Gość: dzikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 20:49 Plaga psów bez kaganców, bez smyczy,srających gzie popadnie, szczekających na całe gardła dniami i nocam, ale jak przekonuja własciciele-one nie gryzą, wiec jest ok.Brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: burak Senator IP: 77.252.18.* 22.04.10, 21:41 To nadużywanie władzy - za to powinno się tracić stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Kurski Senator z PIS grozi powiadomieniem TVN? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.10, 14:07 Za to powinien być ukarany przez Pana Prezesa! Rozumiem, ze TV TRWAM ale żeby TVN, tfu Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll Re: od dwóch tygodni TVN jest tubą PiS 23.04.10, 14:58 wiedz nie dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Mamy przedsmak powrotu IV RP, starych zasad... 23.04.10, 15:24 ...Juz wiemy, jak PiS stosuje prawo, juz wiemy jak sie odnosi do obywatelskiego obowiazku, juz wiemy do czego jest pisowi władza - wykorzystac ja dla swoich celów, nadużywać w życiu prywatnym, i oczywiscie zastraszac urzędników państwowych, co juz namy chocby z prokuratury... Ech, jesli ten kraj na oczy nie przejrzy, to pis bedzie wiecznie blisko władzy...bo chce ją po to zdobyc, by ja miec. Miec! MIEC! Odpowiedz Link Zgłoś
prepremier Re: A więc straż miejska kazała senatorowi włożyć 23.04.10, 15:43 mordę w kaganiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo321 Re: A więc straż miejska kazała senatorowi włożyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 15:55 To ten komendant nie wie, ze psy z PiS nie musza przestrzegac prawa? Moga nawet srac gdzie maja ochote a jak ciemnemu ludowi sie nie podoba to niech se zlize! Jeszcze jeden upasiony piltyk uwaza, ze prawo go nie dotyczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Takie chamstwo tylko w PiSie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 15:57 Oni naprawdę uważają, że stoją ponad prawem. Jarek, Ziobro i ci wszyscy pożal się boże prawnicy z PiSu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Takie chamstwo tylko w PiSie... IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.10, 16:45 spieprzaj dziadu do krytykoe senatora Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Wyborcy nie męczcie senatora, nie głosujcie na 23.04.10, 18:01 niego. Posiedzi na bezrobociu to znów was pokocha. Odpowiedz Link Zgłoś
totuus Re: Takie chamstwo tylko w PiSie... 23.04.10, 17:07 Senator dał d.upy na całej linii. Ale nie on jeden. O ile mnie pamięć nie myli, to pod prąd autostradą jechał niejaki Nitras z PO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dramateusz Re: Takie chamstwo tylko w PiSie... IP: 62.29.160.* 23.04.10, 18:33 Autostradą wbrew jakimkolwiek przepisom jeździ poseł Kurski. Ten z PiSu, jakby kto nie pamietał. Odpowiedz Link Zgłoś
totuus Re: Takie chamstwo tylko w PiSie... 24.04.10, 17:46 Nie da się ukryć. Dlatego drażni mnie przypisywanie łatek, w stylu burak - z PiSu, "wykształciuch" - z PO. Idioci są wszędzie - mój post był przykładem potwierdzającym tę tezę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zw Re: Takie chamstwo tylko w PiSie... IP: *.chello.pl 23.04.10, 20:49 tak,ale ile mnie pamięć nie myli nie wydzwaniał później do szefa policji i nie opowiadał o wątpliwych przyjemnościach...:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Przepraszam, co tu takiego chamskiego? 23.04.10, 20:33 Nie jestem sympatykiem PiS-u i powoływanie się członka tej partii na TVN jest groteskowe i świadczy o hipokryzji tego ugrupowania ale chamstwa jakos nie bardzo dostrzegam. Ten przepis także uważam za bzdurny, wiem że wielu ludzi nie wkłada kagańca pieskom, także z tych ras tzw. "agresywnych", pies robi się bardziej agresywny jak drugi luźno ganiający go próbuje ugryźć a on nie może się bronić. Tu chyba bardziej chodzi o przewrażliwienie w stosunku do dzieci, mam psa i za ogrodzeniem szczeka szczególnie na dzieci gdyz te często prowokują, na ulicy nie zwraca na nie uwagi a nawet bywa kumplem a dzieci które ze znajomymi przychodzą wręcz uwielbia. Nie wrzucajmy luźnych i niefortunnych wypowiedzi do kotła z agresywna polityką, wydaje mi sie że ten senator chyba nie znajdzie sie na liscie wyborczej PiS, zbyt "wątpliwy". Odpowiedz Link Zgłoś
obronca_ksiezyca Re: pies PiS ma prawo latać bez kagańca 23.04.10, 16:50 tam gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mirawayne Re: A więc straż miejska kazała senatorowi włożyć 24.04.10, 05:19 =Gość portalu: Kolo321 napisał(a): > To ten komendant nie wie, ze psy z PiS nie musza przestrzegac prawa? > Moga nawet srac gdzie maja ochote a jak ciemnemu ludowi sie nie podoba > to niech se zlize! Jeszcze jeden upasiony piltyk uwaza, ze prawo go > nie dotyczy? ============================================== Lekcja wzięta z Komunizmu Panie senatorze?Czy może PIS organizacja zbudowana na podstawie komunizmu, bo straszyć? to tak było za dawnych czasów.Ktoś senatorowi niech przypomni ze to inne czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwypragmatyk Re: A więc straż miejska kazała senatorowi włożyć 24.04.10, 10:02 Kim w ogóle jest ten pan i co on właściwie tam robi, jacy to ludzie wybrali go na ten urząd ? Czy w tej Nysie są sami ciemniacy, że dopuszczają do takich zachowań człowieka co stawia się ponad prawo ? <pikorababcd> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Przesadzas IP: *.med.umich.edu 23.04.10, 16:52 Ja tam zwolennikiem PiS nie jestem, wrecz przeciwnie i to bardzo przeciwnie, ale wydaje mi sie ze przesada jest tu mowic o naduzywaniu wladzy. Mial prawo zadzwonic i wyrazic swoja opinie, chamski nie byl, nie grozil pozbawieniem stanowiska. Moze z tym "uruchomieniem" TVN to sie lekko zagalopowal(choc wkurza mnie wytluszczony druk w tekscie - tak jakby ludzie sami nie umieli czytac, zwracac uwage na to co wazne i wyciagac wnioskow), ale to jest troche nadmiarowe to czepianie sie - bo jakby powiedzial ze "powiadomie" TVN to byloby ok, kazdy by mogl tak powiedziec, ludzie w naszym kraju uwielbijaja sie straszyc policja i mediami na potege, nie trzeba byc senatorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacerowicz Re: Przesadzas IP: *.toya.net.pl 23.04.10, 17:04 NO TAK, MASZ RACJĘ, PRZECIEŻ PRAWO (TU LOKALNE) JEST PO TO BY JE ŁAMAĆ...kundel nie tylko nie gryzie, on nawet nie sra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Re: Przesadzas IP: *.med.umich.edu 23.04.10, 17:18 Nie chodzi mi teraz o prawo ani o to, ze pies chodzil bez kaganca. Ale o to, ze w wiadomosci GW i w komentarzach ludzi jest sugestia, ze senator naduzywal wladzy w rozmowie ze straza miejska, a niczego takiego przeciez tu nie ma. Kazdy mogl zadzwonic i w podobny sposob sie poskarzyc. Nie powiedzial "ma pan przesrane" albo "niedlugo juz tam bedziesz pracowal", itp. O to mi chodzilo - choc jak powiedzialam, niechetnie to mowie bo generalnie politykow PiS nie lubie i wole jak popelniaja bledy i sie nimi blaznia. Ale tutaj to jest to naciagane. I widze jeszcze ze jest Pan jednym z tych, ktory dal sie poszczuc na wlascicieli psow. To przykre bo daje Pan prosta droge do robienia karier glupim p[olitykom - wystarczy ze zaostrza przepisy any-psowe i juz Panu sie podoba. Tyle ze to wprowadza niechec miedzy ludzmi. Ja jestem wlascicielka psa, chetnie po nim sprzatam, wyprowadzam go na smyczy. Chcialabym wspolpracowac ze spoleczenstwem i wielu innych wlascicieli psow tez. Ale po drugiej stronie jest tyle zlosci i nienawisci (w Pana wypowiedzi tez to widac), ze az sie odechciewa. A po co to? Niech Pan uwierzy ze mozemy zyc ze soba przyjaznie, tylko nas nie szczujcie. Prawa dotyczace sprzatania sa nowe i na razie nie dziwie sie ze niektorzy ludzie potrzebuja czasu na wdrozenie. Nienawisc i zaszczucie ze strony anty-psiarskiej im nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
jaromirka.4 Re: Przesadzas 23.04.10, 20:34 Ale przyznasz, że senatorowi w demokratycznym państwie wolno mniej niz zwykłemu obywatelowi? Senator powinien przestrzegać prawa,a nie urządzać awantury, kiedy funkcjonariusz słusznie zwraca mu uwagę. Nie powinien stawiać się ponad prawem. Swoją drogą,strażnik miał prawo poczuć się zagrożony wypowiedzią senatora. Ich pozycia w państwie i mozliwości dochodzenia swoich racji są przecież diametralnie rózne. Z korzyścią dla senatora oczywiście. Mam nadzieję, że ten senator, po najbliższych wyborach będzie miał szansę sprawdzić,jaka jest pozycja zwykłego obywatela w starciu z prominentnym politykiem dowolnej partii.Szczególnie na prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Re: Przesadzas IP: *.med.umich.edu 23.04.10, 20:45 Oczywiscie ze przyznam ze senatorom niesprawiedliwie mozna wiecej i ze sami tak mysla, i nie wykluczam, ze ten rzeczony pan senator tez naduzywal wladzy wiele razy. Ale chodzi mi o to ze akurat ta wiadomosc, jak rowniez rozne komentarze pod nia sa przesadzone - wlasnie biorac pod uwage jak sie wielu politykow zachowuje to uwazam ze akurat ten pan w tej sytuacji nie zachowal sie wcale zle. Naciaganie medialne - czyli wlasnie takie przesadzone artykuly pachna mi manipulacja i sterowaniem opinii publicznej, a tego nie znosze, wole prawde. A co do koncowej czesci Twojej wypowiedzi - tez wole zeby pan senator przestal byc panem senatorem po wyborach bo PIS-u i jego polityki nie lubie. Ale nie potrzeba mi takich naciaganych wiadomosci zeby moimi preferencjami politycznymi sterowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Przesadzas IP: 206.116.190.* 23.04.10, 23:22 no wlasnie mam juz dosc tych bzdurnych regulacji ,nakazow i zakazow wymyslanych przez urzedasow z PO utrudniajacym zycie zwyklym obywatelom,brawo senatorze walcz z glopota Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Re: mam juz dosć 24.04.10, 00:39 Dopóki ci jakiś pies dziecka w rodzinie nie poszarpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: Przesadzas IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.10, 20:36 problem w tym, że senator się nie poskarżył, tylko wykrzyczał swoje 'racje' nie dopuszczając do głosu rozmówcy. W sposób zresztą IMHO mało elegancki. A presje próbował wywrzeć, bo nie zadzwonił anonimowo ani jako obywatel Krajczy, tylko senator Krajczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Re: Przesadzas IP: *.med.umich.edu 23.04.10, 20:49 Tu nie moge sie wypowiedziec bo jak dawalam swoje poprzednie komentarze to do artykulu nie bylo jeszcze dolaczone nagranie. Jak odslucham pozniej (teraz nie moge) to sie ustosunkuje. Z samych slow nie wynika, zeby to byly jakies zenujace wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Re: Przesadzas 24.04.10, 00:51 Najbardzij żenujące było , to że pan senator , prawie że sie popluł , bo straż miejska upomniała jego żonę. Jak straz smiała ! No i skoro ma wątpliwa przyjemność byc senatorem w tym mieście to po holerę kandydował ? Ta wypowedx była obraźliwa dla mieszkańców miasta i jego wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nysiek Re: Przesadzas IP: *.dynamic.qsc.de 23.04.10, 18:37 i co by nie mowic to wszedzie jest KOMUNA w doslownym wydaniu ,nie ma zadnej demokracji tylko KOMUNA . Odpowiedz Link Zgłoś
ekulcz-ynska Re: Przesadzas 23.04.10, 22:26 A właśnie , że nie !Sama za komuny bylam świadkiem takiej sceny : droga ( za miastem) w budowie ,prawie skończona , ale zamknięta , bo coś tam , przy drodze dróżnik i szlaban . Nadjechał jakiś dygnitarz i chciał tą drogą przejechać ( był mały objazd). Dróżnik ( nie było wtedy SM ) szlabanu nie podniósł , a na słowa dygnitarza " ja jestem ministrem " , czy coś podobnego , odpowiedział : jak pan jest ministrem , to pan lepiej ode mnie wie , że ja tu jestem od pilnowania , żeby jeszcze droga nie jeżdzić. I szlabanu nie podniósł. A pan minister zawrócił. A teraz trzeba uważać , może być senatorowa , albo posłówna , albo Michalik , albo jego znajomy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Dura lex sed lex 23.04.10, 20:22 Prawo jest prawem, mozna podyskutować czy mądre? Otóż nie spotyka sie pewnych ras bezpańsko szwendających się, na pewno nie sa to retrivery. Osobiście posiadam podhalana i też chodze z nim bez kagańca gdyż go szybko zdejmuje a wygląda głupio a oprócz tego nie mógłby sie w razie czego bronić przed luźno biegajacymi psami, miałem takie spotkanie z dwoma kundlami które nas zaatakowały. Nie wiem na co ida opłaty za psy ale skoro sie płaci a pies ma swoje terytorium w postaci ogródka to kto ma sprzątać, może ci co te opłaty pobierają, może straż miejska? Podsumowujac: senatora poniosły nerwy, być może wnioski wyciągną wyborcy ijego ugrupowanie a przepis faktycznie jest bzdurny. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Kolejny temat zastępczy POpaprańców !!! 23.04.10, 17:37 Kolejny temat zastępczy POpaprańców !!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Senator zapomniał co ślubował 23.04.10, 20:09 Zdaje sie jest tam cos o przestrzeganiu Konstytucji i innnych praw RP? Osobiście uważam ten przepis za bzdurny a widok niektórych psów w kagańcu za groteskowy, tak sobie ustalili, to tak mają. Sam artykuł obliczony na sensacyjkę, w stylu właśnie TVN, załoze sie że wielu polityków PiS czyta i ogląda tytuły na któe partia się "gniewa", tam dużo ploteczek, fakty sa nudne a juz samo zestawienie Pis i TVN zwiększa zainteresowanie publiki. Uwazam iż wielu parlamentarzystów ma więcej "za uszami" i łaskawie korzystaja z faktu bycia parlamentarzystą mimo iz powinni się zrzec mandatu z powodów chociazby przyzwoitosci. Ow senator byc moze nawet nie znał tego przepisu i tak jak mnie wydał mu sie bzdurny i zamiast deklarować "watpliwą" przyjemność powinien przeprosic i zacząć działac w obronie powagi piesków. Cały czas się usmiecham do widoku retrivera w kagańcu, może by i koty bo łapią wróbelki, a obcinanie pazurków kotkom jest w porządku? Dobrze że moje zwierzaczki na ogródku maja swobodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiok Re: Przesadzas IP: *.interblock.pl 24.04.10, 07:48 Gość portalu: KJ napisał(a): > Ja tam zwolennikiem PiS nie jestem, wrecz przeciwnie i to bardzo > przeciwnie, ale wydaje mi sie ze przesada jest tu mowic o > naduzywaniu wladzy. Mial prawo zadzwonic i wyrazic swoja opinie, > chamski nie byl, nie grozil pozbawieniem stanowiska. Moze z > tym "uruchomieniem" TVN to sie lekko zagalopowal(choc wkurza mnie > wytluszczony druk w tekscie - tak jakby ludzie sami nie umieli > czytac, zwracac uwage na to co wazne i wyciagac wnioskow), ale to > jest troche nadmiarowe to czepianie sie - bo jakby powiedzial > ze "powiadomie" TVN to byloby ok, kazdy by mogl tak powiedziec, > ludzie w naszym kraju uwielbijaja sie straszyc policja i mediami na > potege, nie trzeba byc senatorem No jasne bo mógł przecież zabić a majątek przejąc . Dobry pan . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przesadzas IP: *.chello.pl 24.04.10, 14:28 prawda jest taka ze ludzie nie umieja czytac i sa glupi Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright jak zwykle wypadly dwa slowa z uchwaly 24.04.10, 09:25 "Bo choć nie jest to pies rasy niebezpiecznej, to rada miejska w Nysie uchwaliła, że także golden retrievery ORAZ WLASCICIEL muszą mieć kagańce." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: od dwóch tygodni TVN jest tubą PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 15:39 miszczu.pll napisał: > wiedz nie dziwne czy to miało być "więc"??? jeśli tak- to chylę czoła, do tej pory "prze ze mnie" traktowałem jako mistrzostwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: literówka....... zdarza się IP: *.icpnet.pl 23.04.10, 17:32 literówka? zamiast "c" wcisnęło ci się "dz"??? nie kompromituj się bardziej głupim tłumaczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz "Wątpliwa przyjemność"? Co za problem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 14:09 Wystarczy złożyć mandat i uwolnić się od "wątpliwej przyjemności". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podlasianin Do mieszkańców Nysy. IP: 109.231.37.* 24.04.10, 10:36 W nastepnych wyborach prosze nie zapomniec o Panu senatorze. Jezeli on ma watpliwa przyjemnosc to prosze go nastepnym razem nie skreslac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Uruchomić (PiS) = włączyć (reszta kraju) IP: *.aster.pl 23.04.10, 14:27 Prosze dać spokój senatorowi prawemu i sprawiedliwemu. On po prostu mówił, że włączy TVN i sobie poogląda. To był taki pisowy skrót myślowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Traci dureń czas na taką szczekaczkę. IP: *.81.datacomsa.pl 23.04.10, 14:28 Taak, za to właśnie bierze pieniądze - żeby rugać straż miejską za przestrzeganie prawa - wzór senatora. A pani senatorowa jeszcze większym infantylizmem się wykazała. Nowopolactwo w pełnej krasie. Odpowiedz Link Zgłoś
regina_phalange Ha!!! Przecież ja tego Pana znam! :] 23.04.10, 14:51 Jeszcze jako dyrektor ZOZ w Nysie, za czasów PIS, aplikował o środki z EOG - bodajże w dwóch kolejnych naborach mu się nie udało i przez telefon grzmiał, że uruchamia TVN i zaraz powiadamia premiera (ówcześnie J. Kaczyński), bo to jawny skandal i oszustwo. Najpewniej szef straży miejskiej też miał teraz niezły ubaw. Welcome back Panie senatorze! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przesadzasz Re: Senator IP: *.med.umich.edu 23.04.10, 16:50 Ja tam zwolennikiem PiS nie jestem, wrecz przeciwnie i to bardzo przeciwnie, ale wydaje mi sie ze przesada jest tu mowic o naduzywaniu wladzy. Mial prawo zadzwonic i wyrazic swoja opinie, chamski nie byl, nie grozil pozbawieniem stanowiska. Moze z tym "uruchomieniem" TVN to sie lekko zagalopowal(choc wkurza mnie wytluszczony druk w tekscie - tak jakby ludzie sami nie umieli czytac, zwracac uwage na to co wazne i wyciagac wnioskow), ale to jest troche nadmiarowe to czepianie sie - bo jakby powiedzial ze "powiadomie" TVN to byloby ok, kazdy by mogl tak powiedziec, ludzie w naszym kraju uwielbijaja sie straszyc policja i mediami na potege, nie trzeba byc senatorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzwon Re: Senator IP: *.serwerownia.eu 24.04.10, 08:03 Szczekanie psa przeszkada, ale walenie w dzwony kościelne nawet o 6,00 rano ,już nie przeszkadza. Ot katolicka mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Senator się skarży miejskiej straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 21:47 Cały Krajczy nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
zielna20 Senator się skarży miejskiej straży 22.04.10, 21:54 nobiles obliż. żałosna jest taka osobliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor.donald Re: Senator się skarży miejskiej straży 23.04.10, 15:30 zielna20 napisał: > nobiles obliż. żałosna jest taka osobliwość. Znaczy się "pies mu morde lizał"? No jak? W kagańcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdenek Re: Senator się skarży miejskiej straży IP: *.net.upc.cz 23.04.10, 15:59 Senator? Kradnij pan ile wlezie, to już ostatnia kadencja. Odpowiedz Link Zgłoś
dren.6 Re: Senator się skarży miejskiej straży 23.04.10, 16:01 kaczor.donald napisał: > zielna20 napisał: > > > nobiles obliż. żałosna jest taka osobliwość. > Znaczy się "pies mu morde lizał"? No jak? W kagańcu? Proszę nie obrażać zwierząt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luqe Senator się skarży miejskiej straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 21:57 Kompromitacja senatora Krajczego. Brawo dla Straży, że nie patrzą kto kim jest tylko sprawiedliwie wszystkich traktują. A senatorowi było dać mandat - wstyd, że nie zna prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelon Re: Senator się skarży miejskiej straży IP: 77.223.224.* 22.04.10, 22:11 Senator ma racje, choć nie lubię Typa, jak pies jest na smyczy i nie jest zaliczany do rasy psów agresywnych to może chodzić bez kagańca, chyba, że był by puszczony luzem to musi mieć kaganiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Senator się skarży miejskiej straży IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.10, 09:05 Chyba, że istnieje prawo lokalne, które tą kwestie doprecyzowywuje i trzeba sprawdzić jak to w Nysie jest. Tak czy inaczej - kawał chama z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotopies Senator się skarży miejskiej straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 22:16 Skandal!!! Jak mogli obrazić psa senatora krajczego!!! To się nadaje do CNN a nie TVN!!! Teraz burmistrz i komendant powinni natychmiast przeprosić psa pana senatora i obiecać, że nic takiego się więcej nie powtórzy. A rada miejska powinna zdecydować o wystawieniu pomnika temu psu w rynku nyskim, koniecznie bez kagańca. Inaczej senator nie da się wybrać nysanom na kolejną kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot U nos we Hindenburgu IP: 77.252.18.* 22.04.10, 22:51 to my na takich godali dupek krojcy. A strażniki powinni wiedzieć, że pies ma immunitet. Odpowiedz Link Zgłoś
jockerkjs Re: Senator się skarży miejskiej straży 23.04.10, 14:05 A uruchomil ten caly TVN czy nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bolek33 Re: Senator się skarży miejskiej straży 23.04.10, 14:30 A może Rondo im. Pupensznyteriera (czy jakos tak...)? W tym miejscu, gdzie zaczyna się estakada im. Krajczego...czy Podczaszego... czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotopies Senator się skarży miejskiej straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 23:24 Dobrze że nie wezwał ABW i CBŚ. Bareja by lepszej sytuacji nie wymyślił. Gdyby nie to, że to jednak senator to nic tylko boki ze śmiechu zrywać a tak to bardziej płakać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnom Re: Senator się skarży miejskiej straży IP: 109.243.130.* 22.04.10, 23:41 hehehe strażnikowi za wykonywanie swojej roboty sie dostało - to tylko w Polsce. Większego absurdu nie widziałam... Wot elyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korada Re: Senator się skarży miejskiej straży IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.10, 14:10 cos mi to przypomina czasy PRL-u kiedy to I-sekretarzyna mial ambicje jedynowladcy obrazalskiego. I to ma ma byc Senator RP??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hau-hau Senator się skarży miejskiej straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 06:59 Ale BUC z tego senatorka. Niestety jak słoma z butów wyłazi to żadne stanowisko tego nie ukryje. Ten senator hańbi swoim głupim zachowaniem SENAT. A jaśnie małżonka to pewnie jest dumna ze swojego zachowania. Prawo to my ale nie nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bes6 Senator się skarży miejskiej straży IP: 81.210.76.* 23.04.10, 07:37 Straży Miejskiej nie znoszę jak choroby ale p. senatorowi się coś we łbie pomieszało- mimo wykształcenia. Wybrańcy ludu!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIK Re: Senator się skarży miejskiej straży IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.10, 07:46 Teraz się okaże, że pies jest kombatantem walki z ... No właśnie z czym ? Żałosne. Nie pies bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyklista Senator się skarży miejskiej straży IP: *.146.95.105.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.04.10, 08:11 Ciekawe by poznać kulisy tej historii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazgarek Senator się skarży miejskiej straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 08:22 Smutne ale potwierdza to fakt, że jacy wyborcy taki wybraniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nysanin Senator się skarży miejskiej straży IP: 195.206.126.* 23.04.10, 08:31 Szanowny panie senatorze.... Doprawdy niewielka strata będzie jak w najbliższych wyborach dostanie pan figę pod nos..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Senator się skarży miejskiej straży IP: 217.173.192.* 23.04.10, 08:33 Ojeju, zabrali mi zabawki , mamusiu ratunku!! Haha co za tupeciarz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdezorientowany Senator się skarży miejskiej straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 09:31 Trzeba sprawdzić jakie jest prawo lokalne w Nysie. Na logikę to senator ma rację. To są niezwykle grzeczne i miłe psy. Co do strazy miejskiej w Nysie, to ja bym ich jeszcze lepiej potraktował. Wiem, że potrafią na złość trzymać auto pod blokadą kilka godzin od zgłoszenia chęci zdjęcia. Zdarzyło się to mojemu koledze. Zadzwonił i poprosił o szybkie zdjęcie blokady bo mu się strasznie spieszyło. Odpowiedzieli mu, ponoć chamsko, że mają teraz ważniejsze zadania. Przyjechali pod dwóch godzinach, a było wtedy z -15. Strażnicy spytani co to takiego ważnego, odpowiedzieli, że nie mieli teraz jakiejś wyjątkowej roboty, tylko dyżurny nie lubi jak się go pospiesza. Straży miejskiej nike lubię wyjątkowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Senator się skarży miejskiej straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 10:33 A czy kolega musiał postawić auto w niedozwolonym miejscu? Stawiam zawsze w miejscu dozwolonym i jeszcze żadna straż miejska mnie nie zakuła. Proste? To samo z psem, nie wolno bez kagańca, to nie wolno i spoko... Ale u nas w Polsce, to nie do pomyślenia bo nie myślą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UMIG Re: Senator się skarży miejskiej straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 00:44 Proszę zadzwonić w Nysie pod 986 (z komórki bezpłatnie) lub przyjść osobiście na komendę przy ulicy Kolejowej 15 i umówić się z Panem komendantem na rozmowę. Sprawa zostanie wyjaśniona jeśli coś takiego miało miejsce. Jeśli się okaże, że Pan blefował proszę mieć świadomość, że będziemy bronić naszego dobrego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Senator się skarży miejskiej straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 09:33 Oczywiście można z tej sytuacji przylewać, ale mnie zastanawia jak on został senatorem, przecież ktoś na niego głosował. Chyba nie tylko pies i żona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zdezorientowane Senator się skarży miejskiej straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 09:43 No to widać że z akcją obrony swego chlebodawcy ruszyli na forum pracownicy szpitala. Człowieku nie kompromituj się, pomyśl sam choć przez chwilę. I przemyśl swoje oskarżenia Straży Miejskiej w Nysie bo komendant się wkurzy i zawiadomi policję o twoich ewentualnych pomówieniach. Identyfikacja IP to ponoć pestka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdezorientowany Re: Senator się skarży miejskiej straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 09:49 Jakie to były oskarżenia? Myślę, że telefon ze zgłoszeniem chęci zdjęcia blokady też się nagrał, a w dokumentach będzie napisane o której ją zdjęto, ewentualnie wypisano mandat. Twoja wypowiedź kolego jest typowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zdezorientowane Senator się skarży miejskiej straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 10:01 "Wiem, że potrafią na złość trzymać auto pod blokadą kilka godzin od zgłoszenia chęci zdjęcia." To jest twierdzenie - twarde twierdzenie, moim zdaniem sprawa prosta i łatwa do skierowania zarzutu o pomówienie. Dalej już tylko się tłumaczysz. Prościej by było napisać: Łubu dubu Ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarząbek Senator się skarży miejskiej straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 10:50 To piszę ja jarząbek z drugiego piętra. Nie pisałem wczoraj bo byłem chory i zdezorientowany. Pies pana senatora jest łagodny jak baranek. Zawsze chodzi w kagańcu na pysku i z kagankiem na ogonie. To dobry i śliczny pies. To pisałem ja jarząbek z drugiego piętra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upierdliwy Re: Senator się skarży miejskiej straży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 12:41 Jestem co prawda z Opola i niewiele mnie obchodzi pies senatora Krajczego, ale wczoraj ogladalem telewizje regionalna z Opola i slysze jak senator Krajczy mowi, ze jest to nieszczescie reprezentowac Nyse...matko...panie senatorze....jak pan teraz spojrzy w oczy ludziom z Nysy... Radze panu narazie wyrazic ubolewanie za te slowa...bo wyborcy moga to panu zapamietac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zdezorientowane Senator PiS zaatakował strażników miejskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 13:04 Kolego nie pękaj. Może komendant straży miejskiej nie czyta tego forum. A jeśli czyta to może oleje sprawę. No chyba że zrobi zadymę i wezwie TVN jak krajczy. Lepiej było poprzestać na samym łubudubu i podaniu swojego nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Święte krowy IP: *.ip.netia.com.pl 23.04.10, 13:31 A sprawdzili czy pani senatorowa sprząta KUPY po swoim ulubieńcu? (bo czy ona to robi? wątpię-przecież "nie wypada" takiej "damie")- BRAWO STRAŻNICY-WYMAGAĆ PRZESTRZEGANIA PRAWA OD KAŻDEGO!jak senator krajczy wejdzie w kupę w parku lub uryzie go jakiś "niegroźny" piesek to będzie afera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gr Za Tuska zamordyzm rozkwita! IP: 91.198.194.* 23.04.10, 14:07 Do hycla z psami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Masz kłopot z czytaniem? IP: 195.47.201.* 23.04.10, 14:15 Czy to już typowa przypadłość pisowskiego społeczeństwa? Prawo jest jednakowe dla wszystkich także dla PRAWYCH I SPRAWIEDLIWYCH. Po jaką choler mieszasz w to Tuska? Jakoś w artykule nie było o nim ani słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roti ten co sprząta się odezwał IP: 193.111.166.* 23.04.10, 14:32 już to widze hahahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Strażników miejskich należy ukarać! 23.04.10, 13:46 Zwrócili uwagę? Skoro prawo mówi, że kaganiec ma być należał się mandat! A senator zachował się po chamsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Senator PiS zaatakował strażników miejskich IP: *.adsl.alicedsl.de 23.04.10, 13:47 jeżeli ma wątpliwą przyjemność być w tym mieście senatorem to BEZWZGLEDNIE dla ratowania swojego honoru powinień wycofać się z dzialności politycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ht Nie męcz się IP: 87.204.99.* 23.04.10, 13:48 Nie męcz się, chłopie, i oddaj mandat boś niegodzien być senatorem. Odpowiedz Link Zgłoś