oso1 01.03.04, 21:44 Witam Wszystkich w wersji siódmej. Dobrej wiary nigdy za dużo. Mając dobrą wiarę lżej się żyje, czyli ogólny, dobry optymizm. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 21:49 Trafiłaś Ritka, mój był 101 jak Dalmatyńczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 21:51 tak jest - w dobrej wierze otwierając wątek mamy dobrą imprezę na Przystani, mozemy byc wszyscy zadowoleni jeśli tylko będziemy chcieć wyleczymy korzonki oso wyleczymy zimowe zmeczenie i roztopimy sniegi Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 21:52 A u nas właśnie spadł śnieg, a myślałem, że to już wiosna - i po dobrej wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 21:55 nie ma nnikogo do zawodów- może jednak w dobrej wierze ktos sie jeszcze zgłosi dobra wiara z nami - hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 21:58 jedzie pociąg z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:01 ani chwili nie czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:03 cięzka ogromna i pod z niej spływa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:05 tłusta oliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:06 Buch! Jak goraco! Uf! Jak goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:07 I dudni i stuka, lomoce i pedzi A dokad? A dokad? A dokad? Na wprost! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:08 I spieszy sie, spieszy by zdazyc na czas Az lozko turkocze i krzeslo tez puka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:09 Nagle - swist! Nagle - gwizd! Buchnelo - Buch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:10 Nad rzeczką opadal krzeczka Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 22:10 A jak łóżko, to inaczej. Leży na wyrze lokomotywa Tłusta ogromna i pot z niej spływa Lezy i sapie, sapie i dmucha Żar z rozgrzanego jej brzucha dmucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:11 ja nie wiem którą wersję pisać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:12 ale chyba kaczuszka teraz idzie za tamto mogą mnie zamknąć, choc na szantach gorsze kawały opowiadali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:12 Nad rzeczką opodal krzaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:13 mieszkała kaczka dziwaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:13 bardzo prosze o pomoc , zaciełam się Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 22:17 Z buraczkami, jak ja lubię kaczuszkę pieczoną, paluchy lizać Życie za kaczkę (w buraczkach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:28 to jest na końcu teraz baleczka będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:28 był ciemnny ciemny las Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:29 a w tym ciemnym ciemnym lesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:30 była ciemna ciemna chatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:30 a w tej ciemnej ciemnej chatce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:31 stał ciemny ciemny stół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:31 a na tym ciemnym ciemnym stole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:32 stała ciemna ciemna trumna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:33 a w tej ciemnej ciemnej trumnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:34 był ciemny ciemny Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 22:34 Ja też znam świetną bajkę. Za 7 górami, za 7 lasami, za 7 morzami, za 7 rzekami, za 7 polami stał na wzgórzu domek w którym mieszkał mały krasnal. Codziennie z rana wychodził przed domek siadał na ławeczce, zapalał fajkę i mówił kurde jak ja mam wszędzie daleko. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:35 a co krasnoludek pił ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 22:41 A widzisz Ritka, potrzeba czasem dobrej wiary. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 22:48 W dobrej wierze czekam na wyniki okres oczekiwania jest najpiękniejszym czasem Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 01.03.04, 23:08 no i..., czy już wiadomo, bym mógł powtórzyć życzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 20:45 nie ważne wyniki, ważne, że cel osiągneliśmy w dobrej wierze nawet przypomniałeś sobie prawdziwą wersję Lokomotywy :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 02.03.04, 23:42 A i tak mnie ciekawi kto... Tak bardzo się starałem, A ty teraz nie chcesz mnie. Dla Ciebie tak cierpiałem, Powiedz mi dlaczego nie...(dalej nie wiem nie???!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 03.03.04, 20:57 Albom ślepy, albom nie potrafię wyszukiwać wiadomości. Kto w końcu na 100 % trafił jeżeli to nie była (o zgrozo) Ritka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 20:57 ja dla ciebie kilo wiśni zjem z pestkami - chyba tak coś dalej było no ciekawa jestem jakie poświęcenia robiliście dla swoich partnerów ? mój kolega zjadł ciasto w wiśniami, w których były pestki, bo mnie się nie chciało ich drylować, w ogóle nie wiedziałam , ze trzeba je odpestkowywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 20:32 Dobra wiara i dobre "Dębowe mocne" to jest to:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 20:51 witaj a oso twierdzi, że dobre to Dublin z browarów warmińskich Czy szykujecie się na wyjści na szanty 19.03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 20:54 Ja raczej nie, z przyczyn obiektywnych za resztę nie odpowiadam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 20:58 wyślij swoją młodzież oglądałaś w tvn - mamy cię - we wtorek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 21:02 Niestety,nie oglądałam Młodzież może.... Ja tam wolę warkę lub dębowe Jeśli idzie o piwko, nie jestem patriotką lokalną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 21:07 a piłaś Gingera - to takie imbirowe ? jaka pogoda u was ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 21:11 giga - mam robótke na internecie - idę, kiedyś ci pokażę to dzieło - pa pózniej wpadnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 21:11 gingera lubi Sola u nas śnieg i mróz na moim termometrze za oknem -8 uciekam poczytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 22:25 giga - robię coś w dobrej wierze - niespodziankę dla Was. Może sie spodoba. jutro piątek, dzień jak dzień i będę dzwonić po bilety na Pasję. Czy u was już grają ten film ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 20:49 halo ! wyjrzyjcie przez okienko - co widzicie ??????? takie żółte okrąglutkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 20:54 Widzimy, widzimy Niebo zasypane gwiazdami i piękny choć łysy w pełni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 21:12 zamelduj się na Olsztynie - jest święto Wysokiej Bramy ;)))))))) i święto teściowej - dziś a ksiezyc uroczy Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 06.03.04, 01:40 Teściową połamamły korzonki, dzięki Gidze i jej tabletkom uratowano życoe moje i teściowej. Sto lat, sto lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 19:58 te korzonki potrafią wszystkich złamać i przybić do ziemi -jedna moja klientka tak cierpi, że wpadła na tańsze lekarstwa i seteczka jej czasami pomaga, a teraz chodzi na jakies błotko , chociaż zaproponowałam jej kąpiel w kisielu :) Może oso przygotuj tesciowej taka kąpiel ;)))))))) aha - to błotko to borowiny ponoć Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 06.03.04, 22:31 Nie. Nie będę proponować żadnych kąpieli. Mogę tylko dostarczyć miodzio. Aha w dobrej wierze (że oczki mi nie będą bolały) od piątku mam okularki (śmieszne - ale jeszcze nie lecznicze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 21:07 niestety i mnie okulatki przypadły do czytania, a pomysleć , że byłam kiedyś sokolim okiem a najgorsza to jest klawiaturka bo mam ja prawie nową, a już się wytarły literki i na wyczucie piszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 08.03.04, 00:00 Podstawa to pisać i nie patrzećna klawiaturkę. Jest taki fajny program do nauki pisania bez patrzenia na klawiaturę. Wystarczy przez dwa tygodnie potrenować 15 min. dziennie i już wystarczy. Ja to czynię od dwóch lat i dalej nie potrafię. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 21:03 Byłam u Soli,wykończona wykańczaniem:)) Ale już z górki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 22:20 Rita to świętuje Dzień Kobiet, nie wpadła nawet na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 08.03.04, 22:23 Ech dobra wiara czyni cuda - kiedy mi ucho przestanie boleć, idę do "Ratunku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 21:34 dobrze robisz - forumowska karetka pogotowia czeka ;)))) jak narazie używaj tylko ucha lewego Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 09.03.04, 22:23 używam wewnętrznego, cnotliwego z błoną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 22:39 może cię wyleczy taki nauczycielski chwyt dla niegrzecznych uczniów jak przekręcenie ucha lub wykręcenie ucha , lub może dwie kropelki spirytusu do srodeczka w dobrej wierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 22:45 oso - jak ma na imię Twoja żona ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 09.03.04, 22:59 Popularnie zwana "Siwą"? Ma ładnie na imię. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 23:04 ale jak ma na imię - domyślasz się dlaczego pytam ? ten styl .......... Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 09.03.04, 23:13 a styl jest taki jak jest jego interpretacja. Jeżeli czyta się wszystko na poważnie to i powa.znie to wychodzi, jeżeli czytasz z żartem, to i tak to słychać, a łazienkę i tak posprzątać muszę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 23:13 ha ha, ha - ładne imie :) jak Ewa :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 09.03.04, 23:21 I spod tego samego znaku zodiaku "Bliźnięta" - dwujajeczne, tylko te dwa jajka to mi przypadły, hi, hi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 20:14 czyli mam dobry nosek :) nie martw się zbytnio uchem, ono chyba nie jest takie ważne jak oko i nos ;))) samo przyszło samo wyjdzie jak mówi zawodowy lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 01:37 hej, czyz bysmy byli wszyscy wypaleni ? trzeba przygotować sie do porządków wiosennych :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 13.03.04, 20:33 No i... No i ucho przeszło, i pozwoliłem sobie wczoraj poużywać z lotkami i piwem a przed chwilą prawdziwa uczta złożona ze słodyczy - chrupku, orzeszki, batoniki i Canadian Old Whisky z cytrynką i colą (nie ma lepszej konfiguracji wśród whiskaczy), zresztą niektórych nie można wogóle mieszać, ale ten w takim toowarzystwie jest idealny. I to jest dobra wiara - leczy, uzdrawia i daje dobry humor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 20:36 chwilę, a zdradż to towarzystwo ............ koniaki, whiski i giny będziemy pić codziennei po pierwszym maju, kiedy to ceny ich mają być niższe od polskich wódek :) idę po wisnióweczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 22:04 Ale Wam zazdroszczę Oso zdrowy Rita ma wiśnióweczkę Dobra wiara czyni ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 22:13 giga , lepiej zdaj relację z jak się żyje bez papierosa bo oso ciągle znika na papierosa dopiero od poniedziałku będzie zdrowszy a ty nie u Krystynki lub Bożenki ????? toż to solenizantki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 22:16 Krysia to mja mama, obchodzi 24 lipca jutro idę na Pasje bez papierosa ciężko muszę się przyznać że kilka spaliłam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 22:26 idziesz na Pasję, a ja biletów nie mogę dostać - jutro męża będę atakować , on sie tym zajmuje napiszesz wrażenia ? tyle wytrzymałas , dasz sobie radę - pobij papierosa a kim idziesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 22:28 Idę z koleżanką, trochę się boję, podobno krwawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 22:32 podobno ?????????????????????? toz to barbarzyński film ale ponoć prawdziwy i taka była dokładnia interpretacja jestem bardzo ciekawa pierwszego zdania wypowiedzianego po oglądnięciu tego fimu ? chyba nie napiszesz jutro - fajny film dzisiaj widziałam ja też sie boję tego filmu jedni mówią, że lepiej nie oglądać go, bo możesz zmienić pogląd na dobro weż ze sobą dobrą wiarę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 22:36 Myślę że trzeba go obejrzeć, A wiarę posiadam głęboką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 22:43 jak będą jeszcze bilety to i może ja pójdę - tylko w niedzielę mogę wiesz co giga - dziś znów robiłam ryby i teraz wiem, ze rybę nie można otaczać mąką i smazyć , bo patelnia się brudzi tylko rybę bezpośrednio wrzuca sie na tłuszcz - dziś wyszły mi lepsze, nie przypalały sie i były w calości bardzo ładne i smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 14.03.04, 15:46 U mnie też była rybka i kapustka kiszona, ale najwięcej wypełniacza (ziemniaczków), do końca palenia zostało 8 godzin i ok.15 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 15:52 A ile Ci zostało papierosków? Zdążysz spalić????? Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 18:47 biedny oso biedna giga jak wy cierpicie wiem co to znaczy współczuję ale gdyby co, to w dobrej wierze kiosk ruchu jest chyba w poblizu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 22:01 Kioski pozamykane, zostały stacje paliw:) na wszelki wypadek idę wcześniej spać Pa Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 14.03.04, 22:03 Jeszcze nie cierpię (i nie cierpię cierpieć), zaś 5 min. przed godz."0" wypalę ostatniego papieroska, zaś od jutra płukanie organizmu z nikotyny poprzez wody mineralne. Czas na zdrowie. Dobra wiara przerodzona w rzeczywistość, hę to jest to. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 22:08 chyba mlekiem, żeby zneautryzować nikotyne dobrze będzie zaczynać się poniedziałek, wróżę pierwsze trzy dni bezbolesna, póżniej kiedy organizm się oczyści będzie chłonny nikotyny i wtenczas na dwoje babka wrózyła :) czy będą jakieś zakłady ? giga , a ile to u ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 22:12 13-go dwa miesiące, było kilka wpadek:( Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 14.03.04, 22:29 Ale to między innymi z mojej winy, ale ja jestem silny i wytrzymam, raz rzuciłem i nie paliłem 2 lata (głupi znowu zacząłem), teraz nie mam wyjścia, a zresztą kiedyś trzeba zmądrzeć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 23:01 no to jeszcze raz - bardzo mi sie podoba to "Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego." trzymajcie się jeszcze godzinka i klamka zapadła Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 15.03.04, 20:49 He, he, dobra wiara. Tu schizofrenia odzywa się milionem głosów (zapal, a co tam jeden itd., itp.). Szukam alternatywy - jedzenie? Jakie jedzenie, zaraz wróci Siwa a tu lodówka pusta, już z piwnicy przyniosłem trzeci słoik kapusty i drugi ogórków, aaaa ziemniaczki smażone, idę deko usmażyć, najwyżej jutro rodzina nie będzie miała obiadu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 20:58 Biedny Twój kwiatuszek, współczuję jej, jak ona to przeżyje te smaki ciążowe i nerwowość męża. Myślisz, ze nie wyprowadzisz ją przy tym z równowagi ? no więc - pewnie słonecznik w ruchu, orzeszki oooooo, dobra jest dla męzszczyzn dynia na prostatę gdyby co :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.7 15.03.04, 21:03 Nie bój, nie bój i o tym pomyślałem. ;) Jakby nie patrzeć zapobiegawczo zawsze można pesteczki. A jeżeli chodzi o nerwowość to nic z tych rzeczy. Tu wiem jak nie okazywać tego po sobie - nie zawsze się udaje, ale... dobra wiara czyni cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.7 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 21:20 no to seteczka za TWOJE I GIGI ZDROWIE oso, a zamiast 5zł do świnki nie lepiej codziennie różyczkę kupic, by tak żona wytrzymała przy Tobie ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś