oso1 11.06.04, 22:49 Od razu smaczniej się będzie spało :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: Dobranoc v.19 11.06.04, 22:50 To była pierwsz seta Muraszki - no gratuluję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.19 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.06.04, 22:51 Spaliłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.19 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.06.04, 22:52 Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.19 11.06.04, 22:53 A co spaliłaś? Nie spalaj się, jeszcze nie pora, jeszcze nie czas. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.19 11.06.04, 22:56 ale się palicie przed snem, może coś poważnego Wam zadedykuje, tylko na moment wyszłam i już strzał był :) Johann Wolfgang von Goethe Piękna noc Porzuciłem chatki ściany, Gdzie najmilsza moja mieszka: Las tu ciemny, mgłą owiany, Tłumi krok zarosła ścieżka. Księżyc patrzy poprzez chmurę, Zefir mu podaje skrzydła, Brzozy przesyłają w górę Najwonniejsze doń kadzidła. Jak rozkosznie teraz czuję Chłód, co zmysły me ożywia, Jak ta cicha noc czaruje I mą duszę uszczęśliwia. Lecz oddałbym, mogę przysiąc, Choćby to groziło zgubą, Takich pięknych nocy tysiąc Za noc jedną z moją lubą. dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.19 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.06.04, 22:59 Ćwiczę, ćwiczę............. Może sie nauczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:00 nie było mnie trochę, co ćwiczycie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.19 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.06.04, 23:13 Setki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:13 Wszyscy śpią? Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.19 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 11.06.04, 23:16 Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 22:38 Też się pożegnam, dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 22:40 15 minut spania, a II polowa meczu przed nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 22:58 idziemy spać grzecznie i potulnie, jutro nowy dzień, a na słońce nie ma co liczyć, liczmy na swoje uśmiechy dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.19 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 13.06.04, 22:35 Oso1,po tej pierwszej "setce" śpię jak suseł. Pa. Dobranoc. Rita , nie bądź smutna. Nowa gwiazdka do ciebie mruga. DOBRANOC. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.19 13.06.04, 22:48 Na dobranoc przed poniedziałkiem Oczka zmruż jak to robią kotki Bo Jutro do R O B O T K I !!!!!!!!!!!!!!!!! ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 22:54 Nie wiem jak jutro wstanę do robotki po takiej przerwie??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 23:02 ja nie mam z tym klopotu, każdy dzień pracujący - nie wiem jak można dłuzej spać :) Trzeba wpaść w rytm kołowrotku dobranoc wszystkim miłego poniedziałku giga - długo te mecze będa trwały ? mam nadzieję , ze przed zjazdem skończą a w zjazd walczy ponoć Gołota - oj, co to będzie ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 22:50 Inny zamek - Pablo Neruda Nie jestem, nie jestem z ognia, składam się z ubrania, reumatyzmu, podartych papierów, zapomnianych cytat, biednych znaków na skałach, z których dumne były kamienie. Na czym został zamek z deszczu, młodość ze smutnymi jej snami i ten wpółotwarty zamysł rozpostartego ptaka, orła na niebie, herbowego ognia? Nie jestem, nie jestem błyskawicą z błękitnego ognia, wbitą niczym włócznia w jakiekolwiek serce bez goryczy. Życie to nie ostrze noża, to nie błyśnięcie gwiazdy, lecz zużywanie się wewnątrz ubrania, but tysiąc razy powtórzony, medal powoli śniedziejący we wnętrzu ciemnej skrzyni. Nie proszę o nową róże ani o bóle, to, co mnie zżera, to nie jest obojętność, lecz to, że każdy znak zapisany został a sól i wiatr zacierają pismo i dusza teraz jest milczącym bębnem na brzegu jeziora, na brzegu owego jeziora, która tam była i nadal istnieć będzie. dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 22:02 papa, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 22:33 giga to śpioch oso to spioch to i ja nie będę dziś gorsza :) dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 22:58 oczka zmróż piżamkę włóz :) dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 23:00 wielkie hej dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:53 Jeżeli kiedyś pomyślisz Że nic już na Ciebie nie czeka Nie myśli nikt już o Tobie A życie płynie jak rzeka Zrzuć zbroję milczenia z ust swoich Okowy kajdan ze skrzydeł Pozwól się unieść wichrowi Z nad życia sennych mamideł I unieś się w górę, wysoko By smutek Cię nie dogonił Bo wolność od trosk to Twe motto Które Cię przed nim uchroni * autor nieznany * dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 22:38 Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 23:01 dobranoc wszystkim i...... Spójrz, wystawy śmieją się z nas A Ty wybrałaś znów właśnie mnie, Bo wiesz, że gdy zimno, ubiorę I do siebie wezmę Cię Refren: I niech noc przykryje nas Jak końca świata świat W obawie przed świtaniem Niczym król Karol kupię Ci Korale planet i W nich samych przy mnie staniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 22:45 dobranoc wszystkim Bogusław Abramowicz Noc taka piękna... Noc taka piękna!... Z błękitów patrzy gwiazd plejada, Fala gwarzy i błyska ponad tonią ciemną, Las śpi we mgle i przez sen cichą baśń powiada... Noc taka piękna!... Ach czemuż ty nie jesteś ze mną?... Tam, w ogrodzie dwie lilie zakochane rosną, Woń rozkoszna z kielichów pochylonych płynie... Tam, za rzeką, dwa głosy nucą pieśń miłosną, Tęskne echo po wodnej ściele się równinie... Pieśń zamilkła... Cyt... Słyszę plusk płynącej łodzi... Łódź przemknęła i znikła, w łódce - ludzi dwoje... Od szpaleru woń lilij rzewna mię dochodzi... Milczą brzegi, drżą gwiazdy, lśnią przejrzyste zdroje. Fala błyska i gaśnie... Lekki wietrzyk wzdycha, Las się budzi, szmer bieży w jego głąb tajemną... Wietrzyk ustał, szum zamilkł... Noc tak jasna, cicha, Noc tak błoga... Ach czemuż ty nie jesteś ze mną?!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 22:57 dobranoc wszystkim Lata moje ustąpiły, Nie wiodą już o mnie spory, Jak się dziewczęta kłóciły Za czasów pięknej Lindory. Dzisiaj, podstarzały, Próżno dla kochanki I śpiewam dzień cały I przynoszę wianki. Schylam się już do wieczora; Już ja nie ten, co był wczora! Przedtym, gdy mi młodość służy, Każda mię ujmowac chciała, I do boku bukiet z róży Sama Kloe przypinała. Dziś ledwie wyproszę, By mi kwiatek dały I łudząc się, noszę Ten znak dawnej chwały. Schylam się już do wieczora; Już ja nie ten, com był wczora. Rzeka w górę nie popłynie, I nie wrócą się me lata; Wiek mu cały marnie zginie, Kto z młodu nie użył świata. Idź Filon! W podróży, Gdzie wiedzie pieszczota, Dziś ci pole służy, Jutro będzie słota. Schylam się już do wieczora; Już ja nie ten, com był wczora. Franciszek Karpiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:31 dobranic wszystkim jutro dzień , który pokaże jakie będa nocki trzymajcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:39 i powieźli:) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.19 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 23.06.04, 21:01 Może naszeszcie zasnę? Nie śpię już od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:04 Nie zasypiaj, zakładaj wątek na dzień dobry:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.19 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 23.06.04, 21:31 A Tobie oso1 same Koszałki -Opałki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.19 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 23.06.04, 22:22 Niech przyśni Ci się to, co chcesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 22:33 no to dobrej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 22:36 erotycznej, bez krasnoludków ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 22:53 dobranoc wszystkim Intymny wiersz Warto, warto żyć. Wtedy pachniałaś bzami Dziś znów kupiłem flakonik, Roztarłem krople na dłoni I przeszłość wieje nad nami Bzami Warto, warto żyć. Mgławo jest za oknami, Zaraz listonosz zadzwoni, Ustami przypadam do dłoni, Całuję cień twojej woni... Przyjdziesz - będziemy sami, Jedyni i zakochani, Chłonąc z czułością perfumy W miłym uśmiechu intymnej zadumy: "Ty my? Ja - i ty?" Wiesz? Wzdycham... I przez łzy Powtarzam: warto, warto żyć... Julian Tuwim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:37 dobranoc- dogrywka w łóżeczku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 22:42 właśnie, też tak myślę, niech męższczyżni dogrywają, a pózniej karne, a rano pewnie nie wstaną dobranoc wszystkim Na tratwie życia Dryfuję w nieznanym kierunku To taki mój mały schemat bycia Bez bagaży bez szacunku Co dzień wypływam w świat I walczę z morza sensem Nie liczę dni nie czuję lat Tylko łapię każdy powiew wiatru Bo wolności jestem jeńcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.19 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 25.06.04, 00:00 Dobranoc. O północ! Lecę do dzień dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 23:07 Już późno, a nam się wcale nie chce spać, głęboka północ zegarów graniem wita nas. Znów dzień przeminął - dał może mniej, niż pragnął dać. Czerwone wino będziemy sączyć aż po brzask. dobranoc wszystkim mieliśmy dziś zakończenie roku szkolnego i wspólną zabawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 23:07 Dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 23:23 dobranoc moje miasto i wszystkie miasta świata Samotne długie noce i ostre noże w kieszeniach to wskazówki zegarka świecą w ciemnościach nie, nie, nie kroki na schodach w bezruchu zamierasz tu czai się strach, tak ciemno tu teraz nie, nie, nie właśnie tak, tak wygląda moje miasto nocą, tak wygląda nocą świat nie, nie, nie tak, tak wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.19 IP: *.olsznet.ec.pl 26.06.04, 23:43 Dobranoc, dobranoc jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:30 dziś wcześniej musze zejść dobranoc wszystkim miłego poniedziałku bay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.19 IP: *.olsznet.ec.pl 27.06.04, 22:51 Dobranoc. A tort jeszcze został. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:58 Dobranoc kochani:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 22:36 rozmarzyłam się dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:39 dobranoc wszystkim Zapomniana melodia Nocą puka do drzwi Romantyczna niemodna Księżycowa pogodna Czy to skrzypce Cygana Czy to pieśń dawnych dni Że tak rzewnie słuchana- I znów w oczach mam łzy Któż mnie do snu kołysze Któż mnie bierze za rękę Któż mi nuci przez ciszę Zapomnianą piosenkę Już nie zasnę do ranka Tyle wspomnień na dziś Z dawnych lat kołysanka Nocą puka do drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 23:01 Piękny tekst Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 22:17 idę spać, bo muszę - zaśpiewa na noc Zbigniew Wodecki Płyniemy rzeką naszych lat płyniemy z wiatrem pełnym dat i tylko zmienia się migoczący brzeg choć każdy z nas zbudował łódź choć wiele razy stawiał mur naprawdę liczy się tylko rzeki bieg i ten ślad na piasku dni który opowie ci gdzie kiedyś dom twój był opowie ci kim tak naprawdę ty kim jesteś dziś na rzece życia wyspy są wystarczy że odwrócisz wzrok wystarczy że popatrzysz w dal i pamięć już rysuje kształt na rzece życia wyspy są a na nich każdy serca krok zaznaczył ślady twoich stóp i wiesz że kiedyś byłeś tu płyniemy rzeką naszych lat płyniemy nocą i za dnia i tylko zmienia się migoczący brzeg choć tajemnicą dla nas jest boskiego rejsu w sercach kres naprawdę liczy się tylko rzeki bieg i ten ślad na piasku dni... na rzece życia wyspy są... dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:41 gdybym zasneła, to posłuchajcie Budki Suflera Teksty B Budka Suflera Noc Noc To jest taki dzień Który uczy nas spokoju Nim ogarnie snem Noc To ścieżka do twych ust Święta wojna i godzenie Bliskich sobie dusz Noc Azyl myśli złej To wyznanie dla bezdomnych I bezsilny gniew Noc Wielka szansa by Zauważyć w końcu niebo Nie żałować chwil Potajemnie płynie w nas Krew wolności Nocy czas Gdy jednego serca jakby jest za mało Wędrowania błogi sen Twoje ciało Moja krew Kiedy wiesz już, że nic złego się nie stało Noc Trudnych pytań grad I bolesnych rozmów Które zniewalają nas Noc To tęsknota gdy Wędrowania nazbyt wiele A za mało chwil Tak powoli płynie w nas Krew wolności Nocy czas Gdy jednego serca jakby jest za mało Wędrowania błogi sen Twoje ciało Moja krew Kiedy wiesz już Że nic złego się nie stało. Nie mogę sobie skojarzyć melodii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 22:08 dobranoc wszystkim plaża dzika plaża - znacie, znacie zaśpiewajcie ze mną La, la, la, la... Plaża, dzika plaża, morze dookoła... Z wysokiego brzegu wieczór mewy woła... Twarz przy twarzy, dłonie w dłoniach... Przytuleni, zamyśleni, zakochani idą brzegiem ku jesieni. La, la, la, la... Jeszcze nie tak dawno szedłem tędy z tobą, wiatr nas szumem fali jak ramieniem objął. Twarz przy twarzy, dłonie w dłoniach... W blasku słońca, roześmiany razem z tobą szedłem plażą zakochany La, la, la, la... Plaża, dzika plaża dzisiaj nas nie słyszy. Już nie moje imię w mokrym piasku pisze... Twarz przy twarzy, dłonie w dłoniach... Wspominamy, rozmyślamy, dziś dalecy, chociaż wczoraj zakochani. La, la, la, la... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 22:08 dobranoc wszystkim Piąta rano zabawo skończona różowieje już niebo na wschodzie jakim słowem przywita mnie żona bardziej święta niż proboszcz dobrodziej głowa ciężka leciutkie kieszenie i w łazience unika się lustra bo najtrudniej z obitym sumieniem razem z sobą doczekać do jutra A jutro znów pójdziemy na całość za to wszystko co się dawno nie udało za dziewczyny które kiedyś nas nie chciały za marzenia które w chmurach się rozwiały za kolegów których jeszcze paru nam zostało a jutro znów pójdziemy na całość miasto będzie patrzeć twarzą oniemiałą bo kto widział żeby z nocą się nie liczyć na dwa glosy nagle śpiewać no ulicy że w tym życiu to nam jakoś życia ciągle mało Tak mijają miesiące i kraje coraz mądrzej gadają dokoła a my starym złączeni zwyczajem nasze wojny toczymy przy stołach a nad ranem gdy boje skończone wstaje słońce jak zwykle z ochotą w błogi spokój otulą nas żony i pozwolą zwyczajnie odpocząć Bo jutro znów idziemy na całość..... Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.19 03.07.04, 22:36 A Ty Ritka myślisz, że nie znamy piosnek? Gwoli przypomnienia? Ech Ziuta!!!! To jest to!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:21 Dobranoc, idę do swoich chłopaków oglądać mecz Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.19 04.07.04, 22:30 No i końcówka piękna, zobaczymu dalej - shimanko Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:59 tego nie znacie, to poznajcie - moje miasto dobranoc wszystkim Teksty B Breakout Takie moje miasto jest Księżyc prószy sadzą takie moje miasto jest księżyc - wiadro sadzy takie moje miasto jest wstanie jutro rano czarne dłonie dźwignie swe rzeka niesie ryby memu miastu niesie je niesie strute ryby memu miastu niesie je rzeka to już cmentarz moje miasto jeszcze nie drzewa tracą liście takie moje miasto jest tracą wiosną liście takie moje miasto jest drzewa - martwe rzeźby moje miasto jeszcze nie rzeka niesie ryby w czarne dłonie chwytam je drzewa tracą liście w czarne dłonie chwytam je liście są już martwe moje miasto jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 22:34 dziś nie musze liczyć baranki,idę spać, dziś tak pusto na forum, że sie zastanawiam czy czasmi nie gniewacie się na mnie :) dobrnoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.19 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 05.07.04, 22:39 Rita, dzisiaj poniedziałek.Oni dopiero budza się do reszty tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 22:51 Muraszka, jak tak dobrze śpią z wieczora, to zrób im dobrą pobutkę z rana i nie podawaj kawy śpiochom ;) pa Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Dobranoc v.19 05.07.04, 23:11 Nie tak pusto...:) Ale ja też już się kładę... Kolorowych snów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 22:07 dobranoc wszystkim Teksty S Sistars Sutra Ohhh ohhh ohhh Ohhhh Nie napiszę o miłości Kolejnej piosenki Miłość sama we mnie śpiewać ma Nie chcę prosić o zbyt wiele Nic mi dziś nie potrzeba Doceniam to z natury mam Wiem jedno, że dostałam wiecej niż Udźwignąć sama zdołam więc Wysyłam trochę ciepła Swego głosu, swego serca ahhh Ref: Jeżeli jutra nie ma ja nie przestaje śpiewać To moja sutra serca.. Wyciszam sie W wodzie umarłam dawno teraz opadam na dno pozwalam sobie zniknąć Po prostu brzmie Chyba jestem jak ta tafla wody Odbijam w sobie świat I wasze biedne głowy Nie staram się was zmieniać Daje słowo Jedno chcę wam dać Obdarzyć was swobodą Chcę tylko żeby wszystko Śmiało do mnie zgłaszać Mówić co jest nie tak Za nic nie przepraszać Nie zaprzeczać kiedy stwierdzam, że to miłość Nie wątpić w wartość swoją nijak Jestem wariatką komu ufać jak nie sobie Wiem jeśli czuje.. a znalazłam właśnie w Tobie Odwagę, siłę i intelekt.. wątpisz? Zobacz gdzie stoimy.. dziś się pod tym podpisz Ref: Jeżeli jutra nie ma.. Żadne słowo Nie ma teraz znaczenia Nic nie nowego nie odkryje wiem W jednym punkcie Z biegem czasu się zmieniam Nawet pamięć nie zatrzyma mnie Ref: Jeżeli jutra nie ma.. 2x Więc wysyłam troche ciepła Wysyłam troche ciapła 2x Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.19 08.07.04, 21:08 hm, usnęło troszeczkę forum popołudniowe, poranna zmiana trzyma się cieplutko na spoko, w sobotkę bądźmy aktywni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.ath.cx 09.07.04, 16:36 wrócmy nad jeziora i zaśpiewajmy blusa dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 22:33 Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.19 12.07.04, 23:04 Ale aktywność poranna wieczorem opada, lub też przechodzi w inną aktywność, ale to jest młodość. Pozdrawiam więc serdecznie i idę napić się wody. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.19 IP: *.ec.pl / 213.199.235.* 13.07.04, 20:50 Ona jeszcze da czadu. Niech odpocznie. Nie budź jej. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:51 papa dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:54 papa - pozwolicie, że zalicze jeszcze jedna seteczkę, śpijcie spokojnie poklikam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:56 Noc to jest taki dzień który uczy nas spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:57 Noc wielka szansa by zauważyć w końcu niebo i nie żałować chwil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:58 Noc, trudnych pytań gra i bolesnych rozmów które zniewalają nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 23:02 Noc to jest taki dzień który uczy nas spokoju Noc to ścieżka do Twych ust Noc azyl myśli złej Noc wielka szansa by zauważyć wkońcu niebo i nie żalować chwil wędrowania w błogi sen twoje ciało , moja krew kiedy wiesz, że nic złego się nie stało dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.19 IP: *.ec.pl / 213.199.235.* 13.07.04, 23:00 Rita, nie można było być. To nie był wybieg. Przepraszam, nie wiedziałam,że tak szybko sie regenerujesz i ułożyłam Ciebie do snu. Chcesz dobić seteczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.19 IP: *.ec.pl / 213.199.235.* 13.07.04, 23:00 Rita, nie można było być. To nie był wybieg. Przepraszam, nie wiedziałam,że tak szybko sie regenerujesz i ułożyłam Ciebie do snu. Chcesz dobić seteczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 23:04 już dobiłam i lecę spać Muraszka , taka szansa to dla mnie za rok, a może nigdy, bo tego się nigdy nie wie co bedzie jutro jestem szczęśliwa, że byłam śpij spokojnie dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś