Gość: dodo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 18:57 W filharmonii tłumy, a Kochanowski świeci pustkami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dodo Recenzja koncertu w filharmonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 18:59 W filharmonii tłumy, brakuje biletów, a Kochanowski świeci pustkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Recenzja koncertu w filharmonii IP: *.zwm.punkt.pl / 217.153.196.* 07.03.04, 20:15 Może orkiestra z filharmoni powinna zagrać w teatrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman Re: Recenzja koncertu w filharmonii IP: *.zwm.punkt.pl / 217.153.196.* 07.03.04, 22:46 ja mam taką prośbę do redaktorów Gazety. Proszę nie dawajcie do gazety tych recenzji. co poniedziałek biore Gazetę z ową recenzją do ręki i próbuję ją zrozumieć. ani razu jeszcze to mi się nie udało. nowomowa socjalistyczna byla o wiele bardziej zrozumiala. jestem za tym, by propagować kulturę, ale w dodatku opolskim jest jej o wiele za dużo. w innych dodatkach tego nie ma (mieszkałem w krakowie, rzeszowie i bydgoszczy). jak dla mnie jest to o ciut za dużo (przecież to nie dziennik kulturalny), a szczególnie właśnie owych recenzji koncertów w filharmonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melomanka Re: Recenzja koncertu w filharmonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 09:51 drogi melomanie, jeśli nie jesteś w stanie zrozumiec tych recenzji to po prostu ich nie czytaj. nie jest to bynajmniej powód, by ich nie drukować w gazecie. wierz mi, że jest liczne grono osób, które te recenzje czytają i co najważniejsze rozumieją :-) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś