ballest 17.02.06, 11:12 Napiszesz prawde to zobaczysz gdzie wyladujesz! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=36971489 Taka jest dzisiejsza Polska. Musisz schlebiac i chwolic choc smierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sss9 Re: przywróć wszystkie usunięte posty na fggg :))) 17.02.06, 11:20 :)))na tym "wolnym forum" buraków. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Czy tu prawdy pisac nie wolno? 17.02.06, 11:23 Nie mnóż wątków na ten sam temat. Zamiast tego lepiej poszukaj tego, który sam założyłeś wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Czy tu prawdy pisac nie wolno? 17.02.06, 11:27 To nie bylo mnozenie watku, cel byl inny! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Czy tu prawdy pisac nie wolno? 17.02.06, 11:31 wprowadź ten "cel" na fggg. dlaczego tutaj drzesz PYSK o "wolność słowa", a u siebie jej nie szanujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
grba balleście 17.02.06, 12:18 Czytając Twoje teksty, sowiecki folklor przypomina się: "B «Правде» нет известий, в «Известиях» нет правды". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Czy tu prawdy pisac nie wolno? IP: 150.254.85.* 17.02.06, 14:10 Jak widzicie, obojetnie jakou tabela bych tu nie wraziou, obojetnie czy uo patenty chodzi, czy o medale olimpijskie, wy uostatniemu w tej tabeli stopy lizecie. To juz ale jest lepsze jak amerykanom d..a lizac !" O mnimcach już nie wspominając Balleście. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Czy tu prawdy pisac nie wolno? 17.02.06, 23:15 No Niymcy se tysz czasami kompromituja, ale to nie mozna do Polskiego lizaniou porownyc! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest 3 promille pozdrawiajom 17.02.06, 23:26 Eurocom, wiysz kiedy czlowiek osobiscie obrazac zaczyna ? Jak mu brak merytorycznych argumentow! a wiesz komu brak argumentow ? To teraz wiesz kim jestes i skond pochodzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: a ty wiesz co to za slowo "merytoryzm"? 17.02.06, 23:29 eurocom zmien domena na asiacom abo azja małpka com pl = hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ballest eurocom dou kopra na bania! 18.02.06, 00:16 a ty wiesz co to za slowo "merytoryzm"? ;) nie, naprawde nie wiem! - nie mam nawet rudymentarnego pojecia co to slowo uokryslac moze, bo niveau tego forum tak zawyzone jest, ze intus normalnego smiertelnika nie potrafi pojonc instrumentalizowanych mysli potomkow narzedzi Jankiela. wyciongnam tu facyt! - Taki Fauxpas, mi sie juz nie moze powtorzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
eurocom Re: A tobie tylko 3 promile wystarczaja??? 17.02.06, 23:30 Slaby z ciebie zawodnik. To ty obrazasz wszystkich normalnych Slazakow. Gdyby nie Hitler nie byloby tego Schaissu na Slasku i w Niemcach. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: A tobie tylko 3 promile wystarczaja??? 18.02.06, 09:45 mosz recht, keby nie Hitler, tak richtig, to Gorole by musieli Hitlerowi Denkmal postawic, bo jak nie on, to by dali za pugiem w kufajce i w guminiokach chodziyli i na furmankach karowali Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Jawohl! 18.02.06, 13:29 A najgorsze jest to, ze choc my Wom przez 800 lot pomogali kaj my tylko u mieli a wy do dzisiej zescie som najbardzi zacofanym krajem w UE. Teraz se to skonczy, bo tera my wom budujemy przemysl, autostrady, bo sami to nawet porzadnego drogowskazu postawic nie umiecie. Co Wy umiecie to spojrzcie na Turyn, to juz wiycie! Odpowiedz Link Zgłoś
eurocom Re: Jawohl 18.02.06, 20:54 A najgorsze jest to, ze ty do mnie gadasz jak do Polaka. Ja jestem tez Slazakiem ale te dzisiejsze Niemcy mi sie w ogole nie podobaja. Wole nasz Slask, bo tu nie ma tych tureckich zmazancow i innych arabskich popaprancow. Diese BRD to nie Deutsches Reich. Unsere schlesische Heimat gefällt mir 1000000 mal mehr als die Bundesrepublik. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Jawohl 18.02.06, 23:39 Hm, tylko czy nom sie Niemcy podobajom abo niy, Polokom trzeba pomoc, bo to uoni pomocy boroczki potrzebujom, sami se rady dac nie umiom , wiysz jak pedziou Bismarck: Chcesz Polska ukarac, dej ji niepodleglosc! > ma tych tureckich zmazancow i innych arabskich popaprancow. Diese BRD to nie > Deutsches Reich. Unsere schlesische Heimat gefällt mir 1000000 mal mehr als die > Bundesrepublik. Ich nehme an, daß du in Oberschlesien wohnst!? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Ja, to co pejdziol Bismarck to kozdy zno 19.02.06, 19:56 Myslam, ze tera kazdy znou, bo se jego slowa potwierdziouy! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Ja genau 21.02.06, 12:18 Oj Polacy !! serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3174149.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Ja genau IP: 150.254.85.* 21.02.06, 12:27 ballest napisał: > Oj Polacy !! > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3174149.html No i popatrz Balleście, nimo wolności słowa w RP, nawet LPR-owców skazują..... A wszystko przez te pseudoprawicowe rządy co som na pasku USA i międzynarodowego syjonizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Ja genau, miszcz w akcji... 21.02.06, 12:38 Gość portalu: Pit napisał(a): > ballest napisał: > > > Oj Polacy !! > > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3174149.html > > No i popatrz Balleście, nimo wolności słowa w RP, nawet LPR-owców skazują..... > A wszystko przez te pseudoprawicowe rządy co som na pasku USA i > międzynarodowego syjonizmu. miszcz oczywiście nie ma na myśli, że słowa skazanego są prawdziwe, abo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Ja genau, miszcz w akcji... IP: 150.254.85.* 21.02.06, 12:50 sss9 napisał: miszcz oczywiście nie ma na myśli, że słowa skazanego są prawdziwe, abo? Toć On niedwuznacznie wskazał, na nazistowskie ciągoty Polokw. Bo tak po prowdzie, to miszcz pisoł, że Hitler bez pomocy Poloków, nigdy Mnimcom by się nie przdażył...... Odpowiedz Link Zgłoś