Dodaj do ulubionych

400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie

• Gość: xero 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: *.132.rev.vline.pl 15.08.10, 11:20
      WYSOKIE NAGRODY PIENIEZNE DLA KAŁfladu za dbanie o klientów!
    • Gość: KAROL 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: *.chello.pl 15.08.10, 15:19
      CIEKAWE , że PIH NIGDY NIE STWIERDZA NIEPRAWIDŁOWOŚCI ,DLA NICH JEST WSZYSTKO
      W PORZĄDKU ....... DLACZEGO ?.
    • Gość: ANTEK 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: *.chello.pl 15.08.10, 15:27
      Autor tego artykułu ,chyba urwał się z choinki ........, przeterminowane
      towary w sklepach to standard , jeszcze Kaufland coś w tym kierunku robi
      ........ , inne wielkie sieci handlowe robią to bezczelnie , licząc ,że
      nabywca nie zwróci uwagi na termin przydatności ................, nie ponoszą
      żadnych konsekwencji w razie ujawnienia tego faktu ,przez klienta .
    • Gość: max Re: 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: *.home.aster.pl 15.08.10, 18:51
      zadna nowosc ze towary przeterminowane badz co bądż jesteśmy
      przeciez smietnikiem europy a niemcy cały śmietnik wysyłaja do polski
      przxeterminowane towary odesłac do nich oni sa tacy dokladni a
      wracajac do instytucji kontrolnych to smutne gdyby chodzilo o z
      wykłego obywatela to by go z błotrem zmieszali ale kaufland beda
      tygodniami sie uprzedzac konntrolowac i nic to nie da pozdrawiam
      • Gość: jogurt Re: 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 04:51
        ty bubku, jakie ty masz niemieckie towary w Kauflandzie na półkach ???
        Wszystko Polskie Firmy, komu opłacałoby się drogi, produkowany w Niemczech towar
        dodatkowo transportować do Polski ?????????????
    • Gość: KlientKauflandu Ja im zwrocilem uwage i ... IP: *.adsl.alicedsl.de 15.08.10, 21:30
      W Wejherowie wybrałem sie na zakupy i widzę reklamę, ze za każdy błąd w sklepie, klient dostanie złotówkę. Przypadkowo potem zauważyłem zardzewiałe łyżki. Wziąłem je i poszedlem do informacji po ta złotówkę. I co?
      Powiedziała mi pani z panem ochroniarzem, ze złotówki nie dostane bo to nie błąd tylko zardzewiałe łyżki.

Taki to Kaufland. Kary są za male i to sie opłaca, wiec będą robić tak dalej.
    • Gość: fiuttusk Wspaniała reklama dla... Syflandu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 21:47
      • Gość: Obywatel Re: Wspaniała reklama dla... Syflandu IP: *.chello.pl 15.08.10, 22:17
        A gdzie są nasze organy kontrolne? Czy cały czas biorą w "łapę"?
    • Gość: bartekq 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: *.ds.pg.gda.pl 16.08.10, 03:34
      druga srtona medalu... szczecinek, centrum miasta: starsza pani (jeszcze z
      chustą na głowie) obraca na wpół (sorry za te wtrącenia) zczerniałą pomarańcze.
      kurde-myślę- ona chce ją kupić (po pomniejszonej cenie), ale nie może.
      Ekspedientka wie, że nie może jej sprzedać. Chociaż jej ta pomarańcza odpowiada.
      napiszę jedną rzecz: gdzie w obecnej gospodarce są obecne teorie ekonomii?
      Uwielbiam zczerniałe bannany, są słodsze- powinny być droższe (przynajmniej
      według mnie). po co państwo się wpier****?!
      jeżeli mnie stać na to, to to kupuję i tyle. w samo-obsługowym sklepie (znowu
      wrtącenie: nie mam szans wpłynąć na poprawną formę języka polskiego, gdyż
      klawiatura robi za mnie krótkie myślniki w miejscu gdzie powinny być długie)
      mam wpływ na towar, który wkładam do koszyka. Nie jest to ta sama historia, co
      ta - gdy mnie ktoś dyma wkładając mi do torby starą bułkę w sklepie osiedlowym
      - bez samo-obsługi _zaznaczmy_. mam w ręce - patrzę, chcę - kupuję.
      gdzie filozofia ??? wolę chyba Meksyk.
    • Gość: gabrysia 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 09:16
      Pojedzcie do Nysy, tam tez jest Kaufland. Najdrozszy sklep w
      miescie. A czemu najdrozszy? Bo jedyny duzy supermarket w 60-
      tysiecznym miescie. W Nysie rzadzi mafia nie dajac zezwolen na
      budowe wiekszych marketow i jednoczesnie nabijajac kieszen tej
      sieci. Pochodze z 15 tysiecznego miasteczka i u nas nie liczac
      biedronki sa 2 duze supermarkety.
      • Gość: kk Re: 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: *.cdma.centertel.pl 17.08.10, 19:00
        zgadza się że kaufl. nysa to nieporozumienie. Dyrektor tego marketu
        to również nieporozumienie- miałem okazję zamienić z nim kilka zdań
        i nie polecam......
    • Gość: cb parę faktów IP: *.cdma.centertel.pl 17.08.10, 19:09
      w kaufl działa szajka która jeździ po marketach kaufl i wyszukuje
      towarów po terminie (wie gdzie szukać np pod regałem za lodówką i
      itp) i z tego zrobiła sobie źródło utrzymania. Na chłopski rozum
      żaden klient nie znajdzie kilkunastu produktów po terminie. Jest to
      praktycznie nie możliwe chyba że wie gdzie szukać. Założe się, że
      domniemany klient pan Piotr nie pochodzi i nie mieszka w woj
      opolskim. Na moją wiedzę tego typu akcje były już prowadzone w
      innych kaufl i nie którzy chcąc uniknąć kłopotów płacili domniemanym
      klientom.
      • Gość: pewniak Re: parę faktów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 19:58
        Nie chodźcie tam nie kupujcie jak sie komus nie podoba a nie będziecie mieli problemów
      • Gość: Hans Re: parę faktów IP: *.toya.net.pl 10.01.11, 14:37
        Dokładnie, pan Piotr S....... z dwoma osobami jeździli do niedawna po całej Polsce po Kauflandach w poszukiwaniu starych artykułów. To są słynni piątkarze, bo z tego żyją, ale ostatnio zrobiło się cicho. Cwaniaki chcieli wyłudzać kasę, bo przez ostatni czas Kaufland daje za świeżość bony, więc dogadali się z centralą, dostali pewnie kupę kasy i siedzą teraz cicho. Zwykły szary człowiek nie znajdzie tyle rzeczy co oni, bo oni wiedzą gdzie i czego szukać, przy okazji wizyt wrzucą coś w regał do tyłu i potem wracają po to.
    • Gość: MHD 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: *.chello.pl 25.08.10, 10:31
      Po pierwsze...nie ma możliwości by w tak ogromnym sklepie nie znalazło się coś
      po terminie.
      Po drugie...po całej Polsce jeżdżą grupy tzw "piątkarzy" których jedyna pracą
      jest wynajdywanie przeterminek.Szukając przewracają sklep do góry
      nogami,demolując towar na półkach.Często zdarza się ze przyjeżdżają wcześniej
      i chowają towary z krótka datą by za kilka dni wrócić i powyciągać z za
      regałów to co schowali i lecieć po bon.
      Często również się zdarza że maja pojedyncze drobne rzeczy które wnoszą w
      kieszeniach na sklep i znowu maja bony.
      Niektóre grupy już tak się rozbestwiły że żądają wypłaty gotówki a nie bonów
      strasząc wezwaniem gazety,telewizji itd itd
      Przez te właśnie bony i gwarancje świeżości ciągle jest nagonka na Kauflandy,a
      mogę się założyć ze w każdej innej sieciówce jest to samo,tylko tam nikt nie
      idzie robić dymu bo NIC nie dostanie!!!
      Mogła bym jeszcze obalić wiele mitów które tutaj zostały napisane i
      odpowiedzieć na wiele pytań.... ALE KLIENT MA ZAWSZE RACJE :)
      • Gość: kama Re: 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.10, 18:51
        "klient ma racje" hm wyczuwam tu pracownika:) pozdro
      • Gość: Hans Re: 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: *.toya.net.pl 10.01.11, 14:39
        Zgadzam się w 100% - słynni bracia piątkarze, którzy dogadali się z centralą :D Cwaniaki!!
        • Gość: haus 2 Re: 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: *.lublin.mm.pl 07.12.11, 20:51
          Panowie piątkarze jeżdzą granatowym Volvo S70 na gdyńskich numerach rej. 5371J wyjątkowi prostacy
    • Gość: mx Re: 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: *.pila.vectranet.pl 02.09.10, 10:40
      Ten pan Piotr niech ni ściemnia że nie chodzi o kasę !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: mx Re: 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: *.pila.vectranet.pl 02.09.10, 10:41
      Ten pan Piotr niech nie ściemnia że nie chodzi o kasę !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kasia 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.10, 19:01
      przypadkowi klienci znaleźli 400 artykułów. śmiech na sali, robie zakupy w kaufland od 3 lat.. tyle u nas stoi - sprawdzam daty i problemu nie było. no chyba że mam szczęście. Wcześniej robiłam zakupy w Tesco, tam to jest masakra, szczególnie na przyprawach.
    • Gość: Sisi 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: *.tvkdiana.pl 11.12.10, 13:42
      zawsze chodzi o pieniadze. Gdyby nie 5 zł za przeterminowany towar to nikt by tego nie szukał.
      • Gość: śląski Polak Re: 400 przeterminowanych produktów w Kauflandzie IP: 80.50.134.* 11.12.10, 14:06
        Mamiono Polaków,że wystarczy zmienić system i wszystko będzie o.k.Pamiętacie ministra od chrupiących bułeczek warto odświeżyć pamięć.Kapitał potrzebuje głupich co ten towar kupi.
    • Gość: GOŚĆ kaufland chojnice IP: *.centertel.pl 21.06.15, 15:04
      W dniu 17 czerwca w markecie kaufland w Chojnicach byłem kurierem i miałem okazję się przekonać w jaki sposób są tam traktowni pracownicy przez kierowniczę Jante jest nie przyjemna i wredna sama zawiniła a całą odpowiedzialność chciała zrzucić na pracowników ktoś powinien się tą panią zająć bo nie nadaje się żeby pracować na tym stanowisku to skandal wstydz się janta nie panujesz nad sobą
    • Gość: xxx kaufland chojnice IP: *.cdma.centertel.pl 27.06.15, 14:10
      w dniu 17 czerwca byłem kurierem w kauflandzie w Chojnicach i byłem świadkiem jak kierowiczka janta traktuje swoich pracowników sam zawiniła a całą odpowiedzialność zrzuciła na podległych pracowników jest wredna i nie przyjemna ktoś powinien jej pokazać gdzie jest jej miejsce wstydz się janta nie panujesz nad sobą to skandal
    • Gość: xxx kaufland chojnice IP: *.cdma.centertel.pl 05.07.15, 15:24
      17 czerwca byłem kurierem w markecie kaufland w Chojnicach i miałam okazję przekonać się jak są traktowani pracownicy przez kierowniczkę jantę sama popełniła błąd a całą odpowiedzalność zrzuciła na podległego pracownika jest wredna i zakłamana wstydz się janta nie panujesz nad sobą ktoś powinien ją ustawić do pionu co za babsko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka