Dodaj do ulubionych

"biedna" Lidka Staroń

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 16:49
poczytajcie sobie jej oświadczenie, aż mnie zamurowało: ma 3 domy z działkami,
w tym jedno gospodarstwo, kiosk, 2 lokale użytkowe, i mieszkanie 116m i z
wynajmowania tego wszystkiego jej mąż osiągnął w ciągu roku dochód niecałe 20
tys. zł (!!?) aż tak wszyscy dają się jej ogłupiać?
orka.sejm.gov.pl/osw6.nsf/($All)/78ED590006D1E578C12575AC005BBD4D/$File/OSW2_358.pdf?OpenElement
Obserwuj wątek
    • Gość: też lokatorka Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 17:02
      a zapomniała dodać, że w ostatnim roku kupiła jeszcze 2 mieszkania po jednym dla
      córki i dla syna, z tego co wiem, bo nie wiem, czy to już wszystko
    • Gość: gorzkie żale Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.olsztyn.mm.pl 22.05.09, 20:19
      Żal dupę ściska niektórych. Mieszkanie dostali za darmo, za komuny w stołek pierdzieli i jeszcze innym wypominają.
    • ksiaze_olsztyn Re: "biedna" Lidka Staroń 22.05.09, 20:35
      Zamias wypominać jej majątek, to się ciesz, że masz okazję do końca
      roku wykupić mieszkanie spółdzielcze. Dzięki niej, właśnie.
      • Gość: Iksińska Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.05.09, 20:59
        Lokatorka nie może się cieszyć, bo nie może wykupić mieszkania. Po prostu go
        nigdy nie miała. Co więc ma wykupić? Nic ! To już jest dobry powód,żeby
        psioczyć. Pewnie siedziała u rodziców w komunalnym mieszkaniu z przydziału. A
        teraz chciałaby już mieć swoje, a tu przydziałów brak.
        • Gość: lokatorka Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 18:51
          Miałam mieszkanie, które kupiłam za normalne pieniądze, potem kupiłam dom, też
          za ciężko zarobione pieniądze, a nie dochodziłam do tego, tak jak Lidka
          przekrętami i kłamstwami. I nie piszę tego gołosłownie, bo ją znam i wiem, co
          ona potrafi. Odpowiednie organa są już o tym poinformowane, zobaczę co zrobią w
          tym względzie. Jeśli podejdą do tego rzetelnie, to za jakiś czas powinno o Lidce
          znów być głośno.
          • Gość: Lidka Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 19:01
            Zaczynam się bać! Jakie organa, może dawne SB czy KGB? Podpowiedz mi!
            • Gość: ? Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 19:15
              ty lidka boisz się już od dawna i to cie tak nakręca, że popełnisz co raz więcej
              błędów, nie myśl, że jeśli awansowali twojego protegowanego prokuratora, to już
              ci włos z głowy nie spadnie, nikt inny nie będzie się za ciebie podkładał, nawet
              jak będziesz szantażować swoimi nagraniami!
              • Gość: Lidka Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 19:22
                O kurczę, a już miałam nadzieję,że mój prokurator zrobi wszystko w tej sprawie.
                A co do nagrań, to mam takie, że nawet największe szare eminencje w państwie
                muszą się liczyć ze mną.Na razie siedzą cicho! Dziękuję za rady - jeszcze się
                zastanowią nad sprawą szantażu. Pozdrawiam!
                • Gość: do Lidki Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 21:37
                  wiem, to fakt, nagrania masz różnorodne, niejedno dzięki nim już osiągnęłaś, ale
                  sama wiesz: "wszystko w życiu ma swój kres"
                  • Gość: Lidka Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 22:17
                    Wiem, wiem, moja droga. Wszystko się kończy, czasem i układ (nie tylko
                    planetarny), czasem zmowa, czasem krętactwa a czasem i rozum u niektórych. Ach,
                    samo życie!
                    • Gość: do Lidki Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 22:22
                      widzę, że za bardzo nie przejmujesz się pracą parlamentarzystki, skoro cały czas
                      siedzisz w internecie
                      • Gość: Lidka Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 22:28
                        Jak to? Przecież kontakt i rozmowa z obywatelami to podstawowe posłannictwo
                        posła! Zwłaszcza w godzinach wieczornych i nocnych. Jesteś niesprawiedliwa!
                        • Gość: do Lidki Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 22:37
                          jeśli tak pojmujesz swoją role, to tylko współczuć.....
                          • Gość: Lidka Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 22:40
                            Dziękuję za współczucie, zawsze wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć.
                          • Gość: internautu Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.09, 22:41
                            Ach, jaka to pasjonująca dyskusja sama z sobą !
                            • Gość: Lidka Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 22:45
                              I tu jesteś w błędzie, ale nie mam zamiaru Cię przekonywać drogi internautu.
                              • Gość: do Lidki Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 23:03
                                gdybym to ja powiedział, to pewnie by mi nie uwierzyli, ale tobie Lidko z
                                pewnością uwierzą......
                                wytłumacz mi jeszcze to:

co się dzieje?
                                Autor: Gość: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 22:03
                                Dziś na zebranie grupy II po opuszczeniu sali przez prezesa Barańskiego i w
                                ślad za nim Przewodniczącej Mokrej (po obrażeniu się przez nich na członków
                                spółdzielni), przyszła pani Staroń i po zebraniu długo konferowała z kierownik
                                Kopczyńską. O co w tym chodzi?
                                • Gość: Lidka Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 23:09
                                  Niestety, nie mogę, bo internauci podejrzewają, że zadaję sobie sama pytania i
                                  na nie odpowiadam. Ale, zauważ, że nie lenię się, biorę aktywny udział w życiu
                                  społecznym. A na wyjaśnienie tej sprawy przyjdzie jeszcze czas. Najpierw muszę
                                  się upewnić, czy to prawdziwa wiadomość. A poza tym, dziękuję za wspólną
                                  zabawę..... i przepraszam panią poseł.
                                  • Gość: Internauta Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.09, 23:31
                                    Aby udawać Panią Poseł trzeba czegoś więcej niż nick "Lidka",
                                    ponadto jak wszędzie odrobinę umiaru. (PO)nadto wielce szanowna Pani
                                    Poseł słynie ze stosowania "słowotoku" - asceza słowa jest Jej obca.
                                    Następna cecha jej wypowiedzi to absolutne przekonanie o własnej
                                    nieomylności. Pani Lidia uwielbia wygłaszać aksjomaty, które nie
                                    wymagają żadnego prawnego(ani innego) uzasadnienia, wystarczy, że
                                    spłyną z Jej nieomylnych, szybkostrzelnych ust. Aby wiarygodnie
                                    podszyć się pod szacowną Panią Poseł należy zadać sobie sporo trudu.
                                    Trzeba przestudiować sejmową twórczość (wystąpienia, oświadczenia,
                                    interpelacje), ponadto niezliczone opinie w prasie, mowy sądowe ...
                                    itp, itd. Generalnie poznać przynajmniej 8 szablonów wypowiedzi Pani
                                    Lidii (zaręczam, że to wystarczy). Najważniejszym szablonem
                                    jest "nie może tak być ..." - genialne w swojej prostocie - na takie
                                    dictum adwersarz nie może mieć żadnych argumentów. Mógłbym tak pisać
                                    o uroczej Pani Poseł bez końca, ale muszę uszanować cierpliwość
                                    czytelników, których to niekoniecznie obchodzi!
                              • Gość: INTERNAUTA Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.09, 23:15
                                Przepraszam za literówkę. Nie trzeba przekonywać przekonanego.
                                Wystarczy uwierzyć w to co się samemu pisze ! "Ja Wam mówię, jest
                                dobrze, jest dobrze, ale nienajgorzej jest !"
                                • Gość: Emerytka Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.05.09, 07:58
                                  Żenujące jest prowadzić monolog,który w zamierzeniu ma udawać dialog.

A swoją drogą, zawsze mnie zastanawiało, jak ludziom udaje się kupować
                                  mieszkania, budować domy. Całe życie przepracowałam (bez przerw na wychowywanie
                                  dzieci) i nie stać mnie nawet na kupno malutkiej klitki. Na wczasach byłam 2
                                  razy. Gdyby nie ustawa z przed 2 lat (dzięki p. Lidii), to nawet obecne
                                  mieszkanie byłoby sublokatorskie.
                                  • Gość: Lidka Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 10:17
                                    Droga Emerytko, nie prowadziłam żadnego monologu. Mam naprawdę na imię Lidka i
                                    bardzo szanuję poseł Staroń. Bardzo pomogła moim przyjaciołom i dlatego ma
                                    zawsze mój głos. A pomogła ludziom bardzo ubogim i porządnym. A wczorajsza
                                    zabawa - to był naprawdę dialog z jakimś internautą, który być może związany
                                    jest z ludźmi, którym pani Poseł nadepnęła na odcisk. Pozdrawiam!
                                    Ps. Jeszcze wielu spółdzielców będzie u niej szukać pomocy, bo już sprzedaje się
                                    mieszkania spółdzielcze z ...lokatorami. (są takie przypadki na Śląsku)
                                    • Gość: internautka Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 11:57
                                      Poczytałam to wszystko i mogę potwierdzić, bo byłam na zebraniu, że posłanka też
                                      wczoraj była (pod koniec) zebrania w SM Pojezierze i zastanawiająco długo
                                      dyskutowała z kierownik Kopczyńską. Ponoć razem studiowały zaocznie, z tym, że
                                      posłanka nie zrobiła magistra. Wydaje się to być ciekawe, bo przed aresztem
                                      poprzedniego zarządu Kopczyńska też spotykała się ze Staroń, czyżby historia
                                      miała się powtórzyć?
                                      • Gość: olsztyniak Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.olsztyn.mm.pl 24.05.09, 13:19
                                        Co by nie gadać, to jak widać gdy ktos jest u władzy to
                                        automatycznie ... jest bogaty. ZADZIWIAJĄCE. A Lidka nieżle kręci.
                                        Mnie już jednakt nikt nie nabierze na polityczną paplaninę- puste
                                        słowa pod publikę. Wiem swoje.
                                        • Gość: do olsztyniaka Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 13:22
                                          masz racje, tez tak samo myślę, a opieram to na fakcie, że Lidke znam od wielu
                                          lat i wiem, na co ją stać
                                          • Gość: Jan23 Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.09, 14:36
                                            esbecja ruszyła na pomoc Procykowi
                                            • Gość: ? Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 15:45
                                              Lidce za to pomaga CBŚ
                                              • Gość: ???????? Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 21:52
                                                to chyba raczej ona współpracuje z CBŚ
                                            • Gość: ratuszowa Re: "biedna" Lidka Staroń IP: 67.159.45.* 22.10.09, 15:33

pół tego miasta to takie procyki
          • Gość: Krasna Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.olsztyn.mm.pl 25.05.09, 06:13
            Gość portalu: lokatorka napisał(a):

> Miałam mieszkanie, które kupiłam za normalne pieniądze, potem kupiłam dom, też
            > za ciężko zarobione pieniądze, a nie dochodziłam do tego, tak jak Lidka
            > przekrętami i kłamstwami. I nie piszę tego gołosłownie, bo ją znam i wiem, co
            > ona potrafi. Odpowiednie organa są już o tym poinformowane, zobaczę co zrobią w
            > tym względzie. Jeśli podejdą do tego rzetelnie, to za jakiś czas powinno o
            Lidc znów być głośno.

Oj coś mi ta LOKATORKA śmierdzi żoną Zenona P.Nie dziwię się ,że mająoni żal do
            Pani Poseł za pozbawienie ich (jej) tak potężnej kasy jaką (jak mówił ZENON)
            głupi spółdzielcy maja płacić.A jak Procyki dostali działkę w Dajtkach?
            Tam był sklepik Społdzielni Inwalidów.Przyszła więc pani z PIH-u ,przeprowdziła
            kontrolę i kazała tak zmodernizowacsklepik,że spółdzielnia zrezygnowała ze
            sklepiku przez zbyt wysokie koszty.Działka została wolna i więc wzięli ją Procyki.
            To dopiero jest draństwo.Słyszałam to z ust pracowników kadry kierowniczej
            SI.Łajdactwo ze strony Procyków ewidentne ale wypisywanie bzdur na temat Pani
            Poseł jest w/g nich OK.
            • Gość: Krasna Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.olsztyn.mm.pl 25.05.09, 06:17
              Należy dodac,że tą panią zPIH była najprawdopodobniej pani Krystyna Procyk,która
              tam pracowała (a może jeszcze pracuje)lubjej koleżanka.
              Przyjaźniła się Krysia z panem W. z PIH,po którego śmierci Zenon P. często
              odwiedzał żonę zmarłego np. wpadał na obiadki.
              • Gość: sąsiadka Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 16:56
                oj Krasna wyraźnie nie lubi procyków, aż jej się w główce z tej nienawiści
                poplątało.....
      • privus Re: "biedna" Lidka Staroń 16.03.10, 21:11
        Czy sądzisz, że tak jak była posłanka Nowina-Konopczyna z LPR wykupiła
        gospodarstwo rolne z domem i zabudowaniami za całe 12 tys. zł???
    • Gość: alicja Re: "biedna" Lidka Staroń IP: 67.159.5.* 16.03.10, 20:57

umie zadbać o rodzinę, to żaden grzech
      • Gość: ???? Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.10, 21:12
        oby tylko z uczciwie zarobionych pieniędzy, w co niestety śmiem wątpić........
        • Gość: gosc Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 21:16
          To sobie śmiej,biedna/y i mądray inaczej. Kompleksy cię aż tak przygniatają, że
          musisz komuś dołożyć a najlepiej najlepszemu posłowi?
          Był już taki plujek i musi teraz zapłacić.
        • Gość: ???? Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.10, 21:17
          ten powyższy post dotyczył oczywiście rzekomo biednej Lidki
          • Gość: manager Re: "biedna" Lidka Staroń IP: 174.122.218.* 29.12.10, 10:29

każdy kręci lody jak umie, a ona umie i podziwiam ją za to
    • Gość: ewa Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 23:03

www.youtube.com/watch?v=DouoxQ9iRi4
    • Gość: bj Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.pl 27.05.11, 21:50

a co to za kiosk ona posiada? warzywniak jakiś czy może budkę z lodami?
      • Gość: :) :) Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.olsztyn.mm.pl 28.05.11, 08:24
        ponoć specjalizuje sie w robieniu lodów :)
    • Gość: et Re: "biedna" Lidka Staroń IP: 208.110.69.* 29.05.11, 14:19

money talks, bullshit walks
    • Gość: Jolanta Re: "biedna" Lidka Staroń IP: *.1and1.pl 21.10.11, 16:28

Gratuluję wyboru ciesząc się, że reprezentuje mnie w Sejmie kobieta aktywna i przedsiębiorcza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka