Gość: rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 18:32 znalazlem ciekawy tekst: newsbar.pl/4753/malkowski-musi-odejsc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gox Re: Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 21:07 Powinni rozwiesić te plakaty po całym mieście w tym na ulicach wjazdowych do Olsztyna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasdasda Re: Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledz IP: *.xdsl.centertel.pl 24.11.10, 21:16 www.facebook.com/pages/Olsztyn-kocham-Ale-troche-mnie-wku...a/112880085445896 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordotymoja Parchaty nikogo nie gwałcił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 02:41 Parchatego wrobiono . Choć małym zboczeńcem jest. Dlatego? Bo zniszczył mienie. I dlatego spotkała go słuszna kara. Lepper nawet nie dotykał paskudy a został skazany. No bo jest państwo prawa. Ot taki nikczemny podły i powszechnie znienawidzony przez swych mieszkańców kraj. Trzymaj się parchaty masz moje poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 21:18 Większość kryminalistów mówi, że są niewinni tylko,że oni mają swój honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupi lud Re: Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledz IP: *.olsztyn.mm.pl 24.11.10, 21:27 Brawo olsztyniacy! Zdjęcie z k....m na wierzchu i list do głupiego ludu (bo głupi lud to kupi) dały mu ponad 20 tys głosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledz IP: *.xdsl.centertel.pl 24.11.10, 21:45 Dlaczego obrażasz innych ludzi tylko dlatego że mają poglądy różne od twoich ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.11.10, 21:46 Takie małe pytanko - po co ten artykuł? I czemu autor się nie podpisał ? Mniemam, że w gnojeniu Małkowskiego znów zaangażowany jest Pan Kursik ? Bawicie się w oszczerczy TVN, który jeszcze niezłą kaskę beknie na odszkodowanie. Swoją drogą ciekawe czy główni przeciwnicy w obecnej kampanii wyborczej nie byli zaangażowani w odpowiednie umotywowanie "pań pokrzywdzonych", które w istocie są zwykłymi ... I nie pieprzcie ludzie już o tych zdjęciach - zdjęcie każdego z was z facebooka czy nk przerobię na znacznie lepsze, niż to spod godła. Każdy z was może być bohaterem ulubionego wśród Olsztynian mms'a. Wystarczy tylko, że będziecie nieugięci i posiadający jakieś zasady. Aa - i niech kamień rzucą wszyscy ci bez winy. Ale rozumiem, że żaden facet w tym mieści nigdy nie zdradził żony. A ci co najbardziej plują na Czesława mają z pewnością rogi uniemożliwiające spacer pod odsłoniętą niegdyś przez niego ikoną. Kto wie, może waszą Anię, Krysię, Madzię też posuwał w wolnym czasie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drMouse Re: Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledz IP: *.xdsl.centertel.pl 25.11.10, 02:59 Wyborco, pewnie wielu z nas zdradza żony. Różnica polega jednak na tym, że nie zarzekamy się wówczas na prawo i lewo (również w mediach), że jesteśmy święci. Trzymamy dzioba na kłódkę. I co najważniejsze, nie kandydujemy na taki urząd. Mam nadzieję, że dostrzegasz tą subtelną różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.11.10, 21:50 Małkowski musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogrodnik prawy i niewinny, jak niemowlę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 22:18 Czesław Jerzy Małkowski (ur. 22 września 1950 w Łupowie) . Pod koniec lat 70 był kierownikiem Gminnego Ośrodka Propagandy i Wychowania w w Wielbarku. W 1981 roku został sekretarzem Komitetu Gminnego PZPR . Na początku 1986 roku został dyrektorem Okręgowego Urzędu Kontroli Prasy, Publikacji i Widowisk w Olsztynie – organu PRL-owskiej cenzury. Na początku lat 90. wstąpił do SdRP, a później do Sojuszu Lewicy Demokratycznej, w których aktywnie działał i budował lokalne struktury partyjne. We wrześniu 1999 roku został przewodniczącym rady miejskiej. W tym samym roku został sekretarzem Rady Wojewódzkiej SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ogrodnika Re: prawy i niewinny, jak niemowlę IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.11.10, 22:25 "Na początku 1986 roku został dyrektorem Okręgowego Urzędu Kontroli Prasy, Publikacji i Widowisk w Olsztynie – organu PRL-owskiej cenzury" - dzięki stary, że tak przypominasz zasługi Pana Czesława ! Właśnie dlatego na niego zagłosuję. Co z tego, że dziwkarz ? Zagłosuję na przekór takim jak Ty i jak "dziennikarze" z tej gazety. Im by się szczególnie przydał taki cenzor, biorąc pod uwagę, że dziennikarstwo sięgnęło w tym mieście bruku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnb Re: prawy i niewinny, jak niemowlę IP: *.olsztyn.mm.pl 24.11.10, 22:47 Głosuj na Czesia, głosuj! może i ja się zastanowię. Niech wyborcy z Olsztyna mają takie elity na jakie zasługują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 55555 Re: prawy i niewinny, jak niemowlę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 10:44 "Zagłosuję na przekór takim jak Ty" Najlepiej od razu obetnij sobie rękę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: prawy i niewinny, jak niemowlę IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.10, 15:13 Zagłosować na kogoś na przekór komuś???? Czysty idiotyzm. Takim ludziom powinno się odbierać prawo wyborcze !!!! Skandal ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: 46.113.1.* 24.11.10, 22:20 Starkiewicz juz na bank trzesie dupa:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plagiat z Bachmury Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.olsztyn.mm.pl 24.11.10, 22:53 ludzie pokroju Małkowskiego mnożą się w polityce jak grzyby po deszczu. Nie mają żadnych zahamowań. Najważniejsze, aby „jestem niewinny” zabrzmiało wystarczająco wiarygodnie. Wtedy nawet słowa z jego wyborczego plakatu „Żeby ludzi łączyć, a nie dzielić” przestają brzmieć bezczelnie i absurdalnie. Hołubiony latami przez lokalny Kościół, nietykalny dla mediów, wychwalany i broniony przez ludzi uważanych za miejscową elitę, stał się absolutnie nieprzypadkowym i niestety najbardziej znanym wizerunkiem promocyjnym naszego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gox Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 23:07 Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor Józef Beck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winIO Re: Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów IP: *.zone9.bethere.co.uk 25.11.10, 01:04 > Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. > Tą rzeczą jest honor > Józef Beck Hehe. A tu cytacik z wikipedii z hasła Józef Beck: "Po agresji sowieckiej na Polskę, w nocy z 17 na 18 września 1939 ewakuował się wraz z rządem do Rumunii ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 03:05 niezła miernota była z tego becka, za jego tępotę płaciła cała polska blog.rp.pl/ziemkiewicz/2009/05/09/nad-trumna-becka-ciszej-prosze/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: som Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.centertel.pl 24.11.10, 23:55 Czesiek co ty gadasz i trąbisz można skwitować " subiektywne odbicie obiekywnej rzeczywistości ". Topór sprawiedliwości wisi ! Dzięki tobie wstydzimy się przyznać że jesteśmy z Olsztyna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhy hehehhehhehhe, ale jajcarze z was IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.10, 00:08 hehehehheeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Znów mocno walą w gruchę. Ostra jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.10, 01:04 debata.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1456:to-tylko-pijar-czy-moe-co-wicej-&catid=65:publicystyka&Itemid=123 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodek Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.11.10, 08:21 Czesio masz moje poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slint Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 08:32 Bardzo nie lubie goscia czeslaw M., ale umieszczenie takiego zdjecia swiadczy o stronniczosci i Pana redaktora i tym samym GW robiebiu czarnego PR przed 2. turą, a powinni byc chyba neutralni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olsztyniak Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.olsztyn.mm.pl 25.11.10, 08:36 Gazeta Wyborcza jest jak pieprzona sraczka. Prowadzicie kompanie przeciwko człowiekowi który wygrywa w sercach olsztyniaków. Zadziwiające dla was, a zarazem strasznym, jak obejmie urząd haniebnie i podstępnie mu odebrany - sam bez pomocy partii wasali PO czy PiSu lub SLD wygrywa i to was poraża gazeto wybiórcza, pełna nienawiści powiązana i skundlona przez kasę nie prawdę obiektywną do tego przepełniona strachem przed prawda nawet prokuratorów w to mieszacie i jestem przekonany, że żaden prokurator z czarnego czy Białegostoku z wami nie rozmawiał. Tumoki poczytajcie sobie kpk oraz ustawę o prokuraturze i komentarze do owych aktów może wówczas się dokształcicie, że prokuratura nie ma prawa informować o postępowaniu a prokurator jak to określiliście w jego ( wydaje się być to wypowiedz jednego z nędzopisarzy GW) …”Gdy przeczytałem prokuratorowi fragmenty listu otwartego, w którym Małkowski zapewnia o swojej niewinności, śledczy powiedział: - Podejrzany może sobie mówić, co chce. Bez względu na sposób zakończenia śledztwa, to sąd zdecyduje o jego winie lub niewinności. I dodał: - Małkowski to polityk. Próbuje rozegrać wybory w sposób korzystny dla siebie.”… Nędzopisarzu jesteś jak kupa śmiechu... Czesław Małkowski i tak wygra wybory a wy jedynie mu w tym pomagacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olsztyniak Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.11.10, 08:41 Prokuratura, podobnie jak cała "sprawiedliwość", gra na zwłoke, co dowodzi, że ... brak jej właśnie wiarygodnych dowodów ! Nie jestem przekonany o rzekomej winie Cz. M. , ale z litości nie będe go popierał ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay Cesiek nie wygra tych wyborow... IP: *.wbp.olsztyn.pl 25.11.10, 09:59 A ludzie tacy jak zalosny "olsztyniak"/po co w ogole wchodzisz na portal GW,jak tak gardzisz autorami/ nie pokonaja tych,ktorzy zaglosuja na spokojnego,rzetelnego i pracowitego Grzymowicza.Jest mi obojetne czy Cesiek zgwalcil,jak wielokrotnie kiedys w Wielbarku inne kobiety,swoja podwladna z ratusza.Ja nie chce jako mieszkaniec Olsztyna wstydzic sie przed cala Polska,ze komunistyczny cenzor rzadzi stolica Warmii i Mazur.A jedyne co naprawde potrafi robic to lans i autokreacja...Chce,zeby miasto moje mialo CZYSTEGO od afer gospodarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.olsztyn.mm.pl 25.11.10, 10:19 a ja widzę, że wyborcza jest stronnicza i popiera pana grzymka bo z ich bajki... ale niech tak daje robi to i czytelnośc spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 11:51 nakład GW w olsztynie o dawna sięga dna nic w dodatku GW Olsztyn nie ma poza średniej jakości artykulikami i reklamą oraz nekrologami zaś Gazeta Olsztytńska poza nakładem również nic nie reprezentuje brak jest w Olsztynie prawdziwych lokalnych mediów które reprezentowały by sobą obiektywność i niezależność dziennikarską tak na marginesie w redakcji GW w Olsztynie nie zawsze karierę robi sie za dobre pisanie pewnie coś pan panie redaktorze na ten temat wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.olsztyn.mm.pl 25.11.10, 10:19 gdyby mieli dowody to juz dawno gościa usadziliby ale graja na zwłokę... chory system Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gittes Re: Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledz IP: *.com 25.11.10, 10:47 www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/spoleczenstwo/socjolog-z-olsztyna--%E2%80%9Ecasus-malkowskiego-jak-polanskiego%E2%80%9D,68480,1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 11:53 Małkowski jest winny sexu w Ratuszu. to fakt! czemu ten człowiek nie ma honoru i poczucia godności i nie zejdzie ze sceny politycznej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 12:03 bo za sex nie trafia się do pódła na pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość A wczoraj w radio... IP: 94.254.195.* 25.11.10, 12:37 Wczoraj w radio była ciekawo debata obu Prezydentów. Najciekawszy był zarzut Grzymowicza, że Miałkowski chciał wydać 22 mln na przejście podziemne przy Alfie, natomiast nic złego nie widział w tym, że sam wydał 10 mln na schody przy Ratuszu :) Ręce opadają. I komu te schody są potrzebne? Chodnik dla pieszych mniejszy, parking przed USC zabrany... A za drugie tyle moglibyśmy mieć pierwsze i jakże potrzebne przejście podziemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: A wczoraj w radio... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 17:47 Koszt znajdujący się na tablicy przy ratuszu (rzeczone 10 baniek) obejmuje większy zakres projektu niż tylko sam pl. J.P. II, proszę się wczytać w treść zamieszoną na tablicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: A wczoraj w radio... IP: *.vectro.com 26.11.10, 01:01 jakie związki łączą grzymowicza z firmą centbet ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: A wczoraj w radio... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 21:16 rozwojowy temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: A wczoraj w radio... IP: *.205.131.218.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.11.14, 21:25 CENTBET chyba jest w upadłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom kryminalistów nie wybiera sie na Prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.10, 12:41 to stała zasada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Małkowski: jestem niewinny. Prokurator: śledztw... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 15:56 te schody do ratusza sa za 10 baniek??? nioe nie wierze. znowu ktos zarobil Odpowiedz Link Zgłoś