledem mniejszosci seksualnych kochajacych inaczej
            > panow;)

Pan Oberschlesier juz swoj przewidywalny poglad na w/w temat wyrazil.
      • Gość: Tomek Re: rozbior polski IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.05, 18:35
        Widze slaski durniu ze inteligencja to twoj wrog.Juz raz miala byc wasza czy ci
        nie zal rodziny i zycia.
    • xs550 Re: rozbior polski 14.10.05, 02:11
      W zadnej. Ironicznie i Prusy i imperialna Rosja juz nie istnieja a my jak
      najbardziej. :)
    • tow.stalin dupa :) 14.10.05, 09:50

> mam pytanie, gdyby tak za pare lat niemcy i rosja podzieliliby sie polska, w
      > ktorej strefie wolelibyscie mieszkac, w niemieckiec czy sowieckiej?
      > prosze uzasadnic odpowiedzi.
      >
      > gruss

a ja mam podobne pytanie, na poziomie zrozumiałym dla łobera: jakby za pare lat
      polacy powiedzili superszlesierom: pocałujcie nas w dupe, to w który pośladek
      byście pocałowali, w prawy czy w lewy? proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
      • Gość: Pit Re: dupa :) IP: 150.254.85.* 14.10.05, 14:06
        tow.stalin napisała:

a ja mam podobne pytanie, na poziomie zrozumiałym dla łobera: jakby za pare lat
        >
        > polacy powiedzili superszlesierom: pocałujcie nas w dupe, to w który pośladek
        > byście pocałowali, w prawy czy w lewy? proszę o uzasadnienie odpowiedzi.

)))))) dobre pytanie Koba.

• Gość: OBERSCHLESIER [...] IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 15:40
        • tow.stalin [...] 14.10.05, 21:38
      • rico-chorzow Re: dupa :) 14.10.05, 16:01
        tow.stalin napisała:

> a ja mam podobne pytanie, na poziomie zrozumiałym dla łobera: jakby za pare lat
        >
        > polacy powiedzili superszlesierom: pocałujcie nas w dupe, to w który pośladek
        > byście pocałowali, w prawy czy w lewy? proszę o uzasadnienie odpowiedzi.

A to ma Pan pośladki?,ja myślałem,że Pan cały dupa.
        • Gość: OBERSCHLESIER Re: dupa :) IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 17:37
          falsch gedacht.
          i znowu nie na temat, synek nie nazywej mie pan, bo panowie to w paryzu byli.
          wydawac by sie moglo ze chopcy z königshütte som bystre, ale jak widac zas
          gorol, czy tam u wos juz zodnych slonzokow nie ma?

"kaj te hanysy z tamtych lot?"
        • tow.stalin Re: dupa :) 14.10.05, 21:39
          rico-chorzow napisał:

> tow.stalin napisała:
          >
          >
          > > a ja mam podobne pytanie, na poziomie zrozumiałym dla łobera: jakby za pa
          > re lat
          > >
          > > polacy powiedzili superszlesierom: pocałujcie nas w dupe, to w który pośl
          > adek
          > > byście pocałowali, w prawy czy w lewy? proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
          >
          > A to ma Pan pośladki?,ja myślałem,że Pan cały dupa.

no ale w prawy, czy lewy, panie rico?
        • Gość: ja.ja Re: dupa :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:25
          to bolo dobreeeee
    • Gość: OBERSCHLESIER gorole, nie zrozumieliscie pytania? IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 15:45
      niektorzy gorole jak widac niezrozumieli pytania.
      pisza jakies tam pedalskie posty i zasmiecaja moj watek swoimi wirtualnymi
      fekaliami.

gruss
      • Gość: van deer Re: gorole, nie zrozumieliscie pytania? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.10.05, 16:26

> niektorzy gorole jak widac niezrozumieli pytania.
        > pisza jakies tam pedalskie posty i zasmiecaja moj watek swoimi wirtualnymi
        > fekaliami.

A ja myslalem, ze spamowanie to panska domena..? :)
        • Gość: OBERSCHLESIER Re: gorole, nie zrozumieliscie pytania? IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 17:39
          nie mysl tyla, bo bydziesz mysliwym!

gruss
      • tow.stalin Re: gorole, nie zrozumieliscie pytania? 14.10.05, 21:40

> niektorzy gorole jak widac niezrozumieli pytania.
        > pisza jakies tam pedalskie posty i zasmiecaja moj watek swoimi wirtualnymi
        > fekaliami.
        >
        > gruss

niektórzy zrozumieli je bardzo dobrze :) no to jak, prawy czy lewy?
        • Gość: OBERSCHLESIER Re: gorole, nie zrozumieliscie pytania? IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 22:10
          srodek skarbie
          • tow.stalin Re: gorole, nie zrozumieliscie pytania? 14.10.05, 22:13

> srodek skarbie

aniu, nie rozróżniasz prawego od lewego? mała podpowiedź - to jest tak samo jak
            całowanie niemców w dupe, przecież to ci dobrze wychodzi, droga aniu,
            buahahahahahaha
            • Gość: OBERSCHLESIER Re: gorole, nie zrozumieliscie pytania? IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 22:15
              ludzie! jakis wariat, nazywa mnie ania.
              a kto to ta ania? - twoja mama?
              • tow.stalin Re: gorole, nie zrozumieliscie pytania? 14.10.05, 22:18

> ludzie! jakis wariat, nazywa mnie ania.
                > a kto to ta ania? - twoja mama?

aniu, nie wypieraj się swojego prawdziwego ja :) tym bardziej, że ip się go nie
                wypiera :)
    • builder Re: rozbior polski 14.10.05, 23:07
      pytanie zasadnicze, kto`ry...?

wy Niemcy z Ruskami bys`cie Polske zro`jnowali do reszty gdyby nie tn Trzeci do
      podzialu,
      teraz juz` do tego na pewno nie dojdzie!,=koniec waszego krwawego wyzysku!!!!!,
      teraz musicie zapi...ac` na swoje, ;))),

>
      > gruss
      • Gość: OBERSCHLESIER Re: rozbior polski IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.05, 14:56
        wreszcie ktos zrozumial pytanie, a juz myslalem builder ze, ty to nieuleczalny
        przypadek jestes.
        myslisz ze niemcy i ruscy by zrujnowali polske? ja jestem innego zdania,
        wedlug mnie to polacy sami zrujnowali polske swoja zla gospodarka i systemem
        politycznym.
        wedlug mnie wygladalo by to tak: niemcy zajmuja zachodnia czesc polski, ruscy
        wsodnia (logicznie geograficznie).
        reszty mozna sie domyslic spogladajac na historie powojenna podzielonych
        niemiec, strefa wsodnia - syf, strefa zachodnia - kwitnaca gospodarka.

gruss
        • Gość: BomberHarris OBERSCHLESIER a Koran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 16:13
          OBERSCHLESIER,zamiast popisywać się swoją malutką wiedzą wyciśniętą z jeszcze
          mniejszego móżdżku,opowiedz nam o swoich postępach w nauce Koranu.Jak będziesz
          mieszkał w strefie muzułmańskiej,może ci się przydać.
          • Gość: OBERSCHLESIER bomber harris - mongol IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.05, 00:35
            nic dodac, nic ujac - definitywnie - bomber harris cierpi na syndrom downa
            (Trisomenie 21).
            nie bede sie z ciebie nasmiewal, nie wypada.
            • Gość: Pit Zjmij sie swoimi kalmuckimi genami IP: 150.254.85.* 17.10.05, 07:57
        • builder Re: rozbior polski 16.10.05, 00:46
          ty to zweryfiko`j lepiej swoja osobe bo zachowujesz sie anormalnie,
          by,

> wreszcie ktos zrozumial pytanie, a juz myslalem builder ze, ty to
          nieuleczalny
          > przypadek jestes.
          > myslisz ze niemcy i ruscy by zrujnowali polske? ja jestem innego zdania,
          > wedlug mnie to polacy sami zrujnowali polske swoja zla gospodarka i systemem
          > politycznym.
          > wedlug mnie wygladalo by to tak: niemcy zajmuja zachodnia czesc polski, ruscy
          > wsodnia (logicznie geograficznie).
          > reszty mozna sie domyslic spogladajac na historie powojenna podzielonych
          > niemiec, strefa wsodnia - syf, strefa zachodnia - kwitnaca gospodarka.
          >
          > gruss
    • marcin32 Sowieci nie istnieja. 16.10.05, 21:46
      > gruss

Sowieci nie istnieja, pytanie jest wiec chybione.
    • marcin32 ROZBIOR NIEMIEC 16.10.05, 21:48
      Mam pytanie, gdyby tak za pare lat rosja, stany zjednoczone, francja i wielka
      brytania podzieliliby sie niemcami, w ktorej strefie wolelibyscie mieszkac?
      prosze uzasadnic odpowiedzi.
      grusszka
      • builder Re: ROZBIOR NIEMIEC 16.10.05, 22:45
        uuuf..,
        to jest dobre ;)

marcin32 napisał:

> Mam pytanie, gdyby tak za pare lat rosja, stany zjednoczone, francja i wielka
        > brytania podzieliliby sie niemcami, w ktorej strefie wolelibyscie mieszkac?
        > grusszka
        • Gość: Tomek Re: ROZBIOR NIEMIEC IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.05, 18:43
          Marcin jak za jakis czas trzeba bedzie znowu podzielic ten kraj tzn niemcy to
          nie zapominaj o Polsce my tez musimy miec swoja strefe tak jak iraku ale bede z
          polskimi niemcami jechal uszy i paluchy obcinam.Problem niemiecki moim zdaniem
          za kilka lat zostanie rozwiazany KTO SIEJE WIATR ZBIERA BURZE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka