Dodaj do ulubionych

program III Trójka zszedł na psy

27.01.14, 09:08
a właściwie na skunksy.
Każdego dnia przeglądy prasy zaczynają od Gazety Polskiej Codziennie.Ten szmatławiec o sprzedaży dwudziestu kilku tysięcy podnieca redaktorów Trójki nieustannie.Oprócz niego cytowana jest systematycznie prasa parafialna typu Gość niedzielny i Nasz Dziennik.
Dzisiaj Trójka uroczyście upamiętnia Andrzeja Turskiego,podobno ukochanego b.dyrektora.Pewnie dlatego codziennie reklamują pismo szambowate W sieci,które wsławiło się opluciem ciężko chorego Turskiego.Do czytania tego szmatławca zachęca miłym głosem niejaki Karnowski.
I to jest włąśnie dno moralne.
Tylko pecunia non olet czy też przymiarki pod ewentualne wyniki przyszłych wyborów?
Obserwuj wątek
    • 1tobi Re: program III Trójka zszedł na psy 27.01.14, 10:21
      Od dawna tak jest . A głosy słuchaczy na antenie w programie Kuby Strzyczkowskiego... ,tylko w beretach wpuszczają.
      • manhu Re: program III Trójka zszedł na psy 27.01.14, 13:23
        Te rzeczy nie mają znaczenia, ale lewaków drażni, że nie są przemilczane inne poglądy niż lewackie.

A Trójka zeszła na psy już dawno temu wraz z Przyjaciółmi Karpia i wpuszczaniem ich piosenki na listę przebojów (gdzie stanowi nieuczciwą konkurencję, niech tylko fan Trójki da temu jeden głos - a ma ich dużo - to od razu wygrywa). Ponadto ciągle te debilne - skrajnie nieciekawe i denerwujące licytacje (ciekawe dla kilku osób biorących w nich udział), itd.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: program III Trójka zszedł na psy 28.01.14, 13:00
          A które prezentowane tam poglądy są lewackie?
    • damakier1 Szczypta optymizmu: 27.01.14, 10:43
      az43 napisał: nt

Właśnie dlatego przestałam juz od dawna mieć na stałe nastawione radio na "Trójkę".
      Ale żeby w ten zimny dzień było choć odrobinę optymistycznie, napiszę, że zostalo jeszcze trochę dobrych audycji, w dawnym "trójkowym" klimacie.
      Wczoraj wieczorem w Biurze myśli znalezionych cudna była rozmowa z Magdą Umer.
    • humbak Re: program III Trójka zszedł na psy 27.01.14, 10:46
      Ciekawe... czasem słyszę i nie zauważyłem codzinnie, choć faktycznie są. Dziwne żeby nie było.
      • az43 Re: program III Trójka zszedł na psy 28.01.14, 12:55
        Wczoraj w przeglądzie cytowali tego szmatławca GPC a dzisiaj nawet dwukrotnie.W świetle nakładu tego brukowca codzienne cytowanie jest ewidentnym przykładem ukrytej,bezpłatnej reklamy.
        Rok 2013-średni nakład:85 892
        rozpowszechnianie płatne:23 417
        sprzedaż ogółem 23 414
        W stosunku do roku 2012 wyraźny spadek sprzedaży,w 2012 sprzedaż wynosiła 31 137
        I takie gó...ane pisemko codziennie jest cytowane.
    • av33b Re: program III Trójka zszedł na psy 27.01.14, 10:49
      Upamiętnianie komucha tow. Turskiego jest rzeczywiście nieybaczalne.
      • obraza.uczuc.religijnych Phi 27.01.14, 10:55
        komucha i zwyczajnego kryminalistę Kuklińskiego upamiętnia się pomnikami i ulicami i nikt nie narzeka.
      • az43 Re: program III Trójka zszedł na psy 27.01.14, 11:20
        Tobie bozia talentu nie dała a rodzice rozumu.Zazdrościsz więc innym.
    • taziuta Zszedł na prawo, co na jedno wychodzi :) n/t 27.01.14, 11:25
      az43 napisał:
      Re: program III Trójka zszedł na psy

> a właściwie na skunksy./.../
      • az43 Re: Zszedł na prawo, co na jedno wychodzi :) n/t 27.01.14, 13:15
        Zejść na prawo to jedno ale żeby reklamować szmatławca braci Karnowskich,który opluł Turskiego to sprostytuować się kompletnie.Takie małe gnojki.
    • man_sapiens Re: program III Trójka zszedł na psy 27.01.14, 13:21
      Każdego dnia tygodnia jest inny zestaw gazet, GPC chyba tylko w poniedziałek albo wtorek. Cytują też Nasz Dziennik, bardzo często Dziennik Gazeta Prawna i Gazetę Wyborczą, często Rzeczpospolitą, Puls Biznesu, czasami Polska Times itd.. Tygodniki też różne, w miarę ukazywania się : W Sieci (w szambie), Do Rzeczy, Wprost (z wychodka), Newsweek, Politykę, czasem Gościa Niedzielnego albo Tygodnik Powszechny....
      Dobrze robią, to jest przegląd prasy a nie przegląd naszej prasy.
      Dla mnie cenne, bo gadzinówek w rodzaju GPC czy W Szambie nie czytam, tak wiem przynajmniej, co w nich się pojawia.
      Wielką zaletą Trójki jest to, że polityka nie zajmuje w niej za wiele miejsca a jeżeli, to jest pokazywana dość obiektywnie.
      A że do Strzyczkowskiego akurat mohery częściej dzwonią - mają widocznie w południe więcej czasu na telefony (dodzwonienie się do 3 wymaga cierpliwości, pracujących na to nie stać).
      Reklamę W Szambie mogliby sobie darować, w ogóle reklam w 3 jest za dużo.
      • humbak Re: program III Trójka zszedł na psy 27.01.14, 13:29
        > w ogóle reklam w 3 jest za dużo.

Oj tak. Zaczyna to przypominać wizytę w kinie, albo telewizje niektóre.
      • 99venus Re: program III Trójka zszedł na psy 27.01.14, 13:59
        Mam dziwne przekonanie,że szambowate gazetki są cytowane znacznie częściej.Postaram się sprawdzić.Ja myslę,że co w szambie piszą to wszyscy wiemy i stałe przypominanie o tym nie jest potrzebne.
        Natomiast reklamowanie w Sieci przez Karnowskiego na antenie III to wyjatkowe dno.
        • piotr7777 regularnie czytam "W sieci" 28.01.14, 16:49
          ...i nie przypominam sobie by to pismo "opluwało" Turskiego. Owszem, wspominali o nim w aspekcie książki "Resortowe dzieci", ale to że swoją karierę medialną zawdzięczał członkostwu w PZPR w pierwszej kolejności (potem dopiero były niewątpliwe umiejętności) to prawda i nie ma sensu udawać, że było inaczej. Tak samo jest prawdą to, że jego rodzice pracowali w resorcie bezpieczeństwa.
          Trójkę słucham okazyjnie (choć i tak to jedyna stacja radiowa, jaką zdarza mi się włączyć) i widze u niej po pierwsze silne proprezydenckie sympatie (Orzeł może !!!), po drugie syndrom TWA, ale wydaje mi się, że to stacja mimo wszystko profesjonalna. I akurat to, że w przeglądach pracy uwzględniają szerokie spektrum mediów to dobrze.
          • man_sapiens Re: regularnie czytam "W sieci" 28.01.14, 18:58
            > zawdzięczał członkostwu w PZPR w pierwszej kolejności (potem dopiero były niewą
            > tpliwe umiejętności) to prawda
            W którym ty się roku urodziłeś?
          • az43 Re: regularnie czytam "W sieci" 28.01.14, 21:53
            To jest widoczne.Nawet bardzo.Nie martw się,to jest uleczalne.Ludzie z wiekiem mądrzeją-może i ciebie to spotka.
            • piotr7777 Re: regularnie czytam "W sieci" 29.01.14, 17:41
              Wyleczyłem się skutecznie z Wybiórczej i jestem z siebie dumny.
              • az43 Re: regularnie czytam "W sieci" 29.01.14, 21:46
                Nie masz z czego,prostactwo nie nobilituje.
          • x2468 Re: regularnie czytam "W sieci" 30.01.14, 01:28
            Chyba w dzieciństwie rodzice tłukli cie po potylicy.
        • az43 Re: program III Trójka zszedł na psy 29.01.14, 13:47
          Kontynuując temat:dzisiaj o 6.53 przegląd prasy znowu zaczęty od szmatławca GPC,a po godzinie obficie cytowane w kolejnym przeglądzie wSieci.Nie słyszałem natomiast aksamitnego głosu jednego z Karnowskich reklamującego ten parszywy tygodnik,ale mogłem przeoczyc.
          • scoutek Re: program III Trójka zszedł na psy 29.01.14, 13:55
            reklamy nie było
            a że cytują to akurat dobrze, bo nie czytuję, a dobrze wiedzieć co piszą
            • katarynka705 Re: program III Trójka zszedł na psy 29.01.14, 21:44
              propagowanie shitu jest skandalem
            • x2468 Re: program III Trójka zszedł na psy 30.01.14, 01:32
              Czytują wiadomości z naziolskiego szamba obficie.I wcale mnie to nie cieszy. Gdybym chciał wiedzieć co ma do powiedzenia jeden z drugim inwalida umysłowy to kupiłbym Stürmera lub innego pisbeobachtera.
    • tadzap Re: program III Trójka zszedł na psy 29.01.14, 23:27
      To prawda.Jedyną Wyrocznią,cytowaną przez tzw"trójkę" jest G.... Prawda.
      Rzeczywiście,można się fkó...ć.
      Z członami ciężko dyskutować.
      • az43 Re: program III Trójka zszedł na psy 30.01.14, 09:34
        Ty tadziu masz talent żeby błysnąć odmiennością.umysłową.
    • az43 jest postęp 30.01.14, 09:35
      Dzisiaj Gazeta polska Codziennie z szamba była cytowana w przegladzie prasy przed 7 jako ostatnia pozycja.Gość niedzielny cytowany dopiero przed 8.
      • obraza.uczuc.religijnych Redakcja trójki beknie za to 30.01.14, 09:50
        ruskie im tego nie darują.
    • az43 Re: program III Trójka zszedł na psy 01.02.14, 10:16
      Nie wiem jak wczoraj ale dzisiaj III program,po godzinie 8 z werwą omawiał treść niszowego (25 tysięcy sprzedaży) szmatławca pt Gazeta Polska(?) Codziennie.Kąpiele w szambie w imię "pluralizmu"?
    • az43 Re: program III Trójka zszedł na psy 03.02.14, 10:17
      Sytuacja bez zmian.Dzisiaj aksamitnym głosem wyjątkowa hiena czyli Jacek Karnowski zachęcał do korzystania z szambowatego pisemka wSieci.
      To pismo i bracia Karnowscy wypisywali kalumnie na Andrzeja Turskiego kiedy podobno ukochany szef i kolega redaktorów III programu umierał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka