Dodaj do ulubionych

Śmiech dobry na zdrowie

20.01.06, 11:47
to ja zapraszam na forum Filmy Barei:-)
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15528
Obserwuj wątek
    • Gość: Kibuc No a gdzie jest "Kiler"? IP: 194.95.112.* 20.01.06, 11:57
      Ale i tak najlepsza, moze troche glupkowata, komedia jest "Naga Bron" i jej
      kontynuacje, moze po prostu jestem za mlody zeby smiac sie z Misia czy Rejsu
      albo nie jest to moj rodzaj humoru
    • kuratorr Re: Śmiech dobry na zdrowie 20.01.06, 13:01
      Milowicz i jego wspaniala kreacja w serialu 'sasiedzi'.
      Vabank to komedia?
      a Sami Swoi jeszcze smieszniejsi bo w kolorze.
      • rex7 Polecam 20.01.06, 13:51
        Komedie Zuckera .Kapitalne.Parodia goni parodię gag gagi.
        A propo pamięta ktoś Bustera Keatona,Charlie Chaplina.Dlaczego nie puszczają
        tego.?????
        • kuratorr Re: Polecam 20.01.06, 14:31
          bo lepiej puscic "stare, sprawdzone", mimo ze coraz wiecej ludzi wymiotuje na
          widok kargula, tudzież szeregowego dolasa.
          • Gość: Kropka Re: Polecam IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 21.01.06, 10:31
            Panie Milowicz, "Rejs" nie jest Barei.
        • Gość: mmx Re: Polecam IP: *.acn.waw.pl 22.01.06, 14:58
          Buster Keaton to byl rewelacyjny - tak samo jak bracia Marx zreszta. Szkoda, ze
          tego juz nie puszczaja.
    • Gość: ad chleb też dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 13:33
      www.mieszanki.pl
    • Gość: inga Po co naukowcy wyważają otwarte drzwi? IP: *.b-m.pl 20.01.06, 15:49
      idem
      • Gość: ale jaja Re: Po co naukowcy wyważają otwarte drzwi? IP: *.onlink.net 22.01.06, 16:01
        A mnie do lez wzruszaja Giertych -Pierwszy Becik w POlsce oraz Tusk w duecie z
        Rokita.Lepszej komedii nam nie potrzeba. Wystarczy popatrzec na ta trojce.
    • Gość: . Re: Śmiech dobry na zdrowie IP: *.ists.pl / *.ists.pl 20.01.06, 23:49
      No i gdzie jest Hydrozagadka?
    • Gość: agata MONTY PYTHON rulezzzz IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.177.* 21.01.06, 03:01
    • Gość: :-)))) MUMIO, Z.F. Skurcz :) IP: *.system.szczecin.pl 21.01.06, 21:43
      to co w tytule, śmieszy mnie python, polskie komedie stare bardzo (czyli ta
      lista + hydrozagadka) i zgadzam się, że można przesyt mieć nimi. Na kino Polska
      widziałem ostatnio jakiś film czarno - biały "Kłopotliwy gość" z 1971 komedia z
      plejadą polskich aktorów (epizody Kobuszewskiego, Englerta, Michnikowskiego,
      Gołasa, i tego który był głosem Misia Uszatka :), Krysia Feldman
      na TVP kultura bardzo śmieszny horror: Horror w wesołych bagniskach, polecam, to
      bardziej teatr niż film (Kowalewski, Feldman, ten co grał Maliniaka w 40-latku)

i jestem zachwycony komedią Kolskiego "Szabla od komendanta", urocza i również
      plejada naszych aktorów

śmiech to zdrowie ;)

nie zapominając o Halamie, ostatnio widziałem całowanie kwaśnej żaby ;)
      ten człowiek poprawia mi krążenie swoim wyglądem już, nie mówiąc o tym nerwowym
      śmiechu pana Józka ;)
      • Gość: rudi ridz NAUKOWCY STWIERDZILI ????? IP: *.185.broadband3.iol.cz 22.01.06, 14:36
        co wiadomo od pocżątku istnienia !!! Idioci nie mają na co pieniądze wydawać.????
        Ja bym dał Ojcu dyrektorowi.Taaki biedny on jest.
        • Gość: prosiaczek Głosu Misiowi Uszatkowi ... IP: *.elpos.net 23.01.06, 10:29

...użyczył Mieczysław Czechowicz, jeden z "tanich drani".
          Jakoś nie mogę sobie przypomnieć żadnej jego roli dramatycznej - zawsze będzie
          mi się kojarzyć z ciepłym humorem, np. murgrabia w "Janosiku".

Apropos, znacie? To posłuchajcie:

Co Miś Uszatek jada na kolację
          "Pora na dobranoc, gdy już księżyc świeci..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka