Dodaj do ulubionych

Uderzenie w esbeków

12.01.07, 21:52
nareszcie!
niech siedzą nie w więzieniach, ale w ciepłych domach, tyle że z emeryturą
najniższą, jaka może być;
mają z czego żyć, ich ofiary - nie;
Obserwuj wątek
    • Gość: Degenerat Uderzenie w esbeków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 17:59
      Po sześciu latach na syberii gdzie umiera mój ojciec jako 17 letni chłopak
      wstępuje do wojska w1947.KBW, jedna akcja przeciwko bandytom mordujących POlaków
      (błąd: teraz to patrioci.A ofiary?).28lat w milicji bo gdzie może zachaczyć się
      taki chłopak nie mający tu nikogo? Po aresztowaniu syna komendanta woj. trzeba
      wiać aby przetrwać do emerytury. Jest kolega w SB i wolny etat, przewalam
      papiery z nielicznymi"patriotami"mam do czynienia, wg Was morduję patriotów.
      Szkoda, że tych patriotów nie moge Wam zwrócić,patriotyzm wtedy byłby
      najbardziej znienawidzonym przez Was słowem. Przed Solidarnością ide na
      emeryture. Nie lubie S bo w tej mieścinie w której mieszkam to szumowiny
      dlatego tak zmalało jej poparcie. Znowu spotyka mnie syberia wszyscy mnie tam
      wysyłacie opócz tych którzy już mnie widzą martwym. Jak się tylko uda wracam bo
      Sybir jest mniej straszny od was a jak odnajde grób Ojca to nie powiem o was
      ani słowa,o takim kraju sie nie mówi.
      A tym biednym emerytom którym odbieram chleb od ust to dajcie duże emerytury
      zamiast na kancelarie swoich wodzusiów,na światynie opatrzn. na sejm, senat...
      Kiedy w 1939 roku straciłem Oczyzne to do tej pory jej nie znalazłem bo
      Ojczyzna to ludzie a tacy ludzie jak Wy nie tworzą Ojczyzny. Opuszczam was z
      ulgą, gdybym mógł powtórzyć swoją wędrówke szerokim łukiem omine te strony a..
      Krzyż Sybiru nadany przez prezydenta K. zwracam niech sobie go wsadzi..nie ma
      takiego krzyża na świecie który wynagradza czas takiej prezydentury.
    • Gość: janusz4691 Uderzenie w esbeków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 13:10
      nareszcie!odrobina sprawiedliwości.muszą być wyrażne granice między katem a ofiarą
      • Gość: J 66 Re: Uderzenie w esbeków IP: *.236.57.169.Dial1.NewYork1.Level3.net 16.01.07, 03:02
      • Gość: LI 115 Re: Uderzenie w esbeków IP: *.236.54.164.Dial1.NewYork1.Level3.net 16.01.07, 04:49
      • Gość: LI 115 Re: Uderzenie w esbeków IP: *.236.54.164.Dial1.NewYork1.Level3.net 16.01.07, 05:35
        Gosc portalu:janusz4691napisal(a)
        >nareszcie odrobina sprawiedliwosci...
        Taki pewny to ja nie jestem.Problememjest TrybunalKonstytucyjny,obawiam sie,ze
        skorzysta z sugestji R.Kalisza,ze emerytura sb-cka"to prawo nabyte"_tak jest
        powiedziane w Konstytucji.A wiec,nabyl przesladujac,palujac,mordujac.R.Kalisz
        i kilku jemu podobnych prawnikow wyhodowanych na ideologii marksistowsko-
        leninowskiej przemilczaja zapis konstytucyjny mowiacy ochronie obywateli przed
        przesladowcami.Wiadomo w jakim celu.
        Wiara w autorytety powoduje,ze ich bledy staja sie obowiazujacymi normami.
        Lew Tolstoj

,
    • Gość: halina Uderzenie w esbeków IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.01.07, 12:38
      najgorsze jest to, że wielu walczących o POLSKĘ przymiera głodem i nie
      starcza im na leki, żyją w skrajnej biedzie, niedostatku, a ci którzy
      pracowali dla SB dla obcego ciemiężcy na zgubę POLSKI,- żyją w komforcie
      • Gość: b Re: Uderzenie w esbeków IP: *.236.57.169.Dial1.NewYork1.Level3.net 16.01.07, 03:17
        Gosc portalu hlina npisal(a)
        >najgorsze jest to...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka