Dodaj do ulubionych

ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!!

08.05.03, 10:42
"Dlaczego właściwie tylko czytasz posty, a nic nie mówisz? Co tak patrzysz,
tak, taaak do Ciebie mówię. Powiedz coś na forum, trochę więcej odwagi."

cytat z wypowiedzi "lustro"
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 08.05.03, 10:44
      Ja mam odwagę - mówię:))) Nie tylko to, co się innym podoba:))))
      ;)
      • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 08.05.03, 10:51
        mika_1 napisała:

> Ja mam odwagę - mówię:))) Nie tylko to, co się innym podoba:))))
        > ;)

Ale Wy za sobą się uganiacie :-PP
        • student_el Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 08.05.03, 10:55
          Jest taka prawda, że przez arystokrate chciała do mnie dojśc;)

Czy tomiłośc od pierwszego wejrzenia???
        • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 08.05.03, 11:05
          tymon2 napisał:

> mika_1 napisała:
          >
          > > Ja mam odwagę - mówię:))) Nie tylko to, co się innym podoba:))))
          > > ;)
          >
          > Ale Wy za sobą się uganiacie :-PP

Tymon - Ty nie jesteś gorszy:))))))
          • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 08.05.03, 11:13
            mika_1 napisała:

> Tymon - Ty nie jesteś gorszy:))))))

Oooooo cieszę się :-))))

• mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 08.05.03, 11:21
              hihi - Tymon, to może jeszcze jakiś wypad na inne forum???? ;))))))))
              Pewnie, że nie jesteś gorszy - skaczesz po forach jak ten konik szachowy;))))
              • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 08.05.03, 11:42
                mika_1 napisała:

> hihi - Tymon, to może jeszcze jakiś wypad na inne forum???? ;))))))))

To gdzie jedziemy? ;-))

> Pewnie, że nie jesteś gorszy - skaczesz po forach jak ten konik szachowy;))))

eeee, wydaje Ci się ;-))
                • student_el Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 08.05.03, 11:52
                  Zostańcie tu
                  • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 08.05.03, 12:20
                    student_el napisał:

> Zostańcie tu

Eeeee, tak w jednym miejscu, to by było za nudne ;-))
                    • student_el Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 08.05.03, 19:53
                      To odwiedzajcie nas ciągle;)
                      • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 08:39
                        przecież odwiedzamy :-)
                        • student_el Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 10:12
                          I cieszy mnie to bardzo;)
                • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 08.05.03, 11:59
                  tymon2 napisał:

>
                  > To gdzie jedziemy? ;-))
                  Hmmm.... A co zaproponujesz????
                  Zaraz to ja niestety bedę musiał iść. Na początek wybieram się do rynku, popatrzeć co i jak, a potem - do roboty:) Nie ma lekko:)))
                  >
                  • student_el Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 08.05.03, 12:07
                    Ja tez się wybieram poobijac.
                    Wroce wieczorem.
                  • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 08.05.03, 12:19
                    mika_1 napisała:

> >
                    > > To gdzie jedziemy? ;-))
                    > Hmmm.... A co zaproponujesz????

Może drugi koniec Polski, gdzieś na zachód?

> Zaraz to ja niestety bedę musiał iść. Na początek wybieram się do rynku,
                    popatr
                    > zeć co i jak, a potem - do roboty:) Nie ma lekko:)))

To powiedz po pracy jak tam wyglada rynek, bo mi to jakoś nigdy nie jest po
                    drodze i dawno go nie widziałem.

Więc spokojnej pracy :-)))
                    > >
                    • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 08.05.03, 20:09
                      tymon2 napisał:

> Może drugi koniec Polski, gdzieś na zachód?

OK - tylko co? Szczecin? Czy może jakieś mniejsze miasto???

> To powiedz po pracy jak tam wyglada rynek, bo mi to jakoś nigdy nie jest po
                      > drodze i dawno go nie widziałem.

Mnie też nie jest po drodze, ale czasem sobie "zaszaleję";))) tak też było i dziś:) Pogoda super, więc miło było sobie usiąść w ogródku.. szczególnie lubię te między Floriańską a Jana. Wiaterek był, więc ani się spostrzegłam i jestem "raczek":( dramat. Ale ogóolnie wrażenia dobre. Widać już pełno wycieczek, turystów różnej maści.. Tłumy, tłumy, tłumy - wszędzie!
                      No i coś, co mnie zawsze bulwersowało... - zabranie Adasiowi ławek... Dzisiaj widziałam dzieciaka, który wlazł prawie Adasiowi na stopy! I gdzie tu sens???

>
                      > Więc spokojnej pracy :-)))
                      Dzięki:) Było OK:)

Do jutra w takim razie:)))
                      • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 07:35
                        Tymon - jeszcze jedno mi się przypomniało z obserwacji Rynku... Teraz, po zdraciu tej paskudnej "smoły" wygląda to całkiem fajnie:) Jak jeszcze wymienią płytę, to już w ogóle będzie ekstra. Ale ze wszystkiego najbardziej podoba mi się ten kącik między Kościołem Mariackim a Kościołem św. Katarzyny/św.Barbary (?) - wiesz, ten z małą fontanną, koło Empiku... Świetnie to wygląda!!!! Ta biel aż bije po oczach, akustyka jest tam jakaś specyficzna, robi się nagle cicho - jestem zawsze pod wrażeniem:)
                        • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 08:55
                          mika_1 napisała:

> Tymon - jeszcze jedno mi się przypomniało z obserwacji Rynku... Teraz, po
                          zdrac
                          > iu tej paskudnej "smoły" wygląda to całkiem fajnie:)

NO NIE, przecież nie uważąsz chyba, że aż tak dawno nie byłem na rynku. ;-)

Bardzo mi się podoba ta nowa kostak :-)

Jak jeszcze wymienią płytę
                          > , to już w ogóle będzie ekstra. Ale ze wszystkiego najbardziej podoba mi się
                          te
                          > n kącik między Kościołem Mariackim a Kościołem św. Katarzyny/św.Barbary (?) -
                          w
                          > iesz, ten z małą fontanną, koło Empiku... Świetnie to wygląda!!!! Ta biel aż
                          bi
                          > je po oczach, akustyka jest tam jakaś specyficzna, robi się nagle cicho -
                          jeste
                          > m zawsze pod wrażeniem:)

Kościół św. Barbary, Katarzyn jest na kazimierzu (zakon augustionów) ten
                          gotycki przy Skałce.
                          Też mi się podoba plac mariacki. :-)))
                          • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 09:27
                            tymon2 napisał:

>
                            > NO NIE, przecież nie uważąsz chyba, że aż tak dawno nie byłem na rynku. ;-) Bardzo mi się podoba ta nowa kostak :-)

Nie , wcale tak nie uważam... Ale ja jestem pod wrażeniem za każdym razem, kiedy tam jestem:) Naprawdę mi się podoba:)) Wreszcie jest przyzwoicie!

> Kościół św. Barbary, Katarzyn jest na kazimierzu (zakon augustionów) ten gotycki przy Skałce. Też mi się podoba plac mariacki. :-)))

Ok - dzięki za podpowiedź. Nie wiem czemu, ale mi się myli. tak - plac mariacki jest suuuper:)
                            Tymon, a byłes kiedyś na wieży? tam skąd grają hejnał?
                            Fajna sprawa:)))

• tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 10:48
                              mika_1 napisała:

> Nie , wcale tak nie uważam... Ale ja jestem pod wrażeniem za każdym razem,
                              kied
                              > y tam jestem:) Naprawdę mi się podoba:)) Wreszcie jest przyzwoicie!

Jak już wcześniej pisałem, też mi się podoba, ale jaki efekt będzie gdy położą
                              kostkę na placu.

>
                              > > Kościół św. Barbary, Katarzyn jest na kazimierzu (zakon augustionów) ten g
                              > otycki przy Skałce. Też mi się podoba plac mariacki. :-)))
                              >
                              > Tymon, a byłes kiedyś na wieży? tam skąd grają hejnał?
                              > Fajna sprawa:)))

Jueszcze nie miałem okazji, ale kiedyś się wybiorę.
                              • angela-rt Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 10:59
                                O Krakowie na Elblągu dobre:)))
                                • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 11:01
                                  angela-rt napisała:

> O Krakowie na Elblągu dobre:)))

W Olsztynie też jest o Krakowie. Tylko nie w Krakowie :-P
                                  • student_el Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 11:35
                                    Mi to nie przeszkadza;)
                      • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 08:46
                        mika_1 napisała:

> OK - tylko co? Szczecin? Czy może jakieś mniejsze miasto???

Myślałem o oklicach Poznania i Gorzowa, ale jak chcesz na morze to może
                        Kołobrzeg? :-)
                        >
                        >
                        >
                        > Mnie też nie jest po drodze, ale czasem sobie "zaszaleję";))) tak też było i
                        dz
                        > iś:) Pogoda super, więc miło było sobie usiąść w ogródku.. szczególnie lubię
                        te
                        > między Floriańską a Jana. Wiaterek był, więc ani się spostrzegłam i
                        jestem "ra
                        > czek":( dramat. Ale ogóolnie wrażenia dobre. Widać już pełno wycieczek,
                        turystó
                        > w różnej maści.. Tłumy, tłumy, tłumy - wszędzie!

Muszę się kiedyś tam wybrać i sobie pospacerować po rynku na spokojnie. :-)

> No i coś, co mnie zawsze bulwersowało... - zabranie Adasiowi ławek... Dzisiaj
                        w
                        > idziałam dzieciaka, który wlazł prawie Adasiowi na stopy! I gdzie tu sens???

Tak bo włądze miasta uważały, że nie wypada siedzieć tyłem to Adasi.
                        Ale ławki mają wrócić.
                        >
                        > >
                        > Do jutra w takim razie:)))

Do dzisiaj :-))
                        • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 09:24
                          tymon2 napisał:

> Myślałem o oklicach Poznania i Gorzowa, ale jak chcesz na morze to może
                          > Kołobrzeg? :-)

Kołobrzeg? Miło i przyjemnie, ja własnie wróciłam - mam nadzieję, że się przyłaczysz:))) hihi

>
                          > Muszę się kiedyś tam wybrać i sobie pospacerować po rynku na spokojnie. :-)

Wybierz się - od czasu do czasu miło jest się wtopić w ten tłum:)) A jak świeci słoneczko - to już jest w ogóle suuuper:)))

> Tak bo włądze miasta uważały, że nie wypada siedzieć tyłem to Adasi.
                          > Ale ławki mają wrócić.

Taaak - słyszałam, że mają wrócic, ale mówią o tym już dość długi czas;)))

> Do dzisiaj :-))
                          Ok - do dzisiaj:))

• tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 10:57
                            mika_1 napisała:

> tymon2 napisał:
                            >
                            >
                            > > Myślałem o oklicach Poznania i Gorzowa, ale jak chcesz na morze to może
                            > > Kołobrzeg? :-)
                            >
                            > Kołobrzeg? Miło i przyjemnie, ja własnie wróciłam - mam nadzieję, że się
                            przyła
                            > czysz:))) hihi

Własnie tam jadę ;-)
                            >
                            > >
                            >
                            > Wybierz się - od czasu do czasu miło jest się wtopić w ten tłum:)) A jak
                            świeci
                            > słoneczko - to już jest w ogóle suuuper:)))

To się wybiorę :-)

>
                            >
                            > Taaak - słyszałam, że mają wrócic, ale mówią o tym już dość długi czas;)))

No już kilka lat, więc może poczekamy trochę, aż wymyślą jak one mają
                            wygladać ;-)
                            >
                            • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 11:15
                              tymon2 napisał:
                              >
                              > Własnie tam jadę ;-)

OK - w takim razie do zaobaczenia na plaży w Kołobrzegu:)

> To się wybiorę :-)

taak - może zobaczysz coś ciekawego i opowiesz. Ja tam miałam wczoraj ciemne okulary - może coś przeoczyłam;)

> No już kilka lat, więc może poczekamy trochę, aż wymyślą jak one mają wygladać ;-)

No tak - myśleć to oni mogą długo. Bo spójrzmy na to tak... Do czego je dopasować? Do nawierzchni, do Rynku jako takiego, do sukiennic, do Empiku, do Szarej Kamienicy, do turystów, a może do szat Adasia???;) A jak się Adaś pogniewa? Pewnie wcześniej przeszkadzało mu to, że wszyscy siedzieli do niego tyłem... Teraz niech się cieszy, że mu jeszcze na głowę nie wchodzą... Ale to chyba tylko dlatego, że ma ją tak wysoko zadartą;))
                              Hihi - tak więc chyba jeszcze poczekamy;)
                              A co do wieży w Kościele Mariackim... Warto - widoki fajne, a poza tym fajne uczucie, kiedy stoisz hejnaliście za plecami...;) Byłam - polecam:)
                              • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 11:34
                                mika_1 napisała:

> OK - w takim razie do zaobaczenia na plaży w Kołobrzegu:)

Do zobaczenia, już tam czekasz?
                                >
                                >
                                >
                                > taak - może zobaczysz coś ciekawego i opowiesz. Ja tam miałam wczoraj ciemne
                                ok
                                > ulary - może coś przeoczyłam;)

ale nie wiem kiedy, bo dzisiaj to nie, ale może w przyszłym tygodniu.
                                >
                                >
                                > No tak - myśleć to oni mogą długo. Bo spójrzmy na to tak... Do czego je
                                dopasow
                                > ać? Do nawierzchni, do Rynku jako takiego, do sukiennic, do Empiku, do Szarej
                                K
                                > amienicy, do turystów, a może do szat Adasia???;) A jak się Adaś pogniewa?
                                Pewn
                                > ie wcześniej przeszkadzało mu to, że wszyscy siedzieli do niego tyłem...
                                Teraz
                                > niech się cieszy, że mu jeszcze na głowę nie wchodzą... Ale to chyba tylko
                                dlat
                                > ego, że ma ją tak wysoko zadartą;))
                                > Hihi - tak więc chyba jeszcze poczekamy;)

Może adaś lubi jak ludzie wchodzą w jego objęcia ;-))

• mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 12:31
                                  tymon2 napisał:

>
                                  > Do zobaczenia, już tam czekasz?

Jasne - leżą i się opalam:)))

> ale nie wiem kiedy, bo dzisiaj to nie, ale może w przyszłym tygodniu.

To nie ucieknie, ale w razie czego - daj znać:)))

> Może adaś lubi jak ludzie wchodzą w jego objęcia ;-))

Pewnie tak... On już i tak wiele przeszedł, więc podchmielone wyrostki rzucające się w jego objęcia, tudzież Rezerwa, nie są mu chyba straszne... Myślę, że i czekanie na ławeczki Adaś zniesie łatwiej niż my:)))
                                  >
                                  • student_el Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 13:08

>
                                    > > Może adaś lubi jak ludzie wchodzą w jego objęcia ;-))
                                    >

Tak Adaś to lubi;)

Oczywiście nie rozmawiamy o tej samej osobie, ale znam kilku którzy tak lubią;)
                                    • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 14:00
                                      student_el napisał:

> Tak Adaś to lubi;)
                                      >
                                      >
                                      > Oczywiście nie rozmawiamy o tej samej osobie, ale znam kilku którzy tak
                                      lubią;)
                                      >
                                      Pewnie nie :-P

>
                                      • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 15:21
                                        tymon2 napisał:

> student_el napisał:
                                        >
                                        > > Tak Adaś to lubi;)
                                        > >
                                        > >
                                        > > Oczywiście nie rozmawiamy o tej samej osobie, ale znam kilku którzy tak
                                        > lubią;)
                                        > >
                                        > Pewnie nie :-P
                                        >
                                        > >

Tymon, a ja wiem o kim mówimy:) I myślę, że nie ma najmniejszych szans na to, żeby student chociaż o NIM słyszał... Jak myślisz??? ;))))
                                        • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 15:36
                                          mika_1 napisała:

> > >
                                          >
                                          > Tymon, a ja wiem o kim mówimy:) I myślę, że nie ma najmniejszych szans na to,
                                          ż
                                          > eby student chociaż o NIM słyszał... Jak myślisz??? ;))))

Myslę, że mógł kiedyś coś o nim usłyszeć ;))
                                          • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 15:57
                                            tymon2 napisał:

>
                                            > Myslę, że mógł kiedyś coś o nim usłyszeć ;))

Hmmm, ciekawe... Wiesz, ci dzisiejsi studenci.... ;)
                                        • Gość: anna Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! IP: *.umcs.lublin.pl 12.05.03, 10:36
                                          :))))))))))
                                          słyszał, nie słyszał, słyszał, nie słyszał...
                                          • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 14:49
                                            Gość portalu: anna napisał(a):

> :))))))))))
                                            > słyszał, nie słyszał, słyszał, nie słyszał...

A jak ty sądzisz słyszal czy nie słyszał?
                                            • Gość: anna Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! IP: *.umcs.lublin.pl 12.05.03, 17:23
                                              teoretycznie musiał słyszeć- bo student, a praktycznie to nie wiem- bo
                                              Student :))))
                                              • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 21:47
                                                No własnie -dlatego ja też się zastanawiałąm, czy ten STudent wie...
                                                • mika_1 TYMON!!! 12.05.03, 21:48
                                                  Tymon, proponuję spadówkę, bo się rozmowa posypała, zbyt dużo tu wtrąceń studenta...
                                                  I nie będziemy mu podkręcać licznika.... ;)
                                                  Co do dalszych kroków proponuję umówić się przy rzeczonej chorągiewce...;)
                                                  • student_el Re: TYMON!!! 12.05.03, 21:55
                                                    "Za duzo tu wtrąceń studenta":PPPPPP
                                                    Za duzo Twoich wtrąceń tez w pewnym wątku:PPPP

"Nie będziemy mu licznika podbijać":PPPPPPPPPPPP
                                                    A ja się pytam komu na tym zależy????
                                                  • tymon2 Re: TYMON!!! 13.05.03, 08:18
                                                    mika_1 napisała:

> Tymon, proponuję spadówkę, bo się rozmowa posypała, zbyt dużo tu wtrąceń
                                                    studen
                                                    > ta...
                                                    > I nie będziemy mu podkręcać licznika.... ;)

Niech się cieszy, że ktoś wreszcie wpisuje się w jego wątkach :-PP

> Co do dalszych kroków proponuję umówić się przy rzeczonej chorągiewce...;)

Dobrze :-)
                                                  • student_el Re: TYMON!!! 13.05.03, 10:42

>
                                                    > Niech się cieszy, że ktoś wreszcie wpisuje się w jego wątkach :-PP
                                                    >
                                                    >

;P
                                                  • mika_1 Re: TYMON!!! 13.05.03, 13:33
                                                    student_el napisał:

> > Niech się cieszy, że ktoś wreszcie wpisuje się w jego wątkach :-PP
                                                    > ;P
                                                    >

Chyba się cieszy. A, niech ma;))))
                                                • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 13.05.03, 08:11
                                                  mika_1 napisała:

> No własnie -dlatego ja też się zastanawiałąm, czy ten STudent wie...

Przecież od dawna wiadomo, że studenci zajmują się wszystkim za wyjątkiem
                                                  nauki ;-))
                                                  Przyklad naszego studenta to by gadał tylko o tramwajach :-P
                                                  Ale może coś pamięta z historii ze szkoły średniej wreszcie jest studnetem ;-)
                                  • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 14:03
                                    mika_1 napisała:

> > Do zobaczenia, już tam czekasz?
                                    >
                                    > Jasne - leżą i się opalam:)))

Właśnie Cię zastalem, jak sobie spacerowalaś po plaży :-)
                                    >
                                    >
                                    > To nie ucieknie, ale w razie czego - daj znać:)))

Dobrze poinforumję Ciebie.
                                    >
                                    >
                                    > Pewnie tak... On już i tak wiele przeszedł, więc podchmielone wyrostki
                                    rzucając
                                    > e się w jego objęcia, tudzież Rezerwa, nie są mu chyba straszne... Myślę, że
                                    i
                                    > czekanie na ławeczki Adaś zniesie łatwiej niż my:)))

Tak on ma nie tylko serce ale całe ciało z żelaza ;-))
                                    > >
                                    • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 15:20
                                      tymon2 napisał:
                                      > > Jasne - leżą i się opalam:)))
                                      > Właśnie Cię zastalem, jak sobie spacerowalaś po plaży :-)

Ja Ciebie też widziałam:) to miło tak się spotkać:)))

> > To nie ucieknie, ale w razie czego - daj znać:)))>
                                      > Dobrze poinforumję Ciebie.

OK - trzymam za słowo:)
                                      > >

> > czekanie na ławeczki Adaś zniesie łatwiej niż my:)))
                                      > Tak on ma nie tylko serce ale całe ciało z żelaza ;-))
                                      To fakt - chyba niec go nie ruszy... Ale to musi być strasznie nudne - tak stać i patrzeć na wszystkich z góry... I mieć serce (i nie tylko) z żelaza;)))
                                      > > >

• tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 15:39
                                        mika_1 napisała:

>
                                        > > > czekanie na ławeczki Adaś zniesie łatwiej niż my:)))
                                        > > Tak on ma nie tylko serce ale całe ciało z żelaza ;-))
                                        > To fakt - chyba niec go nie ruszy... Ale to musi być strasznie nudne - tak
                                        stać
                                        > i patrzeć na wszystkich z góry... I mieć serce (i nie tylko) z żelaza;)))
                                        > > > >

Jakie czasy i tacy ludzie, każdy robi co mu się podoba ;)
                                        >
                                        • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 15:58
                                          tymon2 napisał:

> Jakie czasy i tacy ludzie, każdy robi co mu się podoba ;)

Ale jakieś zasady muszą być!!!!!! Nie można tak bezkarnie robić co się komu podoba!! Gdzie dojdzie ten świat w takim razie???? Gdzie są wartości??? Jakeikolwiek????!!!!!
                                          • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 22:31
                                            siup - do góry:)
                                            • student_el Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 22:33
                                              I tak tramwajów nie przebijesz:P
                                              • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 09.05.03, 23:43
                                                A mam przebijać???
                                                To nie chodzi o ilość, ale o jakość. A ten wątek podciągam, żeby się przez weekend nie zawieruszył;))))
                                                • student_el Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 10.05.03, 08:57
                                                  Nie ma szans;) i tak bedzie w tyle za tramwajami;)
                                                  • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 11.05.03, 23:35
                                                    Hop:)
                                                    Tymon - napisz coś ciekawego...
                                                    Co widziałeś przez weekend interesującego? A nalodach na Starowislnej byłeś??
                                                    :)
                                                  • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 09:44
                                                    mika_1 napisała:

> Hop:)
                                                    > Tymon - napisz coś ciekawego...
                                                    > Co widziałeś przez weekend interesującego? A nalodach na Starowislnej byłeś??
                                                    > :)

Nie wiem czy zauważylaś, że studnet nam się powtarza :-PPP
                                                    Myślałem, że główny wątek krakowski jest w O.
                                                    Co do starowiślnej to od czasy gdy mnie przenisiono w inną część Krakowa - NH
                                                    to tam się raczej żadko zapuszczam. A o której lodziarni na Starowislnej
                                                    piszesz?

Dzisiaj przjeżdżalem, przez Szczyglice i podiwiałem ruiny splonego zakładu,
                                                    nawet okoliczne drzewa się spaliły. A w domu mówli mi, że tam były bardzo duże
                                                    łuny dymu. Polcja jeszcze dzisiaj tam stała, ciekawe po co?
                                                  • student_el Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 09:59
                                                    Nieraz trzeba się powtórzyć, zeby każdy przeczytał:P
                                                  • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 10:17
                                                    student_el napisał:

> Nieraz trzeba się powtórzyć, zeby każdy przeczytał:P

Ale oprócz mnie i Miki nikt tego wątku nie czyta, a my już o tym od dawna
                                                    wiemy :-PP
                                                  • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 13:55
                                                    tymon2 napisał:

> Nie wiem czy zauważylaś, że studnet nam się powtarza :-PPP

Student się nie tylko powtarza jak zdarta płyta, student do tego jest wredny i trochę kumający inaczej;))) (oj, zaraz się gromy posypią, no chyba, że jest jeszcze w szkole;)))

> Myślałem, że główny wątek krakowski jest w O.
                                                    Może być tam - mnie tam wszystko jedno:)))

> Co do starowiślnej to od czasy gdy mnie przenisiono w inną część Krakowa - NH to tam się raczej żadko zapuszczam. A o której lodziarni na Starowislnej piszesz?
                                                    Sarga - lody gałokowe, przy skrzyżowaniu z Przemyską - bliżej mostu... Lody gałkowe, super ekstra. Ludzie przyjeżdżają na nie z całego Krakowa... Lepszych nie jadłam!
                                                    >
                                                    > Dzisiaj przjeżdżalem, przez Szczyglice i podiwiałem ruiny splonego zakładu, nawet okoliczne drzewa się spaliły. A w domu mówli mi, że tam były bardzo duże łuny dymu. Polcja jeszcze dzisiaj tam stała, ciekawe po co?
                                                    A skąd pijesz wodę? Z Rudawy;))) Bo ja się zastanawiam i nie wiem skąd jest u nas... Jak z Rudawy to możesz mieć ją nieco "wzbogaconą";( Co do policji - to nie mam pojęcia! Podobno własciel to jakiś bandyta był straszny:(((
                                                  • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 14:57
                                                    mika_1 napisała:

> Student się nie tylko powtarza jak zdarta płyta, student do tego jest wredny
                                                    i
                                                    > trochę kumający inaczej;))) (oj, zaraz się gromy posypią, no chyba, że jest
                                                    jes
                                                    > zcze w szkole;)))

Poczekam na reakcję :-))

>
                                                    > Sarga - lody gałokowe, przy skrzyżowaniu z Przemyską - bliżej mostu... Lody
                                                    gał
                                                    > kowe, super ekstra. Ludzie przyjeżdżają na nie z całego Krakowa... Lepszych
                                                    ni
                                                    > e jadłam!

Acha wiem które no tak są bardzo dobre, ale też dobre lody są w Krzeszowicach i
                                                    tam częściej jeżdżę. :-)

> >
                                                    > A skąd pijesz wodę? Z Rudawy;)))

Z Rudawy to pije Kraków, a ja nawet nie wiem, ale chyba ze studni głębionwej.

Bo ja się zastanawiam i nie wiem skąd jest u n
                                                    > as... Jak z Rudawy to możesz mieć ją nieco "wzbogaconą";(

Kraków ma trzy ujęcia główne z Dobczyc (zalew), Rudawa a trzeciego nie
                                                    pamiętam. Ale ty pewnie pijesz z Dobczyc.
                                                  • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 15:15
                                                    tymon2 napisał:
                                                    >
                                                    > Poczekam na reakcję :-))

No tak, ale to mnie się wieczorem oberwie... Mam nadzieję, że myslami będziesz mnie wspierał... ;)
                                                    >
                                                    > Acha wiem które no tak są bardzo dobre, ale też dobre lody są w Krzeszowicach i tam częściej jeżdżę. :-)

No, dla mnie to już trochę daleko:( Bliżej na Starowiślną:)))
                                                    >
                                                    > Z Rudawy to pije Kraków, a ja nawet nie wiem, ale chyba ze studni głębionwej.

No tak...., ja to już Kobierzyn... :(

> Kraków ma trzy ujęcia główne z Dobczyc (zalew), Rudawa a trzeciego nie
                                                    > pamiętam. Ale ty pewnie pijesz z Dobczyc.
                                                    Pewnie tak... Pamiętam, jak przyjechałam tu pierwszy raz, to moi znajomi wozili wodę z Ojcowa!!! A kumple, którzy mieszkali w Hucie byli wysyłani do źródełka!!! Jeden z nich się schytrzył i przynosił wodę od kolegi z klatko obok - nikt się nie zrorientował:!!!!
                                                    Do tych źródełek, to kolejkiiiiii :)))))
                                                  • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 15:27
                                                    mika_1 napisała:

> No tak, ale to mnie się wieczorem oberwie... Mam nadzieję, że myslami
                                                    będziesz
                                                    > mnie wspierał... ;)

Ktoś musi oberwać. Jak nie zapomnę ... ;-))

> >
                                                    > > Acha wiem które no tak są bardzo dobre, ale też dobre lody są w Krzeszowic
                                                    > ach i tam częściej jeżdżę. :-)
                                                    >
                                                    > No, dla mnie to już trochę daleko:( Bliżej na Starowiślną:)))

Dla mnie wręcz odwrotnie :-))

>
                                                    > No tak...., ja to już Kobierzyn... :(

Tam przynajmniej jest piękny park :))

>
                                                    > > Kraków ma trzy ujęcia główne z Dobczyc (zalew), Rudawa a trzeciego nie
                                                    > > pamiętam. Ale ty pewnie pijesz z Dobczyc.
                                                    > Pewnie tak... Pamiętam, jak przyjechałam tu pierwszy raz, to moi znajomi
                                                    wozili
                                                    > wodę z Ojcowa!!! A kumple, którzy mieszkali w Hucie byli wysyłani do
                                                    źródełka!
                                                    > !! Jeden z nich się schytrzył i przynosił wodę od kolegi z klatko obok - nikt
                                                    s
                                                    > ię nie zrorientował:!!!!
                                                    > Do tych źródełek, to kolejkiiiiii :)))))

A kto ich wysyłał?
                                                  • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 15:39
                                                    tymon2 napisał:

Jak nie zapomnę ... ;-))

No wiesz....!!!

> >
                                                    > > No tak...., ja to już Kobierzyn... :(
                                                    >
                                                    > Tam przynajmniej jest piękny park :))
                                                    Tak i szpital....

> > Do tych źródełek, to kolejkiiiiii :)))))
                                                    > A kto ich wysyłał?

Ci do Ojcowa, to sami , z nieprzymuszonej woli... A ci w Hucie - to rodzice ich wysyłali... :)

• student_el Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 15:43
                                                    Przedewszystkim to nie chodze do szkoły lecz na uczelnię:PPPPPPPPP

Po drugie na uczelni tez moge czytać forum:P

Po trzecie jak się ma złego "tłumacza" to nawet najmądrzejszy student nie
                                                    zrozumie:P
                                                  • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 15:52
                                                    student_el napisał:

> Przedewszystkim to nie chodze do szkoły lecz na uczelnię:PPPPPPPPP

Jak zwal tak zwał :PP
                                                    >
                                                    >
                                                    > Po drugie na uczelni tez moge czytać forum:P

Szkoda, że nie możesz pisać :P (przynajmniej nic o tym nie wspomnaiłeś)
                                                    >
                                                    >
                                                    > Po trzecie jak się ma złego "tłumacza" to nawet najmądrzejszy student nie
                                                    > zrozumie:P

Trzeba zminic :P
                                                  • student_el Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 16:06
                                                    tymon2 napisał:

> student_el napisał:
                                                    >
                                                    > > Przedewszystkim to nie chodze do szkoły lecz na uczelnię:PPPPPPPPP
                                                    >
                                                    > Jak zwal tak zwał :PP

:P

> >
                                                    > >
                                                    > > Po drugie na uczelni tez moge czytać forum:P
                                                    >
                                                    > Szkoda, że nie możesz pisać :P (przynajmniej nic o tym nie wspomnaiłeś)

Mogę, ale nie chcę, wolę zajmować się czymś innym;)

> >
                                                    > >
                                                    > > Po trzecie jak się ma złego "tłumacza" to nawet najmądrzejszy student nie
                                                    > > zrozumie:P
                                                    >
                                                    > Trzeba zminic :P

Oj uwazaj , bo zaraz dostaniesz od tego "tłumacza":)
                                                  • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 16:09
                                                    student_el napisał:

> Oj uwazaj , bo zaraz dostaniesz od tego "tłumacza":)
                                                    >
                                                    I tu Cię jednak zaskoczyłam:))))
                                                  • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 16:12
                                                    student_el napisał:

> >
                                                    > > Szkoda, że nie możesz pisać :P (przynajmniej nic o tym nie wspomnaiłeś)
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > Mogę, ale nie chcę, wolę zajmować się czymś innym;)
                                                    >
                                                    Boisz się :P
                                                    >
                                                    >
                                                    > > >
                                                    > > >
                                                    > > > Po trzecie jak się ma złego "tłumacza" to nawet najmądrzejszy student
                                                    > nie
                                                    > > > zrozumie:P
                                                    > >
                                                    > > Trzeba zminic :P
                                                    >
                                                    >
                                                    > Oj uwazaj , bo zaraz dostaniesz od tego "tłumacza":)
                                                    >
                                                    >
                                                    Widzę, że tu wszyscy się wszystkich boją ;))
                                                  • student_el Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 16:48

> Boisz się :P

Pewnie, że ktoś zobaczy i będę ujawniony:P

> >
                                                    > Widzę, że tu wszyscy się wszystkich boją ;))

Jak to w życiu
                                                  • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 16:09
                                                    tymon2 napisał:

> > Przedewszystkim to nie chodze do szkoły lecz na uczelnię:PPPPPPPPP
                                                    > Jak zwal tak zwał :PP

I tak wiemy, że to szkołą;)))

> > Po drugie na uczelni tez moge czytać forum:P
                                                    > Szkoda, że nie możesz pisać :P (przynajmniej nic o tym nie wspomnaiłeś)

Tymon - uwielbiam Cię, hihi:))))))))))))

> > Po trzecie jak się ma złego "tłumacza" to nawet najmądrzejszy student nie
                                                    > > zrozumie:P

> Trzeba zminic :P
                                                    tymon, nie mów tak do najmądrzejszego studenta! Nie polemizuj, on wie, co mówi;)))

A poza tym - oberwało się solidarnie, więc się jednak wywiązałes z zadania:)))

• student_el Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 16:53
                                                    mika_1 napisała:

> tymon2 napisał:
                                                    >
                                                    > > > Przedewszystkim to nie chodze do szkoły lecz na uczelnię:PPPPPPPPP
                                                    > > Jak zwal tak zwał :PP
                                                    >
                                                    > I tak wiemy, że to szkołą;)))

Tak jak kazdy obiekt w którym uczą;P

>
                                                    > > > Po drugie na uczelni tez moge czytać forum:P
                                                    > > Szkoda, że nie możesz pisać :P (przynajmniej nic o tym nie wspomnaiłeś)
                                                    >
                                                    > Tymon - uwielbiam Cię, hihi:))))))))))))

hahahaha:P

>
                                                    > > > Po trzecie jak się ma złego "tłumacza" to nawet najmądrzejszy student
                                                    > nie
                                                    > > > zrozumie:P
                                                    >
                                                    > > Trzeba zminic :P
                                                    > tymon, nie mów tak do najmądrzejszego studenta! Nie polemizuj, on wie, co
                                                    mówi;
                                                    > )))
                                                    >
                                                    > A poza tym - oberwało się solidarnie, więc się jednak wywiązałes z
                                                    zadania:)))
                                                    >

A cyz ja powiedziałem, że jestem najmądrzejszy???
                                                    Jak tak.
                                                    to prosze mi to zacytować
                                                  • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 13.05.03, 08:28
                                                    student_el napisał:

> mika_1 napisała:
                                                    >
                                                    > > tymon2 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > > Przedewszystkim to nie chodze do szkoły lecz na uczelnię:PPPPPPP
                                                    > PP
                                                    > > > Jak zwal tak zwał :PP
                                                    > >
                                                    > > I tak wiemy, że to szkołą;)))
                                                    >
                                                    > Tak jak kazdy obiekt w którym uczą;P

Wlasnie napsiałem jak zwał tak zwał :-P
                                                    >
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > > > Po drugie na uczelni tez moge czytać forum:P
                                                    > > > Szkoda, że nie możesz pisać :P (przynajmniej nic o tym nie wspomnaiłe
                                                    > ś)
                                                    > >
                                                    > > Tymon - uwielbiam Cię, hihi:))))))))))))
                                                    >
                                                    >
                                                    Mika nie pisz tak bo głupio się czerwienić w pracy ;-))
                                                    > >
                                                    > > tymon, nie mów tak do najmądrzejszego studenta! Nie polemizuj, on wie, co
                                                    > mówi;
                                                    > > )))
                                                    > >
                                                    > > A poza tym - oberwało się solidarnie, więc się jednak wywiązałes z
                                                    > zadania:)))

To chyba tylko nieświadomie się właczyłem ;-))
                                                    > >
                                                    >
                                                    > A cyz ja powiedziałem, że jestem najmądrzejszy???
                                                    > Jak tak.
                                                    > to prosze mi to zacytować
                                                    >
                                                    >
                                                    Jak sobie życzysz

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=56&w=5931616&a=5997550
                                                    Ten wpis wiele sugeruje ;-))
                                                  • student_el Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 13.05.03, 10:43

> > A cyz ja powiedziałem, że jestem najmądrzejszy???
                                                    > > Jak tak.
                                                    > > to prosze mi to zacytować
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > Jak sobie życzysz
                                                    >
                                                    > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=56&w=5931616&a=5997550
                                                    > Ten wpis wiele sugeruje ;-))

To jest uogólnienie.
                                                  • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 13.05.03, 13:34
                                                    tymon2 napisał:

> > > Tymon - uwielbiam Cię, hihi:))))))))))))
                                                    > Mika nie pisz tak bo głupio się czerwienić w pracy ;-))
                                                    Ojoj, a co, masz z tego powodu jakieś nieprzyjemności??
                                                  • tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 15:45
                                                    mika_1 napisała:

> Jak nie zapomnę ... ;-))
                                                    >
                                                    > No wiesz....!!!

Cooooo mam wiedzieć?
                                                    >
                                                    > > >
                                                    > > > No tak...., ja to już Kobierzyn... :(
                                                    > >
                                                    > > Tam przynajmniej jest piękny park :))
                                                    > Tak i szpital....

Na terenie parku ;-))
                                                    >
                                                    > > > Do tych źródełek, to kolejkiiiiii :)))))
                                                    > > A kto ich wysyłał?
                                                    >
                                                    > Ci do Ojcowa, to sami , z nieprzymuszonej woli... A ci w Hucie - to rodzice
                                                    ich
                                                    > wysyłali... :)

Biedni
                                                  • mika_1 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 15:52
                                                    tymon2 napisał:

> Cooooo mam wiedzieć?

Żeby zapomnieć????

> > > > Do tych źródełek, to kolejkiiiiii :)))))
                                                    > > > A kto ich wysyłał?
                                                    > > > Ci do Ojcowa, to sami , z nieprzymuszonej woli... A ci w Hucie - to rodzice ich wysyłali... :)
                                                    > Biedni

No niby tak, ale mogli nie stać w kolejce, pójśc na piwo i nie było problemu z wytłumaczeniem, gdzie tyle czasu byli... ;)))

• tymon2 Re: ODPOWIEDZ SOBIE SAM - TAK DO CIEBIE MÓWIĘ!!! 12.05.03, 15:57
                                                    mika_1 napisała:

> tymon2 napisał:
                                                    >
                                                    > > Cooooo mam wiedzieć?
                                                    >
                                                    > Żeby zapomnieć????

Ale przecież nie oberwało się Tobie :)

>
                                                    > > > > > Do tych źródełek, to kolejkiiiiii :)))))
                                                    > > > > A kto ich wysyłał?
                                                    > > > > Ci do Ojcowa, to sami , z nieprzymuszonej woli... A ci w Hucie
                                                    > - to rodzice ich wysyłali... :)
                                                    > > Biedni
                                                    >
                                                    > No niby tak, ale mogli nie stać w kolejce, pójśc na piwo i nie było problemu
                                                    z
                                                    > wytłumaczeniem, gdzie tyle czasu byli... ;)))

Każdy pretekst jest dobry, aby wyrwać się z domu ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka