Dodaj do ulubionych

Urlop w hotelu Manor z Grupera

IP: 94.75.114.* 15.07.11, 23:10
Witam,
Jutro razem z dziewczyną wybieram się na urlop do tego hotelu, kupiliśmy ofertę na portalu Gruper. Wszystko zapowiadało się super, a teraz przed wyjazdem postanowiłem sobie poczytać w internecie opinie. Nogi się pode mną ugięły. Teraz w sumie trochę boję się tam jechać :)

Czy naprawdę jest tak źle, jak piszą? Ma ktoś jakieś pozytywne doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • vanderbilt Re: Urlop w hotelu Manor z Grupera 15.07.11, 23:28
      Mym tylko pozytywne doswiadczenia. Nie boj sie. Z moim wirtualnym biurem podrozy i nie tylko spotkaja Cie wylacznie same przyjemnosci.

Vanderbilt
    • Gość: zaganiacz Re: Urlop w hotelu Manor z Grupera IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.07.11, 23:36
      Skoro wybierasz się jutro i skoro już zapłacone, to już chyba i tak pozamiatane, nie? Szkoda żeby hajs przepadł :)

Co mamy ci psuć humor, pojedziecie zobaczycie, na pewno będzie coś pozytywnego, trzeba się starać, żeby minusy nie przysłoniły plusów :)

Tylko trzymajcie się z dala od basenu :)
      • Gość: Urlopowicz Re: Urlop w hotelu Manor z Grupera IP: 94.75.114.* 15.07.11, 23:42
        Pewnie, że jadę - nie ma innej możliwości. Po prostu po przeczytaniu tego wszystkiego mam wrażenie, że jadę do gułagu a nie na urlop. Pożyjemy - zobaczymy, ale chciałbym wiedzieć co na temat tego hotelu wiedzą miejscowi.

A pieniądze w razie niedotrzymania warunków oferty można przecież odzyskać. Sęk w tym, że to też kosztuje - czas i nerwy :)

Co do basenu, to czytałem. Ponoć nadal działa i nikt się nie skarży. Będę śledził tą sprawę.
        • Gość: kjhgc Re: Urlop w hotelu Manor z Grupera IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.07.11, 00:10
          Spoko Manor to najlepszy hotel w Olsztynie.
          Polecam półmisek mięś jest super.Jezioro przy hotelu oraz basen.Konie i inne bajery.
          • Gość: margareta24 Re: Urlop w hotelu Manor z Grupera IP: 194.181.0.* 25.07.11, 14:20
            Mam nadzieję, bo ja tez tam jedę z Grupera w drugiej połowie sierpnia.
            • competent Bakterie coli w basenie... 25.07.11, 18:10
              Polmisek mies lezy w lodowce od czerwca.Obiekt nie moze nawet zdobyc nazwy hotel,bo nie spelnia standardow przyjetych w Europie.Alkohole z przemytu/od Ruskich,w tym benzyna lotnicza z dodatkami/.Papierosy tez z przemytu.Zaloga na tysiaczlotowych etatach.Wiekszosc bez umow.Ogolnie syfilis i paranoja,bo dyrektorem jest byly wlasciciel,a hotel jest w rekach syndyka i nalezy juz w calosci do wierzycieli...
              Dlatego znalazl sie byl w Gruperze...
              Ostrzegam,zebyscie nie musieli wracac z rekoma w nocniku...
              • Gość: GiM Re: Bakterie coli w basenie... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.07.11, 19:17
                ...Ale nie Coca Coli.....
                A ten półmisek mięs - to już sam wychodzi z lodówki :)
                A przypadkiem właściciel (były) nie przepisał całego tego "bajzlu" na kogoś z rodziny ?? (bo nie śledziłem tego) ??
                • Gość: asdc Re: Bakterie coli w basenie... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.07.11, 22:58
                  Dlaczego konkurencja oczernia super hotel ?Czy dlatego że za 125 zł mam pokój ze śniadaniem i obiadokolacją.
                  • Gość: GiM Re: Bakterie coli w basenie... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.11, 16:40
                    Akurat nie jestem konkurencją - owszem mam swoją firmę - ale typowo produkcyjną (nic związane z hotelarstwem). A mam jak najgorsze zdanie - bo uczestniczyłem w trzech spotkaniach branżowych gdzie byli goście z całego kraju i niestety PLAMA !! na całego. Nie będę się rozpisywał - bo to zajęło by kilka kartek. A ten półmisek zaserwowany niestety nie nadawał się do jedzenia,choć jestem mało wybredny. Ale niestety śmierdzącego nie jadam. Po zabraniu przez obsługę nie zaproponowano nic. (przepraszam spytano czy podać kawę).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka