annaste1 20.11.09, 16:31 no to co, pograc sobie tez juz zabronione? www.haaretz.com/hasen/spages/1129433.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Masz 20.11.09, 16:38 obsesję jak zerowiec i reszta okrąglactwa? Tyle ciekawych rzeczy dzieje się na świecie, a Wy wciąż o jednym. Takie natręctwa się leczy, terapia nie jest skomplikowana,3 lewatywy z żyletek i ze szkła, podobno skutek jest natychmiastowy. Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Masz 20.11.09, 16:53 off_nick napisała: > obsesję jak zerowiec i reszta okrąglactwa? > Tyle ciekawych rzeczy dzieje się na świecie, a Wy wciąż o jednym. > Takie natręctwa się leczy, terapia nie jest skomplikowana,3 lewatywy z żyletek > i ze szkła, podobno skutek jest natychmiastowy. jesli znasz taki rewelacyjny sposob to dalej do dziela--lykaj pisz na temat albo rozpocznij swoj watek na temat obsesji a wlasciwie na upartego ten watek tez jest o obsesji Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Masz 20.11.09, 17:10 off_nick napisała: > annaste1 napisała: > > Co to są palestyńczycy? > Co to sa izraelczycy? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Masz 20.11.09, 17:17 annaste1 napisała: > Co to sa izraelczycy? Izraelczycy są obywatelami państwa Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Masz 20.11.09, 17:20 off_nick napisała: > annaste1 napisała: > > Co to sa izraelczycy? > > > Izraelczycy są obywatelami państwa Izrael. Palestynczycy sa obywatelami panstwa Palestyna i to juz od ho ho albo jeszcze dawniej Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Masz 20.11.09, 17:28 annaste1 napisała: > Palestynczycy sa obywatelami panstwa Palestyna Nie ma państwa o takiej nazwie. Jest natomiast tymczasowa struktura administracyjna zarządzająca obszarem Strefy Gazy i częścią Zachodniego Brzegu nazywana Autonomią Palestyńską, która została ustanowiona w 1994 roku w wyniku porozumień z Oslo, na okres 5 lat - do czasu ostatecznego porozumienia pokojowego. Porozumienie nie zostało jednak zawarte. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Masz 20.11.09, 17:37 gupia annaste cytuje tutaj nie tylko lewacki haaretz, ale jeszcze to self-hating zydowke amire hass, co to sobie wlasnie mieszka w ramalli i calowala sie w oba policzki z najwiekszym terrorysta swiata i rowniez nieprzecietnym zlodziejem okradajacym swoj "narod" generalissimo de arafat.... amira hass ma bardzo trafne nazwisko... Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Masz 20.11.09, 17:46 dana33 napisała: > gupia annaste cytuje tutaj nie tylko lewacki haaretz glupia to ty jestes dana myslac ze uzycie przez ciebie "lewacki" powstrzyma mnie od dalszego podawania linkow z haaretza, jak nie jestes w stanie pisac na temat to naprawde daj spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Masz 20.11.09, 17:49 znowu pokazujesz glupote, annaste.... nic nie mysle... wszystkie antysmity tego forum cytuja tutaj haaretz od lat, i co? i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Masz 20.11.09, 17:41 off_nick napisała: > annaste1 napisała: > > Palestynczycy sa obywatelami panstwa Palestyna > > > Nie ma państwa o takiej nazwie. > Jest natomiast tymczasowa struktura administracyjna zarządzająca obszarem Stre > fy Gazy i częścią Zachodniego Brzegu nazywana Autonomią Palestyńską, która zost > ała ustanowiona w 1994 roku w wyniku porozumień z Oslo, na okres 5 lat - do cza > su ostatecznego porozumienia pokojowego. Porozumienie nie zostało jednak zawart > e. Palestyna powstala w tym samym czasie i dzieki tej samej U.N. z absolutnie identycznym jak Izrael prawem do istnienia sorry lopatologia karm sie sama Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Masz 20.11.09, 17:51 znowu brednie, guuupia annasto... palestyna nie powstala... nigdy.... rowniez nie wtedy, kiedy israel powstal... west bank zaanektowala jordania, a gaze egipt... i tak bylo do 67 roku... nie podskakuje tyle i nie pokazuj wlasnej glupoty w kazdym twoim poscie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Dana, co to za kolejny arabski dziwoląg 20.11.09, 17:56 przypełzł na to forum? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana, co to za kolejny arabski dziwoląg 20.11.09, 18:00 wtraca sie tutaj od czasu do czasu z jej "wiedza"... na wiadomosciach tez sie produkuje.... rosna tacy jak grzyby po deszczu.... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan No, czas uciekać 20.11.09, 18:21 okrąglackie łajno wychynęło jak diabeł z pudełka, shitty, goldsracze, muchtara kurdupla zauważyłem, brak jeszcze heroiny tego forum z bazaru Różyckiego. Na razie, Dana. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum spadaj, spadaj do budy 20.11.09, 18:27 Nic tu pod tobie i twojej cienkiej agitce dla ubogich, kundlu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: spadaj, spadaj do budy 20.11.09, 18:32 cusik goldbaum zapomniales napisac cos o kameraden i wehrmachcie, ale jestem pewna, ze piszac swoj poscik nuciles sobie horst wessel lied... szmalcownicze plemie tak ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: spadaj, spadaj do budy 20.11.09, 18:50 dana33 napisała: > cusik goldbaum zapomniales napisac cos o kameraden i wehrmachcie, To juz ci sie udalo zagitowalac nawet chamskana? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: spadaj, spadaj do budy 20.11.09, 19:06 i to dalli, szmalcowniczy potomku, zyjacy w niemczech na papierach vertriebener.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: spadaj, spadaj do budy 20.11.09, 19:14 A twoja matka za kapowanie innych zydow dostala tez jakas premie (futro, zloto pozydowskie)? Czy tylko obietnice "wyjscia"? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nu paszoł 20.11.09, 18:51 spoko felczerku.... ja ci nie dam tutaj klamstewek rozsiewac.... Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Dana, co to za kolejny arabski dziwoląg 20.11.09, 18:28 dana33 napisała: > wtraca sie tutaj od czasu do czasu z jej "wiedza"... na wiadomosciach > tez sie produkuje.... rosna tacy jak grzyby po deszczu.... rozumiem ze chcialabys zeby tylko twoja "wiedza" kwitla na calym forum i to nie tylko tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 znowu bzdury, annaste.... 20.11.09, 18:39 moja wiedza nie ma kwitnac na calym forum.... nawet nie na jednym watku.... ale prawda ma kwitnac na calym forum, idiotko, a ty lzesz ciagle... ty mi tutaj nie wyjezdzaj z ofiarami holokaustu... i wlasnie... przewracaja sie w grobie jak widza te twoje porownania tego, co my "robimy" z tzw. palestynczykami, a co robiono z nimi... ale tacy jak ty to wlasnie tak maja... Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: znowu bzdury, annaste.... 20.11.09, 19:04 dana33 napisała: > moja wiedza nie ma kwitnac na calym forum.... nawet nie na jednym watku.... ale > prawda ma kwitnac na calym forum, idiotko, a ty lzesz ciagle... > ty mi tutaj nie wyjezdzaj z ofiarami holokaustu... i wlasnie... przewracaja sie > w grobie jak widza te twoje porownania tego, co my > "robimy" z tzw. palestynczykami, a co robiono z nimi... ale tacy jak ty to > wlasnie tak maja... krew zamordowanych to krew zamordowanych dana dopoki tego nie zrozumiesz nie ma o czym z toba gadac bo "wybranych narodow" co to tylko ich krew jest swieta a tych innych to juz nie, bylo na tym swiecie wiele i wszyscy wiemy jaki byl ich final Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: znowu bzdury, annaste.... 20.11.09, 19:40 wiem wiem, annaste.... swiat ma dosyc.... ale jakos, wlasnie nawet po holokauscie, swiat spokojnie przyglada sie temu, co robia i co maja zrobic tzw. palestynczycy z zydami.... i ty ich jeszcze bronisz, chociaz 2 razy w tygodniu mowia o zlikwidowaniu israela i z tymze okrzykiem "wrzucimy was do morza" poszli na wojne w 67 roku... tylko ze im nie wyszlo, tak jak i hitlerowi nie wyszlo... i wtedy i dzisiaj ty i swiat przypatrujecie sie temu spokojnie i wlasnie macie dosyc tego, ze tym razem zydzi sie bronia i nie dopuszcza do drugiego holokaustu.... dziewko, tys taka tepa, taka ograniczona tym arabskim badziewiem, ze nawet szkoda z toba dalej gadac... pisz sobie co chcesz.... nie zmienisz faktu, ze robilismy, robimy i bedziemy robic to, co MY uwazamy za najlepsze dla nas, a swiat moze miec dosyc ile chce... to by bylo z toba na dzisiaj przynajmniej..... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum :-))))) 20.11.09, 19:49 dana33 napisała: > i ty ich jeszcze bronisz, chociaz 2 razy w tygodniu mowia o > zlikwidowaniu israela Wy za to nie mowicie ale ich likwidujecie, dziecko nie dziecko, kobieta nie kobieta. > tak jak i hitlerowi nie wyszlo... To ta cala "zaklada" to jeszcze jeden fake???? Jak wy sie w tym jeszcze lapiecie? > macie dosyc tego, ze tym razem zydzi sie bronia Sie "bronia" - za pomoca lotnictwa, czolgow i tonowych bomb przed prawie bezbronnymi bidokami. Tak to sie nawet Niemcy nie "bronili" przed wami. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: :-))))) 20.11.09, 19:54 juz 2 posty bez kameraden, wehrmachtu i ss, goldbaum... nie wyrabiasz sie jak trzeba.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: :-))))) 20.11.09, 20:03 dana33 napisała: > juz 2 posty bez kameraden, wehrmachtu i ss, Tak ci ich tam brakuje w tej Azji? Poslij kartke z pozdrowieniami Maniusiowi. Pewnie sie ucieszy i moze nawet ci odpisze. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 widze goldbaum, 20.11.09, 20:10 ze ty, jako prawdziwy potomek szmalcownikow, vertriebener i wielbiciel hitlera, masz piekny album zdjec, gotowych do pokazania... gdzies masz informacje tez, ze ten manius (widac, ze twoj dobry kolega, jesli go tak pieszczotliwie nazywasz) to neonazista? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum dobrze widzisz, twoich "kameraden" :-) 20.11.09, 20:20 ktorych jako corka zydowskich donosicieli na gestapo poparlas nawet swoim wlasnym podpisem! Mame tez juz podpisala liste? dana33 napisała: > gdzies masz informacje tez, ze ten manius to neonazista? Chyba dawno nie czytalas mojej sygnaturki. Goraco polecam punkt (2) i (3) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dobrze widzisz, twoich "kameraden" :-) 20.11.09, 20:47 nu, jak widze goldbaum, ty jak annaste... nie jestes w stanie mi dac linku do tego, ze manius, ten twoj przyjaciel, jest neonazista... widzisz, cale twoje ujadanie powalilo sie na tym dowodzie wlasnie... nu, na dzisiaj dosyc uwagi i czasu poswiecilam antysemicie i klamcy, ktory do zyda mowi "dreckige verlauste judensau"... jak doskonaly hitlerowiec.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Broni "kameraden" do upadlego To sobie "zasejfuje" 20.11.09, 21:01 dana33 napisała: > nie jestes w stanie mi dac linku do tego, ze manius, ten twoj przyjaciel, jest neonazista... To dopiero wiernosc wobec "kameraden" - bronic do upadlego! No fakt... Czy neonazista moze byc ktos, kto bronil przed sadem nazi-band "Weisse Woelfe", ktory wslawil sie min. takimi piosenkami jak "Deutschland erwache, Juda verrecke"? ("Niemcy powstancie, zgnij zydzie")? Albo czy neonazista moze byc ktos, kto tak ciekawie prawi o "dobrze zrobionym prawicowym rocku", ktory moze "zachecic" "mlodych ludzi" do zainteresowania sie "narodowym socjalizmem"? Czy neonazista moze byc ktos, kto ma tak odjazdowy outfit? Ty temu facetowi wyslalas swoj podpis poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Oberfeldwebel Goldkibel - Austreten! Hab acht ! 20.11.09, 20:20 www.youtube.com/watch?v=StZhCJXiEYU Rucht Euch! Hab acht! Links um! Wegtreten! Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum A ten co? Juz cwiczy, na defilade? 20.11.09, 20:26 Cwicz cwicz Szlomo, moze kiedys ci sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Oberfeldwebel Goldkibel - Austreten! Hab ach 20.11.09, 20:30 pan.scan napisał: > www.youtube.com/watch?v=StZhCJXiEYU > Rucht Euch! Hab acht! Links um! Wegtreten! > raczej nie uzywalabym obcych jezykow jakbym ich nie znala Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Oberfeldwebel Goldkibel - Austreten! Hab ach 20.11.09, 20:38 wolna444 napisała: > raczej nie uzywalabym obcych jezykow jakbym ich nie znala Nie zrazaj go. Najwazniejsze, ze chlopak jest napalony. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Oberfeldwebel Goldkibel - Austreten! Hab ach 20.11.09, 20:45 goldbaum napisał: > Nie zrazaj go. Najwazniejsze, ze chlopak jest napalony. > > O tak - on tu z misja przybywa, taki spozniony politruk ereca. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: znowu bzdury, annaste.... 20.11.09, 20:26 dana33 napisała: tak jak i hitlerowi nie wyszlo... Nie wyszlo ? Sholocaustowani cie ozloca za te slowa > Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: znowu bzdury, annaste.... 20.11.09, 21:54 Robicie to na co wam warunki pozwalaja , gdyby nie internet , komorki i polaczenia satelitarne dawno byscie zrobili z nimi co Niemcy z wami , bitch ,... ================================================================== jak widza te twoje porownania tego, co my "robimy" z tzw. palestynczykami, a co robiono z nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Dana, co to za kolejny arabski dziwoląg 20.11.09, 18:00 i do tego cytuje arabska gazeta))) Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Masz 20.11.09, 17:59 dana33 napisała: > znowu brednie, guuupia annasto... > palestyna nie powstala... nigdy.... rowniez nie wtedy, kiedy israel powstal... > west bank zaanektowala jordania, a gaze egipt... i tak bylo do 67 roku... nie > podskakuje tyle i nie pokazuj wlasnej glupoty w kazdym twoim poscie.... powstala i owszem, rozumiem ze tobie zabroniono nawet tak myslec ale sek w tym ze nie wszyscy zyjemy tam gdzie ty i nam Bogu dzieki wolno myslec co do glupoty to wybacz ale nigdy twojego poziomu glupoty nie przebije - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Masz 20.11.09, 18:10 powstala mowisz.... nu, to daj mi nastepnujaca informacje: 1. granice tej palestyny 2. stolice palestyny 3. ustroj tej palestyny 4. walute tej palestyny i link do tej informacji ofkors.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Wypisz wymaluj bolszewickich przeodkow tego... 20.11.09, 18:14 ...tatalajstwa. dana33 napisała: > powstala mowisz.... nu, to daj mi nastepnujaca informacje: > 1. granice tej Polski > 2. stolice Polski > 3. ustroj tej Polski > 4. walute tej Polski i Polska (choc po zaborami, bez wlasnej waluty, stolicy, ustroju i granic) ISTNIALA. Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Wypisz wymaluj bolszewickich przeodkow tego.. 20.11.09, 18:22 goldbaum napisał: > ...tatalajstwa. > > dana33 napisała: > > > powstala mowisz.... nu, to daj mi nastepnujaca informacje: > > 1. granice tej Polski > > 2. stolice Polski > > 3. ustroj tej Polski > > 4. walute tej Polski > > i Polska (choc po zaborami, bez wlasnej waluty, stolicy, ustroju i granic) ISTNIALA. Dokladnie! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wypisz wymaluj bolszewickich przeodkow tego.. 20.11.09, 18:36 polska goldbaum, istnieje od jakichs 1000 lat.... i nawet pod zaborami byla znana, jak wlasnie polska pod zaborami... jak ci dobrze wiadomo, panstwo palestynskie nigdy nie istnialo.. ani nie 1000 lat temu, ani nie 2000 lat temu, ani nie 100 lat temu, i nie istnieje dzisiaj tez... spadaj do budy kundlu.... nic tu po tobie i twojej cienkiej agitce dla ubogich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Wypisz wymaluj bolszewickich przeodkow tego.. 20.11.09, 18:45 spadaj do budy kundlu.... nic tu po tobie i twojej cienkiej agitce dla ubogich! > !! no no no danusiu bardzo prosimy oborowy jezyk to na Erecu swoim produkuj a tutaj prosze grzecznie musicie po prostu zaprzestac okupowania Palestyny i wtedy wszyscy bedziemy zadowoleni.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wypisz wymaluj bolszewickich przeodkow tego.. 20.11.09, 18:48 powiedz to do twojego przyjaciela goldbauma.... skopiowalam jego oborowy jezyk, ktory uzyl do scana, idiotko... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Wypisz wymaluj bolszewickich przeodkow tego.. 20.11.09, 18:49 dana33 napisała: > polska goldbaum, istnieje od jakichs 1000 lat.... i nawet pod > zaborami byla znana, jak wlasnie polska pod zaborami... Tylko dlatego bo zyli tam Polacy. Gdyby ich tam nie bylo, nie byloby tez Polski. > jak ci dobrze wiadomo, panstwo palestynskie nigdy nie istnialo.. Ale tak sie glupio sklada, ze zyja tam ludzie, ktorzy zyli tam juz od wielu pokolen, jak swego czasu Polacy. ONI BYLI I SA TAM SA U SIEBIE. I to, ze jakies przybledy odmawiaja prawa do ojczyzny bo nie spelniaja jakichs formulek wymyslonych gdzie indziej nie gra zadnej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wypisz wymaluj bolszewickich przeodkow tego.. 20.11.09, 19:00 bylismy tutaj przed arabami, goldbaum... i krolestwo israela istnialo juz jakies 600 lat przed pojawieniem sie araba.... spadaj do budy kundlu, nikt tutaj twoich tanich agitek nie potrzebuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Wypisz wymaluj bolszewickich przeodkow tego.. 20.11.09, 19:13 dana33 napisała: > bylismy tutaj przed arabami, Czyli to "wypedzenie" to wasz kolejny fake? Jak wy sie w tym wszystkim jeszcze lapiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Wypisz wymaluj bolszewickich przeodkow tego.. 20.11.09, 19:19 dana33 napisała: > > > bylismy tutaj przed arabami, goldbaum... i krolestwo israela istnialo juz jakie > s > 600 lat przed pojawieniem sie araba.... > > spadaj do budy kundlu, nikt tutaj twoich tanich agitek nie potrzebuje.... dana co sie tak boisz goldbauma? to gdzie byliscie i kiedy po pierwsze nie ma nic do rzeczy a po drugie to moze nie wnikajmy glebiej bo ci prof.Sanda przypomne, jest jak jest i obydwa panstwa maja prawo do istnienia, jak Izrael przestanie okupowac i sie wyniesie na swoje smieci bedziemy zadowoleni i nikt juz ci od nazistow nie nawymysla. klopot w tym ze Izraelczycy chca sie nachapac ile wlezie i sie na dodatek w tym nie kontoluja. juz czas na zmiane tego wiec przestan szaty rwac znowu tylko sie zainteresuj tym jak wplynac na twoj rzad zeby zmadrzal. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wypisz wymaluj bolszewickich przeodkow tego.. 20.11.09, 19:43 a skad ty kretynko masz to, ze ja sie boje goldbauma? przeciez to zero moralne, klamca, manipulant i kretacz, dokladnie tak jak ty... takich sie mam bac? nu, ale przeciez wiadomo, ze mozg u ciebie lekko wybrakowany i brednie piszesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum :-)))))))))))))))) 20.11.09, 19:50 dana33 napisała: > a skad ty kretynko masz to, ze ja sie boje goldbauma? Co ci tak puls podskoczyl? > przeciez to zero moralne, klamca, manipulant i kretacz, vv Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Mylicie się towarzyszko. 20.11.09, 17:56 Rezolucję ONZ w sprawie podziału Palestyny odrzucili twoi brodaci ziomale powodując I wojnę z Izraelem w 1948. Musicie się podciągnąć z historii miłującego pokój narodu arabskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 felczerek lubi klamstewka rozsiewac... 20.11.09, 18:11 i jak ktos prawde napisze, to od razu morde drze, zeby cicho byc... nie podskakuj tyle, felczerku.... prawdy nie zaszczekasz..... Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Mylicie się towarzyszko. 20.11.09, 18:09 pan.scan napisał: > Rezolucję ONZ w sprawie podziału Palestyny odrzucili twoi brodaci ziomale > powodując I wojnę z Izraelem w 1948. Musicie się podciągnąć z historii > miłującego pokój narodu arabskiego. > gdyby nie bylo Palestyny to byscie tak dziobow nie darli Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Ja jestem jeden, sam, zakwefiona towarszyszko 20.11.09, 18:16 Nie piszcie do mnie "wy", ta forma obowiązuje twoich kumpli na forumowym zebraniu POP Okrąglactwa. Reszta to rytualny bełkot nieszczęsnego lewusa, nie wart śladu komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum "lewusy".... 20.11.09, 18:25 pan.scan napisał: > rytualny bełkot nieszczęsnego lewusa, Te "lewusy" przez dlugie lata byly wasza jedyna nadzieja, przed nacjonalistyczna prawica wszelkiek masci przerabiajaca was na pokarm dla psow (co jej sie prawie udalo). Ledwo to dostalo skrawek ziemi i zamknelo wlasnych "zydow" i "cyganow" w gettach, juz odstawia pelny program jaki zasuwala im kiedys skrajna prawica a lewica jest oczywiscie "be". Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum nie malpuj nazistko 20.11.09, 18:52 dziecino zydowskich donosicieli do gestapo. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: nie malpuj nazistko 20.11.09, 19:16 Dostajesz regularnie materialy propagandowe od "kameraden" z Kolonii? Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Ja jestem jeden, sam, zakwefiona towarszyszko 20.11.09, 18:35 pan.scan napisał: > Nie piszcie do mnie "wy", ta forma obowiązuje twoich kumpli na forumowym > zebraniu POP Okrąglactwa. Reszta to rytualny bełkot nieszczęsnego lewusa, > nie wart śladu komentarza. no zaraz sie poplacze naprawde ze nie skomentujesz!!! trzeba pisac i to duzo, teraz Palestyne czestujecie a potem kto wie kto bedzie nastepny Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: nastepna bedziesz ty..... 20.11.09, 18:51 dana33 napisała: > idiotow trzeba tepic.... jestes chora na nienawisc, bardzo ci wspolczuje co nie znaczy ze bede tolerowac Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nastepna bedziesz ty..... 20.11.09, 19:03 nie podskakuj tyle, annaste.... do mnie ci daleko.... Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 dana- twoj poziom glupoty 20.11.09, 19:45 dana33 napisała: > > > nie podskakuj tyle, annaste.... do mnie ci daleko.... dana, gdzie mnie do twojej glupoty--do twojego poziomu glupoty to juz malo kto na swiecie jest w stanie startowac Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana- twoj poziom glupoty 20.11.09, 19:57 nuhy widzisz annaste.... ty nawet na moje glupie pytania odpowiedzi nie masz, wiec jednak glupsza ode mnie jestes.... 4 krotke pytanka i annaste juz zupelnie bezradna..... Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: dana- twoj poziom glupoty 20.11.09, 20:08 dana33 napisała: > nuhy widzisz annaste.... ty nawet na moje glupie pytania odpowiedzi nie masz, > wiec jednak glupsza ode mnie jestes.... 4 krotke pytanka i annaste juz zupelnie > bezradna... odpowiem i owszem nawet z przyjemnoscia jak ty mi najpierw odpowiesz jakie masz argumenty wobec twierdzen Prof. Sanda, ja pierwsza zapytalam i nigdy oprocz twoich bluzgow niczego konkretnego nie uslyszalam, wiec moze uzyj tylko jednego ze swoich 6 jezykow i odpowiedz powaznie jakie masz konkretne argumenty wobec jego twierdzen, potem odpowiem na twoje pytania i porozmawiam z przyjemnoscia o bezradnosci , na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dana- twoj poziom glupoty 20.11.09, 20:15 nu nie, annaste..... ty mi ty zadnych warunkow stawiac nie bedziesz... ja nie jestem w przedszkolu.... nie ma tutaj takich zabaw "ja ci odpowiem, ale najpierw ty".... zadalam ci pytania na poczatku tego wateczka.... nie odpowiedzialas do teraz... nu, widac za trudne dla ciebie.... znaczy sie jestes duzo, duzo glupsza ode mnie, jesli ja ci postawilam tak trudne pytania, ze ty nie jestes w stanie na nie odpowiedziec... a wystarcza krotkie odpowiedzi, 2-3 slowa.... i tego tez nie potrafisz... nu, glupia wlasnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: nastepna bedziesz ty..... 20.11.09, 19:18 dana33 napisała: > idiotow trzeba tepic.... To dlatego glodujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Masz 20.11.09, 18:21 annaste1 napisała: > Palestyna powstala w tym samym czasie i dzieki tej samej U.N. z absolutnie iden > tycznym jak Izrael prawem do istnienia Pleciesz banialuki, przypuszczam, że plącze Ci się państwo Palestyna, które zostało proklamowane w listopadzie 1988 w Algierze przez Palestyńską Radę Narodową. To państwo nie posiada jednak suwerenności nad żadnym obszarem i nie jest państwem w myśl prawa międzynarodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Masz 20.11.09, 18:40 off_nick napisała: > annaste1 napisała: > > Palestyna powstala w tym samym czasie i dzieki tej samej U.N. z absolutni > e iden > > tycznym jak Izrael prawem do istnienia > > Pleciesz banialuki, przypuszczam, że plącze Ci się państwo Palestyna, kt > óre zostało proklamowane w listopadzie 1988 w Algierze przez Palestyńską Radę N > arodową. To państwo nie posiada jednak suwerenności nad żadnym obszarem > i nie jest państwem w myśl prawa międzynarodowego. nic mi sie nie placze off, to ty po prostu nie jestes w stanie zrozumiec i nie winie cie za to zreszta, jak przestaniecie okupowac tereny nalezace do Palestyny natychmiast sie wylacze spoko Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Masz 20.11.09, 18:52 annaste1 napisała: > nic mi sie nie placze off, to ty po prostu nie jestes w stanie zrozumiec i nie > winie cie za to zreszta, jak przestaniecie okupowac tereny nalezace do Palestyn > y natychmiast sie wylacze spoko Ja tu występuję w jednej osobie. I ponownie pytam: co to jest Palestyna? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Masz 20.11.09, 19:05 ona pojecia nie ma.... nie jest w stanie nawet na te pare moich pytan odpowiedziec... powtarza to badziewie arabskie i zadowolona z siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Masz 20.11.09, 19:08 off_nick napisała: > annaste1 napisała: > > nic mi sie nie placze off, to ty po prostu nie jestes w stanie zrozumiec > i nie > > winie cie za to zreszta, jak przestaniecie okupowac tereny nalezace do Pa > lestyn > > y natychmiast sie wylacze spoko > > > Ja tu występuję w jednej osobie. > I ponownie pytam: co to jest Palestyna? > Palestyna powstala w tym samym czasie i dzieki tej samej U.N. z absolutnie identycznym jak Izrael prawem do istnienia Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Masz 20.11.09, 19:10 juz ten idiotyzm raz napisalas..... odpowiesz mi na moje pytania, czy jak tepa arabska propaganda bedziesz powtarzac w kolko to zdanie majac nadzieje, ze ktos ci w to uwierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Masz 20.11.09, 19:25 dana33 napisała: > juz ten idiotyzm raz napisalas..... odpowiesz mi na moje pytania, czy jak tepa > arabska propaganda bedziesz powtarzac w kolko to zdanie majac nadzieje, ze ktos > ci w to uwierzy? moja droga danusiu, nikogo nie zmuszam do wierzenia czy tez nie. tobie natomiast z calego serca radze poczytac angielska, hiszpanska prase z tego tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Masz 20.11.09, 19:34 nie pozwalaj sobie za duzo, annaste.... ja dla ciebie nie droga i nie danusia..... czytam cala prase dostepna dla mnie... wprawdzie hiszpanskiego nie znam, ale mam do wyboru 6 innych jezykow, wiec daje sobie rade.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Masz 20.11.09, 19:35 aaaa..... na te pytania moje jak widze odpowiedziec nie mozesz.... nu, tak wlasnie wyglada ta twoja "palestyna".... glupoty bredzisz po prostu.... Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Masz 20.11.09, 19:51 dana33 napisała: > nie pozwalaj sobie za duzo, annaste.... ja dla ciebie nie droga i nie danusia.. > ... > czytam cala prase dostepna dla mnie... wprawdzie hiszpanskiego nie znam, ale ma > m > do wyboru 6 innych jezykow, wiec daje sobie rade.. no tak, na pewno ten dostep jakis nie zabardzo albo ktos go przyblokowal Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Masz 20.11.09, 19:54 oczywiscie mialo byc: wierze, przepraszam ale to z emocji ta pomylka Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Masz 20.11.09, 20:01 ty juz powtarzasz slowa tego goldbauma szmalcowniczego.... naprawde glupia jestes.... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Wyjątkowo, bo waszej głupoty towarzyszko 20.11.09, 19:28 nie idzie zdzierżyć. Musicie przebrnąć bez to, o, ło: www.medea.be/index.html?page=2&lang=en&doc=166 potem bez to: www.palestinefacts.org/pf_independence_un_arabrejection.php i spytać starszych, którzy nie byli wówczas w stanie embrionalnym jak wówczas wy, zakwefiona towarzyszko z wielbłądzią uzdą na umyśle, dlaczego (poza towarzyszami ze Związku Radzieckiego) Arabowie z Balestyny stracili sympatię świata: Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: drogi ekstremisto! 20.11.09, 19:53 pewnie, ze wszyscy popelniaja bledy..... tylko arabowie popelniaja te bledy od dziesiatek lat.... poczytaj sobie idiotko, moze cos dojdzie: www.johnstonsarchive.net/terrorism/terrisrael.html jak w 1929 wymordowali w hebronie 70 zydow to tez byli zdesperowani i u kresy wytrzymalosci? ty dla arabskiej propagandy pracujesz, ze tak to badziewie powtarzasz ciagle? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Masz 20.11.09, 22:02 Nie ma państwa o takiej nazwie. Nie bylo 2000lat panstwa o nazwie IZRAEl a Palestyna byla! To mozesz babciu wioskowa poczytac przez dlugie jesienne wieczory zebys na wiosne byla troche madrzejsza. pl.wikipedia.org/wiki/Historia_Mandatu_Palestyny pl.wikipedia.org/wiki/Deklaracja_Balfoura Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: zawsze mozna znalezc dziure w calym 20.11.09, 16:46 stadion mógłby służyc jako lądowisko palestynskich bojowych helikopterów które hamas zamierza montowac z puszek po pepsi-coli Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: zawsze mozna znalezc dziure w calym 20.11.09, 16:58 aaki napisała: > stadion mógłby służyc jako lądowisko palestynskich bojowych > helikopterów które hamas zamierza montowac z puszek po pepsi-coli Boze Bron, wez przestan bo jeszcze marud@co to na powaznie wezma i wtedy juz nigdy zadnej szansy na mecz nie bedzie, ani na tym ani na zadnym innym palestynskim stadionie Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Troche przypomine historie Drzymaly i jego wozu 20.11.09, 17:18 Choc w przypadku Prusakow wiadomo bylo przynajmniej czego sie trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
perla pytanie do niektórych jest 20.11.09, 20:55 za co tak kochacie Palestyńczyków? I czy nie obawiacie się, że to miłość bez wzajemności jest właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 odpowiedz dla perliczkowatego jest.... 20.11.09, 21:04 nie mow, ze nie wiesz.... zadna milosc do palestynczykow... zwykla nienawisc do zyda... g ich palestynczycy obchodza... ale zaczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: odpowiedz dla perliczkowatego jest.... 20.11.09, 21:09 zapomnialam.... jest jeszcze ta ich milosc do prowokowania i draznienia zydow forumow, przede wszystkim mnie... to tak, jak u ciebie, perliczkowaty.... sam widzisz, jak to wyglada w koncowym efekcie... argumentow brak, odpowiedzi na proste pytania nie ma, linkow nie moze znalezc... slabo pracujecie, perliczkowaty.... jestem od was lepsza... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: odpowiedz dla perliczkowatego jest.... 20.11.09, 21:23 i owszem, drażnienie ciebie dana33 sprawia mi frajdę. Ale gdy idzie o walkę Israela z islamskimi bandytami to inna bajka jest, tu żarty się kończą. Ja nie rozumiem, że oni nie widzą, iż muslim wydali naszej cywilizacji judeochrześcijańskiej wojnę cywilizacyjną, a czasami i bombami w metrze nie pogardzą. Ślepi czy głupi właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: odpowiedz dla perliczkowatego jest.... 20.11.09, 21:40 przeciez ci wyjasnilam.... Odpowiedz Link Zgłoś
perla odpowiedź dla dane33 jest 20.11.09, 21:15 z tą nienawiścią do Żyda to chyba przesadzasz. Oni widzą w Palestyńczykach tzw. uciskanych. I to już wystarczy chyba aby ich kochać, nie bacząc na to, iż owi Palestyńczycy gdy już przestaną "uciskani" być, mają w dalekosiężnych planach poderżnięcie gardeł tym co ich dziś tak kochają bezwarunkowo właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: odpowiedź dla dane33 jest 20.11.09, 21:26 perla napisał: > iż owi Palestyńczycy gdy już przestaną "uciskani" być, mają w > dalekosiężnych planach poderżnięcie gardeł tym co ich dziś tak > kochają bezwarunkowo właśnie. No popatrz perla... to dokladnie tak jak dzisiaj zydzi. Ujadajacy na lewice, ktora swego czasu jako jedyna byla ich przytulkiem i schronieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: odpowiedź dla dane33 jest 20.11.09, 21:38 to raczej lewica ujada na Żydów bo im się nie podoba, że Żyd nie daje się bezkarnie bić jak to drzewnej bywało, a tym samym lewica nie ma nad kim litować się. Z tym, że Żydom nie są potrzebne wasze lewicowe pocałunki a broń i umiejętność bicia się właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: odpowiedź dla dane33 jest 20.11.09, 22:02 perla napisał: > to raczej lewica ujada na Żydów No to mnie uspokoiles bo mi sie caly czas jakos zdawalo, ze nasi "przyjaciele" na okraglo ujadaja tu na "lewactwo" i takie tam > bo im się nie podoba, że Żyd nie daje się bezkarnie bić No tak... Choc przeciez tak niewiele brakowalo, zeby Gazanczycy cala swoja potega militarna zniesli Izrael uzbrojony zaledwie... w ile czolgow, samolotow, rakiet, glowic jadrowych? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: odpowiedź dla dane33 jest 20.11.09, 22:16 goldbaum napisał: > No tak... Choc przeciez tak niewiele brakowalo, zeby Gazanczycy cala swoja > potega militarna zniesli Izrael uzbrojony zaledwie... w ile czolgow, samolotow, > rakiet, glowic jadrowych? Oleg napisał, że nie warto się kopać z koniem. A oni ostrzeliwali Israel kilka lat, wiedząc, że Israel o wiele lepiej uzbrojony jest, i że nie mają szans, i że jak Israel się odwinie to ucierpią ich dzieci i kobiety. A teraz wrzeszczą na cały świat, że jednak odwinął się. Co miał Israel zrobić? Dawać się dalej ostrzeliwać właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: odpowiedź dla dane33 jest 20.11.09, 22:27 Pozwolic im zyc z podniesiona glowa , wrocic uchodzcom , oddac skradziona ziemie i posiadlosci , and on , and on , and ,... ================================================================ Co miał Israel zrobić? Dawać się dalej ostrzeliwać właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: odpowiedź dla dane33 jest 20.11.09, 22:39 maniak idiota.... dostali gaze spowrotem i dalej strzelali... dostana wszystko spowrotem i dalej beda strzelac.... przed 67 nic nie bylo "skradzione", a strzelali i zamachy robili jak ta lala, nie mowiac juz o wojnach... w 48 zaczeli wojne w dniu powstania panstwa.... ale rozumiem... ty po prostu chcesz, zeby israel przestal istniec... ty mozesz chciec... ty duzo chcesz, ale niestety, bardzo malo mozesz... to co mozesz, to ujadac na forum... wyklikalam cie ofkors..... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: odpowiedź dla dane33 jest 20.11.09, 22:52 ale rozumiem... ty po prostu chcesz, zeby israel przestal istniec... nic nie rozumiesz gruba...to zydzi w izraelu sami tego chca swoja polityka zagraniczna i wewnetrzna przyblizaja ten dzien...sadny dzien Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: odpowiedź dla dane33 jest 20.11.09, 22:55 perla napisał: > Oleg napisał, że nie warto się kopać z koniem. A oni ostrzeliwali > Israel kilka lat, wiedząc, że Israel o wiele lepiej uzbrojony jest, I co ci desperaci zrobili tym calym "ostrzalem"? Przypuszczam, ze w jednym tygodniu w wypadach samochodowych zabija sie wiecej zydow niz przez te wszystkie lata tego pozal sie Boze "ostrzalu" desperatow, ktorzy stracili doslownie wszystko. > i że nie mają szans, i że jak Israel się odwinie to ucierpią ich > dzieci i kobiety. Mieli sie podlozyc pasywnie jak zydzi Niemcom podczas wojny? Nie kazdy tak potrafi, gdy mu sie wszystko zabierze. > Co miał Israel zrobić? Dawać się dalej ostrzeliwać właśnie? Odpowiedz dal ci juz ponizej explicit. Powinni uznac przede wszystkim swoja odpowiedzialnosc. Co mieli robic Niemcy, gdyby zydzi obrzucali ich kamieniami przez mur getta? Dac sie obrzucac? Co mieli robic Niemcy, gdy polscy partyzanmi ich ostrzeliwali ? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Pedal kocha palestynczyka i opowiada sie.. 20.11.09, 21:32 ...niepodlegloscia "Palestyny", podczas gdy Palestynczyk zwykl tradycyjnie wieszac pedala, lewak opowiada sie za Palestyna, podczas gdy Palestynczyk lewaka stawia pod sciane i wygarnia do niego z kalacha, feministka kocha Palestyne, podczas, gdy Palestynczyk feministke wzialby za twarz i rzucil do wyra, gdzieby z nia poigral, ekolog kocha ucisnionego Palestynczyka, podczas, gdy ten rzy z jego poslannictwa..po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: odpowiedź dla dane33 jest 20.11.09, 21:37 nu nie mow perla.... jak na pytanie o link do rzekomego nazizmu "maniusia" taki goldbaum, ktory w 60 lat po holokauscie smie powiedziec do zyda "dreckicke verlauste judensau" i to pytanie manipuluje jako "obrone", to to nienawisc... nie probuj gnojka bronic... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Jeszcze lepsze pytanie! 20.11.09, 21:07 Za co "lewaki" tak kochaly zydow, gdy byli tulaczami a europejska skrajna prawica robila z nich mielonke? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Jeszcze lepsze pytanie! 20.11.09, 21:10 goldbaum napisał: > Za co "lewaki" tak kochaly zydow, gdy byli tulaczami a europejska skrajna > prawica robila z nich mielonke? > niby jaka prawica? NSDAP to partia socjalistyczna, co zresztą w nazwie miała. Program również socjalistyczny był właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum O naiwnosci! 20.11.09, 21:23 perla napisał: > niby jaka prawica? NSDAP to partia socjalistyczna, co zresztą w nazwie miała. > Program również socjalistyczny był właśnie. Ach to naiwne zamilowanie do etykietek... Tacy jak ty do tej pory daja sie nabierac na to, na co nie nabral sie zaden Niemiec nawet w latach 30-tych, bo... "nazwa". Nazisci to skrajna prawica . Gdzie masz w ich "programie" cokolwiek o zniesieniu wlasnosci prywatnej a zwlaszcza srodkow produkcji? Gdzie masz cokolwiek o bezklasowym spoleczenstwie albo internacjonalizmie? Hitler doskonale zaaranzowal sie z niemiecka klasa posiadajaca a klasa panujaca (nad swiatem) miala byc "klasa" skladajaca sie z "aryjczykow". Wierzyc sie nie chce, ze ludzie jeszcze dzisiaj daja sie nabierac na etykietki nazistow. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: O naiwnosci! 20.11.09, 21:33 Adolf doszedł do władzy, a potem rządził używając w nazwie swej rządzącej partii słówka "socjalistyczna". I to ma prawica być??? Termin bezklasowe zamienili na germańskie, a internacjonalizm mieli z innymi czarnymi socjalistami. Np. we Włoszech, Bułgarii, Rumunii, etc. Kilka lat temu dałem na forum tym pewnemu zagorzałemu lewakowi kilkanaście punktów programu lewicowej partii. I zapytałem go się czy popiera owe postulaty. Odpowiedział, że oczywiście, bo to socjalistyczne postulaty są. Mina mu zrzedła wtedy, gdy go uświadomiłem, iż to postulaty z programu NSDAP są właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Zapoznaj sie z definicjami prawicy i lewicy perla 20.11.09, 21:47 Bo piszesz o czyms, czego zupelnie nie rozumiesz. perla napisał: > Adolf doszedł do władzy, a potem rządził używając w nazwie swej > rządzącej parti i słówka "socjalistyczna". I to ma prawica być??? Nawet skrajna prawica. A to, ze tacy jak ty nie rozumiejacy zupelnie pojec "prawica" i "lewica" nabieraja sie na etykietki niczego w tym nie zmienia. > Termin bezklasowe zamienili na germańskie, Wlasnie - cos, co jest oparte na skrajnym rasizmie nie moze byc "bezklasowe". Celem komunizmu/socjalizmu byla spolecznosc bezklasowa - gdzie kazdy niezaleznie od rasy, narodowosci i religii mial miec te same prawa. Panstwo Hitlera bylo tego calkowitym zaprzeczeniem. Autorytatywne i hierarchiczne struktury, tak charakterystyczne dla prawicy, przybraly tam ekstremalne formy, w ktorych pewna "rasa" miala bezwzglednie panowac nad "rasami" nizszymi. > a internacjonalizm mieli z innymi czarnymi socjalistami. Znow nie rozumiesz pojec, ktorymi sie poslugujesz. Internacjonalizm to internacjonalizm - to "przyjazn i rownouprawnienie miedzy narodami" a nie miedzy klikami okreslajacymi sie jako przedstawiciele "rasy" panujacej. > Kilka lat temu dałem na forum tym pewnemu zagorzałemu lewakowi kilkanaście > punktów programu lewicowej partii. I zapytałem go się czy popiera owe postulaty > . > Odpowiedział, że oczywiście, bo to socjalistyczne postulaty są. Mina mu zrzedła > wtedy, gdy go uświadomiłem, iż to postulaty z programu NSDAP są właśnie. No to udalo ci sie trafic na jakiegos przyglupa rozumiejacego jeszcze mniej od ciebie. Ale tym razem masz pecha. Nie ze mna takie numery. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Zapoznaj sie z definicjami prawicy i lewicy p 20.11.09, 22:02 goldbaum napisał: > Wlasnie - cos, co jest oparte na skrajnym rasizmie nie moze byc "bezklasowe". > Celem komunizmu/socjalizmu byla spolecznosc bezklasowa - gdzie kazdy > niezaleznie od rasy, narodowosci i religii mial miec te same prawa. te same prawa, z tym, że dla klasy robotniczej trochę większe. Nazizm wyrzynał obcych rasowo, komunizm wyrzynał obcych klasowo. Widzisz tu jakąś różnicę? > Panstwo > Hitlera bylo tego calkowitym zaprzeczeniem. Autorytatywne i hierarchiczne > struktury, tak charakterystyczne dla prawicy, przybraly tam ekstremalne formy, > w > ktorych pewna "rasa" miala bezwzglednie panowac nad "rasami" nizszymi. no ale w państwach komunistycznych pewna klasa miała panować nad innymi klasami. > Znow nie rozumiesz pojec, ktorymi sie poslugujesz. Internacjonalizm to > internacjonalizm - to "przyjazn i rownouprawnienie miedzy narodami" a ni > e > miedzy klikami okreslajacymi sie jako przedstawiciele "rasy" panujacej. mieliśmy tą przyjaźń i równouprawnienie w praktyce. Ja dziękuję za taką przyjaźń. > No to udalo ci sie trafic na jakiegos przyglupa rozumiejacego jeszcze mniej od > ciebie. Ale tym razem masz pecha. Nie ze mna takie numery. przygłup i owszem bo socjalista. Ale postulaty mówiły o równouprawnieniu, powszechnym państwowym nauczaniu, państwowej służbie zdrowia, opieką nad starszymi, szerokim programem kultury fizycznej młodzieży, pracy dla każdego, michy dla każdego. No słowem, państwo miało wszystko regulować. Dokładnie odwrotnie niż myśli prawica właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Zapoznaj sie z definicjami prawicy i lewicy p 20.11.09, 22:49 perla napisał: > te same prawa, z tym, że dla klasy robotniczej trochę większe. Ciagle nie rozumiesz, ze "narodowy socjalizm" to taki sam nonsens jak "wojna o pokoj". Porzadek, w ktorym "Untermensch" ma byc sluga i niewolnikiem "Herrenmenscha" nie ma nic a nic wspolnego z rownoscia, egalitaryzmem, ktore to byly podstawa lewicy. > Nazizm wyrzynał obcych rasowo, komunizm wyrzynał obcych klasowo. Wyrzynanie "obcych rasowo" bylo programem i celem nazizmu. Wyrzynanie "obcych klasowo" nie bylo ani celem ani programem lewicy a co najwyzej jego skrajna deformacja. > no ale w państwach komunistycznych pewna klasa miała panować nad > innymi klasami "Panowac"? Gdzies to wyczytal? Moze tak jak "Herrenmesnchen" nad "Untermenschami"? > mieliśmy tą przyjaźń i równouprawnienie w praktyce. Ja dziękuję za > taką przyjaźń. Tyle, ze Stalinizm mial tyle wspolnego z ideami lewicy co Hitler z Matka Teresa. To powinno sie mimo wszystko odrozniac. > przygłup i owszem bo socjalista. Ale postulaty mówiły o równouprawnieniu, > powszechnym państwowym nauczaniu, państwowej służbie zdrowia, opieką nad > starszymi, szerokim programem kultury fizycznej młodzieży, pracy dla każdego, > michy dla każdego. No słowem, państwo miało wszystko regulować. > Dokładnie odwrotnie niż myśli prawica właśnie. Jak to "prawica mysli calkiem inaczej"? Przeciez w obrebie klasy panujacej (uprzywilejowanej) wszyscy maja miec dostep do tego wszystkiego - dzieki wyzyskowi innych "klas". Hitler tylko nieco rozszerzyl to pojecie robiac z "aryjskich nadludzi" "klase panujaca" - i to absolutnie bezwzglednie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Annaste wynalazi dziure! 20.11.09, 21:12 Znana lewaczka i piewczyni mesko-damskiej przyjazni arabsko-polskiej wzorem swoich slynnych poprzednikow-wynalazcow, wynaŁazi dziure. Dziure te zdaniem wynałazczyni bedzie mozna wykorzystac po wielokroc, gdyz sie nie brudzi, nie mnie, nie rozpuszcza i nie wymydla. Odpowiedz Link Zgłoś
melord co z tym stadionem? 20.11.09, 22:14 czego tym razem zydzi sie boja? palestynczykow,arabow ,wlasnego cienia ...to wiadomo ,czego jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś