cirano 28.10.06, 10:27 Wstydza sie za swoje rodzinne miasteczko, bo boło kejś jednym z center dowodzynio Korfantego. Siedzioł na naszy farze i moncił Ślonzokom we łbach. Dzisioj, niywielu ino zno tyn wstydliwy fakt, a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aklisch Re: Mój powód do wstydu 28.10.06, 10:45 a tobie niemcy rozum ukradli-bezmuzgowiec Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Mój powód do wstydu 28.10.06, 11:06 Twoje zdanie Alkisz żodnego niy interesuje, pisz dali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: Mój powód do wstydu IP: *.icm.edu.pl 28.10.06, 18:41 cirano napisał: > Wstydza sie za swoje rodzinne miasteczko, bo boło kejś jednym z center > dowodzynio Korfantego. Pomysl, ze siedzibe tam mogl miec Roman Dmowski, wtedy to pekalbys nam z dumy:) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Mój powód do wstydu 28.10.06, 18:49 Gość portalu: van deer napisał(a): > cirano napisał: > > > Wstydza sie za swoje rodzinne miasteczko, bo boło kejś jednym z center > > dowodzynio Korfantego. > > Pomysl, ze siedzibe tam mogl miec Roman Dmowski, wtedy to pekalbys nam z dumy:) Pewnie mogłoby być gorzej,Dmowski z świtą młodych chłopców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: Mój powód do wstydu IP: *.icm.edu.pl 28.10.06, 18:58 Dzisiaj w kazdym miescie chopcy od Romana aktywnie dzialaja, chcieliby wreszcie zasiadac, ale bron Boze nie siedziec:) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Mój powód do wstydu 28.10.06, 19:44 Gość portalu: van deer napisał(a): > Dzisiaj w kazdym miescie chopcy od Romana aktywnie dzialaja, chcieliby wreszcie > > zasiadac, ale bron Boze nie siedziec:) Właściwie dziwi mnie ten - przewodni ideał - tych chłopców,jakoś kontrowersyjny do głoszonych przez nich haseł:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . tych powodow jest wiecej: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:58 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=cirano&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=639&poz=0&A_szukaj=autor&x=0&y=0&zywe=2 Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 Re: Mój powód do wstydu 28.10.06, 22:50 korfanty smozy sie w piekle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachlok Re: Mój powód do wstydu IP: *.dip.t-dialin.net 29.10.06, 16:50 Njy je ech tego taki pewny! Zaplaciol kaj cza i teroski siedzi na zloty laweczce i robi bara-bara z aniolkami. A jakby nawet go wsadziyli do piekla - to go Janek-Paulek wyciongnol. Mom recht ? Kachlok Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 Re: Mój powód do wstydu 29.10.06, 20:53 nie mosz racji, gorole i sprzedawczyki idom do piekla, a swienty pyjter to rodzony slonzok "heiliger petrus" nie jest przekupny. i korfantemu juz downo do rzici kopnol. Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Mój powód do wstydu 30.10.06, 12:49 Niy wierza, że Korfanty sie bara-bara robi. Za dużo przeklyństw ze strony Ślonzokow poleciało w jego kerunku jeszcze po jego Śmierci Odpowiedz Link Zgłoś