Dodaj do ulubionych

Recenzja koncertu w filharmonii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 18:57
W filharmonii tłumy, a Kochanowski świeci pustkami...
Obserwuj wątek
    • Gość: dodo Recenzja koncertu w filharmonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 18:59
      W filharmonii tłumy, brakuje biletów, a Kochanowski świeci pustkami...
      • Gość: a Re: Recenzja koncertu w filharmonii IP: *.zwm.punkt.pl / 217.153.196.* 07.03.04, 20:15
        Może orkiestra z filharmoni powinna zagrać w teatrze
        • Gość: meloman Re: Recenzja koncertu w filharmonii IP: *.zwm.punkt.pl / 217.153.196.* 07.03.04, 22:46
          ja mam taką prośbę do redaktorów Gazety. Proszę nie dawajcie do gazety tych
          recenzji. co poniedziałek biore Gazetę z ową recenzją do ręki i próbuję ją
          zrozumieć. ani razu jeszcze to mi się nie udało. nowomowa socjalistyczna byla o
          wiele bardziej zrozumiala. jestem za tym, by propagować kulturę, ale w dodatku
          opolskim jest jej o wiele za dużo. w innych dodatkach tego nie ma (mieszkałem w
          krakowie, rzeszowie i bydgoszczy). jak dla mnie jest to o ciut za dużo
          (przecież to nie dziennik kulturalny), a szczególnie właśnie owych recenzji
          koncertów w filharmonii
          • Gość: melomanka Re: Recenzja koncertu w filharmonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 09:51
            drogi melomanie, jeśli nie jesteś w stanie zrozumiec tych recenzji to po prostu
            ich nie czytaj. nie jest to bynajmniej powód, by ich nie drukować w gazecie.
            wierz mi, że jest liczne grono osób, które te recenzje czytają i co
            najważniejsze rozumieją :-) pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka