Gość: fraggles 63-latek pędził 203 km na godzinę - [WIDEO] IP: *.adsl.wanadoo.nl 08.03.11, 17:42 A to jest jakis limit predkosci w zaleznosci od wieku?Jak mial 63 lata to pewnie tylko 200km/godz mogl posuwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 63 cepy IP: *.icpnet.pl 08.03.11, 18:05 ja bym ukarał tych ewidentnych naciągaczy co jechali za nim i nie zatrzymali po pierwszym wykroczeniu ... i dodatkowo wywalił z roboty za niebezpieczną jazdę radiowozem bez sygnałów świetlnych i dźwiękowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rYcio Mój rekord - 257 km/h pobiłem w 62 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 18:15 życia, gram 3 razy po 1.5 godz tygodniowo w tenisa. A są ode mnie lepsi i technicznie i kondycyjnie. Myślę o moich trenerach tenisowych oraz wspomnijmy Sobiesława Zasadę z żoną - wygrali rajd samochodowy mając razem 150 lat. Czy wszyscy jesteśmy nienormalni? A może to sprawa stałego treningu, zdrowego trybu zycia, odpowiedniej diety oraz odrobiny szczęścia. Aha, warto wspomnieć o Polaku, który ostatnio przepłynął ocean w kajaku mając 65.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydo Re: Mój rekord - 257 km/h pobiłem w 62 roku IP: *.183.255.79.dsl.dynamic.eranet.pl 08.03.11, 18:23 kto policzy te kilkaset metrów gonitwy(z monitora) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rYcio Re: Mój rekord - 257 km/h pobiłem w 62 roku IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 18:39 A bierzesz pod uwagę, że nie jesteś sam na drodze? Może nie wszyscy są takimi "świetnymi" kierowcami jak ty? Może masz sporo lat (a może i nie) ale rozumu to ci chyba nie przybyło... Skoro twoim idolem jest Zasada to może pokuś się o przeczytanie jego książki. To mądry facet i dlatego nigdy by sobie nie pozwolił na "wyścigi" w zwykłym ruchu ulicznym. Rajd, to rajd. Odpowiedz Link Zgłoś
opolak Jak zostałby ukarany we Włoszech czy Szwajcarii ?? 08.03.11, 18:53 Areszt i konfiskata auta Odpowiedz Link Zgłoś
opolak Jak zostałby ukarany we Włoszech czy Szwajcarii? 08.03.11, 18:59 www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=192104&c=25&f=17 we włoszech nowe kary za przekroczenie prędkości : +40km/h - 3000euro i zabranie prawka na okres 3-6 miesięcy +60km/h - 4000euro i zabranie prawka na 12 m-cy moto.pb.pl/2187479,105170,gigantyczny-kara-za-przekroczenie-predkosci 37-letni Szwed wpadł w Szwajcarii w pułapkę radarową, pędząc sportowym samochodem z prędkością 290 km/h. Na razie odebrano mu prawo jazdy i samochód, a w perspektywie jest jeszcze grzywna wysokości ponad 1 miliona franków szwajcarskich. www.norwegia.filo.pl/turystyka.php?go=przepisy Jeśli przekroczymy dozwoloną prędkość o 38 km/h to zapłacimy 3500 NOK. Jeśli przekroczymy tą granice możemy liczyć się z utratą prawa jazdy. Należy pamiętać o tym, że są miejsca szczególne (okolice szkoły). Przy tych miejscach przekroczenie prędkości o 26 km/h może spowodować utratę prawa jazdy. Pamiętać należy o tym, że piesi mają bezwzględnie pierwszeństwo. Jeśli nie ustąpimy pieszemu, który stoi na przejściu możemy zapłacić 3000 NOK a jeśli "postawi nogę na jezdni" a my ominiemy go - utrata prawa jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Z tym ze na rajdzie trzeba miec umiejetnosci... 08.03.11, 18:57 ...ktorych przecietny polski "wasacz drogowy" zwyczajnie nie posiada. Stad tyle ofiar na drogach, gdzie jedne buraki probuja udowodnic innym, kto jest lepszym "rajdowcem". Odpowiedz Link Zgłoś
opolak Re: Z tym ze na rajdzie trzeba miec umiejetnosci. 08.03.11, 19:02 i inteligencję z kulturą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rYcio Re: Mój rekord - 257 km/h pobiłem w 62 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 19:05 1.NIE NAPISAŁEM, ŻE BYŁO TO W RUCHU ULICZNYM ! 2.Książka Zasady "Szybkość bezpieczna" została przeze mnie przeczytana kilkanaście razy - za nim poszedłem na kurs prawa jazdy. Mam jej pierwsze wydanie z 1973/4 roku. Bardzo pomogła mi lepiej prowadzić samochód - redukcja biegów przed zakrętem, świadomość nad i podsterowności, dobór właściwego toru jazdy, ćwiczenie poślizgów na początku zimy itp, itd. 3. I chyba nie było trudna do odczytania moje przesłanie - "pochwała wieku dojrzałego". 4.Szybkość piłki przy moim serwisie tenisowym - 181 km/h (tylko - niestety). Odpowiedz Link Zgłoś
opolak Pochwalcie się wynikami w UE 08.03.11, 19:08 Pochwalcie się ile udało się Wam przekroczyć w Norwegii, Szwajcarii, we Włoszech - tam jeździcie jak trusie , bo OJRO drogie i jeszcze zapuszkują..... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Jak powiedziałby Howard Stern 08.03.11, 19:11 Należałoby go przywiązać solidnie do przedniego zderzaka, tak, żeby nie spadł i przewiźc go z tą samą prędkością. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Narcyz Czy przy okazji podważamy regulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 19:47 niemieckie, które pozwalają jeczać 250 km/h na niektórych odcinkach autostrad. I ktoś pozwala produkować auta mogące jechać z taką prędkością. Nie ma też znaków drogowych, niedopuszczających do ruchu kierowców powyżej 25 roku zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: 63-latek pędził 203 km na godzinę - [WIDEO] IP: 79.97.75.* 08.03.11, 19:54 moze nie dawno se kupil sprzeta i sie zagapil ostanio jechalem sobie e39 , rzucilem okiem na zegary a tam 180 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: 63-latek pędził 203 km na godzinę - [WIDEO] 09.03.11, 09:12 Gość portalu: edek napisał(a): > moze nie dawno se kupil sprzeta i sie zagapil > ostanio jechalem sobie e39 , rzucilem okiem na zegary a tam 180 hehe WOW! Edek, zaimponowałeś mi :P Jura Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 63-latek pędził 203 km na godzinę - [WIDEO] 09.03.11, 00:31 Widzę tu wpisy paru kretynów przchwalających się swoimi "rekordami" głupoty. A może tylko fantastów, przypominających mi pierwszaków wymyślających niestworzone historie aby zaiponować kolegom. "Jeżdżę moim BMW 180" itd. A daczego tylko BMW ? Dalej wyobraźnia nie sięga ? A taki np. DB, albo Zonda, czy choćby głupie Porsche - nie byłoby lepiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten 63-latek pędził 203 km na godzinę - [WIDEO] 09.03.11, 07:47 powinno byc jak w usa a przynajmniej w kaliforni jak przekroczysz 100mil/h to od razu sadzja na glebe skuwaja rece z tylu wiara jedzie obok i cykaja zdjecia telefonami i do pudla a jak sedzia w pracy to od razu do niego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moron Szkoda. Na przeszczep sie nie nadawlalby IP: *.startdedicated.com 09.03.11, 15:01 Zawsze lepeij jak bank narzadow zasili gowniarz 18- letni, bo jesli nie rozbil sie na motocyklu to jest szansa ze cos sie bedzie nadawac. I czlowiek poprawi boski blad, dajac zdrowe serce glupka normalnemu czlowiekowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors 63-latek pędził 203 km na godzinę - [WIDEO] 16.03.11, 15:01 No i co dziennikarz tu znalazł? 63-latek... - do ilu "...latek" nie byłoby to sensacją? i od ilu? pędził Odpowiedz Link Zgłoś