Dodaj do ulubionych

Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę

11.09.10, 23:55
Stachurski wokalistą roku? Przecież on śpiewać nie umie.
IRA z płytą roku? Volwer debiut roku? To chyba jest jakaś parodia.
I jeszcze ta nachalna reklama prezenterów z TVP.
To było po prostu żenujące widowisko.
Obserwuj wątek
    • gelbigel Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę 12.09.10, 00:01
      Jeszcze raz zobacze te metroseksualne parówki na moim ekranie to już w ogóle telewizora nie będę włączał w weekend tylko tydzień rolniczy przynosi mi satysftakcje grabie i cena kartofli za kwintał
    • cari24 Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę 12.09.10, 00:02
      W kategorii wokalista Stachursky wygrał z Piotrem Cugowskim, który może nie ma szczęściea do repertuaru, ale wokal ma jeden z lepszych w tym kraju. To tak jakby Rysiek z "Klanu" wygrał bieg na 100metrów z Usainem Boltem... Generalnie, żal było patrzeć. Wydaje mi się, że pierwsze koncerty "Superjedynek", choć też nie były idealne, były na zdecydowanie wyższym poziomie.
    • Gość: tomasz20 Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę IP: *.chello.pl 12.09.10, 00:27
      Obecny poziom polskiej muzyki to dno kompletne.Byłem dzisiaj na koncercie Feel w Ursusie.Kompletna porażka.Muzyka słaba a wokalista męczył tak strasznie,że słuchać się nie dało.
      Co do Superjedynek....Chylińska bez dobrego zespołu to może iść tylko kury łapać bo samym swoim głosem wiele nie zdziała..Stachurski i wokalista grupy Ira kompletny brak głosu.Czy ludzie w Polsce są głusi? Wszędzie widzę te same zespoły które nie mają nic do pokazania.Flaki z olejem.Oni tylko występują.Ich muzyka to żadna sztuka zwykła papka i lansowanie się. Posłuchajcie takiej muzyki jak choćby Pink Floyd,Queen czy też z polskich jak Bajm,Perfekt,Dżem. Okazuje się,że można robić fajną muzykę która sama w sobie jest sztuką tylko do tego trzeba mieć talent i trochę zdolności muzycznych.Dla mnie najlepszą naszą młodą piosenkarką jest Ania Dąbrowska...dziewczyna ma talent i przynajmniej nie śpiewa o dupie Maryni i nie męczy jak kogut co głosem kury dusi.
      • Gość: jola Re: Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę IP: 212.106.31.* 12.09.10, 08:24
        Gadowski i brak głosu? Czy ty kiedokolwiek byłeś na koncercie IRY? jak nie to radzę się wybrać - zmienisz zdanie...
        co do superjedynek - obejrzałam tylko do występu IRY bo to mnie interesowało, potem telewizor został wyłączony a i w trakcie przełączałam kilkakrotnie na inne kanały...
      • kubissimo Re: Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę 12.09.10, 08:27
        chyba nie bardzo rozumiem po co poszedles na ten "koncert" Feel, skoro to taka kicha. No bo to chyba nie byla niespodzianka :P
    • Gość: ghhhuuuu KAJA fan IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.09.10, 00:33
      Stachursky, Doda, Feel no i oczywiscie KAJA PASCHALSKA ! Czemu mnie tam nie bylo, no czemu !!
    • maziarz Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę 12.09.10, 00:34

Nie podobał wam się Tede w fioletowej czapce, patrz podstarzały dziad śpiewający o tym jak bardzo jest lepszy od innych, choć tak naprawdę czuje się jak emo...hehehe
      • Gość: tede jak milka tede jak milka :) IP: *.chello.pl 12.09.10, 00:47
    • Gość: Arjena Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.10, 00:47
      Cały ten festiwal to wielka porażka. W naszym kraju nie brakuje przecież zdolnych artystów, tworzących ambitną i ciekawą muzykę. Mimo, iż nie jestem fanką Dody i że słucham zupełnie innej muzyki, uważam, że tylko Ona jak na razie zrobiła fajne show i w pełni zasłużyła występ w Opolu. Co do prezenterów- ponownie porażka!! Nawet kabarety były mało śmieszne...
    • remo29 Re: Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę 12.09.10, 00:54
      > Stachurski wokalistą roku? Przecież on śpiewać nie umie.
      > IRA z płytą roku? Volwer debiut roku?

No co? Jaki kraj, taki "przemysł muzyczny". Popelina, bylejakość, przaśność i gwiazdorstwo powiatowe. Nie ujechaliśmy zbyt daleko od disco-polo. Sad but true.
    • asir-czarny-sznaucer-olbrzym Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę 12.09.10, 00:54
      Mój głos jest lepszy od tych wszystkich piosenek....ha,ha.
      www.youtube.com/watch?v=ws2jsrxzl7M
      • Gość: o w morde Re: Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę IP: *.c194.msk.pl 12.09.10, 02:34
        asir-czarny-sznaucer-olbrzym napisał:

> Mój głos jest lepszy od tych wszystkich piosenek....ha,ha.

masz glos lepszy od piosenek to pewnie sluch masz lepszy od np. .......teledyskow ? :-(
      • Gość: epops Re: Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę IP: *.chello.pl 12.09.10, 22:37
        a gówienka zbiera po swoim psie ?
        czy dzieci na butach roznoszą ?
    • Gość: xxx star trek IP: *.multimo.pl 12.09.10, 00:57
      Powiem tyle - miał być star trek, a leci ta popelina...
    • Gość: slawo na c+ byl zuzel GP... IP: *.chello.pl 12.09.10, 01:19
      na eurosport-polfinal us open...o innych stacjach nie wspomne-a te lure na tvp ogladali tylko ci, ktorzy nie maja dosptepu do innych stacji i tyle
      ja do dzisiaj nie moge pojac po co kurzajewski byl w rpa na mistrzostwach swiata i poki nie pojme tvp ogladal nie bede -tak dla zasady i juz
      strzelanie w stope? to okreslenie nie pasuje do tvp-to trzeba robic z klasa
    • Gość: makaron Malicki i Laskowik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 01:24
      Dziękuję serdecznie za odczarowanie muzyki klasycznej. Żałuję, że nie byłem na widowni. To jest program, dzięki któremu już wiem, że można pokochać klasyki i na nowo odkryć hity muzyki popularnej. Absolutnie wyjątkowy i niepowtarzalny. Wielkie brawa dla Panów i ich współpracowników. Czekam na nowe odcinki :).
    • Gość: robert Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 01:31
      Tylko Kowalska godnie sie zaprezentowala (wg mnie oczywscie) Glos Gadzia troche drazniacy. Wokalista - Stachursky ? Jakas paranoja...
    • Gość: Nie płacę Po Superjedynkach: nie mam pretensji bo IP: *.chello.pl 12.09.10, 03:45
      Po raz kolejny przekonałem się o słuszności nie płacenia abonamentu TV.
    • Gość: tay Żenada i dziadostwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 06:12
      Szkoda, że Drozda kawałów nie opowiadał razem ze Strasburgerem.
    • Gość: al-kochol skad taki palant Stahoorsky w show-biznesie? IP: *.lns3.cht.bigpond.net.au 12.09.10, 06:38
      kto go tam wybzykal?
      • Gość: alicja Re: skad taki palant Stahoorsky w show-biznesie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 11:04
        Stachurski bzykał Kozidrakową lata temu i to ona go wcisnęła do show-biznesu.
    • Gość: HGW Misja kulturotwórcza TVP w całej okazałości IP: *.acn.waw.pl 12.09.10, 07:14
      i płać hołoto abonament na to bo jak nie to do pierdla!
    • maciejkozlowski TVP ? Kopnąć i rozpier.. ć ten stary, brudny klop 12.09.10, 07:51
      TVP to jest żenada, obciach, syfilis najcięższy ! Nie patrzę na to g... od 3 lat !
    • maciejkozlowski W stopę ? Niech sobie wreszcie w łeb strzelą ! 12.09.10, 07:55
      Cóż to za bagno. Ta cała KRRiT powinna już dawno całe to PIS-uarowe towarzycho pogonic w piz.u! Dorwało się paru komisarzy i działaczy do chlewa i teraz trzeba spawać aby odspawać te ryje.
    • fanmc Re: Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę 12.09.10, 08:03
      Rozumiem,że dopóki Agora nie przejmie TVP będzie w nią walić jak w bęben za wszystko?:-)
      Może już niedługo Rywin przystąpi do kolejnej akcji,teraz władza sprzyja!
    • agape2010 Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę 12.09.10, 08:47
      ...całkowita zgoda z opinią w artykule. Dodałbym tylko fatalny kabaret(słaby), który także przysłonił artystów. Piosenki było bardzo, bardzo mało. Wręczanie nagrody i ogłaszanie werdyktu przeciągane(Laskowik), artyści stali jak debiutanci z "Idola" - żenada.
      Czy jest tak źle z Polską sceną muzyczną, że więcej czasu zajmował kabaret?
      • Gość: Dytylius Re: Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę IP: *.centertel.pl 12.09.10, 11:39
        To wszystko to polska "bylejakość" tandeta brak artystycznego wyrafinowania czyli amatorszczyzna nie mylic z działanoscia amatorską!W normalnym swiecie w mediach pracuja najlepsi z najlepszych w Polszcze znajomi ,rodzinka i partyjne kanalie...A krytykę społeczna koteria w w d..pie
    • czesiekkk Re: Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę 12.09.10, 11:34
      Jak popatrzeć na to co robi TVP to idzie wytartymi śladami TVN. W TVN są głównie, a może i wyłącznie programy o gwiazdach TVN-owskich seriali. Stacja promuje własne produkcje.
      TVP robi dokładnie to samo, koncert Superjedynek okazał się promocją prezenterów, ramówki i seriali TVP.
    • Gość: Gość Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 11:40
      Co to kur.a ma być, bo festiwal piosenki na pewno nie.
      Warszawka po raz kolejny obsmarowała końskim łajnem moje miasto !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: mazsarpaz gadzinowa TVP strzeliła sobie w stopę IP: 77.223.235.* 12.09.10, 12:25
      gadzinowa telewizja to i widowisko pod zdechłym azorkiem
    • Gość: gość Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 14:30
      A GW dalej swoje i najeżdża na ten festiwal bo to tvp więc trzeba wszystko co najgorsze wypisywac. to się nazywa profesjonalizm i obiektywnośc tej oto gazety
      • Gość: obiektywnie Re: Po Superjedynkach: TVP strzela sobie w stopę IP: *.chello.pl 13.09.10, 01:40
        Ha, ha, obiektywizmu w Wyborczej jest akurat tyle, ile dobrej muzyki na ostatnim KFPP.
        Jednak dla zachowania pozorów trzeba czasami napisać prawdę i to właśnie czyni Wyborcza, opisując festiwal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka