Gość: Wacek* IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 15.06.04, 10:27 Przed chwilą, w inny artykule, czytałem, że pobrali się DWA dni po rozwodzie Marca!! Komu tu wierzyc? Niedługo okaże się, że ślubu w ogóle nie było... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Nierozważna i romansowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 12:58 Torres była Miss Universe a nie MISS WORLD !!!! To są różne konkursy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ala_piasecka to tylko biznes 15.06.04, 13:23 Jennifer po prostu chce rozgłosu i dlatego swinguje te skandale.Dzięki temu jej gwiazda nie zgasła zupełnie, bo nie od dzisiaj wiadomo, że Jen jest słabą aktorką i nie ma odkrywczego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lo-Lo Re: Nierozważna i romansowa IP: 5.5R* / 213.218.65.* 15.06.04, 14:28 Pytanie za 2 złote jak nazywamy panienkę która kocha się gdzie się da i z kim się da ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: Nierozważna i romansowa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.06.04, 15:11 Pytanie za 1$ : jak sie nazywa osobe, ktora sie ekscytuje tym kto z kim spi, gdzie i kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Wielkie dupsko IP: 213.77.38.* 15.06.04, 14:53 To przez to wielkie dupsko, jej się w życiu nie układa. Następnym razem nie zdąży się odwrócić od ołtarza, a już będzie się rozwodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeto Re: Nierozważna i romansowa IP: *.piasta.pl 15.06.04, 15:12 Bitney kolano potłukła, a Wy tu o głupotach...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek bardzo mnie to kurna interesuje IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 15.06.04, 16:46 ... podobnie jak to ze Beckham zdradzil swoja laske. Zaraz polece do sklepu i kupie sobie plyte tej panny. A swoja droga to JLo uwazam za najnudniejsza gwiazde. Bardzo standardowa uroda i smierelnie nudne piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romciu Re: Nierozważna i romansowa IP: *.proxy.aol.com 15.06.04, 17:05 Cieszy mnie to, ze nie wiem, kto to Jennifer Lopez! O baciu klozetowej tez malo wiem, choc czasem se pogadamy! Sporo wiem natomiast o wykonawcach i tworcach na wysokim poziomie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Nierozważna i romansowa IP: *.proxy.aol.com 15.06.04, 18:12 Cieszy mnie to, ze nie wiem, kto to Jennifer Lopez! O baciu klozetowej tez > malo wiem, choc czasem se pogadamy! Sporo wiem natomiast o wykonawcach i > tworcach na wysokim poziomie! To po co tu piszesz jak nie wiesz kto to i po co czytasz??? Nie masz sie gdzie dowartosciowac, nikt cie nie podziwia ??? No pochwal sie czyms jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Pozdrowienia dla pisarczyków z Wyborczej! IP: *.chcgilgm.covad.net 16.06.04, 01:45 Kogo obchodzi prywatne życie piosenkareczki? Kogo? Autor ma od wierszówki płacone? Nie ma sposobu aby coś sensownego na temat jej głosu lub wykonawstwa napisać - brak wiadomości, polotu czy czego tam jeszcze? Naprawdę to jest ważne z kim Niemen - a nie napisać o jego głosie? Pierdoły z magla tworzycie! Pozdrowienia dla pisarczyków z Wyborczej! $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Pozdrowienia dla pisarczyków z Wyborczej! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 07:56 Plotki (nie mylić z obrabianiem dupy) są częścią naszego życia. Uważam, że nie ma nic złego w plotkowaniu. To w końcu o czym można pisać, żeby Cię nie obrazić książe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Nierozważna i romansowa IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 07:45 Wydaje mi się, że jednak pobije rekord Liz Taylor Odpowiedz Link Zgłoś
methinks A czy Jennifer Lopez... 16.06.04, 18:49 puscila juz dzisiaj baka, czy nie? Bo nie ma o tym jeszcze informacji, ale moze cos mnie ominelo. Jesli cos wiecie, to dajcie znac! Odpowiedz Link Zgłoś