Dodaj do ulubionych

ZEMBACZYŃSKI DO ŁOPATY

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 23:38
Cholera jasna złamałem dzisiaj nogę i musze siedzieć na zwolnieniu bo nasze
wspaniałe służby odśnieżania miasta odśnieżają chyba Węgry pod Opolem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Meteorolog Re: ZEMBACZYŃSKI DO ŁOPATY IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 00:17
      Zima jak zwykle nas zaskoczyła. Prezydent myślał że już chyba o nas zapomniała
      i nie przyjdźie wcale. Na szczeście Prezydent jest z prawicy i opatrzność nad
      nim czuwa. Idzie ocieplenie. Pozdrawiam Meteorolog
      • Gość: Meteorolog Re: ZEMBACZYŃSKI DO ŁOPATY IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 00:18
        Zima jak zwykle nas zaskoczyła. Prezydent myślał że już chyba o nas zapomniała
        i nie przyjdźie wcale. Na szczeście Prezydent jest z prawicy i opatrzność nad
        nim czuwa. Idzie ocieplenie. Pozdrawiam Meteorolog
      • Gość: opolanka Re: ZEMBACZYŃSKI DO ŁOPATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 10:22
        jak na razie to Pana Prezydenta Zembaczyńskiego wszystko zaskakuje nie tylko
        zima, ale również osoby jakie zatrudnia w Urzędzie a w szczególności Pan
        Karbowiak, który wrzuca Pana Prezydenta do jednego worka z kolaborantami.
      • Gość: Ty Re: ZEMBACZYŃSKI DO ŁOPATY IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 21:09
        Ty meteorolog czy jak ci tam. Zima idzie a ty śpisz
    • Gość: Połamany Re: ZEMBACZYŃSKI DO ŁOPATY IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 21:54
      Ja ciągle siedzę na cholernym zwolnieniu. Oglądałem dzisiaj wiadomości zima
      wraca. Zembaczyński do łopaty !!! bo ludzie znowu sobie nogi połamią a Ty jak
      zwykle będziesz pieprzył trzy po trzy.
      • Gość: kosa Re: ZEMBACZYŃSKI DO ŁOPATY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 21:49
        kto T y jesteś -
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka