IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.02.11, 20:24
Nie rozumiem mentalności olsztynskiego spoleczenstwa. Jestem kierowcą taksówki i obserwuję klientów. Jeżdże vanem w korporacji i stojąc na postojach widzę jak klienci mnie omijają z jakimś dziwnym przeświadczeniem ze jak większy samochód to drogo. Wsiadają do niezrzeszonych taksówek, gdzie z pewnością przepłacają za kurs ze stawką dwukrotnie wyższą za 1km. Niby każdy chce tanio, ale od taniości i wygody uciekają.
Obserwuj wątek
    • Gość: pasażer Re: TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 11:56
      nakleić kartkę na drzwi: opłata, jak za zwykłe taxi osobowe lub coś w tym stylu.
      • Gość: gosc Re: TAXI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 12:11
        tak, informacja jest wazna ;)
    • Gość: Taksowkarz Re: TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 14:08
      Nikt nie patrzy na informacje, bynajmniej nie widziałem, aby ktoś spoglądał na ceny, cennik jest na drzwiach. Ale każdego głowa skierowana jest tylko na numer na kogucie. Oby się zaczynał na 9 i miał 4 lub 5 cyfr obecnie. A przy płaceniu dopiero wychodzi ile wart był ten przejazd.
    • Gość: olsztynianka Re: TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 12:07
      Nie wiedziałam że można korzystać normalnie z dużych taksówek. Myślałam, iż czekają one na większą grupę. Ale teraz będę jeździła z miłą przyjemnością. Lepsze vany niż jakieś trupy bez zawieszenia. Większy zawsze bezpieczniejszy.
    • Gość: Studentka Re: TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 14:23
      A ja lubię jeździć Maxi taxi. Szczególnie jak jedziemy większą grupą to taniej wychodzi przejazd. Sama też korzystam, bo opłaty są normalne. Pozdrawiam
      • zbyszek07 Re: TAXI 18.02.11, 14:40
        a ja zapłaciłem dychę więcej niż za zwykłą taksówkę,
        na tej samej trasie,
        i nie było za wygodnie na tylnym siedzeniu.
        Wybór jest prosty...
        • Gość: driver Re: TAXI IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.02.11, 16:49
          Dyche wiecej jadac zapewne w komplecie 5-6 pasazerow. Bo jako zwykla taksowka jezdzi sie normalnie. Albo po prostu byla niezrzeszona.
          • Gość: pasazer Re: TAXI IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.03.11, 19:18
            nie rozumiem dlaczego van bierze dyche dodatkowo za piata osobe przeciez jest to auto osobowe rejestrowane na szesc osob ta w takim razie te mniejsze taksowki powinny kasowac dyche wiecej za czwarta osobe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka