Dodaj do ulubionych

Dobra wiara v.7

01.03.04, 21:44
Witam Wszystkich w wersji siódmej. Dobrej wiary nigdy za dużo. Mając dobrą
wiarę lżej się żyje, czyli ogólny, dobry optymizm.
:)
Obserwuj wątek
    • oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 21:49
      Trafiłaś Ritka, mój był 101 jak Dalmatyńczyki.
    • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 21:51
      tak jest - w dobrej wierze otwierając wątek mamy dobrą imprezę na Przystani,
      mozemy byc wszyscy zadowoleni jeśli tylko będziemy chcieć

wyleczymy korzonki oso
      wyleczymy zimowe zmeczenie
      i roztopimy sniegi
      • oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 21:52
        A u nas właśnie spadł śnieg, a myślałem, że to już wiosna - i po dobrej wierze.
        • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 21:55
          nie ma nnikogo do zawodów- może jednak w dobrej wierze ktos sie jeszcze zgłosi

dobra wiara z nami - hej !
          • oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 21:56
            No to do przodu!
            • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 21:58
              jedzie pociąg z daleka
              • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:01
                ani chwili nie czeka
                • oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 22:02
                  Stoi na stacji lokomotywa
                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:03
                    cięzka ogromna i pod z niej spływa
                    • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:05
                      tłusta oliwa
                      • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:06
                        Buch! Jak goraco!
                        Uf! Jak goraco!
                        • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:07
                          I dudni i stuka, lomoce i pedzi
                          A dokad? A dokad? A dokad? Na wprost!
                          • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:08
                            I spieszy sie, spieszy by zdazyc na czas
                            Az lozko turkocze i krzeslo tez puka
                            • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:09
                              Nagle - swist!
                              Nagle - gwizd!
                              Buchnelo - Buch!
                              • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:10
                                Nad rzeczką opadal krzeczka
                            • oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 22:10
                              A jak łóżko, to inaczej.
                              Leży na wyrze lokomotywa
                              Tłusta ogromna i pot z niej spływa
                              Lezy i sapie, sapie i dmucha
                              Żar z rozgrzanego jej brzucha dmucha
                              • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:11
                                ja nie wiem którą wersję pisać ?
                                • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:12
                                  ale chyba kaczuszka teraz idzie
                                  za tamto mogą mnie zamknąć, choc na szantach gorsze kawały opowiadali
                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:12
                                    Nad rzeczką opodal krzaczka
                                    • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:13
                                      mieszkała kaczka dziwaczka
                                      • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:13
                                        bardzo prosze o pomoc , zaciełam się
                                        • oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 22:17
                                          Z buraczkami, jak ja lubię kaczuszkę pieczoną, paluchy lizać
                                          Życie za kaczkę (w buraczkach)
                                          • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:28
                                            to jest na końcu

teraz baleczka będzie
                                            • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:28
                                              był ciemnny ciemny las
                                              • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:29
                                                a w tym ciemnym ciemnym lesie
                                                • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:30
                                                  była ciemna ciemna chatka
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:30
                                                    a w tej ciemnej ciemnej chatce
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:31
                                                    stał ciemny ciemny stół
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:31
                                                    a na tym ciemnym ciemnym stole
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:32
                                                    stała ciemna ciemna trumna
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:33
                                                    a w tej ciemnej ciemnej trumnie
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:34
                                                    był ciemny ciemny
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 22:34
                                                    Ja też znam świetną bajkę.

Za 7 górami, za 7 lasami, za 7 morzami, za 7 rzekami, za 7 polami stał na
                                                    wzgórzu domek w którym mieszkał mały krasnal. Codziennie z rana wychodził przed
                                                    domek siadał na ławeczce, zapalał fajkę i mówił kurde jak ja mam wszędzie
                                                    daleko.
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:35
                                                    a co krasnoludek pił ?
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 22:35
                                                    "Dublina"
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 22:41
                                                    A widzisz Ritka, potrzeba czasem dobrej wiary.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:48
                                                    W dobrej wierze czekam na wyniki
                                                    okres oczekiwania jest najpiękniejszym czasem
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 23:08
                                                    no i..., czy już wiadomo, bym mógł powtórzyć życzenia?
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 20:45
                                                    nie ważne wyniki, ważne, że cel osiągneliśmy w dobrej wierze
                                                    nawet przypomniałeś sobie prawdziwą wersję Lokomotywy :)
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 02.03.04, 23:42
                                                    A i tak mnie ciekawi kto...
                                                    Tak bardzo się starałem,
                                                    A ty teraz nie chcesz mnie.
                                                    Dla Ciebie tak cierpiałem,
                                                    Powiedz mi dlaczego nie...(dalej nie wiem nie???!!!)
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 03.03.04, 20:57
                                                    Albom ślepy, albom nie potrafię wyszukiwać wiadomości. Kto w końcu na 100 %
                                                    trafił jeżeli to nie była (o zgrozo) Ritka.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 20:57
                                                    ja dla ciebie kilo wiśni zjem z pestkami - chyba tak coś dalej było

no ciekawa jestem jakie poświęcenia robiliście dla swoich partnerów ?

mój kolega zjadł ciasto w wiśniami, w których były pestki, bo mnie się nie
                                                    chciało ich drylować, w ogóle nie wiedziałam , ze trzeba je odpestkowywać
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 20:32
                                                    Dobra wiara i dobre "Dębowe mocne" to jest to:)))
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 20:51
                                                    witaj
                                                    a oso twierdzi, że dobre to Dublin z browarów warmińskich
                                                    Czy szykujecie się na wyjści na szanty 19.03
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 20:54
                                                    Ja raczej nie, z przyczyn obiektywnych
                                                    za resztę nie odpowiadam:)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 20:58
                                                    wyślij swoją młodzież
                                                    oglądałaś w tvn - mamy cię - we wtorek ?
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 21:02
                                                    Niestety,nie oglądałam
                                                    Młodzież może....
                                                    Ja tam wolę warkę lub dębowe
                                                    Jeśli idzie o piwko,
                                                    nie jestem patriotką lokalną:)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 21:07
                                                    a piłaś Gingera - to takie imbirowe ?
                                                    jaka pogoda u was ?
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 21:11
                                                    giga - mam robótke na internecie - idę, kiedyś ci pokażę to dzieło - pa
                                                    pózniej wpadnę
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 21:11
                                                    gingera lubi Sola
                                                    u nas śnieg i mróz
                                                    na moim termometrze
                                                    za oknem -8
                                                    uciekam poczytać
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 22:25
                                                    giga - robię coś w dobrej wierze - niespodziankę dla Was. Może sie spodoba.
                                                    jutro piątek, dzień jak dzień i będę dzwonić po bilety na Pasję.
                                                    Czy u was już grają ten film ?
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 20:49
                                                    halo !
                                                    wyjrzyjcie przez okienko - co widzicie ???????
                                                    takie żółte okrąglutkie
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 20:54
                                                    Widzimy, widzimy
                                                    Niebo zasypane gwiazdami
                                                    i piękny choć łysy w pełni:)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 21:12
                                                    zamelduj się na Olsztynie - jest święto Wysokiej Bramy ;))))))))
                                                    i święto teściowej - dziś
                                                    a ksiezyc uroczy
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 06.03.04, 01:40
                                                    Teściową połamamły korzonki, dzięki Gidze i jej tabletkom uratowano życoe moje
                                                    i teściowej. Sto lat, sto lat.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 19:58
                                                    te korzonki potrafią wszystkich złamać i przybić do ziemi -jedna moja klientka
                                                    tak cierpi, że wpadła na tańsze lekarstwa i seteczka jej czasami pomaga,
                                                    a teraz chodzi na jakies błotko , chociaż zaproponowałam jej kąpiel w kisielu :)
                                                    Może oso przygotuj tesciowej taka kąpiel ;))))))))

aha - to błotko to borowiny ponoć
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 06.03.04, 22:31
                                                    Nie. Nie będę proponować żadnych kąpieli. Mogę tylko dostarczyć miodzio. Aha w
                                                    dobrej wierze (że oczki mi nie będą bolały) od piątku mam okularki (śmieszne -
                                                    ale jeszcze nie lecznicze).
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 21:07
                                                    niestety i mnie okulatki przypadły do czytania, a pomysleć , że byłam kiedyś
                                                    sokolim okiem
                                                    a najgorsza to jest klawiaturka
                                                    bo mam ja prawie nową, a już się wytarły literki i na wyczucie piszę :)
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 08.03.04, 00:00
                                                    Podstawa to pisać i nie patrzećna klawiaturkę. Jest taki fajny program do nauki
                                                    pisania bez patrzenia na klawiaturę. Wystarczy przez dwa tygodnie potrenować 15
                                                    min. dziennie i już wystarczy. Ja to czynię od dwóch lat i dalej nie potrafię.
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 21:03
                                                    Byłam u Soli,wykończona wykańczaniem:))
                                                    Ale już z górki.
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 22:20
                                                    Rita to świętuje Dzień Kobiet,
                                                    nie wpadła nawet na forum:)
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 08.03.04, 22:23
                                                    Ech dobra wiara czyni cuda - kiedy mi ucho przestanie boleć, idę do "Ratunku"
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 21:34
                                                    dobrze robisz - forumowska karetka pogotowia czeka ;))))

jak narazie używaj tylko ucha lewego
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 09.03.04, 22:23
                                                    używam wewnętrznego, cnotliwego z błoną
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 22:39
                                                    może cię wyleczy taki nauczycielski chwyt dla niegrzecznych uczniów jak
                                                    przekręcenie ucha lub wykręcenie ucha , lub może dwie kropelki spirytusu do
                                                    srodeczka w dobrej wierze :)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 22:45
                                                    oso - jak ma na imię Twoja żona ?
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 09.03.04, 22:59
                                                    Popularnie zwana "Siwą"?
                                                    Ma ładnie na imię.
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 23:04
                                                    ale jak ma na imię - domyślasz się dlaczego pytam ?

ten styl ..........
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 09.03.04, 23:10
                                                    a normalnie - Ela
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 09.03.04, 23:13
                                                    a styl jest taki jak jest jego interpretacja. Jeżeli czyta się wszystko na
                                                    poważnie to i powa.znie to wychodzi, jeżeli czytasz z żartem, to i tak to
                                                    słychać, a łazienkę i tak posprzątać muszę.
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 23:13
                                                    ha ha, ha - ładne imie :)
                                                    jak Ewa :)
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 09.03.04, 23:21
                                                    I spod tego samego znaku zodiaku
                                                    "Bliźnięta" - dwujajeczne, tylko te dwa jajka to mi przypadły, hi, hi
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 20:14
                                                    czyli mam dobry nosek :)
                                                    nie martw się zbytnio uchem, ono chyba nie jest takie ważne jak oko i nos ;)))
                                                    samo przyszło samo wyjdzie jak mówi zawodowy lekarz
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 01:37
                                                    hej, czyz bysmy byli wszyscy wypaleni ?
                                                    trzeba przygotować sie do porządków wiosennych :)
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 13.03.04, 20:33
                                                    No i...
                                                    No i ucho przeszło, i pozwoliłem sobie wczoraj poużywać z lotkami i piwem a
                                                    przed chwilą prawdziwa uczta złożona ze słodyczy - chrupku, orzeszki, batoniki
                                                    i Canadian Old Whisky z cytrynką i colą (nie ma lepszej konfiguracji wśród
                                                    whiskaczy), zresztą niektórych nie można wogóle mieszać, ale ten w takim
                                                    toowarzystwie jest idealny. I to jest dobra wiara - leczy, uzdrawia i daje
                                                    dobry humor.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 20:36
                                                    chwilę, a zdradż to towarzystwo ............

koniaki, whiski i giny będziemy pić codziennei po pierwszym maju, kiedy to ceny
                                                    ich mają być niższe od polskich wódek :)
                                                    idę po wisnióweczkę :)
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 22:04
                                                    Ale Wam zazdroszczę
                                                    Oso zdrowy
                                                    Rita ma wiśnióweczkę
                                                    Dobra wiara czyni .....
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 22:13
                                                    giga , lepiej zdaj relację z jak się żyje bez papierosa
                                                    bo oso ciągle znika na papierosa
                                                    dopiero od poniedziałku będzie zdrowszy

a ty nie u Krystynki lub Bożenki ?????
                                                    toż to solenizantki :)
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 22:16
                                                    Krysia to mja mama,
                                                    obchodzi 24 lipca
                                                    jutro idę na Pasje
                                                    bez papierosa ciężko
                                                    muszę się przyznać że kilka spaliłam:(
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 22:26
                                                    idziesz na Pasję, a ja biletów nie mogę dostać - jutro męża będę atakować , on
                                                    sie tym zajmuje
                                                    napiszesz wrażenia ?

tyle wytrzymałas , dasz sobie radę - pobij papierosa

a kim idziesz ?
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 22:28
                                                    Idę z koleżanką,
                                                    trochę się boję,
                                                    podobno krwawy
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 22:32
                                                    podobno ??????????????????????
                                                    toz to barbarzyński film
                                                    ale ponoć prawdziwy i taka była dokładnia interpretacja
                                                    jestem bardzo ciekawa pierwszego zdania wypowiedzianego po oglądnięciu tego
                                                    fimu ?

chyba nie napiszesz jutro - fajny film dzisiaj widziałam
                                                    ja też sie boję tego filmu
                                                    jedni mówią, że lepiej nie oglądać go, bo możesz zmienić pogląd na dobro

weż ze sobą dobrą wiarę :)
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 22:36
                                                    Myślę że trzeba go obejrzeć,
                                                    A wiarę posiadam głęboką:)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 22:43
                                                    jak będą jeszcze bilety to i może ja pójdę - tylko w niedzielę mogę

wiesz co giga - dziś znów robiłam ryby i teraz wiem, ze rybę nie można otaczać
                                                    mąką i smazyć , bo patelnia się brudzi tylko rybę bezpośrednio wrzuca sie na
                                                    tłuszcz - dziś wyszły mi lepsze, nie przypalały sie i były w calości bardzo
                                                    ładne i smaczne
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 14.03.04, 15:46
                                                    U mnie też była rybka i kapustka kiszona, ale najwięcej wypełniacza
                                                    (ziemniaczków), do końca palenia zostało 8 godzin i ok.15 min.
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 15:52
                                                    A ile Ci zostało papierosków?
                                                    Zdążysz spalić?????
                                                    Powodzenia
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 18:47
                                                    biedny oso
                                                    biedna giga
                                                    jak wy cierpicie
                                                    wiem co to znaczy
                                                    współczuję
                                                    ale gdyby co, to w dobrej wierze kiosk ruchu jest chyba w poblizu ?
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 22:01
                                                    Kioski pozamykane,
                                                    zostały stacje paliw:)
                                                    na wszelki wypadek
                                                    idę wcześniej spać Pa
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 14.03.04, 22:03
                                                    Jeszcze nie cierpię (i nie cierpię cierpieć), zaś 5 min. przed godz."0" wypalę
                                                    ostatniego papieroska, zaś od jutra płukanie organizmu z nikotyny poprzez wody
                                                    mineralne. Czas na zdrowie.
                                                    Dobra wiara przerodzona w rzeczywistość, hę to jest to.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 22:08
                                                    chyba mlekiem, żeby zneautryzować nikotyne
                                                    dobrze będzie zaczynać się poniedziałek, wróżę pierwsze trzy dni bezbolesna,
                                                    póżniej kiedy organizm się oczyści będzie chłonny nikotyny i wtenczas na dwoje
                                                    babka wrózyła :)
                                                    czy będą jakieś zakłady ?

giga , a ile to u ciebie ?
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 22:12
                                                    13-go dwa miesiące,
                                                    było kilka wpadek:(
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 14.03.04, 22:29
                                                    Ale to między innymi z mojej winy, ale ja jestem silny i wytrzymam, raz
                                                    rzuciłem i nie paliłem 2 lata (głupi znowu zacząłem), teraz nie mam wyjścia, a
                                                    zresztą kiedyś trzeba zmądrzeć.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 23:01
                                                    no to jeszcze raz - bardzo mi sie podoba to
                                                    "Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym,
                                                    czego nie jestem w stanie zmienić.
                                                    Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę.
                                                    I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

trzymajcie się
                                                    jeszcze godzinka i klamka zapadła
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 14.03.04, 23:10
                                                    alleluja
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 15.03.04, 20:49
                                                    He, he, dobra wiara. Tu schizofrenia odzywa się milionem głosów (zapal, a co
                                                    tam jeden itd., itp.). Szukam alternatywy - jedzenie? Jakie jedzenie, zaraz
                                                    wróci Siwa a tu lodówka pusta, już z piwnicy przyniosłem trzeci słoik kapusty i
                                                    drugi ogórków, aaaa ziemniaczki smażone, idę deko usmażyć, najwyżej jutro
                                                    rodzina nie będzie miała obiadu.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 20:58
                                                    Biedny Twój kwiatuszek, współczuję jej, jak ona to przeżyje te smaki ciążowe i
                                                    nerwowość męża. Myślisz, ze nie wyprowadzisz ją przy tym z równowagi ?
                                                    no więc - pewnie słonecznik w ruchu, orzeszki
                                                    oooooo, dobra jest dla męzszczyzn dynia na prostatę gdyby co :)
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 15.03.04, 21:03
                                                    Nie bój, nie bój i o tym pomyślałem. ;)
                                                    Jakby nie patrzeć zapobiegawczo zawsze można pesteczki.
                                                    A jeżeli chodzi o nerwowość to nic z tych rzeczy. Tu wiem jak nie okazywać tego
                                                    po sobie - nie zawsze się udaje, ale... dobra wiara czyni cuda.
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.7 15.03.04, 21:04
                                                    Trzaskaj Ritka seteczkę :)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 21:20
                                                    no to seteczka za TWOJE I GIGI ZDROWIE

oso, a zamiast 5zł do świnki nie lepiej codziennie różyczkę kupic, by tak żona
                                                    wytrzymała przy Tobie ;)))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka