Dodaj do ulubionych

Komentarz dnia: o smoleńsku w szkole

IP: *.centertel.pl 03.02.11, 19:34
To chyba jednak nienajlepszy pomysł, żeby ta pani występowała przed kamerą. Albo niech przynajmniej przećwiczy sobie tekst następnym razem:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Dariusz Komentarz dnia: o smoleńsku w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 21:23
      Za takie krueswto jak Żbikowskiej polskie państwo podziemne karało wyrokami śmierci.
    • Gość: gosc Komentarz dnia: o smoleńsku w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 21:32
      opolskie przoduje w ogolnopolskich wynikach probnych mator OD konca wstyd zajmijciesie tym za co wam placimy
      • Gość: behemot Re: Komentarz dnia: o smoleńsku w szkole IP: *.core.lanet.net.pl 03.02.11, 22:46
        Refleks czujnych rodziców zatrwożonych, pozostawia wiele do życzenia, jak o skandalicznej ich zdaniem projekcji dowiadują się po fakcie. Nie bardzo też przemawia do mnie zarzut, że nie zaproszono na dyskusję po filmie ludzi reprezentujących poglad o winie pilotów, czy nieszczęsliwym wypadku. No bo kto miałby to być? Uczniowie poglądy o katastrofie poznają z telewizji, prasy, radia. W telewizjach niestety, abonamentowych i reklamowych, nie mozna obejrzec takich filmów, by wyrobić sobie zdanie o filmach jak i ofaktach w nich przedstawionych, bo znów pojawili się tacy, co lepiej wiedzą co dla nas jest dobre a co złe. Uczniowie II klas renomowanej szkoły nie są w ciemię bici, obejrzeli film i zdanie wyrobią sobie sami w konfrontacji z tym co juz na ten temat wiedzieli.
        • mieszaniec-zopola "No bo kto miałby to być?" 04.02.11, 00:28
          Wojciech Łuczak i Tomasz Hypki. I jeszcze wielu innych, znających się na lataniu.
          • Gość: behemot Re: "No bo kto miałby to być?" IP: *.core.lanet.net.pl 04.02.11, 00:34
            Aleś Ty tępy mieszaniec. Przecież film był o zaściankowym widzeniu przez Polaków histori, Rosji i katastrofy smoleńskiej a nie o problemach współczesnej awiacji na przestarzałych produktach sowieckiego przemysłu lotniczego
    • venus99 Re: Jak zwykle bzdury i insynuacje 03.02.11, 21:35
      Sakiewicz i jego zwolennicy są z tego znani.ja bym dodał,że bzdury,insynuacje i totalna głupota.ale nikt rozsądny niczego innego się po tym osobniku nie spodziewa.
    • pamejudd Ja juz nie wiem czy lepiej kiedy pisze, czy mowi.. 03.02.11, 22:33
      Ja juz nie chce... Mamo, zabierz ja...
      • Gość: tao szatanski o co wam chodzi? IP: *.nyc.res.rr.com 08.02.11, 19:17
        film jest kwintesencją większej większości narodu. zakompleksiony, niedowartościowany, na swój sposób prymitywny, naród wybrany potrzebuje dramatu. bogowie od czasu do czasu potwierdzają jego istnienie. przywiślańscy wybrańcy różnią się żydów swoją naiwnością pomieszaną z pospolitą głupotą. mamy przebłyski, 1989, które od dwudziestu lat zabijamy.
        na kowno, lwów, wilno - rodacy!!!

tao szatanski
        • Gość: gość Do tao szatanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 20:24
          A wypowiedz Juszczenki to...
          • Gość: gość Re: Do tao szatanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 21:27
            Mnie koleś interesuje rozmowa na argumenty\tylko taka ma sens\, których jak widzę Tobie najwyrażniej brakuje skoro nie potrafisz się odnieść do wypowiedzi Juszczenki.
            Widzisz mądry człowieczku, faktu o którym mówi były prezydent Ukrainy nie możesz nijak podważyć , dlatego przemilczasz tą część filmu w jego ocenie.niczym nasze sprzedane media nic nie wspominające co powiedział w ostatnią sobotę jeden z rosyjskich prokuratorów polskiemu dziennikarzowi w hotelu .A zdanie to brzmiało - i co Polacy ? nie potrafiliście uratować Kaczyńskiego.

• Gość: tao szatanski argumenty? IP: *.nyc.res.rr.com 09.02.11, 09:19
              jak z psychicznymi dystkutować? - proszę mi powiedzieć. może jest metoda, może - nie jestem psychiatrą.
              raport milera, wszystko wskazuje na to, że mak-kowski będzie "bułką z masłem". no tak - to dla normalnych a nie psycholi.
              media nie są sprzedane lecz ideologiczne albo nijakie a generalnie amatorskie, skundlone. no cóż dopasowały się do czytelników, słuchaczy.
              nie pamiętam co mówił juszczenko, obejrzenie jeszcze raz filmu jest ponad moje siły, lecz generalnie nie traktowałbym tego faceta poważnie. co wyszło z tzw. kaczynskiego bloku wschodniego. wielkie gó... oprócz ulicy w stolicy gruzji i pomnika bandery. trochę realizmu, normalnego bo do politycznego jesteście za bardzo ograniczeni albo ideologiczni. jak to woli.
              słowa prokuratora, jeżeli zostały wypowiedziane, należy potraktować jako metafore.
              pytanka: jaki był sens zrobienie z politycznego trupa bohatera? prezydenta tysiąclecia?

i to by było na tyle

tao szatanski
        • Gość: ? Re: o co wam chodzi? IP: *.xdsl.centertel.pl 08.02.11, 20:40
          Gość portalu: tao szatanski napisał(a):

> film jest kwintesencją większej większości narodu.

Co to jest "większa większość" i czym się różni od zwykłej większości?
    • Gość: dupek Komentarz dnia: o smoleńsku w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 23:00
      Żbik mówi dużo lepiej niż pisze:)))
      • Gość: behemot Re: Komentarz dnia: o smoleńsku w szkole IP: *.core.lanet.net.pl 03.02.11, 23:28
        Zgoda. Na wizje z nią i to na stałe.
        • pamejudd Byle bez dzwieku. 06.02.11, 15:50
          Ewentualnie, z podlozonymi tekstami Dr. Zoidberga z "Futuramy".
    • Gość: karol Komentarz dnia: o smoleńsku w szkole IP: *.multimo.pl 08.02.11, 17:18
      Ona chyba sama do końca nie wierzy w to co mówi, nie wiem, może taka rola cyngla.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka