Gość: dysydent IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 22.10.02, 17:09 Prof. Andrzej Zoll chce likwidacji pisemnych prac magisterskich, bo prace można kupić. Co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: detritus Re: LIkwidacja prac magisterskich IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 21:05 Niech poczeka az ja swoja zloze ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: LIkwidacja prac magisterskich IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.10.02, 21:09 Mam moja stara, gotowa na polce. Gdzie to mozna sprzedac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: LIkwidacja prac magisterskich IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.10.02, 21:41 Prof. Zoll myśli i działa pochopnie i nieco histerycznie. Proceder, o który chodzi sięga podobno także doktoratów, ale przy normalnym promotorze i egzaminie to się nie ukryje żadna siłą, ani przy magisterium, ani przy doktoracie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: LIkwidacja prac magisterskich IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 21:59 Zobaczcie, pełnia księżyca, jaki cudowny on jest. Może prof. Zoll reaguje na pełnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dysydent Re: Likwidacja prac magisterskich IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.10.02, 14:06 Gość portalu: rita napisał(a): > Zobaczcie, pełnia księżyca, jaki cudowny on jest. > Może prof. Zoll reaguje na pełnię. ---------- Myślisz, że przyczynami astronomicznymi mozna to wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Likwidacja prac magisterskich IP: *.sgh.waw.pl 23.10.02, 14:12 Kurcze ja akurat pisze. a jak napisze to pewnie zniosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dysydent Re: Likwidacja prac magisterskich IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.10.02, 16:42 Gość portalu: Oleslaw napisał(a): > Kurcze ja akurat pisze. a jak napisze to pewnie zniosa. ----------- No nie przejmuj się. Jak napiszesz dobrą to w końcu możesz sprzedać jako doktorską. Na razie nikt tego nie zamierza znosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Likwidacja prac magisterskich IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.10.02, 21:13 Tak jest, Olesław, zawsze będziesz na plusie. Odpowiedz Link Zgłoś