Dodaj do ulubionych

Rektor Politechniki leci do Chin

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 19:05
Każda okazja jest dobra.
Ale jak można pisac takie rzeczy.
Przecież tryb przatargowy to określone procedury a nie naganianie klientów.
I to pisze Rektor uczelni !
Obserwuj wątek
    • Gość: dupek Rektor Politechniki leci do Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 00:22
      No tak, w Chinach na pewno będzie taniej, wie o tym każda gosposia...
      • Gość: Nobel Re: Rektor Politechniki leci do Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 07:49
        a może by tak zabrac przesłanie od studentów do laureata Nagrody Nobla
    • 19tad19.1 Rektor Politechniki leci do Chin 13.10.10, 10:04
      To niezłą wycieczkę robi sobie gościu.Szkoda tylko że za moje pieniądze a nie za swoje.A tak na marginesie to co ten prof ma w swoim dorobku naukowym?Proszę o poważne odpowiedzi.Nie jakieś tam prace w wpływie gry w palanta na przyrost naturalny.W polsce to już na lkazdym rogu stoi jakis profesor.Tylko ze od tych tytułów nic polsce nie przybyło.Wielika politechnika i co na nie stworzono?Kupę niedouczonych licencjatów i mgr od gimnastyki
    • Gość: dudek Rektor Politechniki leci do Chin IP: *.chello.pl 13.10.10, 20:24
      niech sobie leci.... ja z Chinami nie mam zamiaru mieć nic wspólnego...

wystarczy ze wstyd mi za instytut Konfucjusza....
      • Gość: do dudka Re: Rektor Politechniki leci do Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 08:34
        Mnie takze jest bardzo wstyd za instytut ale szczególnie wobec zachowania tego kraju w sprawie ich laureata Nagrody Nobla.
        To zupełny brak wyczucia aby w takiej sytuacji tam jechac i właściwie sankcjonowac ten system.
        Piszę do Ciebie bo Rektor nie dorósł i chyba tego nie rozumie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka