Gość: OBERSCHLESIER IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.05, 19:44 mam pytanie, gdyby tak za pare lat niemcy i rosja podzieliliby sie polska, w ktorej strefie wolelibyscie mieszkac, w niemieckiec czy sowieckiej? prosze uzasadnic odpowiedzi. gruss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
willi2 Re: rozbior polski 13.10.05, 19:52 Ja oczywiscie w niemieckiej Dlatego ,że radziecka strona nie trwała by dlugo,bo za pare lat bedzie nasza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eichenau Re: rozbior polski 13.10.05, 20:06 willi2 napisał: > Ja oczywiscie w niemieckiej > Dlatego ,że radziecka strona nie trwała by dlugo,bo za pare lat bedzie nasza :- > ) HE He!! Willus ty mi sie podobos! richtige Slonzke Syncysko!! Grüss Eichenau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.10.05, 21:01 > HE He!! Willus ty mi sie podobos! richtige Slonzke Syncysko!! O, i tu moi drodzy forumowicze mamy ogromne pole do popisu, zwlaszcza jesli chodzi o tolerancje wzgledem mniejszosci seksualnych kochajacych inaczej panow;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BomberHarris [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.10.05, 21:12 Nie musiales pan tego tak plastycznie obrazowac, doprawdy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! 13.10.05, 21:27 U nas na Slonsku sie tak godo : podobo sie znaczy ,ze jest w porzadku chop i idzie z nim richtig pogodac.My se tak godomy u nos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzz Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:36 znaczy sie jak da, to jest w porzadku gosc i jeszcze idzie z nim richtig pogodac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 21:42 Nie dyskutuj z gorolami Willi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 15:34 dalej nie na temat, dyskwalifikacja. gruss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.10.05, 21:48 willi2 napisał: > U nas na Slonsku sie tak godo : podobo sie znaczy ,ze jest w porzadku chop i > idzie z nim richtig pogodac.My se tak godomy u nos. Przoc mozno z kim sie zywnie podobo, Wilus. Nie spamuj za duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 15:25 willi2, co ty sie gorolowi bydziesz tlumaczy. widocznie gorole ino po chamsku sie do siebie potrafiom odezwac. gruss nach schlesien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER [...] IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 15:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 15:30 hey, geyu chyba pomyliles forum, dewiacje seksualne sa drzwi dalej, zaraz kolo sosnowca. gruss baby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.10.05, 16:26 Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a): > hey, geyu chyba pomyliles forum, dewiacje seksualne sa drzwi dalej, zaraz kolo > sosnowca. Katowice jak najbardziej sa kole Sosnowca, dziwie sie, ze nie wiedziales. ;) To przykre jak musisz sie ze swymi pogladami kryc sie miedzy "swemi" Niemcami. > gruss baby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: Teczowi chlopcy rodem z Love Parade, witamy! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.10.05, 16:32 > O, i tu moi drodzy forumowicze mamy ogromne pole do popisu, zwlaszcza jesli > chodzi o tolerancje wzgledem mniejszosci seksualnych kochajacych inaczej > panow;) Pan Oberschlesier juz swoj przewidywalny poglad na w/w temat wyrazil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: rozbior polski IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.05, 18:35 Widze slaski durniu ze inteligencja to twoj wrog.Juz raz miala byc wasza czy ci nie zal rodziny i zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: rozbior polski 14.10.05, 02:11 W zadnej. Ironicznie i Prusy i imperialna Rosja juz nie istnieja a my jak najbardziej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin dupa :) 14.10.05, 09:50 Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a): > mam pytanie, gdyby tak za pare lat niemcy i rosja podzieliliby sie polska, w > ktorej strefie wolelibyscie mieszkac, w niemieckiec czy sowieckiej? > prosze uzasadnic odpowiedzi. > > gruss a ja mam podobne pytanie, na poziomie zrozumiałym dla łobera: jakby za pare lat polacy powiedzili superszlesierom: pocałujcie nas w dupe, to w który pośladek byście pocałowali, w prawy czy w lewy? proszę o uzasadnienie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: dupa :) IP: 150.254.85.* 14.10.05, 14:06 tow.stalin napisała: a ja mam podobne pytanie, na poziomie zrozumiałym dla łobera: jakby za pare lat > > polacy powiedzili superszlesierom: pocałujcie nas w dupe, to w który pośladek > byście pocałowali, w prawy czy w lewy? proszę o uzasadnienie odpowiedzi. )))))) dobre pytanie Koba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER [...] IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 15:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin [...] 14.10.05, 21:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: dupa :) 14.10.05, 16:01 tow.stalin napisała: > a ja mam podobne pytanie, na poziomie zrozumiałym dla łobera: jakby za pare lat > > polacy powiedzili superszlesierom: pocałujcie nas w dupe, to w który pośladek > byście pocałowali, w prawy czy w lewy? proszę o uzasadnienie odpowiedzi. A to ma Pan pośladki?,ja myślałem,że Pan cały dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: dupa :) IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 17:37 falsch gedacht. i znowu nie na temat, synek nie nazywej mie pan, bo panowie to w paryzu byli. wydawac by sie moglo ze chopcy z königshütte som bystre, ale jak widac zas gorol, czy tam u wos juz zodnych slonzokow nie ma? "kaj te hanysy z tamtych lot?" Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: dupa :) 14.10.05, 21:39 rico-chorzow napisał: > tow.stalin napisała: > > > > a ja mam podobne pytanie, na poziomie zrozumiałym dla łobera: jakby za pa > re lat > > > > polacy powiedzili superszlesierom: pocałujcie nas w dupe, to w który pośl > adek > > byście pocałowali, w prawy czy w lewy? proszę o uzasadnienie odpowiedzi. > > A to ma Pan pośladki?,ja myślałem,że Pan cały dupa. no ale w prawy, czy lewy, panie rico? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.ja Re: dupa :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:25 to bolo dobreeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER gorole, nie zrozumieliscie pytania? IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 15:45 niektorzy gorole jak widac niezrozumieli pytania. pisza jakies tam pedalskie posty i zasmiecaja moj watek swoimi wirtualnymi fekaliami. gruss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: gorole, nie zrozumieliscie pytania? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.10.05, 16:26 Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a): > niektorzy gorole jak widac niezrozumieli pytania. > pisza jakies tam pedalskie posty i zasmiecaja moj watek swoimi wirtualnymi > fekaliami. A ja myslalem, ze spamowanie to panska domena..? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: gorole, nie zrozumieliscie pytania? IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 17:39 nie mysl tyla, bo bydziesz mysliwym! gruss Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: gorole, nie zrozumieliscie pytania? 14.10.05, 21:40 Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a): > niektorzy gorole jak widac niezrozumieli pytania. > pisza jakies tam pedalskie posty i zasmiecaja moj watek swoimi wirtualnymi > fekaliami. > > gruss niektórzy zrozumieli je bardzo dobrze :) no to jak, prawy czy lewy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: gorole, nie zrozumieliscie pytania? IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 22:10 srodek skarbie Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: gorole, nie zrozumieliscie pytania? 14.10.05, 22:13 Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a): > srodek skarbie aniu, nie rozróżniasz prawego od lewego? mała podpowiedź - to jest tak samo jak całowanie niemców w dupe, przecież to ci dobrze wychodzi, droga aniu, buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: gorole, nie zrozumieliscie pytania? IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.05, 22:15 ludzie! jakis wariat, nazywa mnie ania. a kto to ta ania? - twoja mama? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: gorole, nie zrozumieliscie pytania? 14.10.05, 22:18 Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a): > ludzie! jakis wariat, nazywa mnie ania. > a kto to ta ania? - twoja mama? aniu, nie wypieraj się swojego prawdziwego ja :) tym bardziej, że ip się go nie wypiera :) Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: rozbior polski 14.10.05, 23:07 pytanie zasadnicze, kto`ry...? wy Niemcy z Ruskami bys`cie Polske zro`jnowali do reszty gdyby nie tn Trzeci do podzialu, teraz juz` do tego na pewno nie dojdzie!,=koniec waszego krwawego wyzysku!!!!!, teraz musicie zapi...ac` na swoje, ;))), Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a): > mam pytanie, gdyby tak za pare lat niemcy i rosja podzieliliby sie polska, w > ktorej strefie wolelibyscie mieszkac, w niemieckiec czy sowieckiej? > prosze uzasadnic odpowiedzi. > > gruss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: rozbior polski IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.05, 14:56 wreszcie ktos zrozumial pytanie, a juz myslalem builder ze, ty to nieuleczalny przypadek jestes. myslisz ze niemcy i ruscy by zrujnowali polske? ja jestem innego zdania, wedlug mnie to polacy sami zrujnowali polske swoja zla gospodarka i systemem politycznym. wedlug mnie wygladalo by to tak: niemcy zajmuja zachodnia czesc polski, ruscy wsodnia (logicznie geograficznie). reszty mozna sie domyslic spogladajac na historie powojenna podzielonych niemiec, strefa wsodnia - syf, strefa zachodnia - kwitnaca gospodarka. gruss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BomberHarris OBERSCHLESIER a Koran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 16:13 OBERSCHLESIER,zamiast popisywać się swoją malutką wiedzą wyciśniętą z jeszcze mniejszego móżdżku,opowiedz nam o swoich postępach w nauce Koranu.Jak będziesz mieszkał w strefie muzułmańskiej,może ci się przydać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER bomber harris - mongol IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.05, 00:35 nic dodac, nic ujac - definitywnie - bomber harris cierpi na syndrom downa (Trisomenie 21). nie bede sie z ciebie nasmiewal, nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: rozbior polski 16.10.05, 00:46 ty to zweryfiko`j lepiej swoja osobe bo zachowujesz sie anormalnie, by, Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a): > wreszcie ktos zrozumial pytanie, a juz myslalem builder ze, ty to nieuleczalny > przypadek jestes. > myslisz ze niemcy i ruscy by zrujnowali polske? ja jestem innego zdania, > wedlug mnie to polacy sami zrujnowali polske swoja zla gospodarka i systemem > politycznym. > wedlug mnie wygladalo by to tak: niemcy zajmuja zachodnia czesc polski, ruscy > wsodnia (logicznie geograficznie). > reszty mozna sie domyslic spogladajac na historie powojenna podzielonych > niemiec, strefa wsodnia - syf, strefa zachodnia - kwitnaca gospodarka. > > gruss Odpowiedz Link Zgłoś
marcin32 Sowieci nie istnieja. 16.10.05, 21:46 Gość portalu: OBERSCHLESIER napisał(a): > mam pytanie, gdyby tak za pare lat niemcy i rosja podzieliliby sie polska, w > ktorej strefie wolelibyscie mieszkac, w niemieckiec czy sowieckiej? > prosze uzasadnic odpowiedzi. > gruss Sowieci nie istnieja, pytanie jest wiec chybione. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin32 ROZBIOR NIEMIEC 16.10.05, 21:48 Mam pytanie, gdyby tak za pare lat rosja, stany zjednoczone, francja i wielka brytania podzieliliby sie niemcami, w ktorej strefie wolelibyscie mieszkac? prosze uzasadnic odpowiedzi. grusszka Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: ROZBIOR NIEMIEC 16.10.05, 22:45 uuuf.., to jest dobre ;) marcin32 napisał: > Mam pytanie, gdyby tak za pare lat rosja, stany zjednoczone, francja i wielka > brytania podzieliliby sie niemcami, w ktorej strefie wolelibyscie mieszkac? > prosze uzasadnic odpowiedzi. > grusszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: ROZBIOR NIEMIEC IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.05, 18:43 Marcin jak za jakis czas trzeba bedzie znowu podzielic ten kraj tzn niemcy to nie zapominaj o Polsce my tez musimy miec swoja strefe tak jak iraku ale bede z polskimi niemcami jechal uszy i paluchy obcinam.Problem niemiecki moim zdaniem za kilka lat zostanie rozwiazany KTO SIEJE WIATR ZBIERA BURZE Odpowiedz Link Zgłoś