Dodaj do ulubionych

Psycholog w Opolu - kogo polecacie?

IP: 195.42.249.* 22.10.09, 14:13
Może ktoś mi poleci dobrego psychologa (psycholożkę bardziej),
który/a prowadzi terapię kobitek z depresją oraz w radzeniu sobie w
konktakach międzyludzkich? nie chodzi o żadne nerwice, lęki i
zaburzenia zachowania tylko o kogoś takiego jak Dorota Zawadzka
tylko żeby zajmowała się relacjami dorosłych:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 18:28
      odradzam lekarzy ze szpitala na Wodociągowej.
      na Damrota 10 prywatnie przyjmuje pani Ela Mieszkowska- jedyna dobra psycholog
      jaką znalazłam w Opolu a trochę psychologów przetestowałam
      • Gość: Anna Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.chello.pl 22.10.09, 18:38
        Swego czasu w Mosznej były świetne psycholożki, np: p.Iwonka Konieczna lub Ania
        Gliszczyńska ale nie wiem czy jeszcze tam pracują. Przyjmują chyba gdzieś w
        Opolu, na pewno pani Iwonka!
        • Gość: Anna Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.chello.pl 22.10.09, 19:19
          Pani psycholog - Ania Gliszczyńska przeniosła się do Gliwic więc w Opolu
          przyjmuje tylko chyba pani Iwonka Konieczna - z tych pań z Mosznej.
          • Gość: problemka Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 20:59
            Pani E.M. z Damrota nie polecam. Mam niedobre doświadczenia po terapii u niej.
            Zamiast polepszenia, kompletne rozbicie. Co spotkanie, to totalna wiwisekcja. Za
            dużo, w sensie emocjonalnym, kosztowała mnie ta terapia. Oczekiwałam wsparcia,
            poprawy, a przechodziłam mękę od nowa. Może to i część terapii, ale nie dałam
            rady. Wolę osoby pracujące innymi metodami, bardziej przyjaznymi pacjentowi.
            • Gość: depresja Dzięki za odpowiedzi, a czy ktoś zna... IP: 195.42.249.* 23.10.09, 09:52
              panią Mariolę Niepołońską - Ilnicką - przeczytałam jakies artykuły w
              nto i tak rzeczowo się tam wypowiada, że wstapiła we mnie
              nadzieja... Czy ktoś ma doświadzcenia ? Będę wdzięczna:)
              • Gość: ania Re: Dzięki za odpowiedzi, a czy ktoś zna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 18:48
                chodziłam do pani Ilnickiej kilka miesięcy, ale przestałam bo nie byłam
                zadowolona. mi nie pomogła, żałuję wydanej kasy.
                • Gość: ania Re: Dzięki za odpowiedzi, a czy ktoś zna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 09:13
                  chociaż i tak była lepsza niż pani Brzozowska-Zięba z wodociągowej
                  • Gość: tao szatanski lecz się sam! IP: *.nyc.res.rr.com 24.10.09, 09:53
                    poznani przeze mnie psycholodzy i psychiatrzy nadawali się do
                    zamkniętego zakładu psychiatrycznego. najważniejsza rzecz to zrozumieć
                    swój problem, wyjść z siebie, rozglądnąć się i z górki. szkoda kasy na
                    nieudaczników życiowych.

tao szatanski
                    • Gość: depresja Re: lecz się sam! /a pan Morozowski??? IP: 195.42.249.* 26.10.09, 12:51
                      tao, mi szkoda już życia i czasu, zeby się leczyć samej:) A czy ktoś
                      chodził o pana Morozowskeigo? Przyjmuje na 1-go maja.... Czy w ogóle
                      babki powinny chodzić do babek czy wszystko jedno?
                      • Gość: tao szatanski Re: lecz się sam! /a pan Morozowski??? IP: *.nyc.res.rr.com 26.10.09, 18:31
                        droga depresjo,kilka dni temu skończyłem 55 lat, depresje znam z
                        autopsji, wiem co to jest aczkolwiek każdy przypadek jest inny lecz
                        wszystkie sprowadzają się do jednego: osamotnienie, myśli
                        samobójcze, nierozumienie świata, siebie, itp. wiele ludzi bedąc w
                        depresji nie zdaje sobie z tego sprawy. to jest zasadniczy problem.
                        trzeba go poznać, zrozumieć. tak było w moim przypadku. od lat
                        depresje znam z opowiadań. życie musi mieć swój SENS, nie jakiś
                        astralny lecz namacalny SENS. sporo na ten temat pisał austryjacki
                        psychiatra, żyd który z całej swojej rodziny przeżył obóz
                        koncentracyjny.polecam też literature wschodu jak i ewangelie ale
                        bez aspektu religijnego. trzeba się wyzwolić z samego siebie,
                        konwencjonalnej skorupy, idiotycznej rutyny, szablonu życia gdyż ONO
                        jest zbyt krótkie i piękne by zmarnować je na dyrdymały.

pozdrawiam

tao szatanski
                      • Gość: dziwny Re: lecz się sam! /a pan Morozowski??? IP: *.ip.netia.com.pl 06.09.13, 12:25
                        Nazywa się Mrozowski. Nie mam porównania ale chyba jest niezły, przynajmniej mi prowadzona przez niego terapia odpowiada i pomaga. A czy babki powinny chodzić do babek? nie słyszałem, żeby tu jakaś segregacja płciowa obowiązywała. Idź do tej osoby, któa bardziej tobie odpowiada. Powodzenia.
                        • Gość: Do baby nigdy Re: lecz się sam! /a pan Morozowski??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 09:29
                          No jak przychodzi baba do lekarza baby, ta ostatnia wdziera się ze swym kobiecym jarzmem w psychikę. Pokazuje pianę na piwie i się oblizuje. A ja płacę za pianę.
                          • Gość: nowy Re: lecz się sam! /a pan Morozowski??? IP: 89.204.135.* 26.11.13, 13:14
                            A może napiszesz wyjaśnienie do tych dwóch filozoficznych zdań ??
                • Gość: depresja do ANI IP: 195.42.249.* 26.10.09, 12:53
                  Ania, a dlaczego nie byłas zadolona z Ilnickiej, jesli możesz to
                  proszę Cię napisz mi na maila: idaiola@gazeta.pl/ Chodzi o to, że
                  np. nie miała czasu (jak jest taka zaangażowana w media to
                  zastanawiam się czy mam czas na terapie) czy o to, że nie słucha
                  pacjenta, albo narzuca swoje poglądy? Ja nie mam całkiem
                  doświadczenia w tych sprawach...
                  • Gość: Ania Re: do ANI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 19:52
                    Nie, nie mogę powiedzieć żeby nie miała dla mnie czasu itp.
                    Po prostu terapia nie przynosiła rezultatów, cały czas stałam w miejscu, trwało
                    to kilka miesięcy a ja nie czułam się ani trochę lepiej.
                    Było nijak.
                    Denerwowały mnie pytania z serii "co by było gdyby"

na Damrota 6 ta pani przyjmuje na NFZ, jak chcesz to spróbuj
                    • Gość: XXX depresja psycholog IP: 77.223.242.* 27.10.09, 10:35
                      Człowiek chory na depresję leczy się u psychiatry a nie u
                      psychologa. Do terapii powinien kierować lekarz i on decyduje o tym
                      kiedy przychodzi taki moment. Oczywiście jest to wynikiem dobrego
                      kontaktu i współpracy z pacjentem. Osobom chorym na depresję
                      zalecałbym ostrożność w podejmowaniu kontaktów z psychologiem na
                      własną rękę. I vice versa psychologom. Z terapią można wejść w
                      odpowiednim momencie, ale trzeba mieć do tego "siłę i zdrowie".
                      Osoby, które tu piszą bardziej potrzebują wsparcia w trudnych
                      chwilach a to nie znaczy że terapii i od razu psychologa. Większość
                      psychologów nie ptrafii dawać wsparcia tylko się "napala" od razu na
                      terapię - to chieny i lepiej do nich nie chodzić. A jeżeli już to
                      trzeba się nastawić na ciężką pracę. Pozdrawiam wszystkich smutnych
                      i nie spełnionych zawodowo - też terapeuta.
                      • Gość: dawid 36 Re: depresja psycholog IP: 89.108.215.* 03.11.09, 20:00
                        co wy tu ludzie piszecie jestem rok po rozwodzie i oddałbym wszystko żeby wrócić
                        do normalności nie ma szkoda kasy trzeba próbować wszystkiego pomocy!!!!!
                        • Gość: depresja Re: depresja psycholog IP: 195.42.249.* 05.11.09, 14:06
                          Też tak uważam. Przez parę miesięcy starałam sobie sama ze sobą
                          poradzić - ale po prostu nadchodzi taki moment, że dalej już nie
                          potrafię...Znalazłam już psychologa z polecenia. Mam nadzieję, że
                          będzie dobrze, czego życzę wszystkim, którzy mają juz dość
                          dotychczasowego życia....
                      • Gość: Marek Re: depresja psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.14, 22:29
                        .... Masz rację człowieku, ze trzeba nastawić się na "ciężką pracę". Mam nadzieję, że w oparciu o sugestie wynikające z terapii. Inaczej to tzw. terapia jest bez sensu. Jeżeli chodzi o psychiatrów to są na (tę chwilę) skuteczni, zwłaszcza farmakologicznie. A co dalej??

Ps. Ja zawsze pytam pacjenta przed rozpoczęciem terapii: Czy będziesz chciał i będziesz stosował się do moich zaleceń?: Nie wszyscy się na to decydują, a od tego zależy prawdziwa skuteczność prawdziwej terapii.
                  • Gość: MIchał [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 16:18
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: Andy Re: do ANI IP: *.meganet.opole.pl 11.06.13, 18:45
                    Ilnicka w ogóle mi nic nie pomogła choc chodziłem kilka m-cy. W ogóle za bardzo goni za kasą i o niej mówi
                    • Gość: michal Re: do ANI IP: *.adsl2.static.versatel.nl 22.06.13, 12:19
                      apropos ilnickiej :) wiem że to Pani psycholog bo tak sie stało że byłem kiedyś u niej na jednej wizycie ... \widywałem tą kobiete czasami jak idzie po ulicy w kierunku osiedla ZWM i mówiła sama do siebie ale oczywiscie nikt ni emoże powiedzieć że albo wmówic jej że ma schizofremmie bo przecież przed nazwiskiem ma mgr i jest autorytetem ma dyplom . a nikt nie wie o tym ż e50% psychologów to sa ludzie po przejściach i sami potrzebują pomocy psychologicznej . tylko przeciętny człowiek o tym nie wie tylko nieliczni o tym wiedza np. profesorowie uczelni wyższych .

ponadtto przecietny człowiek nie wie również o tym , że połowa ludzi na świecie ma schizofremie albo jakieś inne tam adhd albo inne uchybienia . np . gdyby einschteina wyleczyli ze schizofrenii to nie było by dzisiaj teorii względności .
            • Gość: Marek Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.14, 22:09
              ..... No i tak wygląda terapia. Pacjentka wymaga cudu, a nie może sprostać zaleceniom !!!!!
          • Gość: Ella Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 31.07.18, 01:00
            Ja poleciłabym panią Irenę Maślankowską z Opola. Każdy z nas może znaleźć się w trudnej sytuacji i każdy z nas może napotkać problemy, z którymi trudno uporać się w pojedynkę. Ja znalazłam się w takiej sytuacji bez wyjścia. Pani Maślankowska pomogła mi uporządkować moje życie, podleczyła moją psychikę i przez psychoterapię podbudowała moją kondycję psychiczną. Ta pani godna jest zaufania i zarekomendowania.
        • Gość: Iwa Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 09.05.18, 02:08
          Śmiało polecam mgr Irenę Maślankowską, dobra, sprawdzona psycholog z umiejetnym podejściem do dzieci. Bardzo konkretna w pracy z dorosłymi. ciekawie prowadzi sesje terapeutyczny, jej metody są i nowoczesne i skuteczne.
      • Gość: anty Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.14, 21:35
        Co Wy Na To :

www.stopmanipulacji.info.pl/art.php?p=37
      • Gość: xyz Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.14, 00:05
        sceptycy.org/?page_id=113
    • Gość: OLA Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 10:04
      Polecam Panią Karoline Cwynar tel 785637773, jest naprawde swietna.
      • Gość: Asia Re:Psycholog Karolina Cwynar IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.13, 13:46
        Polecam Pania Karoline Cwynar najlepszy psycholog u jakiego byłam
        • Gość: Agnieszka Re:Psycholog Karolina Cwynar IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.14, 08:55
          Zgadzam się, bardzo dobry specjalista.
          • Gość: Adam Re:Psycholog Karolina Cwynar IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.14, 09:12
            zgadzam się, w porządku babka.
      • Gość: Wściekły Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 24.02.18, 00:40
        Ja uważam, że warto skorzystać z usług dr. I. Maślankowskiej w Opolu. W końcu jest to bardzo znany psycholog z ogromnym doświadczeniem i szeroką wiedzą. Ja się leczyłem u niej przed laty, gdy miałem problem z uzaleznieniem. Wyciągnęła mnie z tego dołka, choć było to w moim przypadku bardzo trudne, bo miałem opory i z trudnością poddawałem się psychoterapii. Jednak udało się i wiem, że to przede wszystkim jej zasługa. Pozdrawiam Panią Irenę
        • Gość: Lexi Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 31.07.18, 00:34
          Już po pierwszej wizycie, mogłam ocenić, że pani I. Maślankowska to psycholog z powołania i z pasją. Fachowo pomogła mi pozbierać się po wypadku, zwalczyłam traumę. Świetna psychoterapia i konkretne, rzeczowe porady, Rewelacyjne sesje analityczne. Polecam
      • Gość: Cybina30 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 03.06.18, 14:31
        Ja polecam bardzo znaną, sprawdzoną w Opolu panią mgr Irenę Maślankowską, która ma gabinet na Luboszyckiej. Już po pierwszej wizycie spełniła wszystkie moje oczekiwania. Co najważniejsze Pani Irena od razu wzbudziła moje zaufanie, co pomogło mi się szczerze i szybko otworzyć. Na pewno będę kontynuowała współpracę.
      • Gość: tesla Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 29.06.18, 12:51
        Polecam konkretne wizyty u pani psycholog I. Maślankowskiej. Rzeczowa, solidna, z dobrym merytorycznym podejściem do pacjenta. Ma bogate doświadczenie i wie jak poprowadzić terapię, aby była skuteczna. Mnie pomogła wyjść z ciężkiej sytuacji, gdy byłam bardzo załamana. Uświadomiła mnie, że warto żyć dalej, podniosła na duchu. Za to jej bardzo dziękuję i polecam wszystkim, bo to bardzo dobra specjalistka.
    • Gość: psycholozka Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.prnet.pl 26.07.13, 19:11
      Ja Ci polecam Panią Iwonkę Dziugieł, przyjmuje tutaj:

psychologonline.tv/psycholog/14836590/iwona-dziugiel/
      Jest świetna!
      • Gość: michał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 22:46
        tylko nie onlein lepiej takich unikać w ogóle ...
        • Gość: Brella Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 09.05.18, 08:47
          W Opolu cieszy się sporym zainteresowaniem gabinet mgr I. Maślankowska, która jest bardzo skuteczna w działaniach. Jest to bardzo miła pani z ogromną wiedzą i wyczuciem, ma bogate doświadczenie i szeroki wachlarz metod pracy z pacjentem. Warto zajrzeć do niej, tylko pierwszy raz trzeba się umówić telefonicznie i poczekać by wskoczyć w termin.
      • Gość: Adelina Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 26.06.18, 23:27
        Oczywiście pani psycholog I. Maślankowska jest na poziomie. Chodziłam do niej na konsultacje i po psychoanalizie wyszły przyczyny zaburzeń emocjonalnych. Skorzystałam też z psychoterapii, podczas której pani psycholog uporządkowała moje stany i myślenie. Jej fachowa pomoc okazała się bardzo skuteczna.
      • Gość: Anna M Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 30.07.18, 23:34
        W Opolu cieszy się dobrą opinią pani mgr I. Maślankowska. Jest to świetna psychoterapeutka, kompetentna i cierpliwa. Bardzo mi pomogła, gdy miałam poważne kłopoty z dzieckiem, dała wskazówki jak postępować. Pani Irena jest rewelacyjnym psychologiem zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Polecam.
        • Gość: Luiza Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 08.11.18, 09:36
          psycholog-opole-maslankowska.pl/
      • Gość: Róża Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 31.07.18, 00:40
        Z mojego doświadczenia gorąco polecam panią psycholog Irenę Maślankowską. Do Pani Ireny trafiłam w zeszłym roku jesienią z objawami depresji. Już po pierwszej wizycie wiedziałam, że trafiłam do super specjalistki. Ta pani psycholog po prostu potrafi słuchać, jest empatyczna, umie doradzić i skutecznie pomóc w problemie. Aktualnie jestem na końcowym etapie terapii. Objawy minęły, potrafię teraz obiektywnie analizować problemy i je rozwiązywać. Zachęcam do skorzystania z jej fachowej pomocy.
        • Gość: Dana Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 02.09.18, 01:52
          Gorąco polecam wyżej zarekomendowana panią. Jest to wyjątkowa psychoterapeutka, która pomogła mi w rozwiązaniu problemów w moim związku partnerskim. Wyleczyłam się z toksycznych zachowań, podejrzliwości i zazdrości, nauczyłam się rozumieć mego partnera i szanować jego osobowość. Widzę wielką poprawę w naszych relacjach. Wierzę i ufam, że dzięki pani psycholog będzie wszystko dobrze.
          • Gość: Igho Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 02.09.18, 11:34
            Miałem problem z relacjami w środowisku z powodu innej preferencji seksualnej. Mój homoseksualizm denerwował i uaktywniał złośliwości ludzkie w pracy. Odbijało się to na mojej psychice i jakości pracy. Potrzebowałem kogoś kto by mi pomógł poukładać relacje w pracy i wzmocnił moje wartości. Taką osobą okazała się niezmiernie ciepła, sympatyczna, życzliwa i dobroduszna pani psycholog Maślankowska. W Opolu tylko ona ze mną szczerze potrafiła porozmawiać i bez zahamowań. Jej dobre, cenne uwagi stały się dla mnie kluczowe na drodze zmian w sferze psychicznej.
      • Gość: Ninka1 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 16.08.18, 09:37
        Ogromnie cenię panią Maślankowską z Opola za pomoc w traumatycznej sytuacji życiowej. Pani psycholog wyprowadziła mnie z kryzysu i neurotycznych zaburzeń. Jej empatia pozytywnie wpłynęły na wyjście z dołka i pobudziła mnie do zmian i pracy nad swoją osobą. Polecam kompetencje i wiedzę oraz podejście do pacjenta.
    • Gość: mamalyga Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.180.38.134.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.07.13, 13:26
      A czy ktoś korzystał z terapii u Agaty Duszy z 1 Maja?
      • Gość: xxx Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.13, 22:05
        polecam Magdę Stańczyk.
        • Gość: paprodziadek Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.13, 23:22
          witam,

Poszukuję namiarów do mgr Iwony Koniecznej, dawno temu korzystałem z jej pomocy.
          dzięki za wszelką pomoc
          • Gość: zdrowy Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.13, 09:58
            Polecam dra Frankensteina, to też psycholog. On potrafi stworzyć człowieka na nowo.
          • Gość: Leon Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 02.09.18, 02:17
            Biorę udział w terapii indywidualnej i grupowej prowadzonej przez psychoterapeutkę I. Maślankowską, gdyż od roku walczę z nałogiem alkoholowym. Szczęśliwie trafiłem pod bardzo dobrą opiekę tej pani. Jest to bardzo pozytywna osoba, zaangażowana w rozwiązywanie problemów pacjenta. To niesamowicie solidna i rzetelna specjalistka.Terapię prowadzi profesjonalnie, ma duże doświadczenie, wie jak ustawić pacjenta. Ufam, że z jej pomocą wyjdę z nałogu.
            • Gość: Werka Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 25.09.18, 22:52
              Podejmowała różne próby leczenia anoreksji, bezskutecznie. Szukałam w Opolu kogoś kto trafi do mojej psychiki, otworzy moje wnętrze, pomoże ustawić myślenie, zaoferuje konkretne metody pracy z zaburzeniami odżywiania. Trafiłam do gabinetu pani psycholog I. Maślankowskiej na Luboszyckiej 11. Okazała się super specjalistką, naprawdę bardzo ciekawie prowadzi zajęcia, potrafi mnie wciągnąć w analizę i pracę nad sobą. Bardzo dużo rozmawiamy i konsekwentnie szukamy najlepszych sposobów do zapanowania nad zaburzeniami.
              • Gość: walencja Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 08.11.18, 09:34
                Też u niej byłam i dalej chodze, myślę że jest skuteczna
          • Gość: teresa Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.72.105.93-rev.hti.pl 07.12.18, 14:47
            Polecam również Panią Irenę Maślankwską
        • Gość: Agnieszka Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.13, 14:03
          Polecam Pania Karoline Cwynar, jedyny psycholog godny uwagi tel.785637773
          • Gość: :):):) Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.13, 20:21
            Tony Parsons i Eckhart Tolle i wiele innych,jak ktoś chce to znajdzie... :)))
          • Gość: sensejjj Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.13, 13:49
            ale słaba reklama
            • Gość: Amelka Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.13, 13:54
              W Medicusie na Piłsudskiego przyjmuje od niedawna jakiś spoko psycholog, słyszałam już od kilku osób o nim. Nie pamiętam nazwiska niestety.
        • Gość: Ilona00 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 16.08.18, 23:01
          Pani Irena Maślankowska jest specjalistką godną polecenia. Jako psycholog jest osobą o dużej wrażliwości, empatii i czujności analitycznej. Posiada wiedzę merytoryczną i ogromne doświadczenie. Mi pomogła w walce z nerwicą lękową, uporządkowała tok myślenia, przygotowała skuteczną terapię dostosowaną do moich zaburzeń. Od roku korzystam z wizyt, konsultacji i terapii, nigdy mnie nie zawiodła, budzi zaufanie i szacunek.
          • Gość: Rebeka Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 08.11.18, 09:32
            Wiedza merytoryczna to u niej podstawa. Jeśli chodzi o na prawdę duże i skrajne zaburzenia dobrze sobie radzi. Super
        • Gość: Urszula S Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 25.09.18, 22:44
          Mogę zarekomendować moją panią psycholog mgr Irenę Maślankowską, bardzo doświadczona, empatyczna, miła, dusza człowiek, a przy tym rewelacyjna specjalistka od nerwic i depresji. Pomogła mi zwalczać objawy nerwicowe i mojej kuzynce, która cierpi na depresję.
      • Gość: michal [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.09.13, 01:07
        • Gość: współczujący Re: do Michała IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.13, 10:16
          Michał nie zniechęcaj się! W tym zawodzie jest niestety wolny rynek usług - wolna amerykanka. Nic tego nie reguluje i nie nadzoruje. Trafiłeś - być może pechowo, na nieodpowiednią osobę i kiepskiej jakości usługę - jak w każdym zawodzie. Takie osoby same się z rynku wyeliminują albo coś zrozumieją. Poza tym psychoterapia i pomoc człowiekowi to nie jest domena psychologów. Po prostu im jest łatwiej i ludzie to kojarzą z psychologami. Ale to nie zależy od ukończonego kierunku studiów i wiedzy, np: psychologii, tylko od posiadanych umiejętności wykorzystania tego dla czyjegoś dobra, a tego na studiach i kursach nie uczą. Jak to osiągnąć w tym zawodzie ??? ...tego tu nie napiszę... Powiem tylko, że te tzw. "certyfikaty", co w wolnym tłumaczeniu oznacza zwykłe zaświadczenie o ukończonym kursie, można sobie powiesić w kiblu na gwoździu - nic to nie znaczy. Reasumując: daj spokój tej p. Porczyńskiej, ona już ma dołożone wystarczająco - zacznie to ciebie osłabiać. Poszukaj kogoś kto Cię wysłucha i zrozumie. To nie musi być psycholog "za kasę", tylko ktoś z kim uda Ci się fajnie porozmawiać - i to już będzie dużo. Psychoterapią zajmują się też "niepsycholodzy". Od razu powiem, że ja nie. Współczuję i pozdrawiam.
          • Gość: michal Re: do Michała IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.09.13, 00:49
            Co mnie zacznie oslabiac ??
            • Gość: współczujący Re: do Michała IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.13, 11:53
              ...siła tych emocji, dzięki którym pokazałeś problem psychologów prowadzących prywatną praktykę. W sumie to dobrze, że o tym napisałeś - niech ludzie wiedzą jak jest.. Rozumiem, że chcesz rozpocząć jakąś kampanię lub walkę z tym, a to jest wyczerpujące, to duży stres, a przecież poszedłeś do p. Porczyńskiej szukać pomocy dla siebie i się rozczarowałeś, może więc warto poszukać kogoś innego dla siebie??? Z tym blogiem czy portalem to dobry pomysł, ale czy to Ci pomoże w Twoich sprawach??
              • Gość: michal Re: do Michała IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.09.13, 14:42
                ale ja nigdy nie korzystalem z prywatnych porad psychologow ... korzystalem tylko w NFZ . A moim celem nie jest kampani ukazujaca jakies tam problemy psychologow . Moim celem jest ukazanie w sposob zrozumialy i przejrzysty w jaki sposob i jakimi technikami dokonano zamachu na moja meskosc ... A tego akurat jestem pewny ... a moje slowa nie sa skierowane do wszystkich pschologow tylko do tego jednego u ktorego prowazilem terapie ... A strona internetowa sie ukarze... Jest to dla mnie sprawa priorytetowa ... I raczej nie odwioda mnie od tego rzadne manipulacje ani slowne ( lub przez telefon ) ani pisemne ( tj. tu na forum ). A w moich sprawach nikt mi nie musi pomagac bo mi nie trzeba pomagac ... MI JEST DOBRZE . A propos z impotencja zyje sie calkiem dobrze czlowiek impotent nie jest tak mocno podatny na mnipulacje : )
                • Gość: współczujący Re: do Michała IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.13, 15:06
                  ... no to już Cię rozumiem. Powodzenia w planach.
                  • Gość: michal Re: do Michała IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.09.13, 16:48
                    Dziekuje uprzejmnie a moze wsplczujacy chcialbys mi pomoc w realizacjii ??
                    • Gość: współczujący Re: do Michała IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.13, 20:33
                      ...to Twoje doświadczenie, Twoja sprawa i Twoja decyzja. Zrozumiełem o co Ci chodzi. Trzymam kciuki! Powodzenia w planach!
                      • Gość: michal Re: do Michała IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.09.13, 22:39
                        dziekuje za wsparcie ... jestem naprawde zdumiony ze w otoczeniu Panstwa Porczynskich znalazl sie ktos kto wierzy w to co mowie i nie usiluje mi w mowic ze wszystko co robie i mowie to sa moje zaburzenia i urojenia ... na prawde serdecznie dziekuje i goraco pozdrawiam .
          • Gość: Marek Re: do Michała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.14, 22:38
            ....Masz rację w 60 % - tach. A w pozostałych? Cóż kształcić Cię nie będę
      • Gość: Lidia Ux7 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 25.09.18, 21:59
        Sądzę, że profesjonalizm i kompetencje pani mgr I. Maślankowskiej przyczyniły się znacząco do poprawy mojego zdrowia psychicznego. Dzięki psychoterapii i konsultacją u tej solidnej pani psycholog moje życie zupełnie się odmieniło. Półroczna terapia była punktem zwrotnym w moim życiu. Teraz postrzegam pewne sprawy zupełnie inaczej i nabrałam dystansu do problemów.
      • Gość: Sofi Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 25.09.18, 22:35
        Potrzebowałam kogoś, kto by mnie wysłuchał z uwagą i cierpliwie. Długo szukałam jakiego sensownego psychologa. Przez przypadek trafiłam do gabinetu pani psycholog Maślankowskiej. Tylko ona okazała mi zrozumienie i życzliwość. Bardzo profesjonalnie podeszła do moich zaburzeń i objawów natręctw. Od 2 miesięcy korzystam z jej pomocy, porad i konkretnego leczenia. Dużo lepiej się już czuję, jak na razie jestem zachwycona metodami tej pani. Mam nadzieję, że z jej pomocą wrócę do równowagi.
    • Gość: Aneta Polecam Pania Karoline Cwynar IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.13, 14:47
      Polecam Panią Karolinę Cwynar, świetny psycholog, bardzo miła. tel. 785637773
      • Gość: chory Re: Polecam Pania Karoline Cwynar IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.13, 11:48
        ...a ile bierze za wizytę?
      • Gość: Aneta Re: Polecam Pania Karoline Cwynar IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.13, 10:34
        Nie wiem, jak ja byłam u niej to brała 60zł, ale może się już coś zmieniło
      • Gość: Aga254 Re: Polecam Pania Karoline Cwynar IP: *.play-internet.pl 30.03.17, 18:03
        Polecam Psychologa Doktora Wiesława Sikorskiego, specjalista z ogromnym stażem klinicznym. Bardzo mi pomógł. Przyjmuje w gabinecie w Opolu.
        psycholog-opole-sikorski.pl
    • Gość: 128 Super Europa phillip lim 3.1 phillip lim バッグ フィ& IP: 175.42.8.* 27.08.13, 14:03
      • Gość: michal Re: phillip lim 3.1 phillip lim バッ& IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.08.13, 11:17
        a jakie jest wasze zdanie na temat Malgorzaty Goresz-Porczynskiej ??
        • Gość: mirosław Re: phillip lim 3.1 phillip lim バッ& IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.13, 23:26
          psycholog jak każdy inny...na żadnej psychoterapi nie jest miło i przyjemnie a kto tak myśli to nie ma pojęcia o co w tym naprawdę chodzi.
          trudno jest u kazdego,mechanizmy obronne robią swoje ale o to właśnie chodzi, zeby mimo złości i przykrych uczuć iść dalej,aż się wyzdrowieje.ta pani pomogła mi wyjsc dołków i traum zyciowych.
          • Gość: Marti Re: phillip lim 3.1 phillip lim バッ& IP: *.ip.netia.com.pl 31.08.13, 09:12
            ...a mi nie pomogła...
            • Gość: Jula Re: phillip lim 3.1 phillip lim バッ& IP: *.252.19.71.internetia.net.pl 31.08.13, 21:08
              Polecam Harmonię życia. Warsztaty pomogą wsłuchać się swoje ciało i umysł. Ważne aby zrozumieć nasze słabości i wzmocnić nasz umysł i pomóc sobie aby odnaleźć wewnętrzny spokój ducha i harmonię. Pozdrawiam
              • Gość: Michal Goresch-Porczynska Malgorzata IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.08.13, 22:39
                skoro jet taka wspaniala i tak dobrouszna to dlaczego zaczela mnie namawiac na psychotropy ?? przecierz jak moj brat prowadzil terapie to kazano mu wlasnie psychotropy odstawic azeby podczas terapii czul to co rzeczywiscie czuje i zeby niebyl otumaniony przez psychotropy ... a jego uczucia byly rzeczywiste .

Ja jak zglosilem sie do poradni przy ulicy Damrota 6 w Opolu to powiedzialem na pierwszej wizycie ze poddaje sie terapii dlatego aby uniknac koniecznosci zazywania " lekøw " dlaczego po pieciu miesiacach terapii Goresch-Porczynska powiedziala ze to trzeba na lekii ?? i zaczela mnie namawiac na leki wyrachowana manipulacja ?? a wiadomo ze psycholog potrafii doskonale manipulowac ... Gdzie tu poszanowanie woli pacjenta ... Jak ja mam sie otworzyc przed psychologiem , ktory stosuje takie techniki ?? moim zdaniem
                Goresch-Porczynska w tym momencie nie byla ze mna tylko przeciwko mnie ... I oona doskonale zdaje sobie z tego sprawe nawet nie potrafila mi spojrzec prosto w oczy jak pozniej chodzilem do poradni do Pana Marka .

• Gość: Kasia Re: Goresch-Porczynska Malgorzata IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.13, 08:04
                  Mi niestety tez nie pomogła ta Pani, nie polecam.;/
                • Gość: magda Re: Goresch-Porczynska Malgorzata IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.13, 22:45
                  Witaj Michale.
                  ja na mojej terapii tez brałam psychotropy,nawet 2 rodzaje,z czasem zaczełam je odstawiac,(po około 2 latach)po to aby faktycznie czuć,dokładnie tak jak piszesz.
                  Ale początek dla mnie był tak trudny,nie miałam rozpędu,przerażające myśli i smutek tak mnie przytłaczał,że nie byłam w stanie nic ze sobą zrobić.Leki pomogły mi jakby to nazwać"rozpędzić się "i potem już było git,bo przecież po lekach nie jest się jakimś zombi :)w pewnym stopniu są potrzebne.
                  ale znam tez takich ludzi,którzy łykają je,a na terapie nie chodzą,bo się jej boją,i tak już im chyba zostanie do końca życia,nic tylko współczuć...
              • Gość: nimfa Re: phillip lim 3.1 phillip lim バッ& IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 02:19
                To ściema. Ta cała harmonia życia. To wygląda jak sekta nawiedzonych. Nie polecam. Starają się zbić kasę na naiwnych.
                • Gość: d Re: phillip lim 3.1 phillip lim バッ& IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.14, 19:18
                  w linku poonizej mozna poczytac o charmonii zycia :

kefir2010.wordpress.com/2012/03/31/zabijanie-i-okaleczanie-psychotropami-mocny-tekst-oskarzam-lekarzy-media-kartel-farmaceutyczny-o-zbrodnie-z-art-konwencji-genewskiej-dotyczacej-zbrodni-ludobojstwa/
      • belferbiolog1 Re: phillip lim 3.1 phillip lim バッ& 26.09.18, 15:52
        Paweł Rosiński, Opole
    • Gość: Violet Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.ip.netia.com.pl 06.09.13, 12:31
      Jest taki facet na 1 Maja, Piotr Mrozowski. To psycholog i psychoterapeuta psychodynamiczny (cokolwiek to znaczy). Moja koloeżanka chodzi i wygląda na zadowoloną z tego co opowiada.
    • Gość: hildegarda bingen Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 06.09.13, 14:40
      Byłam u kilku psychologów z opolskiego (m.in. Porczyńskiego - on ma certyfikat terapeuty, więc też może być tu oceniany, Mieszkowskiej), na szczęście na NFZ, choć może właśnie dlatego zadowolona nie jestem. Totalne lekceważenie problemów. Pomógł mi dopiero antydepresant i jedyna cenna rada, jaką wyniosłam z tych spotkań: jak sama sobie nie pomogę, to inni tym bardziej, bo mają to w de. :P
      • Gość: michal Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.09.13, 00:55
        tez jestem zdania ze jak samemu sobie czlowiek nie pomoze to inni tym bardziej ... a mio pomaga tworzenie wlasnej strony internetowej ... :) uwazam ze psycholog to generalnie dobra sprawa tylko ze trzeba znalezc odpowiedniego a w tym bedzie pomagac moja strona internetowa , ktora tworze :)
      • Gość: michal Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.09.13, 01:05
        a propos bingen :) bylem tam nad renem miejscowosc jest bardzo malownicza ... ren plynie miedzy gorami wyglada tam jak w bajce ... a po obu stronach sa zamki...
    • belferbiolog Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 07.09.13, 21:20
      Polecam raczej psychiatrę - takie rzeczy najczęściej biorą się z zaburzeń chemii mózgu. Oczywiście psycholog w ramach terapii łączonej też może się przydać.
      Z lekarzy psychiatrów polecam dr. Smelę - przyjmuje koło byłego kina Kraków (obecnie chyba sklep POLO). Patrząc od ul. Katowickiej - z lewej strony lekko za POLO. Naprawdę dobry specjalista.

Pozdrawiam i powodzenia...
      • Gość: michal Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.09.13, 22:28
        belferbiolog tak to juz jest ze jak ktos zaczyna byc niewygodny to sie go zabiera do psychiatry juz sie do tego przyzwyczailem ze psychiatrzy i psychologowie z otoczenia Goresch-Porczynskiej usiluja zrobic ze m,nie warioata ...
        • belferbiolog Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 08.09.13, 20:43
          Błąd - osoba w depresji to nie wariat, i nikt takiej osoby nie uważa za wariata - masz złe skojarzenia. Widzę, że psychiatra kojarzy Ci się z wariatkowem, ale to Twój wymysł i skojarzenia... To istnieje tylko w Twojej głowie- to tak właśnie działa - chcę pomóc. Właśnie (chyba) z tego wyszedłem. Naprawdę chcę Ci pomóc - szkoda zabawy w półśrodki. Pozdrawiam
          • belferbiolog Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? 08.09.13, 20:46
            Przepraszam - błąd adresata. Nie zauważyłem, że odpowiadam nie osobie, która prosi o pomoc o nicku "depresja". Moje poprzednie posty były skierowane do niej.
        • Gość: siema Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.13, 22:34
          usiłują zrobić?a może jesteś wariatem :)trzeba brać pod uwagę różne rzeczy,nawet to,bo przecież 3/4 ludzkości to wariaty,to nic strasznego :)
      • Gość: michal Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.09.13, 22:48
        przecierz Psychiatra nie leczy Impotencjii wiec o co chodzii ???
        • Gość: hildegarda Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.play-internet.pl 08.09.13, 21:13
          Najgorsze jest to, że osoby, które mnie znają, wirtualnie z forum, na którym się udzielam albo z otoczenia, uważają, że naprawdę mam problemy, które uniemożliwiają mi rozwijanie swojego potencjału, choćby zawodowego. Gdy odwiedzam terapeutę, słyszę zaś, że nie mam żadnych poważnych problemów i powinnam wziąć się w garść, usamodzielnić, myśleć rozsądnie o sobie bla bla bla. A samej naprawdę trudno sobie pomóc, bo jakby próbować samą siebie za włosy podnieść z bagna. Mam lepsze samopoczucie, dzięki lekom, ale wyuczone zachowanie, schematy myślowe, klisze wpajane od dzieciństwa, który sama nie przeskoczę. A na pomoc terapeutów w Opolu nie ma co liczyć.
          • Gość: michal Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.09.13, 22:29
            na pomoc terapeutow w opolu mozna jak najbardziej liczyc tylko najwarzniejsze zeby nie byl to nikt z otoczenia Malgorzaty Goresch-Porczynskiej ... Bo jej pomoc polega na tym , zeby zagonic czlowieka w kozi rog , a pozniej jak juz jest calkiem slaby to wkrecic mu psychotropy ... a przeciez chaba nie na tym polega pomoc ??
            • Gość: hildegarda Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.opera-mini.net 08.09.13, 22:59
              Wolałabym już 'zostać zapędzona w kozi róg', aby coś w swoim życiu zmienić, nawet kosztem ego, ale mnie ciągle powtarzają, że mam wziąć się w garść i nie szukać problemów. Tyle że one są i każdy, prócz terapeutów, to u mnie zauważa.
              • Gość: michal [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.09.13, 19:34
          • Gość: Marek Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.14, 22:57
            .....Masz rację !!!! Chodzi rzeczywiście o to, żeby swoimi siłami wyciągnąć się z bagna
            Przy współpracy z zawodowcem jest to możliwe !!! I wtedy efekt terapeutyczny
            jest 100% -wy !!
    • Gość: rozczarowany Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.09.13, 20:20
      Napewno morzna Pania Goresz-Porczynska spodkac tutaj :
      www.psychoterapeutaopole.com.pl/
      To ta sama kobieta , ktora przyjmowala w poradni na damrota 6 tego chlopaka , ktory pisze tutaj o niej negatywnie .. . Po przeczytaniu tego przerwalem terapie mojego syna u niej w gabinecie ...
      • Gość: michal Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.09.13, 21:17
        w dniu dzisiejszym wyszedlem z dlugow byl to dlugo wypatrywany moment :))))) . hura wreszcie cos do przodu ... Kto jest zainteresowany wspoltworzeniem antypsychologicznej strony internetowej polaczonej z forum ewentualnie z rankingiem psychologow na opolszczyznie ?? zachecam do wspolpracy wszystkich ktorzy chcieli by wniesc swoj wklad w tworzenie takowej strony ( oczywiscie wklad nie finansowy , ze srodkami finansowymi nie bedzie rzadnych problemow ... ) ??
        • Gość: xxx Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 14:31
          a dlaczego nie utworzysz strony antyreligijnej,antyedukacyjnej????
          tam wszędzie robią nam wodę z mózgu ...
      • Gość: kichał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 16:35
        Michał, to ty? albo ktoś robi te same błędy ortograficzne co ty.
        • Gość: michal Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.pools.arcor-ip.net 21.09.13, 20:12
          co sie dzieje z poradnia przy ulicy damrota w opolu ?? dlaczego odnich strona internetowa nie dziala czy Malgorzata Goresch-Porczynska tam jeszcze oprzyjmuje ??
          • Gość: MICHAL Malgorzata Goresch-Porczynska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.09.13, 00:33
            Pani Malgorzata Goresch-Porczynska podczas terapiii powieduziala ze leki (RISPOLEPT ) mma zazywac dletego aby ulzyc sobie w cierpieniach ... wiec moze zeby ulzyc sobie w cierpieniach najlepiej poddac sie odrazu eutanazii ?? w dzisiejszych czasach nikt do nikogo nie strzela ... tylko stosuje sie odstrzal psychotropowy ...
            • Gość: Michal [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.09.13, 19:22
              • Gość: Artur Re: Dobry Psycholog Opole Małgorzata Goresz-Porcz IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 14:35
                facet,ale masz problem ze swoim poczuciem męskości.
                Masakra...
                szkoda tylko,że ta nienawiść zasłania ci to.
                • Gość: Michal Re: Dobry Psycholog Opole Małgorzata Goresz-Porcz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.10.13, 14:54
                  moim problemem nie jest poczucie meskosci , Moim problemem jest to ze zostalem okaleczony i moja meskosc zostala mi odebrana celowo i swiaomie w dodatku wyrachowana manipulacja ... i to mui zostac dokladnie opisane i przedstawione na mojej stronie internetowej ... a tego typu posty jak powrzej i jeszcze inne na tym forum maja na celu obnizyc moje morale ... zeby mnie odwiesc od tworzenia strony internetowej co bylo by nie na reke Panstwu Porczynskim ....
    • Gość: Sebastian Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.13, 08:53
      Masakra z tymi psychologami w Opolu. Jestem lekarzem, mialem jakiś czas temu po skonczeniu studiów male problemy w zwiazku, troche tez zwiazene e stabilizacja zyciowa. Absolutnie nie czulem sie chory, chcialem z kims poprostu pogadac, zwyczajnie. Przeszedłem do jednej psycholozki, drugiej, wszystkie nawiedzone!!!! smiech poprostu to ich zachowanie, "tak" "tak" rozumiem pana, naprawde, yhym yhym" masakra jak maszyny, naczytały sie książek o psychoterapii i jada wedle schematu. Jedna chyba tylko była normalna, nie pamiętam nazwiska, młoda w sumie ok 30stki. Mila, uśmiechnięta, inteligentna i myśląca!!!! NORMALNIE ze mną rozmawiała jak człowiek i zasugerowała, żeby może pomyśleć co zmienić w swoim życiu. Wdzięczny jestem kobiecie do dzisiaj.Zmusiła mnie do refleksji, dala motywacje do działania. Naprawdę szukajcie psychologów LUDZKICH, a nie "PANIE TERAPEUTKI" ktore na dzien dobry komunikują swoja wyższość.
      • Gość: Michal Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.09.13, 22:28
        a masz morze jakies namiary na ta Pania psycholog , ktora ci pomogla ?? A Morze byla to Goresch- Porczynska ??
        • Gość: Michal [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.09.13, 22:34
      • Gość: Hildegarda Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 29.09.13, 00:48
        A możesz podać namiary na tę psycholog? Byłeś prywatnie czy na NFZ?
        • Gość: Michał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.10.13, 00:51
          Byłem na NFZ a kontakt do nich znajdziesz tutaj :

trr.opole.pl/poradnie/poradnia-psychologiczna/
          ale ja osobiscie Pani Psycholog Małgorzaty Porczynskiej nie polecam !!!!
      • Gość: Ewa Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.13, 14:15
        Kurcze nie ma co oczerniać ludzi, jednemu się pomoże innemu nie. Michał faktycznie zgłoś popełnienie przestępstwa, a nie oczerniaj babki. Na temat Pani Porczyńskiej już swoje słyszeliśmy od Michała i jeszcze kilku osób wiec mamy zakodowane ze coś jest na rzeczy, nie ma co robić z tego dramatu, porostu nie korzystamy z usług tej Pani.:) Sebastian przypomnij sobie co to za babka, może któraś z tych polecanych powyżej?
        • Gość: Michał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.10.13, 16:57
          Ciekawe czy np Dr Porczynskiemu odebrali by prawa wykonywania zawodu za to ze informuje pacjenta ze " to nie sa leki psychotropowe to sa leki neuroleptycune " czy takie cos wystarczy aby dostal zakaz wykonywania zawodu chociarz na jakis czas ?? Mam to na grane na telefonie , ale z tego co sie zdarzylem dowiedziec to do sadu najlepiej jest jak dowody sa nagrywane na dyktafonie analogowym wtedy nie ma watpliwosci ze mogl by to byc fotomontaz ... Co sadzicie o tym ??
          • Gość: magda Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 14:51
            sądzę,ze możesz miec poważny problem,w zwiazku z tym że to nagrywałeś,ja kiedys swego męza nagrywałam jak mi groził,na sprawie okazało się ze mi za to grozi pozbawienie wolnosci,istnieje w naszym prawie,niestety takie cos jak ochrona danych osobowych.
            Dr Łabiak popełnił poważny błąd w sztuce,a prawa wykonywania mu nie zabrali,wiec nie jest to takie proste,poza tym byłam u paru psychologów,gdy cierpiałam na depresje i inne sprawy i azdy przypisuje leki,wiec trzeba wszystkich pozbawic praw,a moze lepiej przestec do nich chodzic.
            • Gość: Michal Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.10.13, 15:00
              Wzedzie wyczuwam manipulacje ... Problemem , ktury tu rozwzam , nie jest to , ze ze Dr Porczynski przepisal mi leki ,tylko to , ze poinformowal mnie , ze : prosze sie tego niebac , to nie sa leki psychotropowe , to a leki neuroleptyczne .

mam nagranych jeszcze kilk innych swietnych cytatow Dr Porczynskiego ...
      • Gość: Sabina Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 14:37
        widzimy w innych TO,co w sobie mamy... :)
        • Gość: michl Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.10.13, 15:04
          Moze wlasnie dla tego Malgorzata Goresch-Porczynska oraz jej maz Dr Jacek Porczynski widzieli we mnie wariata ?? i wspolnymi silami probowali mnie wykastrowac ??
      • Gość: onaa Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.14, 10:49
        kto to był? Jaki psycholog jest w stanie mi pomoc ? mam problem sercowy , pomocy !!! nie chce isc do kogoś kto nie zna się na rzeczy bo mnie na to nie stać a czuje że długo już tak nie pociągne,
        • Gość: ?????????????/ Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 46.79.133.* 10.04.14, 17:32
          czytaj dokładnie kto to był to będziesz wiedzieć .... A co tez masz potrzebę wykastrowania się ??
    • Gość: Michal Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.09.13, 22:49
      Panowie , chcecie sie wykastrowa¢ polecam Dr Jacka Porczynskiego jak mi przepisal cos tam to do dzis mi nie staje ... impotencja gwarantowana . Kotakt ponizej

www.psychiatra-psychoterapeuta.opole.pl/
      • Gość: gość Michał opamiętaj się! IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.13, 09:21
        Michał, Ty masz jakąś manię prześladowczą !
        To poważna sprawa.
        Przestań oczerniać kobietę i jej męża.
        Jak uważasz, że taką krzywdę ci zrobili to idź do Prokuratury i tam szukaj sprawiedliwości.
        • Gość: Michal Re: Michał opamiętaj się! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.09.13, 17:52
          sprawiedliwosci na tym swiecie niema . a ja nikogo nie oczerniam tylko pisze moje spostrzezenia w pewnej kwestii.. a pozatym goresch-Porczynska bardzo dobrze wie o czym pisze ... a wiadomo ze sie do tego nie przyzna bo wiadomo ze jej ego sie bronii ...
    • Gość: abstynent Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.13, 03:59
      flaszka jest dobra na wszystko
      • Gość: Michał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.10.13, 17:03
        Widze ze ludzie na forum robia wszystko aby mnie odwiesc od tworzenia wlasnej strony internetowej ...:) ale jest juz zapozno strona powstanie jest to kwesia czasu .
    • Gość: edek Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 18:20
      nie polecam panią róg korfantego i Krakowskiej Mswia nie miła , super psycholog na katowickiej tam gdzie było kino w tyle na zapleczu
      • Gość: Michał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.10.13, 22:01
        a nazwisko ??
        • Gość: Michał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.10.13, 22:08
          a na poprawienie nastroju mam tu linkja do youtuba :

www.youtube.com/watch?v=NJI7RNW80Q0
      • Gość: Magda Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.13, 08:03
        Zgadzam się z opinia kolegi, Panie z MSWIA na Krakowskiej sa straszne, bardzo nie mile. Nie wiem czy to kwestii państwowej posady i podejście ( a co mi zrobią) czy charakteru. Szczególnie niemiła psycholog blondyna Nakonieczna- Blik czy jakoś tak, sprawia wrażenie jakby nienawidziła ludzi.
    • Gość: michal psychoterapeutaopole Małgorzata Goresz-Porczynska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.10.13, 13:38
      Czy Małgorzta Goresz-Porczyńska lubi kastrowa¢ mezczyzn ? Czy Małgorzata Goresz-Porczyńska lubi upokarzac mezczyzn ? A moze Małgorzata Goresz-Porczyńska wogole nie lubi a wrecz nienawidzi mezczyzn ?? Czy Małgorzata Goresz-Porczyńska jest FEMINISTKA ?
      I wreszcie czy Małgorzata Goresz-Porczyńska jest niemka ?? Radze sie bardzo dobrze zastanowic zanim zglosicie sie do niej na terapie , bo jest w stanie zdrowo namiesza¢ w głøwie .. A w szczegølnosci odradzam mezczyzna bo ta kobieta najlepiej by hyba wszystkich wakastrowala ??
      • Gość: mICHAL Re: psychoterapeutaopole Małgorzata Goresz-Porczy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.10.13, 11:53
        MAM KILKA CIEKAWYCH LINKØW

forsal.pl/artykuly/723071,fabrykowanie-chorob-czyli-niewidzialna-wojna-o-portfel-klienta.htm
      • Gość: zntk Re: psychoterapeutaopole Małgorzata Goresz-Porczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.13, 12:00
        ...litości, dajcie kobiecie spokój...
        • Gość: nikt :) Re: psychoterapeutaopole Małgorzata Goresz-Porczy IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 14:43
          super linki
          www.youtube.com/watch?v=a-ezmGoZ9S4
          www.youtube.com/watch?v=48TwV2HHqGQ
          www.youtube.com/watch?v=gdHEK3VeC0A
          he...i więcej szukać nie musisz:)
          recepta na wszystko:)
          • Gość: michl Re: psychoterapeutaopole Małgorzata Goresz-Porczy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.10.13, 15:12
            strona internetowa powstaniei ,nie przeszkodzi mi w tym zadna manipulacja ... jest to kwestiaczasu .... pozdrawiam i zcze panstwu Porczynskim wszystkiego Dobrego ...
            • Gość: m Re: psychoterapeutaopole Małgorzata Goresz-Porczy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.10.13, 16:36
              Czy Małgorzta Goresz-Porczyńska lubi kastrowa¢ mezczyzn ? Czy Małgorzata Goresz-Porczyńska lubi upokarzac mezczyzn ? A moze Małgorzata Goresz-Porczyńska wogole nie lubi a wrecz nienawidzi mezczyzn ?? Czy Małgorzata Goresz-Porczyńska jest FEMINISTKA ?
              I wreszcie czy Małgorzata Goresz-Porczyńska jest niemka ?? Radze sie bardzo dobrze zastanowic zanim zglosicie sie do niej na terapie , bo jest w stanie zdrowo namiesza¢ w głøwie .. A w szczegølnosci odradzam mezczyzna bo ta kobieta najlepiej by hyba wszystkich wakastrowala ??
              • Gość: obserwator Re: psychoterapeutaopole Małgorzata Goresz-Porczyn IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.10.13, 17:21
                zapraszam wszystkich do obejrzenia tego filmu :

www.youtube.com/watch?v=vb4gNqywJC0
                po obejrzeniu bedziecie juz wiedzieli jakie ma znaczenie to czy Goresch-Porczynska jest, czy nie jest niemka ...
                • Gość: qqq Re: psychoterapeutaopole Małgorzata Goresz-Porczy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.10.13, 16:23
                  Dlaczego Małgorzata goresch-Porczynska pytala mnie podczas terapii czy mnie boli w odbycie i przy wydalaniu moczu ??
                  • Gość: QQQ Re: psychoterapeutaopole Małgorzata Goresz-Porczy IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.13, 18:46
                    ...martwiła się Ciebie...?
                    • Gość: qqq Małgorzata Goresz-Porczyńska Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.13, 14:29
                      Goresch-Porczyńska doprowadziła u mnie do auto destrukcji i poważnego kryzysu życiowego.

sama mnie o to zapytała :
                      " Panie Michale czy widzi Pan swój kryzys ?? "
                      "Panie Michale gdzie Pana boli ?? " ( w kroczu i przy wypróżnianiu )
                      Opinia Goresch-Porczyńskiej dotycząca leków ( Rispolept ) :
                      "tutaj ojciec pokazuje ze trzeba być twardym i nie zażywać leków RISPOLEPT , a to wcale tak nie jest bo przecież można sobie ulżyć w cierpieniach "

Przyjmując dane statystyczne , że po rispolepcie jest największe ryzyko popełnienia samobójstwa to chyba o to chodziło Małgorzacie Goresz-Porczyńskiej żebym popełnił samobójstwo wtedy faktycznie bym sobie ulżył w cierpieniach ...
                      • Gość: QQQ Re: Małgorzata Goresz-Porczyńska Opole IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.13, 17:52
                        ...p. Michale jeśli ta p. psycholog przyjmowała w jakiejś poradni, to może Pan złożyć skargę do jej szefa na piśmie i czekać co oni odpowiedzą. Pozdr.
                    • Gość: obserwator Re: psychoterapeutaopole Małgorzata Goresz-Porczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 03:01
                      Pani Terapeutka Małgorzata Goresz-Porczyńska owszem martwi się , ale nie o niego , tylko o swój prestiż , swoją renomę , swoją opinię , swoją karierę i swój portfel ...wszyscy wiemy o co chodzi ... ;)
                      • Gość: obserwator psychoterapeutaopole Małgorzata Goresz-Porczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 18:41
                        Człowieku nie pisz tam nigdzie bo to jest mafia ... Porczyńskiej i tak nic nigdy nie zrobią ona jest bezkarna ...
                        • Gość: Michał Opole Damrota 6, Małgorzata Porczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.13, 21:53
                          no cóż na stronie internetowej Poradni przy ulicy Damrota 6 w Opolu, Pani Małgorzata Goresch-Porczyńska Podała niewłaściwe nazwisko bo powinno ono brzmieć MAŁGORZATA GORESZ-PORCZYŃSKA tak jak jest w dowodzie a nie Małgorzata Porczyńska tak jak jest tutaj: trr.opole.pl/poradnie/poradnia-psychologiczna/

Pani Małgorzata Goresch-Porczyńska próbuje się zakamuflować i wtopić miedzy innych psychologów aby nie przynieść złej sławy poradni przy ulica Damrota 6 , Opole
                          • Gość: obserwator Re: Opole Damrota 6, Małgorzata Porczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.13, 22:00
                            A w innych poradniach tez pracowała i to były prywatne poradnie ale teraz jej nazwiska nie ma na stronach internetowych tych poradni ... Ona w nich najprawdopodobniej dalej pracuje tylko usunęli jej nazwisko z tych stron żeby nie przynosiła poradniom złej sławy...
                            • Gość: Michał Re: Opole Damrota 6, Małgorzata Porczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.13, 22:14
                              Kiedyś Pani Małgorzata Goresch-Porczyńska umieściła swoje nazwisko w drewnianej ramce , która się wyróżniała na tle innych zwykłych ramek z nazwiskami swoich koleżanek ... Dziś Pani Małgorzata Goresch-Porczyńska już się nie chce wyróżniać i zrezygnowała z drewnianej ramki na rzecz ramki dokładnie takiej samej jak swoich koleżanek z pracy .
                              • Gość: Emilia Re: Opole Damrota 6, Małgorzata Porczyńska IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.13, 14:44
                                Jeżeli chodzi o poradnie na Damrota to ogólnie ma złą sławę z uwagi na personel i dyrekcje, nie polecam.
                                • Gość: spostrzegawczy Re: Opole Damrota 6, Małgorzata Porczyńska IP: *.superkabel.de 24.10.13, 21:30
                                  zauwarzylem , ze w poradni na damrota 6 psychologowie sie bardzo szybko zmieniaja tylko Pani Malgorzata Goresch-Porczynska jak do tej pory sie ostala dluzej jak 2-3 lata . Reszta sie nonstop zmienia ciekawe dlaczego tak jest ?? jakies uklady z dyrektorem placowki czy co ?? a wogole kto jest dyrektorem tej placowki na damrota ?? bo bardzo mnie to ciekawii ... ??
                                  • Gość: qqq Re: Opole Damrota 6, Małgorzata Porczyńska IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.13, 23:52
                                    spróbuj tego: psychoterapia.opole.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=108&Itemid=525
                                  • Gość: ??? Re: Opole Damrota 6, Małgorzata Porczyńska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.10.13, 13:39
                                    Ma kto odpowiedz na moje pytanie ??
                                    • Gość: Michał Re: Opole Damrota 6, Małgorzata Porczyńska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.10.13, 00:36
                                      A kto jest dyrektorem placøwki przy ulicy damrota ?? Bo nie wiem co napisa¢ w podaniu ??

Czy był by ktoß tak uprzejmy i dał odpowiedz na moje pytanie ??
                                      • Gość: Michał Re: Opole Damrota 6, Małgorzata Porczyńska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.10.13, 00:49
                                        Goresch - Porczynska nigdy nie byla ze mna ona od poczatku zakladala ze trzeba mnie zgnoic zdeptac uni8eszkodliwic .. zeby byl ze mna spokoj ... a teraz jeszcze tutaj na tym forum poleca tylko i wyłacznie osoby kture sa jej zaufane ... zebym przypadkiem nie poszedl do jakiegos terapeuty , ktorego ona nie zna , lub do konkurencjii , bo mogl bym zbyt duzo niewygodnych zeczy powiedziec na jej temat ... I wkleja Nazwiska Terapeutøw tylko i wyłæcznie z jej otoczenia i jej zaufanych ... tutaj na tym forum ...
                                      • Gość: QQQ Re: Opole Damrota 6, Małgorzata Porczyńska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.13, 09:50
                                        wystarczy że napiszesz Sz.P. Dyrektor / Kierownik poradni - nazwiska nie musi być. Powinni coś odpowiedzieć. Do 30 dni powinni też poinformować co w tej sprawie się dzieje.
                                        • Gość: Michal Re: Opole Damrota 6, Małgorzata Porczyńska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.10.13, 11:55
                                          a co jesli dyrektorem placwki jest Jacek Porczynski lub kierownikiem ??

Mam wrazenie jakby tak wasnie bylo ze kierownikiem placowki jest Pan jacek porczynski , a jesli nie kierownikiem to napewno osoba bardzo wplywowa w tej poradnii ... Bo nawet przyja mnie kiedys bez kolejkii ... a inni musieli czekac na wizyte 2-4 tygodnie ...

A mnie tak z miejsca musiaem tylko poczeka 15 min. az skonczyla sie wizyta poprzedniego pacjenta ...

( Bo Mariola niepoonska ilnicka mu kazaa )
                                  • Gość: xxx Re: Opole Damrota 6, Małgorzata Porczyńska IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.13, 17:15
                                    a po co cie to ciekawi?
                                    baba wscibska ze wsi jestes czy co?
                                    czemu nie zajmiesz sie swoim zyciem i swoimi problemami?
                                    • Gość: Do xxx Re: Opole Damrota 6, Małgorzata Porczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.13, 01:11
                                      Kto napisał ten post ?? Osoba postronna ?? Czy to Pani mgr Małgorzata goresch-poczyńska mnie znowu podrywa ??
                                    • Gość: Do xxx Re: Opole Damrota 6, Małgorzata Porczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.13, 01:16
                                      a po co mi rozwiązywać jakieś tam problemy na stare lata ??
                        • Gość: Tomek Polecam Bogumiła Konieczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 10:18
                          Witam was a ja chciałbym polecić Panią Bogumiłę Konieczną...przyjmowała w ośrodku interwencji kryzysowej i w poradni, ale tam są kolejki długie....teraz przyjmuje też prywatnie...dodatkowo jest psychoterapeutą i seksuologiem. myślę że jak w każdym zawodzie są profesjonaliści u których warto skorzystać z pomocy, ale i są też tacy których należy unikać.....ta Pani potraktowała mnie i mój problem przede wszystkim z szacunkiem no i pomogła...
                          • Gość: Michał A Kto przebada Psychiatrę ?? IP: 82.113.106.* 13.02.14, 20:29
                            a kto przebada psychiatre ?? Psychologowie , psychiatrzy, psychoterapeuci , wszyscy znają bardzo dobrze tzw. testy psychologiczne ... wszyscy wiedza co na nie odpowiadć wiec w takiej rzeczywistości jak przebadć psychiatrę ?? psychologa ? psychoterapeutę ?? testom np dot. schizofremii ?? ( dwubiegunowości ?? ) skoro Panowie Psychiatrzy z góry wiedza to odpowiedzieć w takim teście , żeby stworzyć pozory zdrowego psychicznie i wiedzom co zdrobic , żeby te testy przeskoczyć ...
                            • Gość: Michał Re: A Kto przebada Psychiatrę ?? IP: 82.113.106.* 13.02.14, 20:49
                              kiedyś czekałem na ul. 1 maja w Opolu na wizytę u pewnej Pni terapeutki ... przed budynkiem na ul. 1 maja 63 ... i tak czekam i czekam aż tu nagle z budynku przy ulicy 1 maja 63 w Opolu wychodzi DR Psychiatra Porczyński Jacek ... i tak wyszedł z Drzwi do budynku pod nr 63 i popatrzał w lewo , w prawo , później w stecz ... Tak jakby ktoś go obserwował ... w ogóle jakis taki dwubiegunowy mi sie wydawał ...
                              • Gość: pacjent Porczyński Jacek lek. med. spec. psychiatra IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.02.14, 14:23
                                Porczyński Jacek lek. med. spec. psychiatra - psychoterapeuta , ( zdrowy psychicznie ) - podczas wizyty poinformował mnie zebym sie nie bał zazywac leku fluanxol bo '' to nie sa leki psychotropowe , to sa leki neuroleptyczne ''

Natomiast Ja były pacjent ( chory psychicznie ) - uwazam ze leki neuroleptyczne sa lekami psychotropowymi , a ich nazwa pochodzi z łacinskiego słowa neuroplengwiki ( neuroleptyki ) czyli srodki chamujace czynnosci zyciowe ...i naleza do lekow z grupy psychotropowych , czyli sa lekami psychotropowymi ...
                                • Gość: he Re: Porczyński Jacek lek. med. spec. psychiatra IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.02.14, 19:26
                                  he
                                • Gość: bgytfcrt5sx Re: Porczyński Jacek lek. med. spec. psychiatra IP: 82.113.99.* 09.04.14, 20:26
                                  [b][b] zanim pójdziecie do Dr Porczynskiego kliknicie w ponizszy link :

www.eioba.pl/a/1ujo/rispolept-duzo-ciemnej-mocy-i-koszmar-leczenia
                                  • Gość: michał Re: Porczyński Jacek lek. med. spec. psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.14, 19:34
                                    "... Był hiszpańskim zakonnikiem należącym do zgromadzenia dominikanów. Wsławił się jednak swoimi działaniami, gdy przewodził Radzie Najwyższej i Generalnej Inkwizycji, która zajmowała się szeroko rozumianą walką z herezją i jej przejawami.

Każdy, kto naraził się inkwizytorom mógł skończyć na stosie. Wobec osób bardziej opornych, które nie chciały pojednać się z Bogiem lub przyznać do głoszenia herezji stosowano metody przymusu, czyli wyrafinowane tortury. Nie ma danych, które jednoznacznie określiłyby dokładną liczbę ofiar szalonego inkwizytora. Są jednak źródła, które podają liczbę nawet 9 tysięcy osób, które za swoje poglądy zostały spalone na stosie. ..."

• Gość: jutrzenka Re: psychoterapeutaopole Małgorzata Goresz-Porczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 10:32
            do nowy, Michał, obserwator, alter ego itd.
            Człowieku, napisałeś ponad 150 postów (!) na temat jednej osoby - jak masz do Goresz-Porczyńskiej uzasadnione pretensje, to pisz do jej przełożonych, albo zgłoś sprawę na policję.
            Przestań zaśmiecać to forum i stwórz własną stronę internetową i na niej pisz co ci się podoba.
            Nie rozumiem, gdzie jest moderator tego forum? 2 osoby zabiły to forum - men1972 i Michał
      • Gość: SelmaSong Re: psychoterapeutaopole Małgorzata Goresz-Porczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.18, 17:18
        Właśnie jestem w trakcie terapi i dziwią mnie te opinie!nie podpisuje się pod żadna negatywna. W mojej ocenie Pani Goresz-Porczynska stara się pomoc i jest profesjonalistka.
    • Gość: Michal Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.11.13, 00:51
      Jak to jest ze Pan Dr Jacek Porczynski przyjmuje bez kolejki w placowce NFZ rozne osoby ?? Mnie np przyja i nie musiaem wogle czekac bo mu Kazala Pani Mariola Niepolonska-Ilnicka ...
      i przepisal mi fluanxol ...
      • Gość: Michał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 89.204.135.* 02.11.13, 13:09
        Guz na mojej prostacie stale się powiększa , a ja bardzo dobrze pamiętam od czego się zaczęły problemy z moją prostatą ... Ktoś powinien ponieść konsekwencje tego że mnie zniszczył !
        • Gość: Gekon Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 02.11.13, 18:01
          Kurczę, czy na tym forum nie ma żadnego moda/ admina, żeby zrobił porządek z tym spamem pisanym przez użytkownika Michał i jego alter ega? Rozumiem, że można napisać jedną opinię, ale już samo powtarzanie po kilkadziesiąt razy tego samego świadczy o tym, że facet ma ewidentny problem. Nie dziwię się, że psychologowie i psychiatra z Opo mu nie pomogli, tu potrzeba specjalisty większego kalibru, bo tacy to nawet na lekką deprechę nic nie umieją zdziałać, a co dopiero, gdy w grę wchodzi poważna choroba psychiczna.
          • Gość: alter ego Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 89.204.139.* 02.11.13, 19:46
            nie ma zdrowych psychicznie - są tylko nie zdiagnozowani .
            • Gość: Gekon Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.free.aero2.net.pl 03.11.13, 17:32
              Rozumiem, że o sobie piszesz, alter? :>
              • Gość: alter ego Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 89.204.138.* 03.11.13, 18:04
                Psychiatrzy nie maja zdrowych maja tylko niezdiagnozowanych ... Te wszystkie diagnozy to są brednie wg tych diagnoz można każdego zamknąć w psychiatryku albo wkręcić mu chorobę psychiczną taką lub inną , albo jakieś zaburzenie czy coś tam .... Mi też chcieli wkręcić chorobę psychiczną ale dzięki mojej inteligencji i sprytowi nie dałem się nabrać na od nich manipulacje i cudem uniknąłem uzależnienia od prochów ("leków") . Rozumiem że czasami w bardzo szczególnych przypadkach po prostu trzeba kogoś tam zamknąć i nafaszerować herolem , ale czy trzeba to robić z każdym kto pokłócił się z rodzicami lub rodziną albo kiedyś był OFIARĄ i na wszelki wypadek go faszerują prewencyjnie żeby był z nim spokój.
                • Gość: qqq Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.13, 15:52
                  w sumie to coś w tym jest...?
                  • Gość: alter ego Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 89.204.137.* 04.11.13, 16:10
                    co w tym jest ??
                    • Gość: alter ego Psycholog Psychiatra Psychoterapeuta wOpolu Opole IP: 89.204.137.* 04.11.13, 19:49
                      Psychiatrzy , Psychologowie , System społeczny , nie chcą aby OFARY miały wyższe wykształcenie , nie chcą aby OFIARY zakładały własne rodziny , nie chcą aby OFIARY pchały się do władzy . Oni Chcieli by najlepiej , żeby tacy ludzie skończyli edukacje na zawodówce i pracowali za minimalne stawki do końca życia . To jest zwykła nie jawna selekcja na ludzi i pod ludzi . To jest współczesny nazizm w demokratycznym wydaniu . Współcześni naziści nie chodzą w mundurach tylko w białych fartuchach. Kiedyś osoby słabe wyeliminowała natura ze społeczeństwa. Dziś OFIARY , które były OFIARAMI w środowisku , w którym dorastały są eliminowane ze społeczeństwa przez Psychiatrów i Psychologów to oni dziś oceniają czy jesteś godzien , czy niegodzien żyć w społeczeństwie . I oni to oceniają nie wg jakichś kryteriów tylko wg własnego humoru i wg własnego głosu sumienia. No jeszcze dodam że niektóre Panie terapeutki oceniają wg pogody ; to czy zasługujesz na życie w społeczeństwie zależy od tego czy świeci słońce czy pada deszcz . W przypadku Pani Terapeutki do której ja chodziłem chyba padał deszcz .
                      • Gość: alter ego Re: Psycholog Psychiatra Psychoterapeuta wOpolu O IP: 82.113.121.* 05.11.13, 19:15
                        Mój brat też chodził do nfz na terapie i też z nim zrobili to samo ... najpierw zgonili go w kozi róg a następnie zostały mu już tylko "leki" żeby biedak potrafił jakoś normalnie funkcjonować . Po prostu każda terapia w nfz to jest unieszkodliwianie i eliminacja jednostki . Szczególnie jeśli chodzi o mężczyzn bo mężczyzna , który doświadczał przemocy w dzieciństwie sam stanie się najprawdopodobniej sprawcą przemocy .... a jeśli nie sprawca przemocy to alkoholikiem albo skończy na prochach - NFZ promuję te ostatnia opcję , Ona jest wygodna dla społeczeństwa , ponieważ taki człowiek nie zakłada rodziny nie ma wykształcenia pracuje za minimalne stawki i jest nie szkodliwy. A terapia systemowa polega na zagonieniu człowieka w kozi róg szkoda tylko , że Ci mężczyźni myślą że to jest pomaganie im ... To nie jest pomaganie im tylko unieszkodliwianie ich i o tym zamierzam pisać na własnej stronie internetowej . ponieważ jestem " lokalnym patriotą " zamierzam skupić się na regionie opolskim i strona będzie kierowana i rozpowszechniana w tym właśnie regionie . Prawda powinna ujrzeć światło dzienne . Postaram się przestrzec przede wszystkim mężczyzn , którzy doświadczyli agresji i naświetlić im o co chodzi ... Swoje spostrzeżenia będę opierał na literaturze akademickiej i potwierdzę je stosownymi cytatami i fragmentami książek . Uważam że mężczyźni , którzy doświadczali agresji powinni być świadomi po co jest terapia i że tak naprawdę nie chodzi o to aby im pomóc tylko o to aby ich wyeliminować z życia społecznego .... Postaram się pisać w sposób przekonywujący ... będzie też możliwość dodawania swej opinii do moich artykułów oczywiście po uprzednim zatwierdzeniu prze ze mnie ...
                        • Gość: SZCZERY dobry psychoterapeuta Opole W OPOLU IP: 89.204.139.* 10.11.13, 01:27
                          rozumiem że jestem człowiekiem bardzo niewygodnym . Mimo wielu manipulacji i prób przypięcia mi etykietki wariata lub choroby psychicznej przez Dr Psychiatrę Jacka Porczyńskiego oraz Pniom terapeutkę Małgorzatę Goresz-Porczyńską , nie zamierzam się faszerować neuropleNgwikami ( neuroleptykami ) i poświęcać siebie na OŁTARZU SPOŁECZEŃSTWA .
    • Gość: nowy Małgorzata Goresz-Porczyńska IP: 89.204.138.* 21.11.13, 17:05
      Czy Pani psycholog Małgorzata Goresz-Porczyńska chce wytoczyć sprawę w sądzie swojemu byłemu pacjentowi ??
      • Gość: nowy Małgorzata Goresz-Porczyńska IP: 82.113.121.* 24.11.13, 12:47
        Ja też kiedyś byłem na terapii u Pani Małgorzaty Goresz-Porczyńskiej ale było to już dawno . Teraz znów problemy powróciły wiec postanowiłem zadzwonić i zapytać o terapię . A oto co dostałem w odpowiedzi :

"Proszę do mnie nie dzwonić , po tym co p. napisał o mnie w internecie może się pan spodziewać sprawy o zniesławienie a nie psychoterapii. Telefony do mnie zostaną zgłoszone jako dowód nękania psychicznego . Zrezygnuje z tego jeśli przeprosi mnie pan i da mi spokój "

Nie polecam Pani Małgorzata Porczyńska , dzwonię do niej w sprawie terapii , a ona straszy mnie sadem ... Znajomi mi powiedzieli żeby sobie poszukał kogoś innego bo przecież w Opolu jest bardzo duży wybór Psychologów , Terapeutów ...
        • psycholog12 Na jaKie DeWiAcJe CierPi Pani Psychoterapeutka ?? 12.03.15, 21:15
          Na jaKie DeWiAcJe CierPi Pani Psychoterapeutka ??

wpisujcie wasze sugestie ....
          • psycholog12 Re: Na jaKie DeWiAcJe CierPi Pani Psychoterapeutka 14.03.15, 17:06
            Michał po prostu jesteś ofiarą jej projekcji dotyczących paranoidalnego, agresywnego i seksualnego lęku przed mężczyznami

Miałeś pecha współczuje unikaj pań terapeutek , które zajmują sięofiarami gwałtów ...
            Takie kobiety czesto same były zgwałcone ...

• Gość: psycholog Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.13, 13:53
      www.psycholog-cwynar.pl/
      • Gość: michał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.12.13, 17:58
        Postanie strony antypsychiatrycznej anty psychologicznej jest kwestiæ czasu nie odwiodæ mnie od tego zadne manipulacje ani zadne osoby podsawiane przez Paniæ
        MałgorzateGoresch-Porczynska
      • Gość: Michał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.12.13, 16:17
        Czy tego wpisu dokonała osobiscie Pani Karolina Cwynar czy po prostu Pani Marzata Goresch-porczynska tutaj kogos tam poleca niewiem po co ?? ( bo przecierz Pnani Goresch robi wszystko rzeby mi zaszkodzic a nie pomøc ) ... Licza sie pierwsze intencje ... a pierwsze intencje goresch porczynskiej byly takie zeby mnie nafaszerowac rysperydonem i uczynic impotentem oraz zdegradowac psychicznie ... czego jestem pewien ... a jeßli ktos sie z moim zdaniem nie zgadza to niech przedstawi tutaj swoje argumenty ...
        • Gość: nowy Psychiatria Dzieciecy Dr Jacek Porczyński w Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.13, 11:35
          Zanim pójdziesz do psychiatry kliknij tutaj w poniższy link :

www.youtube.com/watch?v=1W8wlj4LANs&list=PL29ED2F47A3623DAC&index=5
          i tutaj koniecznie :

www.sadistic.pl/eugenika-w-imie-postepu-2010-vt110458.htm
          • Gość: nowy psychoterapeutaopole w Opolu com.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.13, 13:05
            Nie polecam tej Pani :

www.psychoterapeutaopole.com.pl/
            komudzwonia.pl/viewtopic.php?t=3526
            • Gość: nowy psychiatra opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.13, 17:31
              Dobrego psychiatrę znajdziecie tutaj :

www.youtube.com/watch?v=tw1iNgLcwB0
            • Gość: nowy psychiatra opole w opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.13, 17:32
              www.anty-psychiatria.info/cms/pages/prof.-thomas-szasz.pl/mit-choroby-psychicznej.php
            • Gość: nowy psychiatra opole w opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.13, 17:36

www.schizofrenicy.info/cms/pages/artykuly/depresja---toksyczna-psychologia-i-psychiatria.php
              • Gość: nowy Re: psychiatra opole w opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.13, 17:37
                www.schizofrenicy.info/cms/pages/artykuly/psychiatria---przerazajace-fakty.php
                • Gość: nowy Dr Psychiatra Jacek Porczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.13, 17:55

www.anty-psychiatria.info/cms/pages/biblioteka/humor.php
                  • Gość: nowy psychiatra opole Dr Jacek Porczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 13:23
                    komudzwonia.pl/printview.php?t=3526&start=0&sid=e6f36e7c9549663b519c177dab41f851
                    • Gość: nowy Dobry psychiatra opole Jacek Porczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 14:25
                      o przemocy Dr Jacek Porczynski :

www.yasni.info/ext.php?url=http%3A%2F%2Fwww.jestpomoc.zafriko.pl%2Fkat%2Fco_to_jest_prze%2Fjak_rozpoznaC&name=Jacek+Porczy%C5%84ski&showads=1&lc=pl-pl&lg=pl&rg=pl&rip=pl
                      www.yasni.info/ext.php?url=http%3A%2F%2Fwww.jestpomoc.zafriko.pl%2Fkat%2Fco_to_jest_prze%2Fjak_rozpoznaC&name=Jacek+Porczy%C5%84ski&showads=1&lc=pl-pl&lg=pl&rg=pl&rip=pl
                      Bardzo szególna uwagę zwróciłem na taki rodzaj przemocy jak ; "przemoc psychiczna-wmawianie choroby opsychicznej
                      • Gość: nowy Dr Jacek porczyński przyjmuje poza kolejnością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 16:53
                        jak to możliwe że w czerwcu 2008 roku Dr Psychiatra Jacek Porczyński przyjął mnie bez kolejki i bez wyznaczonego terminu i bez wpisania na listę oczekujących ??

a zaczęło się od tego , że byłem prywatnie na wizycie u Pani Psycholog mgr Marioli Niepołońskiej-Ilnickiej w jej gabinecie na 1 maja w Opolu po czym Pani Mariola dziwnie na mnie popatrzała i powiedziała że powinienem pójść do psychiatry i on mi przepisze leki
                        " i proszę się tego nie bać to nie są leki psychotropowe , to są leki neuroleptyczne ". Po czym powiedziała że wizyta u Psychiatry prywatnie to jest kolejne 80 zł . Więc ja powiedziałem że nie mam na to pieniędzy .Pani Niepołońska-Ilnicka wiec zadzwoniła do Dr Psychiatry Jacka Porczyńskiego i powiedziała ze ma tu pacjenta , który nie ma pieniędzy na prywatną wizytę mógłbyś go przyjąć jeszcze dzisiaj w poradni ?? Po czym poinformowała mnie gdzie mam się udać na jaka ulicę i pod jaki numer i tam będę miał wizytę u Dr Psychiatry Jacka Porczyńskiego. No i miałem wizytę od zaraz na ubezpieczenie NFZ bez jakiejkolwiek kolejki u Dr Jacka Porczyńskiego . Pomimo tego że inni pacjenci na wizyte czekali około 4 tygodnii .

Dr Psychiatra Jacek Porczyński przepisał mi wtedy Fluanxol .
                        • Gość: nowy Re: Dr Jacek porczyński przyjmuje poza kolejności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 16:55
                          Dodam że była to poradnia pod adresem : ul. Damrota 6 , OPOLE
                        • Gość: drFreud Re: Dr Jacek porczyński przyjmuje poza kolejności IP: *.free.aero2.net.pl 23.03.14, 21:55
                          jak to możliwe że w czerwcu 2008 roku Dr Psychiatra Jacek Porczyński przyjął m
                          nie bez kolejki i bez wyznaczonego terminu i bez wpisania na listę oczekujących
                          ??

Bo psycholog zauważyła, że jesteś chory psychicznie i to poważnie? Nie czaisz, nie kumasz, tak prostych rzeczy nie ogarniasz?
                          • Gość: j Re: Dr Jacek porczyński przyjmuje poza kolejności IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.03.14, 20:27
                            :) a na jakiej podstawie to wywnioskowała ?? Przecierz psycholog nie jest od tego aby oceniac czy ktos jest chory psychicznie czy nie ... Wydaje mi sie , ze ta P. psycholog miała raczej jakie stam swoje widzimisie ... Bo przecierz , zeby wykryc ''chorobe psychiczna'' potrzebne sa
                            '' specjalistyczne testy ''
                            Oczywiscie zanim wszedlem wtedy do gabinetu na damrota 6 poza kolejnoscia Dr porczynski powiedzial do Panji sekretarki w Poradnii : '' Prosze tego pacjenta dopisac na liste oczekujacych ''
                      • Gość: nowy Re: Dobry psychiatra opole Jacek Porczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 16:07
                      • Gość: nowy Dobry psychiatra opole Jacek Porczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 16:56
                        Równie interesująca jest też forma przemocy seksualnej - " demonstrowanie zazdrości "
                        www.jestpomoc.zafriko.pl/kat/co_to_jest_prze/definicja
                        www.jestpomoc.zafriko.pl/kat/co_to_jest_prze/jak_rozpoznaC
                        Natomiast szczególna uwagę przyciąga " przemoc psychiczna - wmawianie choroby psychicznej "
                      • psycholog12 Re: Dobry psychiatra opole Jacek Porczyński 04.03.15, 23:48
                        waRto też zErknĄć tuTaj :

pl.wikipedia.org/wiki/Psychiatria_represyjna_w_ZSRR
          • Gość: ł Re: Psychiatria Dzieciecy Dr Jacek Porczyński w O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.14, 22:33
            m.newsweek.pl/psychotropy-dla-dzieci-czyli-polska-branza-reklamowa-newsweek-pl,artykuly,281917,1.html
        • Gość: obiektywnie patrzą Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.13, 17:12
          człowieku ty naprade jestes psychicznie chory i do branic sie nadajesz,niesamowita nienawisc od ciebie czuć,masakra z takimi psycholomi jak ty
          • Gość: 1 Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.13, 01:14
            fto mą troszka - to do Toszka
            fto mą bzika - do Rybnika
            fto niy reaguje na nic - to do Branic
    • Gość: P Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.13, 11:02
      Wypad w kosmos. Psycholog jest o 40-lat do tyłu, i się mizdrzyć trzeba do szkoły zarządzania i psychologii. Darujmy sobie te szkoły. Kasa więcej da nadzieji, niż głupio wydana na psycho po durnowatej na Niedziałkowskiego uczelni.
      • Gość: nowy Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.13, 22:35
        www.facebook.com/andrzej.skulski?fref=ts
        • Gość: WAŻNY Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 21:10
          Mam wartościowy link do przeczytania :

maria-dora.blog.onet.pl/2009/10/17/zakazana-psychologia-recenzja/
    • Gość: bozia Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.14, 08:44
      Zapal trawę,wypij wino ,uprawiaj sex iść na spacer kolejność dowolna, od roku walczę z rakiem i mam większe problemy niż wieczny globus.Pisz bloga polecam i zajrzyj na mojego Pospaceruj z rakiem.bozia
      • Gość: nowy Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.14, 11:43
        przeanalizowałem wczoraj wszystkie wpisy na tym forum i z całą pewnościom mogę powiedzieć że większość wpisów to MANIPULACJA mająca na celu obniżyć moje ego . Żeby tworzenie własnej strony internetowej nigdy nie doszło do skutku ... Bo nie podoba się to Pani Goresch-Poczynskiej .
        • Gość: etyka Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 89.204.135.* 23.01.14, 21:22
          ptp.wroclaw.pl/?pid=6c354731&lang=pl

www.psychoterapia-polska.org/kodeks-etyczny-pfp
          • Gość: etyka Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 89.204.135.* 23.01.14, 21:51
            www.psychoterapia-polska.org/kto-nie-jest-psychoterapeuta
            www.psychoterapia-polska.org/kto-jest-kto-nie-jest-psychoterapeuta
            www.psychoterapia-polska.org/psychoterapia-profesjonalna-psychoterapia-umedyczniona
            • Gość: etyk Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 89.204.135.* 23.01.14, 22:23

www.psychoterapia-polska.org/psychoterapia-profesjonalna-psychoterapia-umedyczniona
    • Gość: jutrzenka Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 10:33
      do nowy, Michał, obserwator, alter ego itd.
      Człowieku, napisałeś ponad 150 postów (!) na temat jednej osoby - jak masz do Goresz-Porczyńskiej uzasadnione pretensje, to pisz do jej przełożonych, albo zgłoś sprawę na policję.
      Przestań zaśmiecać to forum i stwórz własną stronę internetową i na niej pisz co ci się podoba.
      Nie rozumiem, gdzie jest moderator tego forum? 2 osoby zabiły to forum - men1972 i Michał
      • Gość: etyka Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 89.204.137.* 25.01.14, 11:14
        zgodnie z tym co mówi kodeks etyczny PSYCHOTERAPEUTÓW nie ma mozliwosci udowodnienia krzywdy jakiej się doznało ze strony terapeuty ... Wiec jakie kolwiek zgłaszanie doznanej krzywdy na policję lub do jej przełorzonych niczego nie zmienią ponieważ poszkodowany PRZEZ PSYCHOTERAPEUTE NIE MA ŻADNYCH MOZLIWOŚCI UDOWODNIENIA SWOJEJ KRZYWDY .

"podczas psychoterapii pacjent jest bezbronnym dzieckiem zdanym tylko na psychoterapeute "
        • Gość: etyk Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 89.204.137.* 25.01.14, 11:23
          w przypadku , w którym ktoś zostanie poszkodowany przez psychoterapeutę nie da się udowodnić psychoterapeucie , że zostałeś przez niego pokrzywdzony .

Można jedynie zawiadomić o tym fakcie organizację , w której dany terapeuta jest zrzeszony . Nie naprawi to i tak szkód doznanych ze strony terapeuty , ale może sie przyczynic do tego , że taki nie uczciwy terapeuta nie wyrządzi juz krzywdy nikomu innemu ...
          • Gość: Anonym0us Karolina Cwynar IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.14, 13:19
            Zdecydowanie młoda, seksowna Pani psycholog - Karolina Cwynar.
            • Gość: etyka psycholog , psychoterapeuta , Opole . IP: 89.204.130.* 25.01.14, 15:25
              Psychoterapeutą nie jest :
              " Trener I, II...n-tego stopnia Polskiego Towarzystwa Psychologicznego "

Ponadto :

" W lutym 2010 roku uzyskałam Europejski Certyfikat Psychoterapii (The
              European Certificate of Psychotherapy) nadawany przez European Association
              for Psychotherapy, uznający moje kwalifikacje psychoterapeutyczne na terenie całej europy "

zakładjąc , że swoją terapie zaczynałem we wrześniu 2009 roku wszystko sugeruje na to , że Pani P. rozpoczeła psychoterapie ze mną bez kwalifikacjii ... A juz na pewno z kwalifikacjami nie pełnymii... ( bez certyfikatu )

Gdybym zainteresował się tematem terapeutów wcześniej być może nie miał bym dziś takich problemów ...
              • Gość: zorientowany Re: psycholog , psychoterapeuta , Opole . IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.14, 18:06
                Do uprawiania psychoterapii nie jest potrzebny żaden certyfikat (czyli zaświadczenie). Zaświadczenie mówi tylko o tym jaką metodą, czy w jakim paradygmacie terapeuta się szkolił i kto go rekomenduje (czyli jaka organizacja). W praktyce to i tak się niewiele liczy; może na etapie kiedy klient wybiera terapeutę - wiadomo, że jak ktoś się ogłasza jako psychoanalityk to wzbudza to poczucie , że kompetentny i że pomoże, ale w praktyce to może być marny i mierny. Jak przeszedł szkolenie za które sporo zapłacił to ma to zaświadczenie, ale to czy może pomóc to już od tego niestety nie zależy. Poza tym psychoterapeuta a psycholog to nie to samo - to jednak coś innego.
                • Gość: etyka Re: psycholog , psychoterapeuta , Opole . IP: 89.204.135.* 25.01.14, 19:02
                  dziś to ja już też wiem , żę psycholog i psychoterapeuta to nie to samo ... Szkoda , że dowiedziałem sie o tym dopiero po terapii . Psycholog , to osoba , która kończyła studia psychologiczne ... Natomiast terapeuta to osoba posiadajaca certyfikat jednej z organizacjii zrzeszajacej psychoterapeutów .

To , że ktoś jest rekomendowany nie znaczy , że posida certfikat terapeuty , nie znaczy że jest terapeutą ...

Jeśli Pani P . prowadziła terapię nie mając certyfikatu Terapeuty ... To owszem mogła ja prowadzić , jednak wcale nie oznacza to że była terapeutką , o w takiej sytuacjii nie jest sie terapeutą ...

rekomendacja o zwykłe polecanie kogos przez kogoś ...
    • Gość: bozia Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.14, 19:14
      Daj sobie czas i poradnia na Damrota.
      • Gość: etyka Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 89.204.138.* 25.01.14, 21:06
        nie da sie wejść dwa razy do tej smej rzeki
      • Gość: michał Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 82.113.121.* 26.01.14, 18:26
        A jaką mam gwarancję że znów tam nie zostanę poszkodowany ?? tak jak osotatnio ??

• Gość: mich Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 89.204.135.* 27.01.14, 21:48
          Jestem na samym dole równi pochyłej . Nie moge doczekać odbicia sie od dna . Mysle , że to już niebawem najgorzej do wiosny ... Nie chce mi sie wstawać z łóżka ...
          • Gość: odpowiedzcie Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 89.204.135.* 27.01.14, 23:21
            www.fakt.pl/jerzy-burkot-39-l-chcialby-sie-poddac-eutanazji-bo-nie-chce-zyc,artykuly,423083,1.html
            • Gość: etyka Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 89.204.130.* 28.01.14, 21:31
              wiadomosci.onet.pl/prasa/psychoterapia-na-kozetce/xmwmk
              • Gość: x Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 89.204.135.* 30.01.14, 19:10

mój wyscig szczórów został przegrany ...
                • Gość: x Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? IP: 89.204.135.* 30.01.14, 19:41
                  natomiast najlepsze Panie terapeutki to te , które są feministkami , nienawidzą meżczyzn , robia wszystko żeby ich wykastrować ... nie mogą sie powstrzymać na ich wiok tych przystojnych mężczyzn ...
                  • Gość: WAŻNE Dobry psychiatra psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 16:52
                    www.monitor-polski.pl/medyczne-usmiercanie-dzieci-ue-prawnie-zaakceptuje-ludobojstwo/comment-page-1/
                    "Nietrudno sobie wyobrazić, czemu ma usłużyć ta ustawa. Chodzi o pozbycie się „społecznego balastu” chronicznie chorych dzieci, których stale przybywa a którymi rząd nie chce się zajmować. Jeśli ustawa ta zostanie uchwalona (na co się zanosi), wówczas rząd będzie mieć wolną rękę by pozbyć się tysięcy dzieci autystycznych lub w inny sposób upośledzonych (które w dużej mierze są ofiarami toksycznych szczepień). Być może nie przypadkowo ustawa ta wchodzi na forum parlamentu najpierw w Belgii – siedzibie PE oraz KE. Prawdopodobne, że zostanie ona kolejno wprowadzona także w innych krajach UE.

Chore dzieci nie będą jedynymi ofiarami tej ustawy. Ma ona dotyczyć również innych chronicznie chorych osób, a więc tych z chorobą Alzheimera, Parkinsona, demencją, kalek, itd. Nie wiadomo na kim skończy się lista chorych przeznaczonych do eutanazji, kolejno mogą znaleźć się na niej cukrzycy, astmatycy, padaczkowcy, ludzie z depresją, bezsennością, wszystkie osoby starsze, dysydenci i osoby niewygodne dla rządów (dla których już stworzono specjalną klasyfikację psychiatryczną – zaburzenie opozycyjno-buntownicze). Oczywiście ta eutanazja będzie to nazywana orwellowskim „dobrem publicznym”. Wówczas miliardy zaoszczędzonych publicznych euro można będzie skierować na prywatne konta polityków, oligarchów, bankierów, biurokratów. Jeśli ustawa ta zostanie przegłosowana i następnie wejdzie do innych krajów UE, wtedy nastaną czasy powszechnego, prawnie sankcjonowanego ludobójstwa dokonywanego przez rządy na własnych obywatelach, które będą gorsze od wszelkich przeszłych wojen i holokaustów. Pytanie, czy społeczeństwa zaakceptują takie formy medycznych masowych zbrodni. "

Zaburzenia " opozycyjno buntownicze "- hyba cierpie na nie
                    • Gość: bozia Re: Dobry psychiatra psychoterapeuta Opole w Opol IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.14, 20:46
                      Iść sam do psychologa.WSZędzie widzisz śmierć.
                      • Gość: Ważne Dobry psychiatra psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 21:49
                        Już raz poszedłem do psychologa i nie wyszło mi to na zdrowie ...Natomiast zanim poszedłem do psychologa to nigdzie śmierci nie widziałem ... jaki z tego wniosek ??
                        • Gość: WAŻNE Dobry psychiatra psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 21:57
                          www.monitor-polski.pl/medyczne-usmiercanie-dzieci-ue-prawnie-zaakceptuje-ludobojstwo/comment-page-1/
                          "Nietrudno sobie wyobrazić, czemu ma usłużyć ta ustawa. Chodzi o pozbycie się „społecznego balastu” chronicznie chorych dzieci, których stale przybywa a którymi rząd nie chce się zajmować. Jeśli ustawa ta zostanie uchwalona (na co się zanosi), wówczas rząd będzie mieć wolną rękę by pozbyć się tysięcy dzieci autystycznych lub w inny sposób upośledzonych (które w dużej mierze są ofiarami toksycznych szczepień). Być może nie przypadkowo ustawa ta wchodzi na forum parlamentu najpierw w Belgii – siedzibie PE oraz KE. Prawdopodobne, że zostanie ona kolejno wprowadzona także w innych krajach UE.

Chore dzieci nie będą jedynymi ofiarami tej ustawy. Ma ona dotyczyć również innych chronicznie chorych osób, a więc tych z chorobą Alzheimera, Parkinsona, demencją, kalek, itd. Nie wiadomo na kim skończy się lista chorych przeznaczonych do eutanazji, kolejno mogą znaleźć się na niej cukrzycy, astmatycy, padaczkowcy, ludzie z depresją, bezsennością, wszystkie osoby starsze, [b[u]]dysydenci i osoby niewygodne dla rządów (dla których już stworzono specjalną klasyfikację psychiatryczną – zaburzenie opozycyjno-buntownicze).[/[/u]b] Oczywiście ta [b]eutanazja będzie to nazywana orwellowskim „dobrem publicznym[/b]”. Wówczas miliardy zaoszczędzonych publicznych euro można będzie skierować na prywatne konta polityków, oligarchów, bankierów, biurokratów. Jeśli ustawa ta zostanie przegłosowana i następnie wejdzie do innych krajów UE, wtedy nastaną czasy powszechnego, prawnie sankcjonowanego ludobójstwa dokonywanego przez rządy na własnych obywatelach, które będą gorsze od wszelkich przeszłych wojen i holokaustów. Pytanie, czy społeczeństwa zaakceptują takie formy medycznych masowych zbrodni. "

Zaburzenia " opozycyjno buntownicze "- hyba cierpie na nie

Postanowiłem jeszcze raz wkleić bo zauważyłem , że za każdym razem jak wpisze cos istotnego to jest to od razu bombardowane jakimś innym postem ...
                          • Gość: PILNE Porczyński Jacek przyjmuje poza kolejnością w NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.14, 12:19
                            jak to możliwe że w czerwcu 2008 roku Dr Psychiatra Jacek Porczyński przyjął mnie bez kolejki i bez wyznaczonego terminu i bez wpisania na listę oczekujących ??

a zaczęło się od tego , że byłem prywatnie na wizycie u Pani Psycholog mgr Marioli Niepołońskiej-Ilnickiej w jej gabinecie na 1 maja w Opolu po czym Pani Mariola dziwnie na mnie popatrzała i powiedziała że powinienem pójść do psychiatry i on mi przepisze leki
                            " i proszę się tego nie bać to nie są leki psychotropowe , to są leki neuroleptyczne ". Po czym powiedziała że wizyta u Psychiatry prywatnie to jest kolejne 80 zł . Więc ja powiedziałem że nie mam na to pieniędzy .Pani Niepołońska-Ilnicka wiec zadzwoniła do Dr Psychiatry Jacka Porczyńskiego i powiedziała ze ma tu pacjenta , który nie ma pieniędzy na prywatną wizytę mógłbyś go przyjąć jeszcze dzisiaj w poradni ?? Po czym poinformowała mnie gdzie mam się udać na jaka ulicę i pod jaki numer i tam będę miał wizytę u Dr Psychiatry Jacka Porczyńskiego. No i miałem wizytę od zaraz na ubezpieczenie NFZ bez jakiejkolwiek kolejki u Dr Jacka Porczyńskiego . Pomimo tego że inni pacjenci na wizyte czekali około 4 tygodnii .

Dr Psychiatra Jacek Porczyński przepisał mi wtedy Fluanxol , i poinformował mnie , że" to nie sa leki psychotropowe , to sa leki neuroleptyczne ".

Dodam , że była to poradnia przy ulicy Damrota 6 w Opolu
                            • Gość: bozia Re: Porczyński Jacek przyjmuje poza kolejnością w IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.14, 15:09
                              Iść do doktora Pszytuły.
                              • Gość: w Re: Porczyński Jacek przyjmuje poza kolejnością w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.14, 15:38
                                co na niektórych forach moich komentarzy w ogóle nie publikują ...

chyba przytuły a nie pszytuły ...
                                • Gość: Kochanek Goresch-Poczyńska Małgorzata IP: 89.204.130.* 11.02.14, 14:07
                                  Dlaczego jedne z pierwszych wpisów na tym forum zostały usunięte ?? Te , które ukazywały prawde na temat tego jak Ta PAni potraktowała swojego pacjenta ??
                                  • Gość: mróz Re: Goresch-Poczyńska Małgorzata IP: 89.204.153.* 11.02.14, 19:34
                                    Bo ta Pani się boi o swoją renome
                                    • Gość: mróz Re: Goresch-Poczyńska Małgorzata IP: 89.204.153.* 11.02.14, 19:36
                                      i o swój portfel , po za poznaniu się ze sprawą wcale się nie dziwie , że ten człowiek jest na nia oburzony .
                                      • Gość: he Re: Goresch-Poczyńska Małgorzata IP: 89.204.130.* 12.02.14, 21:12
                                        polskaswiadoma.pl/pl/ps-nwo/item/22045-depopulacja-post%C4%99puje-na-naszych-oczach-i-wi%C4%99kszo%C5%9B%C4%87-ludzi-nawet-tego-nie-widzi
                                        • Gość: Michał Re: Goresch-Poczyńska Małgorzata IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.02.14, 14:59
                                          No coz podczas terapii u Pani Małgorzaty Goresch-Poczynskiej ...
                                          Pani Małgorzata Goresch-Poczynska wykorzytała swoja seksualnosc ( i moja ) aby namowic mnie na leki psychotropowe ( RISPOLEPT ) , ktory przepisal mi jej Maz Jacek Poczynski na depresje ...

A wszystko stało sie pewnego dnia podczas jednej z sesji psychoterapeutycznej , ktora Pani Goresch zaczeła tak :
                                          Goresch : Na poczatku Panie Michale zapytam Pana o to czy był Pan u lekarza ??

Michał :Tak byłem .

Goresch : i co powiedział lekarz ?? ( Lekarz Psychiatra jej maz Jacek Placek )

Michał : Lekarz powiedział ze mam schizofremie bezobjawowa ( taka jak w ZSSR ) powinienem zazywac leki , wypisał mi recepte ...

i w tym momencie Pani Psycholog kliniczny , Psychoterapeutka GESTALT Małgorzata Goresch-Poczynska z długimi ładnie rozpuszczonymi włosami , wypinajac swoj biust w moja strone , lekko powoli poruszajac głowa w lewo i prawo , z szeroko rozwartymi ustami i mocno wydentymi wargami , bardzo zmysłowym delikatnym głosem powiedziała do mnie ;

'' i jak wykupił Pan recepte leczy sie Pan , czy recepta jest w smietniku ?? ''

cdn.
                                          • Gość: życzliwa MICHAŁ !!! IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.14, 14:43
                                            Przestań w kółko pisać to samo!
                                            To ci nie pomoże wyzdrowieć, tylko się nakręcasz jeszcze bardziej!
                                            Widać gołym okiem, że masz problem psychiczny, nieważne jak go nazwą lekarze czy psycholodzy - problem jest i to duży!
                                            Musisz się leczyć, jeśli chcesz dalej normalnie egzystować.

Zgłoś się do dr Ewy Pendziałek, przyjmuje w poradni na Wodociągowej i prowadzi tam oddział dzienny.
                                            • Gość: d Re: MICHAŁ !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.02.14, 20:26
                                              Tak jak podejrzewałem Panstwo Poczynscy nadal beda robic ze mnie wariata oni od samego poczatku dazyli do tego aby mnie nakrecic , zdegradowac pschicznie , zapedzic w kozi rog , i nafaszerowac psychotropami , czego to forum jest dobitnym przykladem ...
                                              • Gość: Prawdomowny Re: MICHAŁ !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.02.14, 20:31
                                                Pani Małgorzata Goresch-Poczynska wykorzytała swoja seksualnosc ( i moja ) aby namowic mnie na leki psychotropowe ( RISPOLEPT ) , ktory przepisal mi jej Maz Jacek Poczynski na depresje ...

A wszystko stało sie pewnego dnia podczas jednej z sesji psychoterapeutycznej , ktora Pani Goresch zaczeła tak :

Michał : Lekarz powiedział ze mam schizofremie bezobjawowa ( taka jak w ZSSR ) powinienem zazywac leki , wypisał mi recepte ...

i w tym momencie Pani Psycholog kliniczny , Psychoterapeutka GESTALT Małgorzata Goresch-Poczynska z długimi ładnie rozpuszczonymi włosami , wypinajac swoj biust w moja strone , lekko powoli poruszajac głowa w lewo i prawo , z szeroko rozwartymi ustami i mocno wydentymi wargami , bardzo zmysłowym delikatnym głosem powiedziała do mnie ;

cdn.
                                                • Gość: Prawdomowny Malgorzata Goresch-Poczynska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.02.14, 20:35

cdn.
                                                  • Gość: Adrian Sprawa sądowa jak nic szykuje IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.14, 20:13
                                                    Sprawa sądowa jak nic szykuje
                                            • Gość: k Re: MICHAŁ !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.02.14, 20:39
                                              szpital na wodociagowej mnie nie interesuje poniewaz pewna Pani psychiatra w tym szpitalu poinformowała mnie ze :

leki neuroleptyczne 2 generacjii nie powoduja skutkow ubocznych , nie skracaja zycia , mozna je przyjmowac cale zycie bez przerwy mimo tego , ze na leku Rispolept , ktory mi przepisała producent podał ze mozna go zazywac tylko przez pol roku ...
                                              • Gość: obserwator Re: MICHAŁ !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.02.14, 20:40
                                                to sama szczera prawda ... dlaczego jestes na nia oburzony ???
                                              • Gość: życzliwa Re: MICHAŁ !!! IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.14, 10:36
                                                Michał jesteś w takim stanie (co wnioskuję po twoich wpisach), że nie dasz rady tak żyć!
                                                Musisz się leczyć!
                                                Ja nie pisze tego złośliwie, ale aby ci pomóc.

Mam kuzyna chorego na schizofremię, uparty jak osioł, nie chce brać leków, ani iść na terapię.
                                                Wykańcza się sam na własne żądanie, choć cała rodzina przekonuje go, że powinien się leczyć, żeby móc w miarę normalnie żyć.

• Gość: g Re: MICHAŁ !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.02.14, 17:14
                                                  po psychotropach jest sie impotentem , grubasem zyje sie o 20-30 lat krocej ... W jakim celu mam to zazywac ??

a terapia doprowadzi tylko dotego ze w stosunku do otoczenia besde pokorny jak baranek a moje nerwy mnie beda niszczyly od srodka ( autodestrukcja ) ... Pozatym nie bede odczuwal radosci to co to za zycie ?? lepiej od razu poddac sie eutanaziii ( juz niedlugo byc moze bedzie to mozliwe w krajach beneluxu '' eutanazja osob chorych na depresje i na schizofremiee '' ) wiec pojde do psychiatry po zaswiadczenie ze jesztem chory na schizofremiee , ajak mi niewystawi , to pojde do biblioteki i poczytam co mam mowic na testach , aby takowe zaswiadczenie Pan psychiatra mogl mi wystawic ( o chiorobie ) ... pozniej uzbieram kilka tysiecy euro i zaplace za ''godna smierc ''... no i psychologowie terapeuci i psychiatrzy z Opola beda wreszcie tzadowolenii

Pozdro

P.S. Pania musiał ten wpis mocno zabolec , ze zareagowała Pani w ten sposøb na mnie ... :-)
                                              • Gość: Krysia Re: MICHAŁ !!! IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.14, 13:07
                                                Zgłoś sie w takim razie do lekarzy z innego miasta Wrocław, albo Katowice skoro tutaj wszyscy sa zniewoleni przez Państwa Porczynskich. Piszesz caly czas to samo, juz 10 razy słyszeliśmy Twoje niezadowolenie i przyjmujemy do wiadomości, wiec bądź łaskaw juz nas nie zamęczać.
                                                • Gość: życzliwa Re: MICHAŁ !!! IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.14, 14:39
                                                  Michał - leki nie, terapia nie!
                                                  No to co wybierasz? skok z mostu do Odry czy sznur i drzewo?
                                                  Bo tak to się skończy!
                                                  Jesteś chory i nic tego nie zmieni, jeśli się nie będziesz leczył.
                                                  Przestań zmieniać nicki, bo wszyscy wiedzą, że to ty piszesz.
                                                  Nie męcz już tego forum swoimi urojeniami.

Może moderator mógłby coś zrobić z tym wątkiem?
                                                  • Gość: minimini Re: MICHAŁ !!! IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.14, 17:19
                                                    Michał nie jest chory tylko źle potraktowany przez psychologa i psychiatrę. Poza tym go nie pouczajcie tylko "spadajcie"...z tego wątku.
                                                  • Gość: Krysia Re: MICHAŁ !!! IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.14, 21:48
                                                    Juz byla prośba do gazety o moderowanie, ale niestety bez skutku.
                                                  • Gość: minimini Re: MICHAŁ !!! IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.14, 09:53
                                                    a po co to moderować. Niech sobie człowiek pisze. Nic złego nie robi. Są tu inne wątki - gorsze...
                                                  • Gość: życzliwa Re: MICHAŁ !!! IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.14, 10:39
                                                    Gołym okiem widać, że ma problem.
                                                    To nie jest kwestia złego potraktowania przez specjalistów.
                                                    Dla chorego psychicznie człowieka, każdy kto chce mu pomóc jest zagrożeniem, tak on to odczuwa, stąd ten chory wątek.

A Ty minimini - to kolejne wcielenie Michała?
                                                  • Gość: minimini Re: MICHAŁ !!! IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.14, 11:06
                                                    Ten problem to problem wielu psychologów którzy nie potrafią pracować z ludźmi. Na szkoleniach się tego nie nauczą. To kwestia osobowości i talentu. Chory nie chory...po prostu trafił na osobę, która go niewłaściwie potraktowała, nie wyczuła, nie zrozumiała, potraktowała go przedmiotowo. Dlatego gość jest mocno urażony. Może ma paranoję, ale psycholog też ma problem z kontaktem. Pacjenci wyobrażają sobie przeróżne rzeczy na temat swoich terapeutów, wręcz mają fantazje i marzenia często daleko wybujałe. Trzeba o tym wiedzieć. Natomiast wielu z nich to płytkie osoby z problemami, nie wrażliwe i obcesowe w stosunku do ludzi. No i przerzucają sobie pacjentów z gabinetu do gabinetu...i tyle.
                                                  • Gość: Krysia Re: MICHAŁ !!! IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.14, 15:48
                                                    Moderator chociażby dlatego, żeby ten watek miał sens. Ludzie tutaj przychodzą żeby pocztac konstruktywne opinie o psychologach tych dobry i tych złych i fajnie ze i takie się pojawiają, ale RAZ WYSTARCZY, a nie co druga linijka to " porczynska, porczynska porczynska" jak jakiś maniak. Zacznij w końcu przyjmować argumenty jeżeli chcesz być traktowany poważnie.
                                                  • Gość: L w ramach wyjasnien !!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.02.14, 15:32
                                                    powtarzam ciagle to samo poniewarz Pani Malgorzata Poresz-Gorczynska sprytnie tuszuje niewygodne dla niej wpisy ukazujace prawde na temat tego do czego doszlo w jej gabinecie podczas psychoterapii ... oraz na temat jej osoby ... i jak tylko pojawi sie niewygodny wpis - to odrazu pod nim Pani Goresch wpisuje kilka manipulacyjnych wpisaow ktore maja na celu zrobic papke z muzgu czytelnikowi aby nie połapal sie o co chodzi .
                                                  • Gość: O Re: w ramach wyjasnien !!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.02.14, 15:41
                                                    Ponadto na forum Pani Małgorzata Poresch-Gorczynska stosuje METODE PARADOKSOW GESTALT . A STRASZENIE SAMOBUJSTWEM NIE ROBI JUZ NA MNIE ZADNEGO WRAZENIA ...
                                                  • Gość: minimini Goresch-Poczynska Małgorzata IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.02.14, 15:44

cdn.
                                                  • Gość: polonista Re: Goresch-Poczynska Małgorzata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.14, 22:20
                                                    Chłopcze, zainwestuj pieniądze w słownik języka polskiego!
                                                  • Gość: życzliwa Wszyscy są twoimi wrogami... IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.14, 10:12
                                                    Michał, każdy wpis osób, które dobrze ci radzą traktujesz jak wpis pani Porczyńskiej???
                                                    Ty masz paranoje!

Ja mogę cię zapewnić na 200%, że NIE jestem tą panią.
                                                    Co z tym faktem zrobisz, twoja sprawa, pewnie uznasz, że kłamię...
                                                    No cóż, taka choroba. Lecz się, bo le skończysz.
                                                    Widzę co się dzieje z moim kuzynem chorym na schizofrenię.
                                                    Długo tak nie pociągnie, bez leków, bez terapii, a leczyć się nie chce, bo nie chce przytyć (tak jak ty). Ma teraz straszną "fazę", wykańczy przy tym swoich rodziców!!! Ale jego to nie obchodzi.
                                                  • Gość: h Re: Goresch-Poczynska Małgorzata IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.03.14, 22:41
                                                    natomiast zeby wrocic do pani Malgorzaty goresch-poczynskiej na terapie musial bym najpierw wypic 4 bawarskie piwa mocno chmielowe ... Bo na trzezwo bym tego nie wytrzymał ...
                                                  • Gość: a Re: Goresch-Poczynska Małgorzata IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.03.14, 23:09
                                                    Natomiat Pani Goresch ma przerozne fantazje na temat swoich pacjentow dlatego smiem twierdzic ze dr Jacek Poczynski za malo sie stara o swoja zone Malgorzate
                                                    Goresch-Poczynska w sypialnii . Dlatego tez pofatygowalem sie , aby poinstruowac Dr Poczynskiego w pewnych kwestiach :

www.eioba.pl/a/1nih/jak-zrobic-minetke
                                                    www.milionporad.pl/porady/we_dwoje/1365/Jak_zrobic_minete
                                                    wdobrychstosunkach.pl/seks-oralny-dla-kobiet-czyli-jak-zrobic-minete.html

I proponuje , aby Dr Poczynski zdazył wyprobowac powyzsze techniki jeszcze przed menopauza Pani Goresch-Poczynskiej . Dr Poczynski lepiej pozno niz wcale . Pozdrawiam lepiej puzno niz wcale ...

• Gość: minimini Re: Goresch-Poczynska Małgorzata IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.14, 00:30
                                                    ... no to chyba przegiąłeś..., będą kłopoty...
                                                  • Gość: życzliwa Moderator!!! IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.14, 10:19
                                                    Gościu już przegina totalnie!
                                                    Jak można tak swobodnie, publicznie kogoś oczerniać!

Niech moderacja w końcu usunie ten chory wątek!!!
                                          • Gość: ciekawy antypsycholog IP: 89.204.137.* 10.04.14, 18:53
                                            a jak tam strona internetowa ?? powstała już ?? Czy Profesjonaliści na tym forum tak Cie Michał urobili , że już wszystko Ci wszystko obojętne ??
                                          • psycholog12 Re: Goresch-Poczyńska Małgorzata 16.02.15, 19:17
                                            Michał w całej sytuacji problemem nie jest to , że ta kobieta Cię kokietowała tylko to , że zrobiła to jako psychoterapeuta i to w dodatku w złej intencji ( podejrzewam że Ci Państwo chcieli ci zamknąć buzie za pomocą psychotropów bo wiedziałeś już za dużo na ich temat ) . W normalnym cywilizowanym świecie powinieneś dostać za to odszkodowanie . Odpowiedzialność ponosi za to Psychoterapeuta bo to on ma władze nad pacjentem i to pacjent jest w jego rękach . w USA lub w Niemczech psychoterapeuci są kontrolowani systemem kontroli i mają obowiązkowe ubezpieczenia pokrywające szkody jakie wyrządzą pacjentowi w przypadku błędu lub pomyłki . Niestety jesteśmy w Polsce i TY MICHAŁ ŻADNEGO ODSZKODOWANIA NIE DOSTANIESZ . Ale dzięki temu że będziesz pisał o tym w mediach to może Ci Państwo już nie zniszczą życia innym przyszłym pacjentom . Twoje wypowiedzi na forum są jak najbardziej wskazane .
                                • Gość: xyz Re: Porczyński Jacek przyjmuje poza kolejnością w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.14, 22:49
                                  a czytaliście to poniżej ??

forum.gazeta.pl/forum/w,65,155086494,155086494,kodeks_etyczno_zawodowy_psychologa_PTP_OPINIE.html
    • Gość: lol Michał zaspamował też inny portal... IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.14, 11:19
      " Prowadziłem równolegle frmakoterapie u DR Porczyńskiego i psychoterapie u jego żony Małgorzaty Goresz-Porczyńskiej. Pewnego dnia kiedy udałem sie do DR Porczyńskiego z wizytą i powiedziałem mu że mam depresje - przepisał mi rispolept . Jestem przystojnym czlowiekiem . Czyżby Dr Porczyńskie był zazdrosny o żone ?? czy Dr Porczyński celowo przepisał mi lek po którym zostaje sie impotentem ?? Albo była to celowa zmowa Dr Porczyńskiego i Pani Małgorzaty Porczyńskiej ?? "

"Dr Porczyński MNIE UPOKORZYŁ . Po tym co mi przepissał penis mi nie staje . Ponadto nic mnie nie cieszy i nie jestem szczęśliwy . Gorąco nie polecam . Zrobi z was warzywo .; Pozdrawiam"

"UWAGA !!! Po psychotropie , który mi przepisał DR Porczyński zostałem IMPOTENTEM a mam dopiero niecałe 30 lat !!!"

"NIE POLECAM !!! JESTEM MĘŻCZYZNĄ Na skutek " LEKU " , Który mi przepisał DR Porczyński , doszło u mnie do zaburzeń hormonalnych i zazeły mi ROSNĄĆ CYCKI ."

ITP, ITD.
      • Gość: by ly Goresz-Porczynska Malgorzata jest Niemką IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.03.14, 14:06
        Jej niemieckie nazwisko powinno brzmiec nie goresz tylko goertz goretz goresch
        • Gość: szczery Goresz-Porczyńska Małgorzata jest Niemką ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.03.14, 14:18
          Jej niemieckie nazwisko Goresz , a raczej Goretz lub Goertz albo Goresch przed spolszczeniem sugerujena to ze Pani Malgorzata Goresch Porczynsk jest niemka .

Czy Pani Malgorzat Goresz-Porczynska jest niemiecka feminazistka ??
          • Gość: kuhgfdsa Re: Goresz-Porczyńska Małgorzata jest Niemką ? IP: 2.162.213.* 02.05.14, 20:13
            www.youtube.com/watch?v=qaAOh0K6Cl8
    • Gość: Anna P. Re: Psycholog w Opolu - kogo polecacie? nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.14, 15:24
      Polecam gabinet LUKMED (adres : LUKMED . Byłam tam z moim w wiadomej sprawie oraz moje koleżanki z dziećmi, każdy wyszedł zadowolony ;)
      • Gość: jasny szlag moderator !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.14, 18:49
        kiedy skończy się forumowa nagonka na pewne małżeństwo?
        kiedy moderator tego forum ruszy dupsko i skończy ze schizofrenicznymi i paranoidalnymi wpisami kilku osób, tj. men, michał i jego alter ega. to nie jest ich prywatna strona ineternetowa,. gazeto, dbaj o swoich czytaczy, bo zaraz zostaną na forum tylko dwaj paranoicy. /
        to jest najsłabsze forum miastowe w Polsce. żal.pl
        • Gość: b Goresch-poczynska malgorzata IP: *.superkabel.de 25.02.14, 21:13

cdn.
          • Gość: Grzesiek Re: Goresch-poczynska malgorzata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 10:26
            Nieźle koleś jedzie, nie ma co
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka