Dodaj do ulubionych

Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 18:32
znalazlem ciekawy tekst: newsbar.pl/4753/malkowski-musi-odejsc
Obserwuj wątek
    • Gość: gox Re: Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 21:07
      Powinni rozwiesić te plakaty po całym mieście w tym na ulicach wjazdowych do Olsztyna ;)
    • Gość: dasdasda Re: Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledz IP: *.xdsl.centertel.pl 24.11.10, 21:16
      www.facebook.com/pages/Olsztyn-kocham-Ale-troche-mnie-wku...a/112880085445896
      • Gość: mordotymoja Parchaty nikogo nie gwałcił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 02:41
        Parchatego wrobiono .
        Choć małym zboczeńcem jest.
        Dlatego?
        Bo zniszczył mienie.
        I dlatego spotkała go słuszna kara.
        Lepper nawet nie dotykał paskudy a został skazany.
        No bo jest państwo prawa.
        Ot taki nikczemny podły i powszechnie znienawidzony przez swych mieszkańców kraj.

Trzymaj się parchaty
        masz moje poparcie.
    • Gość: Kibic Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 21:18
      Większość kryminalistów mówi, że są niewinni tylko,że oni mają swój honor.
    • Gość: głupi lud Re: Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledz IP: *.olsztyn.mm.pl 24.11.10, 21:27
      Brawo olsztyniacy! Zdjęcie z k....m na wierzchu i list do głupiego ludu (bo głupi lud to kupi) dały mu ponad 20 tys głosów
      • Gość: b Re: Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledz IP: *.xdsl.centertel.pl 24.11.10, 21:45
        Dlaczego obrażasz innych ludzi tylko dlatego że mają poglądy różne od twoich ?
    • Gość: Wyborca Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.11.10, 21:46
      Takie małe pytanko - po co ten artykuł? I czemu autor się nie podpisał ? Mniemam, że w gnojeniu Małkowskiego znów zaangażowany jest Pan Kursik ? Bawicie się w oszczerczy TVN, który jeszcze niezłą kaskę beknie na odszkodowanie. Swoją drogą ciekawe czy główni przeciwnicy w obecnej kampanii wyborczej nie byli zaangażowani w odpowiednie umotywowanie "pań pokrzywdzonych", które w istocie są zwykłymi ... I nie pieprzcie ludzie już o tych zdjęciach - zdjęcie każdego z was z facebooka czy nk przerobię na znacznie lepsze, niż to spod godła. Każdy z was może być bohaterem ulubionego wśród Olsztynian mms'a. Wystarczy tylko, że będziecie nieugięci i posiadający jakieś zasady. Aa - i niech kamień rzucą wszyscy ci bez winy. Ale rozumiem, że żaden facet w tym mieści nigdy nie zdradził żony. A ci co najbardziej plują na Czesława mają z pewnością rogi uniemożliwiające spacer pod odsłoniętą niegdyś przez niego ikoną. Kto wie, może waszą Anię, Krysię, Madzię też posuwał w wolnym czasie ?
      • Gość: drMouse Re: Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledz IP: *.xdsl.centertel.pl 25.11.10, 02:59
        Wyborco, pewnie wielu z nas zdradza żony. Różnica polega jednak na tym, że nie zarzekamy się wówczas na prawo i lewo (również w mediach), że jesteśmy święci. Trzymamy dzioba na kłódkę. I co najważniejsze, nie kandydujemy na taki urząd. Mam nadzieję, że dostrzegasz tą subtelną różnicę.
    • Gość: Ed Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.11.10, 21:50
      Małkowski musi odejść.
    • Gość: Ogrodnik prawy i niewinny, jak niemowlę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 22:18
      Czesław Jerzy Małkowski (ur. 22 września 1950 w Łupowie) . Pod koniec lat 70 był kierownikiem Gminnego Ośrodka Propagandy i Wychowania w w Wielbarku. W 1981 roku został sekretarzem Komitetu Gminnego PZPR . Na początku 1986 roku został dyrektorem Okręgowego Urzędu Kontroli Prasy, Publikacji i Widowisk w Olsztynie – organu PRL-owskiej cenzury. Na początku lat 90. wstąpił do SdRP, a później do Sojuszu Lewicy Demokratycznej, w których aktywnie działał i budował lokalne struktury partyjne. We wrześniu 1999 roku został przewodniczącym rady miejskiej. W tym samym roku został sekretarzem Rady Wojewódzkiej SLD.
      • Gość: do Ogrodnika Re: prawy i niewinny, jak niemowlę IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.11.10, 22:25
        "Na początku 1986 roku został dyrektorem Okręgowego Urzędu Kontroli Prasy, Publikacji i Widowisk w Olsztynie – organu PRL-owskiej cenzury" - dzięki stary, że tak przypominasz zasługi Pana Czesława ! Właśnie dlatego na niego zagłosuję. Co z tego, że dziwkarz ? Zagłosuję na przekór takim jak Ty i jak "dziennikarze" z tej gazety. Im by się szczególnie przydał taki cenzor, biorąc pod uwagę, że dziennikarstwo sięgnęło w tym mieście bruku.
        • Gość: mnb Re: prawy i niewinny, jak niemowlę IP: *.olsztyn.mm.pl 24.11.10, 22:47
          Głosuj na Czesia, głosuj! może i ja się zastanowię.
          Niech wyborcy z Olsztyna mają takie elity na jakie zasługują
        • Gość: 55555 Re: prawy i niewinny, jak niemowlę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 10:44
          "Zagłosuję na przekór takim jak Ty"
          Najlepiej od razu obetnij sobie rękę!
        • Gość: wyborca Re: prawy i niewinny, jak niemowlę IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.10, 15:13
          Zagłosować na kogoś na przekór komuś???? Czysty idiotyzm. Takim ludziom powinno się odbierać prawo wyborcze !!!! Skandal ;/
    • Gość: janek Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: 46.113.1.* 24.11.10, 22:20
      Starkiewicz juz na bank trzesie dupa:D
    • Gość: plagiat z Bachmury Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.olsztyn.mm.pl 24.11.10, 22:53
      ludzie pokroju Małkowskiego mnożą się w polityce jak grzyby po deszczu. Nie mają żadnych zahamowań. Najważniejsze, aby „jestem niewinny” zabrzmiało wystarczająco wiarygodnie. Wtedy nawet słowa z jego wyborczego plakatu „Żeby ludzi łączyć, a nie dzielić” przestają brzmieć bezczelnie i absurdalnie. Hołubiony latami przez lokalny Kościół, nietykalny dla mediów, wychwalany i broniony przez ludzi uważanych za miejscową elitę, stał się absolutnie nieprzypadkowym i niestety najbardziej znanym wizerunkiem promocyjnym naszego miasta
    • Gość: gox Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 23:07
      Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor
      Józef Beck
      • Gość: winIO Re: Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów IP: *.zone9.bethere.co.uk 25.11.10, 01:04
        > Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna.
        > Tą rzeczą jest honor
        > Józef Beck

Hehe. A tu cytacik z wikipedii z hasła Józef Beck:
        "Po agresji sowieckiej na Polskę, w nocy z 17 na 18 września 1939 ewakuował się wraz z rządem do Rumunii ..."
        • Gość: mm Re: Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 03:05

niezła miernota była z tego becka, za jego tępotę płaciła cała polska

blog.rp.pl/ziemkiewicz/2009/05/09/nad-trumna-becka-ciszej-prosze/
    • Gość: som Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.centertel.pl 24.11.10, 23:55
      Czesiek co ty gadasz i trąbisz można skwitować " subiektywne odbicie obiekywnej rzeczywistości ". Topór sprawiedliwości wisi ! Dzięki tobie wstydzimy się przyznać że jesteśmy z Olsztyna .
      • Gość: hhy hehehhehhehhe, ale jajcarze z was IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.10, 00:08
        hehehehheeh
    • Gość: hhh Znów mocno walą w gruchę. Ostra jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.10, 01:04
      debata.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1456:to-tylko-pijar-czy-moe-co-wicej-&catid=65:publicystyka&Itemid=123
    • Gość: rodek Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.11.10, 08:21
      Czesio masz moje poparcie.
    • Gość: slint Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 08:32
      Bardzo nie lubie goscia czeslaw M., ale umieszczenie takiego zdjecia swiadczy o stronniczosci i Pana redaktora i tym samym GW robiebiu czarnego PR przed 2. turą, a powinni byc chyba neutralni.
    • Gość: Olsztyniak Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.olsztyn.mm.pl 25.11.10, 08:36
      Gazeta Wyborcza jest jak pieprzona sraczka. Prowadzicie kompanie przeciwko człowiekowi który wygrywa w sercach olsztyniaków. Zadziwiające dla was, a zarazem strasznym, jak obejmie urząd haniebnie i podstępnie mu odebrany - sam bez pomocy partii wasali PO czy PiSu lub SLD wygrywa i to was poraża gazeto wybiórcza, pełna nienawiści powiązana i skundlona przez kasę nie prawdę obiektywną do tego przepełniona strachem przed prawda nawet prokuratorów w to mieszacie i jestem przekonany, że żaden prokurator z czarnego czy Białegostoku z wami nie rozmawiał. Tumoki poczytajcie sobie kpk oraz ustawę o prokuraturze i komentarze do owych aktów może wówczas się dokształcicie, że prokuratura nie ma prawa informować o postępowaniu a prokurator jak to określiliście w jego ( wydaje się być to wypowiedz jednego z nędzopisarzy GW) …”Gdy przeczytałem prokuratorowi fragmenty listu otwartego, w którym Małkowski zapewnia o swojej niewinności, śledczy powiedział: - Podejrzany może sobie mówić, co chce. Bez względu na sposób zakończenia śledztwa, to sąd zdecyduje o jego winie lub niewinności. I dodał: - Małkowski to polityk. Próbuje rozegrać wybory w sposób korzystny dla siebie.”… Nędzopisarzu jesteś jak kupa śmiechu... Czesław Małkowski i tak wygra wybory a wy jedynie mu w tym pomagacie.
    • Gość: Olsztyniak Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.11.10, 08:41
      Prokuratura, podobnie jak cała "sprawiedliwość", gra na zwłoke, co dowodzi, że ... brak jej właśnie wiarygodnych dowodów ! Nie jestem przekonany o rzekomej winie Cz. M. , ale z litości nie będe go popierał !
    • Gość: Enola Gay Cesiek nie wygra tych wyborow... IP: *.wbp.olsztyn.pl 25.11.10, 09:59
      A ludzie tacy jak zalosny "olsztyniak"/po co w ogole wchodzisz na portal GW,jak tak gardzisz autorami/ nie pokonaja tych,ktorzy zaglosuja na spokojnego,rzetelnego i pracowitego Grzymowicza.Jest mi obojetne czy Cesiek zgwalcil,jak wielokrotnie kiedys w Wielbarku inne kobiety,swoja podwladna z ratusza.Ja nie chce jako mieszkaniec Olsztyna wstydzic sie przed cala Polska,ze komunistyczny cenzor rzadzi stolica Warmii i Mazur.A jedyne co naprawde potrafi robic to lans i autokreacja...Chce,zeby miasto moje mialo CZYSTEGO od afer gospodarza.
    • Gość: ol Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.olsztyn.mm.pl 25.11.10, 10:19
      a ja widzę, że wyborcza jest stronnicza i popiera pana grzymka bo z ich bajki... ale niech tak daje robi to i czytelnośc spadnie
      • Gość: olo Re: Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 11:51
        nakład GW w olsztynie o dawna sięga dna
        nic w dodatku GW Olsztyn nie ma poza średniej jakości artykulikami i reklamą oraz nekrologami
        zaś Gazeta Olsztytńska poza nakładem również nic nie reprezentuje
        brak jest w Olsztynie prawdziwych lokalnych mediów które reprezentowały by sobą obiektywność i niezależność dziennikarską
        tak na marginesie w redakcji GW w Olsztynie nie zawsze karierę robi sie za dobre pisanie
        pewnie coś pan panie redaktorze na ten temat wie
    • Gość: n Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.olsztyn.mm.pl 25.11.10, 10:19
      gdyby mieli dowody to juz dawno gościa usadziliby ale graja na zwłokę... chory system
    • Gość: gittes Re: Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledz IP: *.com 25.11.10, 10:47
      www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/spoleczenstwo/socjolog-z-olsztyna--%E2%80%9Ecasus-malkowskiego-jak-polanskiego%E2%80%9D,68480,1
    • Gość: andrzej Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 11:53
      Małkowski jest winny sexu w Ratuszu. to fakt!

czemu ten człowiek nie ma honoru i poczucia godności
      i nie zejdzie ze sceny politycznej ?

• Gość: olo Re: Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 12:03
        bo za sex nie trafia się do pódła na pół roku
    • Gość: Gość A wczoraj w radio... IP: 94.254.195.* 25.11.10, 12:37
      Wczoraj w radio była ciekawo debata obu Prezydentów. Najciekawszy był zarzut Grzymowicza, że Miałkowski chciał wydać 22 mln na przejście podziemne przy Alfie, natomiast nic złego nie widział w tym, że sam wydał 10 mln na schody przy Ratuszu :) Ręce opadają. I komu te schody są potrzebne? Chodnik dla pieszych mniejszy, parking przed USC zabrany... A za drugie tyle moglibyśmy mieć pierwsze i jakże potrzebne przejście podziemne.
      • Gość: J.S. Re: A wczoraj w radio... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 17:47
        Koszt znajdujący się na tablicy przy ratuszu (rzeczone 10 baniek) obejmuje większy zakres projektu niż tylko sam pl. J.P. II, proszę się wczytać w treść zamieszoną na tablicy.
      • Gość: hm Re: A wczoraj w radio... IP: *.vectro.com 26.11.10, 01:01

jakie związki łączą grzymowicza z firmą centbet ?
        • Gość: adam Re: A wczoraj w radio... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 21:16
          rozwojowy temat
          • Gość: olsztyniak Re: A wczoraj w radio... IP: *.205.131.218.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.11.14, 21:25
            CENTBET chyba jest w upadłości.
    • Gość: tom kryminalistów nie wybiera sie na Prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.10, 12:41
      to stała zasada
    • Gość: kkk Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 15:56
      te schody do ratusza sa za 10 baniek??? nioe nie wierze. znowu ktos zarobil
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka