zwierz.alpuhary 20.01.06, 11:47 to ja zapraszam na forum Filmy Barei:-) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15528 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibuc No a gdzie jest "Kiler"? IP: 194.95.112.* 20.01.06, 11:57 Ale i tak najlepsza, moze troche glupkowata, komedia jest "Naga Bron" i jej kontynuacje, moze po prostu jestem za mlody zeby smiac sie z Misia czy Rejsu albo nie jest to moj rodzaj humoru Odpowiedz Link Zgłoś
kuratorr Re: Śmiech dobry na zdrowie 20.01.06, 13:01 Milowicz i jego wspaniala kreacja w serialu 'sasiedzi'. Vabank to komedia? a Sami Swoi jeszcze smieszniejsi bo w kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
rex7 Polecam 20.01.06, 13:51 Komedie Zuckera .Kapitalne.Parodia goni parodię gag gagi. A propo pamięta ktoś Bustera Keatona,Charlie Chaplina.Dlaczego nie puszczają tego.????? Odpowiedz Link Zgłoś
kuratorr Re: Polecam 20.01.06, 14:31 bo lepiej puscic "stare, sprawdzone", mimo ze coraz wiecej ludzi wymiotuje na widok kargula, tudzież szeregowego dolasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: Polecam IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 21.01.06, 10:31 Panie Milowicz, "Rejs" nie jest Barei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmx Re: Polecam IP: *.acn.waw.pl 22.01.06, 14:58 Buster Keaton to byl rewelacyjny - tak samo jak bracia Marx zreszta. Szkoda, ze tego juz nie puszczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad chleb też dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 13:33 www.mieszanki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Po co naukowcy wyważają otwarte drzwi? IP: *.b-m.pl 20.01.06, 15:49 idem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: Po co naukowcy wyważają otwarte drzwi? IP: *.onlink.net 22.01.06, 16:01 A mnie do lez wzruszaja Giertych -Pierwszy Becik w POlsce oraz Tusk w duecie z Rokita.Lepszej komedii nam nie potrzeba. Wystarczy popatrzec na ta trojce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Śmiech dobry na zdrowie IP: *.ists.pl / *.ists.pl 20.01.06, 23:49 No i gdzie jest Hydrozagadka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata MONTY PYTHON rulezzzz IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.177.* 21.01.06, 03:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)))) MUMIO, Z.F. Skurcz :) IP: *.system.szczecin.pl 21.01.06, 21:43 to co w tytule, śmieszy mnie python, polskie komedie stare bardzo (czyli ta lista + hydrozagadka) i zgadzam się, że można przesyt mieć nimi. Na kino Polska widziałem ostatnio jakiś film czarno - biały "Kłopotliwy gość" z 1971 komedia z plejadą polskich aktorów (epizody Kobuszewskiego, Englerta, Michnikowskiego, Gołasa, i tego który był głosem Misia Uszatka :), Krysia Feldman na TVP kultura bardzo śmieszny horror: Horror w wesołych bagniskach, polecam, to bardziej teatr niż film (Kowalewski, Feldman, ten co grał Maliniaka w 40-latku) i jestem zachwycony komedią Kolskiego "Szabla od komendanta", urocza i również plejada naszych aktorów śmiech to zdrowie ;) nie zapominając o Halamie, ostatnio widziałem całowanie kwaśnej żaby ;) ten człowiek poprawia mi krążenie swoim wyglądem już, nie mówiąc o tym nerwowym śmiechu pana Józka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi ridz NAUKOWCY STWIERDZILI ????? IP: *.185.broadband3.iol.cz 22.01.06, 14:36 co wiadomo od pocżątku istnienia !!! Idioci nie mają na co pieniądze wydawać.???? Ja bym dał Ojcu dyrektorowi.Taaki biedny on jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosiaczek Głosu Misiowi Uszatkowi ... IP: *.elpos.net 23.01.06, 10:29 ...użyczył Mieczysław Czechowicz, jeden z "tanich drani". Jakoś nie mogę sobie przypomnieć żadnej jego roli dramatycznej - zawsze będzie mi się kojarzyć z ciepłym humorem, np. murgrabia w "Janosiku". Apropos, znacie? To posłuchajcie: Co Miś Uszatek jada na kolację "Pora na dobranoc, gdy już księżyc świeci..." Odpowiedz Link Zgłoś