parkowy 12.11.03, 10:52 Zauważyłem zamykanie forów w moim regionie.Nie wiem czym to było spowodowane,frekwencją czy złośliwymi komentarzami.Liczba wpisów przekraczała inne ,więc co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: starajmy się 12.11.03, 11:16 Może to były "martwe" fora, jak dusze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: starajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 11:29 Piszesz, Parkosiu: starajmy się! O co? By nas wycięli? he he he Ostro się zaczyna, to widać słychać i czuć. Zamykanie forów nie pomoże. A my tu i tak Hyde Park uprawiamy przecie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: starajmy się 12.11.03, 19:09 A może oni poznali sie na waszym spisku - spisku bandy czworga (B4) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: starajmy się IP: 80.51.242.* 12.11.03, 19:24 Kurcze,tak myślisz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: starajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 19:55 My i spiskowcy? Nikt by nie uwierzyl. Jak zamkna to se otworzymy i juz.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: starajmy się IP: 80.48.150.* 12.11.03, 19:58 Nie damy się!Toju,do boju.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: starajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 20:06 My nie, my nie, my nie my nie, my nigdy nie poddamy sie itd/ nawet melodie slysze hehe/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: starajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 21:00 No to już na jakas imprezę wygląda :))) Toja śpiewa!? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: starajmy się 13.11.03, 08:34 ToJa śpiewa i do boju nas zagrzewa :) Jak nas zlikwidują to znajdziemy sobie inne, zacne miejsce :)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: starajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 12:06 Owszem Naata ja spiewam pieknie, ale jak nikt nie slyszy, oduczyli mnie w domu, szczegolnie w samochodzie. Czasem spiewam przy grilu, ale odchodze lekko na bok, no tak ciut dalej i dalej:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: starajmy się 13.11.03, 12:18 To bardzo dobrze, że nie będziesz śpiewała w samochodzie, gdy będziemy już jechali do Parkowego, a potem do Berlina. Pośpiewamy razem w drodze powrotnej ;-)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: starajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 12:25 Śpiewałam w chórze kościelnym.:D Teraz, wolę posłuchać, jak inni śpiewają :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: starajmy się 13.11.03, 20:12 U mnie w samochodzie się NIE śpiewa,litości...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: starajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 22:02 Całą drogę cicho siedzieć?:) Ale u mnie można, i spiewć, i czytac, i co tam jeszcze. Nooo, nie znoszę jedzenia...Lubie po drodze zatrzymac się w miłym otoczeniu. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: starajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 22:05 No dobrze, dobrze, nie bede, tylko oddychac i juz.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: starajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 22:57 Parkoś jakoś wynagrodzi Tobie te "cierpienia" myślę.:-}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: starajmy się 14.11.03, 13:22 A pewnie,nagrodzę.:) Wczoraj wędrowałem po forach GW.Wycina się wszystko,co można.W dużym zachodnio-pomorskim zostały jedynie dwa,w kujawsko-pomorskim wycięto m.in. Włocławek,który onegdaj tak namiętnie przeganialiśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: starajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 15:16 O co chodzi w tym wycinaniu, bo zupełnie nie kapuję??? Używali brzydkich słów??? Czy wtrącali sie w nieswoje sprawy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: starajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 12:17 parkowy napisał: > Zauważyłem zamykanie forów w moim regionie.Nie wiem czym to było spowodowane,fr > ekwencją czy złośliwymi komentarzami.Liczba wpisów przekraczała inne ,więc co? Na pewno nie ilością wpisów! Większe od naszego też zamknięte! Wiem juz dlaczego! I to chyba jest smutne...ale nie napisze, bo....no wiadomo! ;-))) A co do złośliwości??? Co by to było, gdyby wszyscy byli grzeczni i jednomyślni??? My, Polacy!!! Hihihi Jak tego, jeszcze, jakiś polityk nie zrozumiał??? No to nie jest politykiem!!! Albo będzie nim krótko! A tak na marginesie...w moim mieście znajdujemy ulotki!!! Dużo ulotek! Pewnie nie mieli szans w internecie??? Oj! Historia lubi sie powtarzać! :((( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: starajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 18:01 A ja nic nie wiem, niczego sie nie domyslam i nic nie rozumiem. Uswiadomic mnie prosze. Przeciez my... nic niegrzecznego i niepoprawnie po..., no nic, nie rozumiem.:-((( Odpowiedz Link Zgłoś