Dodaj do ulubionych

Pytanko do moda

01.06.06, 11:03
czy moderator ma jakieś argumenty by przekonać np. oppelnera do trzymania
tematu wątku chociaż do kilku wpisów? czy taki kreton musi za każdym razem, na
każdy temat już pierwszym postem udowadniać, że jest niehalo, nieteges i w
zasadzie to nawet nie udaje, że czyta to na co "odpowiada"?
w kilku ostatnich wątkach chyba dość jasno pokazałem, że to troll,
wańka-wstańka wypluwająca z siebie setki bezsensownych postów w maszynowym
tempie, najchętniej po dwa-trzy na jeden, na który odpowiada.
czy to forum jest już definitywnie skazane na dominację tego pokroju figurki z
"piaskownicowym" rozumkiem?
Obserwuj wątek
    • settembrini Re: Pytanko do moda 01.06.06, 11:38
      poki co dzielnie stawiasz mu odpor, uzywajac tych samych srodkow retorycznych.
      • sss9 Re: Pytanko do moda 01.06.06, 11:50
        settembrini napisał:

> poki co dzielnie stawiasz mu odpor, uzywajac tych samych srodkow retorycznych.

przecież było widać, że to miało określony cel. cel nie został osiągnięty?
        trzeba więcej? Silesiana jako gnojok II?
        ;)
    • braid Re: Pytanko do moda 01.06.06, 11:43

Pamietaj sss9 ze historycznie silesiana powstala jako "gnojok"
      Katowic. Forum miejskie Katowice bylo zalewane przez miszcza i jego klakierow
      smieciami z calego netu ..i zeby tak wstyd nie bylo ze na Katowicach taki
      wiesniacki burdel panuje - powstala silesiana zeby te "nawiedzone" nurty
      troszke ukierunkowac ...i wsumie sie to udalo ;))
      Silesiana to wlasnie smietnisko Katowic ...i doskonale
      spelnia ta funkcje.
      • sss9 Re: Pytanko do moda 01.06.06, 11:52
        uważaj! bo naznaczą cię niebieskim kolorem eksperta i ptaszkiem. ;)
      • Gość: bravo Re: Pytanko do moda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:06
        Chciałem sprostować troszeczkę, Braid, ale masz rację, silesianka jest takim
        gnojokiem od początku, chociaż w założeniach miała kumulować dyskusje
        polityczno - historyczne. Jak powstawała, miszcza tu nie było, za to dużo
        śmiecia z de. Poważnych dyskusji nie przybyło, za to przybyło postów
        personalnie agresywnych. I one dominują.
        • Gość: saft Re: Pytanko do moda IP: *.static.qsc.de 01.06.06, 12:47
          jak was tu nie ma to i sie "gnojok" traci, czymu?
          • sss9 Re: Pytanko do moda 01.06.06, 12:49
            ano tymu, że wtedy jest prawdziwy gnojok - bez cudzysłowu. :)
            • Gość: bravo Re: Pytanko do moda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:53
              No to ten sam szloonski admirator gnoju.

Autor: Gość: zuitek lutuj IP: *.static.qsc.de
              Data: 01.06.06, 12:44 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
              w dupe to ty mozesz sobie cos wlozyc kutafonie

• Gość: saft Re: Pytanko do moda IP: *.static.qsc.de 01.06.06, 13:00
                istoto, czy pracujesz w pewnych intytucjach, tego typu wnioski wysuwasz?
                Jezeli tak, to jestes miernota.
                • Gość: bravo Re: Pytanko do moda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 13:04
                  ziutek, kutafonie, miernoto szloonzakowsko, w jakie instytucji pracujesz?
                  • Gość: saft Re: Pytanko do moda IP: *.static.qsc.de 01.06.06, 13:12
                    hehehe, ciekawosc to pierwszy stopien do ......., hehe
    • cirano Re: Pytanko do moda 01.06.06, 14:06
      Takimi wpisami jak tyn, robicie gorole gnojok ze Silesiany. Prowokujecie haja
      kryjonc sie za "dobrze rozumianym" interesym ogolu forumowiczow
      Przez szacunek niy powiym - idzcie sie na Zaglymbie, ale znojdzcie sie linia
      odpowiadajonco waszym skrziwionym gustom
      • braid Kazde forum ... 01.06.06, 14:26

Kazde forum ..gdzie sie tylko pojawiliscie
        ty z ballestem - czy to Olsztyn Wroclaw Krakow
        zamienial sie w wiesniacki gnojok. TO nie byl przypadek ze was tak uprzejmie z
        Olsztyna w dwa dni wyprosili.
        Jestescie smieciarzami i zasyficie kazde forum gdzie sie pojawicie.
        • pit-zeolit Re: Kazde forum ... 01.06.06, 14:36
          braid napisał:

>
          > Kazde forum ..gdzie sie tylko pojawiliscie
          > ty z ballestem - czy to Olsztyn Wroclaw Krakow
          > zamienial sie w wiesniacki gnojok. TO nie byl przypadek ze was tak uprzejmie
          z
          > Olsztyna w dwa dni wyprosili.
          > Jestescie smieciarzami i zasyficie kazde forum gdzie sie pojawicie.

)))))!!!!!

Serrrrrdeczne pozdr. z Poznania Braid.

Pit
        • Gość: saft Re: Kazde forum ... IP: *.static.qsc.de 01.06.06, 15:21
          no, no kolego, napisales autorezenzje i to w takim stylu?, chyba dam na msze
          • braid Re: Kazde forum ... 01.06.06, 15:40

nie kolego ...

Na Olsztynie ,Krakowie czy Wroclawiu pisza Polacy
            ( Gorole - dla lepszego zrozumienia) i fora maja sie calkiem dobrze

Jednak pamietam wystepy goscinne szlezierstwa na tych forach ...
            ... odrazu byl burdel i klutnie
            Po tym jak sie miszczu z ekipa wyniosl czasowo do Olsztyna ;)))
            to im w dwa dni pomogli zalozyc wlasny heimat ...
            Jak to mawiaja Niemcy "Wegloben" ;))) czyli z usmiechem na twarzy
            pomogli szlezierom znalezc drzwi ...
            I prosze ...Olsztyn znowu doszedl do siebie ;)))
            zreszta ...nie tylko Olsztyn
            • pit-zeolit Re: Kazde forum ... 01.06.06, 15:47
              Wiesz co Braid, patrząc na szlyzjerską głupotę, tytuł wątku powinien
              brzmieć: "Pytanie do moda czymu szlyzjery chlejom na głoda".
              • sss9 Re: Kazde forum ... 01.06.06, 15:56
                pit-zeolit napisał:

> Wiesz co Braid, patrząc na szlyzjerską głupotę, tytuł wątku powinien
                > brzmieć: "Pytanie do moda czymu szlyzjery chlejom na głoda".

:))) a mod na to - bo oszczędzają na żywności.
                • Gość: saft Re: Kazde forum ... IP: *.static.qsc.de 01.06.06, 16:08
                  no siusiu, powiedz ino jak tu ci nie dupnac?
                  Masz pewne zdolnosci aby cie bardzo nie lubic.
                  • pit-zeolit Re: Kazde forum ... 01.06.06, 16:09
                    A ja Go lubię !!!!
                    • Gość: saft Re: Kazde forum ... IP: *.static.qsc.de 01.06.06, 16:14
                      Masz prawo Pit, zebym nie powiedzial obowiazek.
                      • pit-zeolit Re: Kazde forum ... 01.06.06, 16:27
                        Wiesz Saft w Posen to my zawsze obowiazkowi byli. Ordnung musi byc.
                  • sss9 Re: Kazde forum ... 01.06.06, 17:08
                    zawsze możesz safcik spróbować. tylko monitorka sobie czołem nie stłucz. czoła
                    przecież nie szkoda. :)
                    • oppelner.os Re: Kazde forum ... 01.06.06, 18:41
                      Przyklad eksperckiej wypowiedzi pur:)))))))))))))))))
              • Gość: saft Re: Kazde forum ... IP: *.static.qsc.de 01.06.06, 16:05
                mnie osobiscie nie interesuje produkcja tych panow na innych forach, sorry.
                Forum internetowe powinno sluzyc wymianie pogladow a nie ich jednoczenie i
                robienie jakichkolwiek koalicji.
                Forum to nie Sejm lub Bundestag.
                A ty picie nieciepej glodnych konskow, bo cie na to niestac, ok
                • herman28 Re: Kazde forum ... 01.06.06, 18:00
                  Jestem ciekaw za co ta karykatura Polskiego społeczeństwa = siusiak, otrzymał
                  niebieskiego ptoka. Za szczekanie na forum ?.
                  • settembrini Re: Kazde forum ... 01.06.06, 18:06
                    po prostu zdarzylo mu sie, jak nam wszystkim czasem, napisac cos rozsadnego i w
                    temacie. wowczas nie bylo jeszcze ze strony administracji portalu wskazowki, by
                    koloru eksperta stosowac wylacznie na forach eksperckich (a wiec forach o
                    charakterze poradniczym, gdzie udzial biora osoby zajmujace sie dana
                    problematyka w sposob profesjonalny). zreszta oppelner tez mial niebieskiego
                    ptaka ;)
                    • herman28 Re: Kazde forum ... 01.06.06, 18:10
                      settembrini napisał:

zreszta oppelner tez mial niebieskiego ptaka ;)

Oooo. O tym nie wiedziałem. Dzięki za obszerne wyjaśnienie.
                      • oppelner.os Re: Kazde forum ... 01.06.06, 18:35
                        Ja tez o tym nie wiedzialem Hermann:)
                        Jaja sobie robia i tyle
                    • somepoint210 Re: Kazde forum ... 01.06.06, 18:24
                      settembrini napisał:

> zreszta oppelner tez mial niebieskiego ptaka ;)

Mam nadzieje, ze obaj juz sie wyleczyli, bo oznczaloby to gangrene
                      i byloby...po ptakach:)
                    • oppelner.os Re: Kazde forum ... 01.06.06, 18:34
                      Powaznie? Ale jaja:)
                      I nic o tym nie wiedzialem:(
                      • herman28 Re: Kazde forum ... 01.06.06, 18:41
                        Czegoś tu nie rozumiem. Sett mówi że miałeś niebieskiego ptoka choć przyznam
                        szczerze, że nigdy nie widziałem abyś mienił się na niebiesko. Siusiaka zaś
                        widziałem wielokrotnie jak się niebieszczył - ktoś tu oszukuje abo?
                        • oppelner.os Re: Kazde forum ... 01.06.06, 18:43
                          Ja siebie tez nigdy nie widzialem na niebiesko:(
                          Czary jakies abo?

Ktos to opowiada bajki abo mam cos z oczami i przeoczylem, he he
                          • settembrini Re: Kazde forum ... 01.06.06, 18:47
                            pomylilo mi sie, rico mial kiedys ptoka na chwile.
                            • oppelner.os Re: Kazde forum ... 01.06.06, 18:50
                              a to takie ptoki:)))
                              Tak myslalem, bo oczy mam raczej w porzadku:)))
                              • oppelner.os Re: Kazde forum ... 01.06.06, 18:53
                                Jezeli dobrze zrozumialem to sss9 nadal jest ekspertem?
                                A moze po denaturacie robi sie niebieski?
                            • somepoint210 Re: Kazde forum ... 01.06.06, 18:51
                              settembrini napisał:

> pomylilo mi sie, rico mial kiedys ptoka na chwile.

Na chwile? No to zes teraz Sett mu dowalil, ale z Ciebie ziolko:)
                            • herman28 Re: Kazde forum ... 01.06.06, 18:51
                              settembrini napisał:

> pomylilo mi sie, rico mial kiedys ptoka na chwile.

Acha. No to jesteśmy w doma = wyjaśniło się wszystko.

Pozdr.
                              Hermannnnnnn
                              • Gość: van deer Re: Kazde forum ... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.06.06, 18:55
                                > Pozdr.
                                > Hermannnnnnn

Za to Pitowi sie knefel z litera "r" w serdecznosciach zacina:)
                                • oppelner.os Re: Kazde forum ... 01.06.06, 18:57
                                  Nie ma czucia w palcu wskazujacym lewej reki:)))
                                  • Gość: van deer Re: Kazde forum ... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.06.06, 18:59
                                    A Herman prawej...
                                • herman28 Re: Kazde forum ... 01.06.06, 18:59
                                  Gość portalu: van deer napisał(a):

> > Pozdr.
                                  > > Hermannnnnnn
                                  >
                                  > Za to Pitowi sie knefel z litera "r" w serdecznosciach zacina:)

van deer - a cóż to za spostrzeżenie?
                                  • Gość: van deer Re: Kazde forum ... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.06.06, 19:00
                                    > van deer - a cóż to za spostrzeżenie?

W niczym nie zobowiazujace do jakichkolwiek podejrzliwosci, uwierz na slowo.
                                    • herman28 Re: Kazde forum ... 01.06.06, 19:02

> W niczym nie zobowiazujace do jakichkolwiek podejrzliwosci, uwierz na slowo.

Nigdy by Cię o to nie posądzał. Ta tylko zapytałem.
                                      • Gość: van deer Re: Kazde forum ... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.06.06, 19:06
                                        Wpadlem na chwile i wlaczylem sie w trwajaca dyskusje, co z powodu nadmiaru
                                        obowiazkow mi sie nie zdarza, a jezeli juz to z parodniowym poslizgiem.

Milego przedwieczerza:)
                                        • herman28 Re: Kazde forum ... 01.06.06, 19:10

> Wpadlem na chwile i wlaczylem sie w trwajaca dyskusje, co z powodu nadmiaru
                                          > obowiazkow mi sie nie zdarza, a jezeli juz to z parodniowym poslizgiem.
                                          >
                                          > Milego przedwieczerza:)

No niestety van deer takie czasy. Praca, praca i jeszcze raz praca.

Ja również życzę Ci miłego przedwieczerza

Pozdrawiam
                                          Heramann
                            • oppelner.os Ostatnie pytanie do Settembriniego 01.06.06, 19:15
                              Kiedy odbierzecie sss9 tytul eksperta?

Po jego ostatnich popisach raczej nie zasluguje na takie wyroznienie.
                              Nie mowie, ze ja bylem swiety ale ja nie jestem ekspertem i to sss9 mnie
                              sprowokowal antypapieskimi wypowiedziami.

Wydaje mi sie, ze taki typ nie powinien byc ekspertem, chyba ze od pyskowek i
                              prowokowania innych.

• somepoint210 Re: Ostatnie pytanie do Settembriniego 01.06.06, 19:19
                                oppelner.os napisał:

> Kiedy odbierzecie sss9 tytul eksperta?

Niestety, Sett przyznal mu tytul eksperta dozywotnio. Z satrapa sie nie
                                dyskutuje, ale bez szemrania wykonuje rozkazy. Przekonal sie o tym Bartoszcze,
                                juz moderatorem nie jest.
                                • oppelner.os Re: Ostatnie pytanie do Settembriniego 01.06.06, 19:35
                                  Masz na mysli Jabbura?
                                  • somepoint210 Re: Ostatnie pytanie do Settembriniego 01.06.06, 19:57
                                    oppelner.os napisał:

> Masz na mysli Jabbura?

Nie, mam na mysli Setta. Nie wiedziales, ze to on wszystkim trzesie? Szara
                                    eminencja.
                                    • oppelner.os Re: Ostatnie pytanie do Settembriniego 01.06.06, 20:07
                                      Zatkalo mnie...
                                      Zawsze uwazalem, ze Sett jest na swoj sposob neutralny:(
                                      Myslalem, ze Bartoszcze, ty, braid i oczywiscie sss9 to taka
                                      "grupa trzymajaca wladze"

Bede musial zweryfikowac moje "szufladki"
                                      Swoja droga zgadzam sie z opinia Eweliny na temat gliwickiego forum.

Jezeli Sett przyznal sss9 uprawnienia eksperta, to znaczy, ze tylko on moze mu
                                      je odebrac. A skoro jest to niemozliwe, to znaczy, ze Sett popiera sss9.

No coz mam nadzieje, ze takie niezdrowe uklady nie przetrwaja proby czasu.
                                      • settembrini Re: Ostatnie pytanie do Settembriniego 01.06.06, 20:29
                                        boszzzz trzymajcie mnie :DDD
                                        • oppelner.os Re: Ostatnie pytanie do Settembriniego 01.06.06, 20:40
                                          To dlaczego nie odbierzesz sss9 tych zakichanych uprawnien?
                                          Nie chcesz czy nie mozesz?
                                          • sss9 Re: Ostatnie pytanie do Settembriniego 01.06.06, 20:44
                                            :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                          • settembrini Re: Ostatnie pytanie do Settembriniego 01.06.06, 20:45
                                            oppelner, jakich uprawnien, wytlumacz mi to w koncu. skoncz juz z tym, bo to
                                            nudne! tylko uprawnienia i uprawnienia, ptoki i ptoki! pokaz mi chociaz jeden
                                            jego post na niebiesko! zreszta z tym i tak nie lacza sie zadne uprawnienia! ile
                                            razy mozna tlumaczyc jedno i to samo od pol roku. do jasnej ciasnej, ostatni moj
                                            post w temacie waszych manii przesladowczych wywolywanych przez sss9! normalnie
                                            mnie podirytowales ;)
                                            • sss9 Re: Ostatnie pytanie do Settembriniego 01.06.06, 20:48
                                              to ty sett nie wiesz, że najlepiej wariatowi odpowiadać zgodnie z jego
                                              oczekiwaniem? przytakuj - uspokoi się i będzie miał lepszy humor, a co za tym
                                              idzie ty też. ;)))
                                              • oppelner.os Ewelina trafnie zdefiniowala zjawisko "sss9" 01.06.06, 21:35
                                                To wy macie teksty nacjonalistyczno nazistowskie
                                                Autor: ewelina.b4
                                                Data: 01.06.06, 16:13

+ dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
                                                wasze podejście do ludzi myślących inaczej niż wy jest typowo nacjonalistyczo
                                                dmowsko nazistowską foermą wyrażania swoich doktryn ludzi myślących w swoim
                                                mniemaniu jedynie słusznie. Powiem wam językiem który sami używacie i jakim
                                                darzycie innych ,przeciwnie myślących niż wy.I skorzystam z anonimowaści jaką
                                                daje internet bo wy jej nadużywacie.
                                                DLA MNIE JESTEŚCIE PAJACE,manipulanci i grupa sfrustrowanych nieudaczników
                                                życiowych wy i wasi moderatorzy działający na waszym sznureczku.
                                                To forum można porównać do zbioru peanów i pochwał pod swoim adresem osób
                                                niespełnionych ,życiowo ,rogaczy i spalonych przez rodziny kur
                                                domowych.Nieudaczników życiowych dla których internet jest swoistą furtką na
                                                wolność powiedzenia tego za co w normalnym życiu dostalibyście po mordzie.
                                                Tchórzy i frustratów.
                                                Mocne ale prawdziwe.
                                                Żegnam, Pajace!

Pajac:)))))))))))))))))))))))))))
                                                • sss9 Re: Ewelina trafnie zdefiniowala zjawisko "sss9" 01.06.06, 21:39
                                                  tak, tak opel... taaak...
                                                  :)))
                                                  • oppelner.os Re: Ewelina trafnie zdefiniowala zjawisko "sss9" 01.06.06, 22:00
                                                    wlasnie....
                                                  • oppelner.os Re: Ewelina trafnie zdefiniowala zjawisko "sss9" 01.06.06, 22:08
                                                    Jezeli myslales, ze "kupilem" slowa Some o Settembrinim to sie mylisz
                                                    sssisiek:))))))))))
                          • Gość: van deer Re: Kazde forum ... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.06.06, 18:54
                            oppelner.os napisał:

> Ja siebie tez nigdy nie widzialem na niebiesko:(
                            > Czary jakies abo?

To jest jak z wpisem moderatora, czasem sie jego login czerwieni lub nie,
                            czasami tez watek wtedy ma czerwonego ptaka, czasem go traci bezpowrotnie.
                        • bartoszcze Re: Kazde forum ... 01.06.06, 22:48
                          erman28 napisał:

> Czegoś tu nie rozumiem. Sett mówi że miałeś niebieskiego ptoka choć przyznam
                          > szczerze, że nigdy nie widziałem abyś mienił się na niebiesko. Siusiaka zaś
                          > widziałem wielokrotnie jak się niebieszczył

Chyba masz jednak problemy ze wzrokiem. Albo zrobiłeś sobie tapetę ze screena
                          tamtego postu:)
                          • sss9 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 07:29
                            czyż nie jest prawdą, że "oni" są "inni" skoro nieustająco dają tego dowody? :)))
                            • Gość: ramon Re: Kazde forum ... IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 02.06.06, 08:57
                              Hallo susiu jr.jr.
                              ciesze sie na dzisejsze dowody twej begranicznej inteligecji;-)
                              • sss9 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 09:18
                                cieszam sia ramol co ci zadrom we oku stoja, pa,ciuloku. :)
                                • Gość: ramon Re: Kazde forum ... IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 02.06.06, 09:53
                                  skad ta wulgarnosc, albo jest to dla naplywowych mieszkancow Glywic?
                                  • sss9 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 09:55
                                    piszesz na polskim forum - staraj się to robić po polsku skoro "po śląsku"
                                    niyporadzisz. :)
                                    • Gość: ramon Re: Kazde forum ... IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 02.06.06, 09:59
                                      jestes tu jusz od wiekow, to powinienes - pszy twojej inteligencji- zauwazyc,
                                      ze jest to tutaj forum slaskie.
                                      • sss9 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 10:16
                                        a Śląsk jest... no, no... kojarzysz? brawo! Śląsk jest polski, pa,ciuloku. :)
                                        • Gość: ramon Re: Kazde forum ... IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 02.06.06, 10:24
                                          widze ze masz jakies problemy:-(
                                          moze chcial bys o nich porozmawiac?
                                          wiemy zes inteligetny i bystry,ale widze ze dzisiaj to u ciebie jakos nie tak.
                                          jestes agresywny, wulgarny, jednym slowem gleboko ponizej twego pozomu!
                                          • sss9 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 10:28
                                            tak ramol, oczywiście, naturalnie, owszem, ano tak, ja, uhmm...
                                            "wiecie"? uuuu... jest was ramol więcej niż jeden. achaaaaa... :)
                                            no, to pa,ciuloku. :)
                                            • Gość: ramon Re: Kazde forum ... IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 02.06.06, 10:32
                                              ist gut, ist schn gut susiu;-) dam ci na dzisiaj sopkoj.
                                              Widza ze dzisiej niymousz formy:(
                                              Bis spähter!
                          • herman28 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 11:41
                            bartoszcze napisał:

> erman28 napisał:
                            > Chyba masz jednak problemy ze wzrokiem. Albo zrobiłeś sobie tapetę ze screena
                            > tamtego postu:)

Wzrok mam dobry bartoszcze, bo widzę że mnie przechrzciłeś z heramna na ermana,
                            no cóż pewnie ci palec drętwieje abo. A co do niebieskiego siusiaka - sett
                            wszystko wyjaśnił, tak więc twój komentarz jest zbędny.

Z Niemieckim pozdrowieniem

Hermann
                            • Gość: bravo Re: Kazde forum ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:43
                              Łapka do góry sama idzie

herman28 napisał:

>
                              > Z Niemieckim pozdrowieniem
                            • sss9 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 11:44
                              heramn, nie tłumacz się. nie wychodzi ci. :)
                              • herman28 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 11:48
                                sss9 napisał:

> heramn, nie tłumacz się. nie wychodzi ci. :)
                                >

Heehhee siusiaku, ja się nie tłumacze. To że ty tak to odbierasz świadczy tylko
                                o twojej pogłębiającej się ułomności.

Hermann
                            • bartoszcze Re: Kazde forum ... 02.06.06, 11:49
                              herman28 napisał:

> Wzrok mam dobry bartoszcze, bo widzę że mnie przechrzciłeś z heramna na
                              ermana,

Widzę, że masz dobry wzrok, ten "heramn" zwłaszcza na to wskazuje:)))

> A co do niebieskiego siusiaka - sett
                              > wszystko wyjaśnił, tak więc twój komentarz jest zbędny.

Zwłaszcza wyjaśnił kwestię wielokrotnienia ci się w oczach:))
                              • sss9 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 12:00
                                tak, heramn, tak... ups! ja heramn, ja, ja! :)))
                              • herman28 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 12:02
                                bartoszcze napisał:

> Widzę, że masz dobry wzrok, ten "heramn" zwłaszcza na to wskazuje:)))

bartoszcze napisał:

Błąd w pisowni oczywiście każdemu może się zdarzyć - Mnie wypada zniekształcić
                                własny nick Tobie nie bardzo.

> Zwłaszcza wyjaśnił kwestię wielokrotnienia ci się w oczach:))

Próbujesz wmówić komuś zwidy itd?. Tego się po Tobie nie spodziewałem – toż to
                                typowe dla niebieskiego siusiaka.

Hermann

• bartoszcze Re: Kazde forum ... 02.06.06, 12:33
                                  herman28 napisał:

> Błąd w pisowni oczywiście każdemu może się zdarzyć - Mnie wypada
                                  > zniekształcić własny nick Tobie nie bardzo.

Najszczersze przeprosiny. Źle się skopiowało.

> > Zwłaszcza wyjaśnił kwestię wielokrotnienia ci się w oczach:))
                                  >
                                  > Próbujesz wmówić komuś zwidy itd?. Tego się po Tobie nie spodziewałem

Niektórzy, w odróżnieniu od Ciebie, nie mają sklerozy:
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=42844270&a=42874806
                                  "(..) Siusiaka zaś widziałem wielokrotnie jak się niebieszczył (..)"
                                  No, chyba że tamten herman28 to nie Ty:))))
                                  • sss9 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 12:36
                                    bartoszcze napisał:

> herman28 napisał:
                                    > "(..) Siusiaka zaś widziałem wielokrotnie jak się niebieszczył (..)"
                                    > No, chyba że tamten herman28 to nie Ty:))))

to właściwy herman28 - tyle tylko, że pisał o własnym siusiaku. :)))
                                    • bartoszcze Re: Kazde forum ... 02.06.06, 12:41
                                      sss9 napisał:

> > herman28 napisał:
                                      > > "(..) Siusiaka zaś widziałem wielokrotnie jak się niebieszczył (..)"
                                      >
                                      > to właściwy herman28 - tyle tylko, że pisał o własnym siusiaku. :)))
                                      >
                                      Jodyna?:)))
                                      • sss9 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 12:43
                                        bartoszcze napisał:
                                        > Jodyna?:)))

nie śmiałbym insynuować przepracowania... ;)))
                                      • Gość: bravo Re: Kazde forum ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 12:44
                                        Prawie jak Stadion Narodowy. hehe
                                      • herman28 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 14:45
                                        bartoszcze napisał:

> Jodyna?:)))

Czyżbyś bartoszcze miał już kiedyś problemy ze zmęczeniem materiału i z
                                        grzeczności podałeś jakich środków używałeś, aby uniknąć amputacji?.
                                        • bartoszcze Re: Kazde forum ... 02.06.06, 16:21
                                          herman28 napisał:

> > Jodyna?:)))
                                          >
                                          > Czyżbyś bartoszcze miał już kiedyś problemy ze zmęczeniem materiału i z
                                          > grzeczności podałeś jakich środków używałeś, aby uniknąć amputacji?.

Niee, mnie nie tak łatwo zedrzeć:))
                                          ale rozumiem, że podajesz kolegom sprawdzoną doświadczalnie receptę..
                                          PS. Udało się uniknąć amputacji?:))
                                    • herman28 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 14:41
                                      sss9 napisał:

>> to właściwy herman28 - tyle tylko, że pisał o własnym siusiaku. :)))

No wiesz siusiaku, jakbym śmiał podszywać swojego ptaszka pod takiego wielkiego
                                      siusiora = eksperta jakim ty jesteś.
                                  • herman28 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 14:37
                                    bartoszcze napisał:

> herman28 napisał:
                                    >
                                    > > Błąd w pisowni oczywiście każdemu może się zdarzyć - Mnie wypada
                                    > > zniekształcić własny nick Tobie nie bardzo.
                                    >
                                    > Najszczersze przeprosiny. Źle się skopiowało.
                                    >
                                    > > > Zwłaszcza wyjaśnił kwestię wielokrotnienia ci się w oczach:))
                                    > >
                                    > > Próbujesz wmówić komuś zwidy itd?. Tego się po Tobie nie spodziewałem
                                    >
                                    > Niektórzy, w odróżnieniu od Ciebie, nie mają sklerozy:
                                    > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=42844270&a=42874806
                                    > "(..) Siusiaka zaś widziałem wielokrotnie jak się niebieszczył (..)"
                                    > No, chyba że tamten herman28 to nie Ty:))))

Pomijając szczegóły i zniekształcenia mojego nicka. - Odnoszę wrażenie, że
                                    zaprzeczasz istnienie niebieskiego ptoka u siusiaka = szat eksperckich ?.
                                    Rozumiem że ów niebieski ptok u siusiaka mi się przyśnił ? (Warto zaznaczyć, że
                                    nie tylko mnie).

Hermann

• sss9 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 15:15
                                      zdaje się, że "niemieckie pozdrowienie" zasłania ci widok, inaczej
                                      przeczytałbyś, że spór z bartoszczem prowadzisz nie o to czy był niebieski,
                                      tylko ile razy.
                                      ale pewnie właśnie dlatego jedni są od myślenia, a inni do machania łopatą. :)
                                      • herman28 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 15:38
                                        sss9 napisał:

> zdaje się, że "niemieckie pozdrowienie" zasłania ci widok, inaczej
                                        > przeczytałbyś, że spór z bartoszczem prowadzisz nie o to czy był niebieski,
                                        > tylko ile razy.
                                        > ale pewnie właśnie dlatego jedni są od myślenia, a inni do machania łopatą. :)

Spór sporem siusiaku. O co chodziło bartoszcze dobrze wiem i nie musisz mi
                                        tłumaczyć. Jak byłbyś trochę rozgarnięty - ekspercie w sikaniu to byś
                                        zrozumiał co napisałem i o co tak naprawdę mi chodziło.
                                        • Gość: saft Re: Kazde forum ... IP: *.static.qsc.de 02.06.06, 15:59
                                          jemu to to na palicy wyrosjo i beztusz mo problym i klopot bo mu opot, hehehe
                                        • bartoszcze Re: Kazde forum ... 02.06.06, 16:19
                                          herman28 napisał:

> O co chodziło bartoszcze dobrze wiem i nie musisz mi tłumaczyć.

Zaczynam wątpić, czy wiesz o co Tobie chodziło:))
                                          Bo jeżeli pogląd wyrażony w tym zdaniu:
                                          "Odnoszę wrażenie, że zaprzeczasz istnienie niebieskiego ptoka u siusiaka = szat
                                          eksperckich ?.Rozumiem że ów niebieski ptok u siusiaka mi się przyśnił ?"
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=42844270&a=42926962
                                          uważasz za tożsamy co w tym zdaniu:
                                          "Siusiaka zaś widziałem wielokrotnie jak się niebieszczył"
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=42844270&a=42874806
                                          zwłaszcza w kontekście moich postów dotyczących wielokrotności Twojego
                                          błękitnego widzenia..
                                          • sss9 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 16:38
                                            chłopcy z .de jak zwykle zbyt pośpiesznie odtrąbili sukces. :)))
                                          • herman28 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 17:19
                                            bartoszcze napisał:

> herman28 napisał:
                                            >
                                            > > O co chodziło bartoszcze dobrze wiem i nie musisz mi tłumaczyć.
                                            >
                                            > Zaczynam wątpić, czy wiesz o co Tobie chodziło:))

Bartoszcze. Ja wiem o co Tobie biegało i biega - dokładnie o
                                            słowo "wielokrotnie", którego się czepiłeś jak rzep psiego ogona.
                                            Faktu, że siusiak mienił się przez jakiś czas na niebiesko nie zmienisz, a i
                                            wmawiać mi zwidów nie musisz - jak masz wątpliwości to zapytaj setta on Ci
                                            wszystko wytłumaczy na spokojnie (tak myślę).

Hermann
                                            • sss9 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 17:25
                                              nie wiem herman czy sett będzie zadowolony z faktu, że publicznie ujawniasz
                                              szczegóły waszych "działań plastycznych" na twoim siusiaku., ale z dugiej
                                              strony, co mi do tego...
                                              ;)))
                                              • herman28 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 17:34
                                                sss9 napisał:

> nie wiem herman czy sett będzie zadowolony z faktu, że publicznie ujawniasz
                                                > szczegóły waszych "działań plastycznych" na twoim siusiaku., ale z dugiej
                                                > strony, co mi do tego...
                                                > ;)))

Nie przeistaczaj siusiaku, bo wszyscy wiedzą że rozchodzi się o ciebie a nie o
                                                mojego ptaszka. Ty jako nadworny siusiak silesiany powinieneś dbać o swój
                                                wizerunek. Nie bądź więc taki skromny - stój na straży ekspercie.
                                                • sss9 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 17:42
                                                  dobra, uznajmy, że ci się wypsnęło z tym twoim malowanym siusiakiem... ;)))
                                                  skąd skojarzenie sss9 z siusiakiem? - masz szansę na ujawnienie swoich skrytych
                                                  pragnień. :)
                                                  ekspert - nawet stały nie stoi na straży, tyle już powinieneś przyswoić, ale ty
                                                  wolisz machać łapką.
                                                  • herman28 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 18:01
                                                    sss9 napisał:

> dobra, uznajmy, że ci się wypsnęło z tym twoim malowanym siusiakiem..

Znowu przeinaczasz - zawsze tak robisz?. Nigdzie nie napisałem o malowanym
                                                    siusiaku tylko o niebieskim i niebieszczącym się.

> skąd skojarzenie sss9 z siusiakiem? - masz szansę na ujawnienie swoich
                                                    skrytych pragnień. :)

No jak to skąd - to proste. Czytając twoje posty doszedłem do wniosku, że nikt
                                                    na silesianie nie cedzi = siusia takich głodnych kawałków jak ty, więc
                                                    pozwoliłem sobie cię ochrzcić siusiakiem. Myślę, że to najtrafniejsze
                                                    określenie twojej osoby.

> ekspert - nawet stały nie stoi na straży, tyle już powinieneś przyswoić, ale
                                                    ty wolisz machać łapką.

No i znowu ta skromność. Człowieku przestań się tak dołować. Jesteś ekspertem i
                                                    to nie byle jakim = niebieskim nadwornym siusiakiem silesiany - czegóż można
                                                    jeszcze chcieć?. Głowa do góry (ups główka miało być).

Hermann
                                                  • sss9 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 18:14
                                                    najbardziej podoba mi się ten kawałek o cedzeniu. :) analogicznie rzecz ujmę tak
                                                    - twoje bzdziny jak dotąd nie zasłużyły na niebieskość i to nie powinno cię
                                                    dziwić - wszak dupę trudno czymś zaskoczyć. chyba, że to dupa często używana
                                                    przez siusiaki z"główkami do góry" i inne inwadery, jak twoja, pra? :)
                                                    ale nie załamuj się. i ty - największa dupo Silesiany na coś się przydajesz. :)
                                                  • herman28 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 18:24
                                                    sss9 napisał:

> najbardziej podoba mi się ten kawałek o cedzeniu. :) analogicznie rzecz ujmę
                                                    tak
                                                    > - twoje bzdziny jak dotąd nie zasłużyły na niebieskość i to nie powinno cię
                                                    > dziwić - wszak dupę trudno czymś zaskoczyć. chyba, że to dupa często używana
                                                    > przez siusiaki z"główkami do góry" i inne inwadery, jak twoja, pra? :)
                                                    > ale nie załamuj się. i ty - największa dupo Silesiany na coś się
                                                    przydajesz. :)

Wszystko pięknie niebieski psi ciuliku, ale weź jedno pod uwagę - ja w mafii
                                                    nie mam wpływów - ty zaś mimo bździn, wszelakich pruków i cedzeń zasłużyłeś w
                                                    pełni (przymróżyłem oko) na swoja niebieska pozycję silesianowego siusiora.

Pozostaje z Niemieckim pozdrowieniem

Hermann
                                            • bartoszcze Re: Kazde forum ... 02.06.06, 18:48
                                              herman28 napisał:

> Bartoszcze. Ja wiem o co Tobie biegało i biega - dokładnie o
                                              > słowo "wielokrotnie", którego się czepiłeś jak rzep psiego ogona.
                                              > Faktu, że siusiak mienił się przez jakiś czas na niebiesko nie zmienisz, a i
                                              > wmawiać mi zwidów nie musisz - jak masz wątpliwości to zapytaj setta on Ci
                                              > wszystko wytłumaczy na spokojnie (tak myślę).
                                              >
                                              Czuję się niezmiernie rozbawiony. Zwłaszcza z tego powodu, że jedna jedyna
                                              wypowiedź sss9, która otrzymała status eksperckiej, została w ten sposób
                                              wyróżniona właśnie przeze mnie:DD
                                              • sss9 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 18:53
                                                i na ten finał czekałem. :)))
                                                a teraz możesz się herman-dupciuś poklepać. sam wiesz po czym. :)
                                                • herman28 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 19:17
                                                  Siusiaku czekałeś aż bartoszcze coś napisze?. Heeehhe ekspert z ciebie.

A co do finału - finał to już był dawno - to czego byłeś świadkiem smerfie
                                                  majtkowy to nic innego jak przekomarzanie.

Herrrrrrrrrmann
                                                  • sss9 Re:sume. 02.06.06, 21:07
                                                    oto muszę cię na koniec zmartwić dupciusiu z rozepchanym zwieraczkiem - na
                                                    Silesianie miałem niebieski kolor raz. gdzie indziej więcej razy. jak dotąd dla
                                                    obdarowanych barwą nie był to jakiś specjalny prezent godny nawet jednokrotnego
                                                    "wypięcia dumnie piersi" nie mówiąc już o wszaskach i jękach na forum - dla
                                                    niektórych niewyróżnionych kolorem niebieskim - przeciwnie i to wielokrotnie. to
                                                    bardzo dosadnie charakteryzuje was - podniecających się jakże niezdrowo tym, że
                                                    ktoś inny został choćby na chwilę wyróżniony.
                                                    mnie osobiście nie dziwi fakt, że w grupie wyjących z zawiści i wściekłości są
                                                    wyłącznie osoby zdeklarowane jako "Niemcy" czy "niemieccy Ślązacy" - tyle razy
                                                    przekonywaliście i dawaliście dowody że jesteście inni, że uwierzyłem. :)))
                                                    a najzabawniejszą rzeczą w waszych kretyńskich podjazdach jest fakt, że pomimo
                                                    wielokrotnych tłumaczeń wielu osób czym jest instytucja "eksperta", nadal jej
                                                    nie pojęliście. to kolejny niezbity dowód na waszą inność, której przyczyny
                                                    ciągle nie jestem pewien, ale może determinuje ją wasze uwielbienie do
                                                    inwazyjnego rozpychania sobie zwieraczy? :)))
                                                  • herman28 Re:sume. 02.06.06, 21:31
                                                    sss9 napisał:

> oto muszę cię na koniec zmartwić dupciusiu z rozepchanym zwieraczkiem - na
                                                    > Silesianie miałem niebieski kolor raz. gdzie indziej więcej razy. jak dotąd
                                                    dla
                                                    > obdarowanych barwą nie był to jakiś specjalny prezent godny nawet
                                                    jednokrotnego
                                                    > "wypięcia dumnie piersi" nie mówiąc już o wszaskach i jękach na forum - dla
                                                    > niektórych niewyróżnionych kolorem niebieskim - przeciwnie i to wielokrotnie.
                                                    t
                                                    > o
                                                    > bardzo dosadnie charakteryzuje was - podniecających się jakże niezdrowo tym,
                                                    że
                                                    > ktoś inny został choćby na chwilę wyróżniony.
                                                    > mnie osobiście nie dziwi fakt, że w grupie wyjących z zawiści i wściekłości są
                                                    > wyłącznie osoby zdeklarowane jako "Niemcy" czy "niemieccy Ślązacy" - tyle razy
                                                    > przekonywaliście i dawaliście dowody że jesteście inni, że uwierzyłem. :)))
                                                    > a najzabawniejszą rzeczą w waszych kretyńskich podjazdach jest fakt, że pomimo
                                                    > wielokrotnych tłumaczeń wielu osób czym jest instytucja "eksperta", nadal jej
                                                    > nie pojęliście. to kolejny niezbity dowód na waszą inność, której przyczyny
                                                    > ciągle nie jestem pewien, ale może determinuje ją wasze uwielbienie do
                                                    > inwazyjnego rozpychania sobie zwieraczy? :)))
                                                    >

Ładno pisano godka - smyrfie majtkowy (wiela żeś nad tem myśloł ?).
                                                    Co ci łazi po tyj małyj łepytynie - czyjeś zwierocze?. To oppelner mioł recht,
                                                    co do tyj twoyj orientacji seksualnyj. Dlo mnie zowsze bydziesz ekspertym, choć
                                                    żes sie roz ino na silesianie zniebieszczol, jestes moim idolym – pamintej.

• herman28 Re: Kazde forum ... 02.06.06, 19:13
                                                bartoszcze napisał:

> herman28 napisał:
                                                >
                                                >
                                                > > Bartoszcze. Ja wiem o co Tobie biegało i biega - dokładnie o
                                                > > słowo "wielokrotnie", którego się czepiłeś jak rzep psiego ogona.
                                                > > Faktu, że siusiak mienił się przez jakiś czas na niebiesko nie zmienisz,
                                                > a i
                                                > > wmawiać mi zwidów nie musisz - jak masz wątpliwości to zapytaj setta on C
                                                > i
                                                > > wszystko wytłumaczy na spokojnie (tak myślę).
                                                > >
                                                > Czuję się niezmiernie rozbawiony. Zwłaszcza z tego powodu, że jedna jedyna
                                                > wypowiedź sss9, która otrzymała status eksperckiej, została w ten sposób
                                                > wyróżniona właśnie przeze mnie:DD
                                                >

No to wszystko już się wyjaśniło - siusiak był niebieski tylko raz i to Ty się
                                                do tego przyczyniłeś.

P.S.

Miło mi, że się świetnie bawisz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka