Dodaj do ulubionych

Jestem swołoczą, panie Michnik

IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.11, 03:09
Jeżeli tak twierdzi „legenda światowego dziennikarstwa, działacz publiczny i jednen z założycieli "Solidarności", według "Financial Times" zaliczany do 20-tki najbardziej wpływowych dziennikarzy świata", Adam Michnik, to się nie wymigam - jestem swołoczą!
Jestem swołoczą, panie Michnik, podobnie jak miliony Polaków!
Kto następny się przyzna?
Obserwuj wątek
    • Gość: goj Re: Jestem swołoczą, panie Michnik IP: *.opole.hypnet.pl 20.04.11, 09:02
      żydzi gardzą gojami ,a więc każdy z nich to swołocz
    • Gość: Pan Michnik Re: Jestem swołoczą, panie Michnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 10:47
      Jeśli sam się tak deklarujesz, to nie będę z tym polemizować. Przyjmuję to do wiadomości.
    • Gość: gość do zizi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 16:05
      Solidarność powstała tylko i wyłącznie dzięki robotnikom z gdańskiej stoczni.To był fundament tego wszystkiego co miało miejsce pózniej dlatego niejaki Michnik nie ma nic wspólnego z założeniem tego związku jak piszesz na forum.
      Mnie nie interesuje co myślą Polacy żydowskiego pochodzenia o mnie i moich rodakach ale za to wiem co pisał pan Michnik dla niektórych dzienników w U.S.A. o Polakach przed kilkoma lecz nie napiszę o tym na forum ponieważ nie żyjemy w wolnym kraju i w takim momencie urządzono by mi 13 grudnia 1981r.

• Gość: Arek Re: do zizi IP: *.com 22.04.11, 16:23
        Żyd A. Michnik vel Szechter,syn Ozjasza Szechtera, powiedział także ,że Polacy to stado baranów które należy strzyc,czyli oszukiwać, ograbiać i okradać.
        Jak postępować z gojami jest wyłożone w Talmudzie i Protokoły Mędrców Syjonu.
        Więcej w linku:
        www.google.pl/#q=protoko%C5%82y+medrc%C3%B3w+syjonu+&bav=on.2,or.&bih=410&biw=800&fp=bb5174c88456c487&hl=pl
        www.google.pl/#q=talmud+&bav=on.2,or.&bih=410&biw=800&fp=bb5174c88456c487&hl=pl
        Talmud obnażony
        www.zbawienie.com/talmud.htm
        • Gość: gość Do Arek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 20:16
          Nie obrażaj ludzi tylko dlatego ,że są Żydami.
          Widać że słoma z butów takim jak Ty wystaje.Chciałbyś coś napisać tylko wiedzy brak.
          • Gość: Arek Re: Do Arek IP: *.com 22.04.11, 21:37
            Uderz w stół a nożyce się odezwą,w tym wypadku bżyd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka