nikomunieznana 29.02.08, 20:19 Na tych forach się pojawiają, chyba są odzwierciedleniem poziomu intelektualnego ich właścicieli Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samantha.1 Re: Coraz gupsze nicki ;PPP 29.02.08, 20:21 Mnie tam nie przeszkadza jaki kto nick ma, może sobie dla jaj takiego nicka założył, ważne ,ze pisze z sensem!! Odpowiedz Link
inka-1 Jakie kto ma imie czy nicka...czasami sie szokuje 29.02.08, 20:27 czasem cos przekazuje tym nickiem..a czasem to zwykly przypadek ze tak ,a nie inaczej sie podpisujemy...wazne by byc..istniec..pisac tez Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Oczywiście, mnie również to nie przeszkadza 29.02.08, 20:29 samantha.1 napisała: > Mnie tam nie przeszkadza jaki kto nick ma, > może sobie dla jaj takiego nicka założył, > ważne ,ze pisze z sensem!! --------- Bo na dobrą sprawę do każdego nicka można się przyczepić? Np. to moje _ski? Głupie takie, nie? Jeśli mam być szczery, to nick nikomunieznana też nie jest zbyt sensowny, sorry Droga Pani, ale przecież nie jesteś na bezludnej wyspie i ktoś zapewne zna Nikomunieznaną.. hihi Odpowiedz Link
przeorysza_wagina Re: Oczywiście, mnie również to nie przeszkadza 29.02.08, 20:57 Nie zważam co kto o mnie myśli, tylko dlatego, że mam inny nick. Mało tego, mam to głęboko w dupie. Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Oczywiście, mnie również to nie przeszkadza 29.02.08, 21:11 I to jest prawidłowe podejście Odpowiedz Link
przeorysza_wagina Re: ja nawet niektórym zazdroszczę wyobrażni... 29.02.08, 21:14 To jest wyobraźnia i brak dystansu do siebie, albo posiadanie dużego dystansu do samego siebie. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Blue_monique... 29.02.08, 21:17 Nie wydaje mi się, żebyś musiała zazdrościć, masz wystarczająco dużą, tak sądzę, po lekturze kilku Twoich postów. Wydajesz mi się interesująca, dlatego adeptuję do Twojej wizytówki DD Odpowiedz Link
blue_monique Re: Własnie zostałes moim przyjecielem:) 29.02.08, 21:24 Cieszysz się? )) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No jasne! 29.02.08, 21:51 blue_monique napisała: > Cieszysz się? )) -------- Wirtualnie )) Odpowiedz Link
kurczak48 Re: Oczywiście, mnie również to nie przeszkadza 29.02.08, 21:21 Czy uwazacie , ze KURCZAK to glupi nick ? bez aluzji, bo tak to odczulem , ja nie zwracam na to uwagi i nigdy do zadnego nicka bym sie nie doczepil , a z drugiej strony to przeciez" KURCZAK"latwo jest zapamietac i napisac , to moze nawet nie byc taki " gupi" nick Odpowiedz Link
przeorysza_wagina Re: Oczywiście, mnie również to nie przeszkadza 29.02.08, 21:25 Kurczaczku zlej to, masz dobry nick. Nie taki jak mój... Odpowiedz Link
kurczak48 Re: Oczywiście, mnie również to nie przeszkadza 29.02.08, 23:43 Ty masz super )) Odpowiedz Link
kurczak48 Re: Oczywiście, mnie również to nie przeszkadza 29.02.08, 23:50 Dzieki za wsparcie , moze sie jakos do was przyzwyczaje ,chcialbym , ale jak wyjdzie ? a jak nie wyjdzie to odfrune ))) Odpowiedz Link
przeorysza_wagina Re: Oczywiście, mnie również to nie przeszkadza 01.03.08, 00:27 Jak się nie przyzwyczaisz to będzie oznaczać, że to forum ma granice... Odpowiedz Link
rotman69 Re: Oczywiście, mnie również to nie przeszkadza 01.03.08, 09:32 nie ma czym sie przejmować ,co niektórzy przychodzą na forum i robia zadymę Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Oczywiście, mnie również to nie przeszkadza 01.03.08, 09:51 Oczywiście tylko to mają na celu!!! Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Oczywiście, mnie również to nie przeszkadza 01.03.08, 11:01 Oj bedzie zadyma,Emma nadchodzi. Moj nik jest super prawda? Odpowiedz Link
rotman69 Re: Oczywiście, mnie również to nie przeszkadza 01.03.08, 11:10 jakby to powiedział kubuś będzie wiatrodzień Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Oczywiście, mnie również to nie przeszkadza 01.03.08, 11:46 Ale dales czadu. Emma moze byc gorsza. Odpowiedz Link
darima_ka Kurczaku48 01.03.08, 12:49 Nick , jak każdy inny nick, taki sobie wybrałeś i ok ,jak dla mnieD Odpowiedz Link
legwan4 Re: Kurczaku48 01.03.08, 12:52 Nadchodzące wiatry robią zawirowania,nie tylko w przyrodzie ale i w głowie niektórym Odpowiedz Link
jurek-de1 Re: Kurczaku48 01.03.08, 12:58 Konkretnie prosze,moze o mnie mowa. Wtedy calkiem inna bedzie tu rozmowa. Odpowiedz Link
legwan4 Re: Kurczaku48 01.03.08, 13:09 Rozmowa konkretna, pewna osoba,tu bzdetna, A Ty Kurczaku, bądź odlotowym kogutkiem ;D, i raduj nas gadającym dzióbkiemDDD Odpowiedz Link
kurczak48 Re: Kurczaku48 01.03.08, 15:53 Coraz wiecej rymowanek , czy to wam tak latwo przychodzi ? niedlugo tu na rymowanki bedziemy rozmawiac ))) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Kurczaku48 01.03.08, 16:04 Pisać każdy może , trochę lepiej trochę lepiej, lub trochę gorzej DD Odpowiedz Link
utkana.z.mysli Re: Coraz gupsze nicki ;PPP 14.03.08, 12:50 nikomunieznana napisała: > Na tych forach się pojawiają, > chyba są odzwierciedleniem > poziomu intelektualnego > ich właścicieli Szanowna Nikomunieznana, Na szczęście, to tylko Twoje przypuszcznia. Na szczęście, ludzie czytają poprawnie. Na szczęście, niektóre osoby sa na tyle wyrozumiałe, że napisane przez Ciebie słowo "gupsze" potraktuja jako nieumyślny błąd. Moja rada: Zanim coś wyślesz, przeczytaj dwa,trzy a może nawet cztery razy. Możliwe, że stwierdzisz, iż to co napisałaś jest na tyle głupie, by zachować to dla siebie. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
0yotte Re: Coraz gupsze nicki ;PPP 14.03.08, 21:56 eee tam gadanie... ja lubię takie wyraziste osobowości, np. Przeorysza od pierwszego wejrzenia mi się spodobała ;PPP Odpowiedz Link