Dodaj do ulubionych

KAROLINA Z Big Brother

IP: 193.91.75.* 09.05.01, 11:34
Hej,
czy moglibyscie napisac, czy znacie Karoline i jak jest przyjmowana w Olsztynie
po pobycie w programie Big Brother? Slyszelismy, ze na domach pojawily sie
rozne napisy z nia zwiazane: "Olsztyn
przeprasza za Karoline". Czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: tatarak Re: KAROLINA Z Big Brother IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 18:03
      Właśnie olsztynianie powiedzcie jak to jest z Karoliną
      Cała Polska chciałaby wiedzieć, jaką to karierę robi pustak w waszym
      mieście!!!!!
      • Gość: xxx juz mowie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.05.01, 18:32
        jest tak......
        ci ktorzy ogladali bb w olsztynie
        sa zbulwersowania, ze taka osoba
        dala jakby wizytowke naszemu miastu
        nie naleze do tego grona(nie lubie przemocy)
        lecz jest duzo ludzi w olsztynie ktore chcialyby
        "z.........c" karolinie
        i jeszcze jedno ja tez za nia przepraszam...

• Gość: west Re: juz mowie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 22:37
          Gość portalu: xxx napisał(a):

&#62 jest tak......
          &#62 ci ktorzy ogladali bb w olsztynie
          &#62 sa zbulwersowania, ze taka osoba
          &#62 dala jakby wizytowke naszemu miastu
          &#62 nie naleze do tego grona(nie lubie przemocy)
          &#62 lecz jest duzo ludzi w olsztynie ktore chcialyby
          &#62 "z.........c" karolinie
          &#62 i jeszcze jedno ja tez za nia przepraszam...
          &#62
          Niestety, nie wszyscy myślą tak jak Ty. W naszym prowincjonalnym miasteczku
          zawsze znajdzie się jakaś grupa, która "też chce być sławna". Wynoszą więc te
          bydle na piedestał. Dowód można było znaleźć w Gazecie Olsztyńskiej. Ten żałosny,
          kolorowy szmatławiec zamieścił ogromny dwustronicowy wywiad z Karolcią. Z tekstu
          można było wyczytać, że to urocza miła i inteligenta dziewczyna z charakterem.
          Mam nadzieję, że nawet gosposie domowe nie są w stanie w to uwierzyć. Pani
          redaktor która zadawała pytania na kolanach - powinna występować z Karolcią za
          pieniądze. W jednym miejscu nie było nigdy wcześniej na świecie takiej kumulacji
          głupoty. Bohaterki kawałów o blondynkach to przy tych paniusiach prawdziwe
          intelektualistki.

• Gość: zet Re: juz mowie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 21:47
            Moja znajoma mowila ze przechodząc obok koroliny uslyszala "dlaczego nikt do
            mnie nie podchodzi" hehe
            2. karolci rodzice maja sklep z pamiątkami na ul dąbrowszczaków czy gdzies tam .
            • Gość: dyzio Re: juz mowie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 17:20
              Prawda jest taka, Ze to największy spermochłon na Warmii i Mazurach.Jest jak
              grypa w Olsztynie prawie każdy ją miał(naturalie ci co chcieli).
              • Gość: Ania ?? IP: *.lse.ac.uk 27.05.01, 15:30
                BB nie widizalam, bo nie ma mnie w kraju, ale sledze forum, bo Rodzina mi
                doniosla, iz corka znajomych wystepuje. Z komentarzem, iz nie podejrzewali, iz
                znajomi, skadinad mili i sympatyczni ludzie, maja takie infantylne stworzenie w
                domu.
                Z corka znajomych nie rozmawialam nigdy, wiec mam pewien dysonans, bo z tego,
                co publicznosc wypisuje, to rzeczona Karolina chyba sie intelektualnie nie
                zanadto popisala.
                Natomiast, nie bardzo rozumiem, po co poprzednik podal informacje o sklepie
                rodzicow, na co to komu, zeby przyjsc, blotkiem obrzucic i ulzyc sobie??
                Jak pretensje, to moze raczej bezposrednio do samej zawodniczki. Z tego, co
                slysze nie bedzie problemu ze spotkaniem jej w miescie, bo Olsztyn maly, a
                panna slawy zadna, wiec moze by rodzicow szanownych nie mieszac.
                • Gość: terry Re: ??do Ani IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 23:33
                  Masz oczywiście rację,że publika BB nie powinna
                  przelewać niechęci do Karolci na jej rodziców. I tak
                  mają ciężkie życie...
                  Myślę jednak, że Zet nie miał złych intencji - pisząc
                  o sklepiku. Program BB cieszy się ogromną
                  popularnością, więc dla większości olsztyniaków, nie
                  jest to żadną tajemnicą.
                  Swoją drogą, jak to możliwe, że ludzie wydający się
                  rzeczywiście mili i niegłupi (zwłaszcza ojciec)
                  wychowali sobie taką "pociechę"? Czy rozpaczliwa
                  pustota tej dziewczyny nie jest przypadkiem wynikiem
                  wpajania jej, że pieniądz może decydować o wartości
                  człowieka?
                  Trzymaj się dzielnie za tą swoją "zagranicą" i wracaj,
                  bo Olsztyn jest coraz ładniejszy.
    • Gość: zet Re: KAROLINA Z Big Brother IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 14:36
      a W tym sławnym klubie Karoliny ("come in") gdzie bywa regularnie 2 razy w
      tygodniu spieaja na jej czesc piosenke "mniej niz zero..."
      • Gość: jd Re: KAROLINA Z Big Brother IP: *.acn.waw.pl 23.07.01, 18:06
        Drodzy i przemili krajanie z Olsztyna, chyba oszaleliście znęcając się tu oraz
        tu i ówdzie nad Karoliną (niekiedy w sposób ja
      • Gość: jd Re: KAROLINA Z Big Brother IP: *.acn.waw.pl 23.07.01, 18:29
        Drodzy i przemili krajanie z Olsztyna, chyba oszaleliście znęcając się tu oraz
        tu i ówdzie nad Karoliną (niekiedy w sposób jawnie chamski). Karolina była jaka
        była, przyjęła konwencję BB (niekiedy z urokiem i dowcipem) i pewnie do głowy
        jej nie wpadło, że stanie się powodem narodowej debaty w swej pięknej małej
        olsztyńskej ojczyźnie. Nie wspomnę już o tym, że potrafiła - gdy juz przestała
        sie bawić - wypiąć się na całe przedsięwzięcie i pół miliona. Może teraz trochę
        się wygłupia, ale kiedy ma się wygłupiać jak nie teraz? Jeśli Olsztyn nie chce
        sie juz wstydzić swych reprezentantów w dalszych BB i pragnie by reprezentowali
        go godni reprezentanci, niechaj zarząda dla siebie kwalifikacji wstępnych
        Olsztyniaków i już dziś szykuje komisję kwalifikacyjną, testy na intelekt i
        normy walorów fizycznych dla swych kandydatów. Na pewno wygra moja ciocia -
        jest starą panną, nic nie mówi i ma odznaki zasługi za różne zasługi w swym
        biurze. PS. Czy naprawdę nie rozumiecie wszyscy, że Karolina jest z Olsztyna i
        to daje jej wszelkie i szczególne prawa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka