Gość: smakosz IP: *.204.0.149.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.04.11, 19:22 Byl ktos? Jakie ceny, menu? Maja www? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smakosz Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.180.6.37.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.04.11, 17:19 ponwim pytnie nikt z forumowiczów tam nie byl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.11, 13:50 rewelacyjne pierogi ze szpinakiem i serem mój chłopak skusił sie na kociłek gulaszowej tak dobrej jeszcze nie jedł tylko tak trzymać !!!! Napeno pokosztujemy innych rodzaji nie jest drogo i takiej knajpki w opolu brakowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierogomaniak A gdzie to konkretnie jest...? IP: *.punkt.opole.pl 26.04.11, 15:28 ... bo Ozimska to dość dłuuuuuga ulica.... Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_opole Re: A gdzie to konkretnie jest...? 26.04.11, 16:19 Ozimska 19, dawniej była tam TelePizza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierogomaniak Re: A gdzie to konkretnie jest...? IP: *.punkt.opole.pl 27.04.11, 08:59 dzięki za informacje :) odkąd wyniósł sie stamtąd (Ozimska 19) urzad skarbowy rzadko bywam pod tym adresem, ale teraz nie omieszkam skosztować... pierogów nigdy za wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żarłok przybyłem, zjadłem, piszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 22:52 owszem, pierogi niczego sobie - jak na mój gust trochę za grube ciasto, rozmiar solidny, wypchane farszem na maxa, testowano nadzienie ruskie i szpinakowe - bez zarzutu ;-) porcja jest 5 albo 8 szt., nie pamiętam dokładnie cen ale nie odbiega od średniej normy na pierogi, za cebulkę dopłata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: przybyłem, zjadłem, piszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 00:42 Byłam. Pierozki smaczne,naprawdę napakowane farszem po brzegi:) Atmosfera sympatyczna,widać,że to początki,ale zyczę im jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
alanta1 Re: przybyłem, zjadłem, piszę 07.05.11, 08:05 Gość portalu: żarłok napisał(a): > porcja jest 5 albo 8 szt., nie pamiętam dokładnie cen ale nie odbiega od średn > iej normy na pierogi, za cebulkę dopłata Hy, hy, cena 8-10zł za porcję 5 średnich pierogów znacznie odbiega od średniej. IMO pierogi to danie barowe (nawet jeśli są podawane na złotych talerzach ;) ), więc nie wróżę dużego ruchu w interesie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: przybyłem, zjadłem, piszę IP: *.181.34.29.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.05.11, 21:09 Za cebulke doplata???????????????????????????????????????????????????? SZOK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrunio Re: przybyłem, zjadłem, piszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 13:38 Szok? A co, cebulę dostają za darmo? Pewnie obraną, pokrojoną i przysmażoną! Może tylko za sos koperkowy mogliby kasować też zeta. Był dobry z pierogami ze szpinakiem, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierożek Re: przybyłem, zjadłem, piszę IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 19:37 Cebula jest za darmo. Płatne są skwarki i sosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PierogarniaOzimska Re: A gdzie to konkretnie jest...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 22:29 Dawna siedziba Telepizzy, Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej 30.04.11, 22:33 "Staropolska" ? Czyli konkretnie jaki wiek na Slasku ? DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak z Polski Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 09:24 "Staropolskie" ( w nazwie ) lokale gastronomiczne są w wielu zakątkach naszego globu, a rdzennym mieszkańcom tamtych krajów to nie przeszkadza. Chętnie zajadają się naszymi, polskimi pierogami ( nie tylko ) i na ogół są nam za nie wdzięczni. Przeszkadza Ci polskość, pierogi czy po prostu chciałeś zabłysnąć. Nie lubię ksenofobów, lubię pierogi i na pewno pójdę skosztować. Tobie sugeruję roladę śląską w Starce (jest wyśmienita), jeśli Cię na nią stać. Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej 02.05.11, 01:23 A w jakich to wielu krajach na naszym globie sprzedaja niby te staropolskie specjalnosci ? Wieden, Istanbul, Dublin i ......... ? Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej 30.04.11, 22:40 Byl taki lebek w Katowicach, co 5-10 lat temu zalozyl restauracje Franza Ferdinanda. Mimo genialnego objektu i pierwszorzednego adresu o ekskluzywnej tradycji (Terrassen-Restaurant, chyba sie to nazywalo wczesniej). Cza se to wyobrazic (i miec oczywiscie trocha pojyncio): F.F. w katowicach, haha! Pewnie przylazl z tzw. "Zaolzia", hehehe. Oczywiscie zbladl, spuchl i splajtowal, w wielkich konwulsjach, nawet to w TV bylo, z ta Gesslerowa z warszawy. Ergo: AHISTORYCZNOSC i dezinformujace importowane przekrety nie funkcjonuja ! To juz lepuej zaroski Viet-Nam abo Tokaj abo Blgrija-Varna-i-Drushba abo Café Magnolia-Mongolia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.252.16.35.internetia.net.pl 31.07.11, 12:24 amoremio napisała: > Byl taki lebek w Katowicach, co 5-10 lat temu zalozyl restauracje Franza Ferdin > anda. > Mimo genialnego objektu i pierwszorzednego adresu o ekskluzywnej tradycji (Terr > assen-Restaurant, chyba sie to nazywalo wczesniej). > > Cza se to wyobrazic (i miec oczywiscie trocha pojyncio): F.F. w katowicach, hah > a! > Pewnie przylazl z tzw. "Zaolzia", hehehe. > > Oczywiscie zbladl, spuchl i splajtowal, w wielkich konwulsjach, > nawet to w TV bylo, z ta Gesslerowa z warszawy. > > Ergo: AHISTORYCZNOSC i dezinformujace importowane przekrety nie funkcjonuja ! T > o juz lepuej zaroski Viet-Nam abo Tokaj abo Blgrija-Varna-i-Drushba abo Café Ma > gnolia-Mongolia. Zaloguj się Login: Hasło: Zarejestruj się Nie pamiętam hasła Forum Opole Opole Ogłoszenia opolskie Dla rodziców Kto nami rządzi? Sport w Opolu Siatkarze Kędzierzyna więcej » Załóż forum reklama REKLAMY GOOGLE Glejak wielopostaciowy Nowe badania kliniczne. Dowiedz się więcej. clinlife.pl/Glejak_Wielopostaciowy Naucz się Niemieckiego Bezpłatny kurs online ćwiczenia oraz rozmowa z native speakerem! www.Busuu.com Konradówka Hotel SPA Basen Świat Saun Bilard Tenis Super Cena Rodzinne Wakacje www.konradowka.pl A Gościniec Franz Josef w Katowicach ma się świetnie www.gosciniec-katowice.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GregorioS753 Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.11, 21:59 Staro-polskie pierogi.OHYDA kupiłam pierogi z kurkami na wynos, które okazały się zepsute.Ciasto było oślizłe a farsz gorzki!Wróciłam z nimi do pierogarni ale była już zamknięta. Nie mogę doczeka się jutra kiedy tam zawitam z zepsutym pakunkiem w ręce.Kipię ze złości bo miała to byc kolacja dla zięcia. Wyszłam na cudowną teściową. STARE polskie pierogi hahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_opole Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej 21.07.11, 21:29 Kurki bywają gorzkie. A jak się chciało przed zięciem zabłysnąć, to wiesz... stolnica, mąka, woda i do roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kureczka Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.252.23.174.internetia.net.pl 22.07.11, 17:00 8 zł za 5 pierogów to lekka przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrunio Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 17:20 5 dużych, mocno wypchanych farszem pierogów za 8 złotych to przesada? Zjadłem 5 ruskich z cebulką. Podała je miła kelnerka. Były naprawdę dobre. Pojadłem! Jak Ci za drogo, to odwiedzaj MOPS na Sienkiewicza, tam jest taniej i jakie klimaty! Odpowiedz Link Zgłoś
alanta1 Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej 29.07.11, 08:41 Gość portalu: Piotrunio napisał(a): > 5 dużych, mocno wypchanych farszem pierogów za 8 złotych to przesada? Tak, przesada, to chyba najdroższe pierogi w Opolu. Na szczęście jest wiele miejsc, gdzie można zjeść tańsze i smaczniejsze pierogi, niekoniecznie w Mopsie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głodny Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.11, 17:58 Napisz proszę, gdzie są te smaczniejsze i tańsze pierogi. Głodny jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruszynaa Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 22:37 Myślę ze najpierw należalo wyjaśnić sprawę w pierogarni, a później smarować ich dobre imie :) Z tego co mi wiadomo, to dostala Pani drugą porcje pierożków, pomimo że szefowa kuchni oraz kucharze stwierdzili że pierogi nie były zepsute, ani oślizgłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolanin Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 22:30 Niestety, poszedłem tam dzisiaj (28 lipca) po godzinie 18-tej i pomimo obecności co najmniej 3 pracowników, przez 15 minut nikt nie podszedł do naszego stolika. Woleli sobie rozmawiać na zapleczu. Mógłbym to zrozumieć, gdyby lokal był pełen ludzi, ale poza nami, zajęte były 2 stoliki i na obu zamówienie zostało już dostarczone. Przy tak kiepskiej obsłudze nie wróżę sukcesu. Ja tam już nigdy nie zajrzę, znajomym także będę odradzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madź Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.11, 09:13 W Pierogarni Staropolskiej zadnen z kelnerow nie podchodzi do stolika, a przy kasie jest tabliczka z informacja, ze zamawiamy i placimy przy barze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej 29.07.11, 12:03 Są restauracje francuskie,japońskie,węgierskie,rosyjskie itd. Dlaczego nie ma restauracji polskich,tylko zawsze "staropolskie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kureczka Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.252.23.174.internetia.net.pl 31.07.11, 01:22 oj chyba właściciele sie bronią nieumiejętnie - ale powtórzę: 8 zł za 5 pierogów to drogo, to wolę iść do pierożka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosposia Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.11, 12:40 Za 8 zł to ja nalepię setkę ruskich. Przepysznych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kureczka Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.252.23.174.internetia.net.pl 31.07.11, 14:41 gosposiu, ja też nalepię 100, ale jak wracam z pracy głodna to chętnie wstępuję do baru na pierogi, w innych knajpjach za 8-9 pierogów płaci sie 8 zł i jeszcze smietany za darmo dają, ale jak ktoś sie tak wysoko ceni tp klientów będzie miał coraz mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: han4mi Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.11, 18:45 Nie jest niektórym z was wogóle wstyd dotykać klawiatury? Niektóre z tych postów są tak idiotyczne, że jak je czytam wyobrażam sobie słodką blondynkę-idiotkę z tipsami,grubo po 40stce. Ceny są bardzo rozsądne jak na jakość potraw, sposób podawania, wystrój i klimat w lokalu. Z tego co zauważyłem, to klientów mają coraz więcej, także odpuście sobie propagandę. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_opole Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej 04.08.11, 21:51 Aż normalnie pójdę spróbować. No i ciekawe co się okaże :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.11, 12:57 Serdecznie zapraszam, życzę smacznego i proszę o opinię! Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_opole Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej 05.08.11, 14:07 W najbliższych dniach wpadnę na pewno i to raczej kilka razy, żeby spróbować rózne smaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 14:22 Jak dla mnie mogą być. Znaczy sie pierogi. Ruskie, innych raczej nie jadam. Może nie są tak finezyjne i "lekkie" jak ...u konkurencji... ale smaczne i sycące. Wystrój jak wystrój, wiadomo, o gustach sie nie dyskutuje. Czysto, schludnie. Ceny? Hmmm... to jest podobie jak z taryfami operatorów GSM, tak kalkuluja, zeby trudno było porównać: wielkosc pieroga, ilosc pierogów w porcji, płatne/niepłatne dodatki... W kazdym razie w centrum Opola mój ulubiony pierogowy trójkat to (alfabetycznie): Franciszkańska, Kołłataja, Ozimska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 22:51 no, wystrój to tam jest zaiste "cudowny"... ale pierogi niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madź Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.11, 21:55 Jesli chodzi o wystroj to jest cudowny, bo nie kazdy moze sobie pozwolic na takie RĘCZNIE MALOWANE CUDO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.ibd.gtsenergis.pl 19.08.11, 13:16 Jednak wolę pierożka. Zamówiłem 8 sztuk ze szpinakiem za 15zł - masakra drogo moim zdaniem. W pierożku taniej i raczej tam będę zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruszynaa Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 22:28 A wiec, Droga Gosposiu, idź, i nalep sobie milion pierogow. Te forum jest po to, aby ludzie mogli sie dowiedzieć jakie jedzenie jest podawane w Pierogarni Staropolskiej, czy jest dobre (bo jest!:) ), oraz co można tam zjeść. I dla wszystkich Tych, którzy mówia że w Pierogarni Staropolskiej sa drogie ceny, przypominam: ~posiadają półobsługe kelnerską! (kelnerzy za darmo nie pracują, im też trzeba zapłacić, a więc automatycznie cena pierogów rośnie). Zamawiacie Państwo przy barze, płacicie, siadacie i w spokoju czekacie aż kelner przyniesie jedzenie. ~jakość podawanego jedzenia! Wszystko jest robione ze świerzych składników, dosłownie za ścianą baru. Nie mają żadnego jedzenia dowożonego z innych miejsc. ~wszyscy Państwo mówicie że na Ul. Franciszkańskiej oraz w Pierożkach zje sie lepiej i taniej niż w Pierogarni Staropolskiej. prosze spróbować we wszystkich tyych miejscach choćby gołąbki, i napisać tutaj jakie sa Wasze odczucia. Nie wierze ze ktoś napisze ze gdzieś zjadł lepsze gołąbki niż w Pierogarni Staropolskiej. ~klimat samego lokalu! W Opolu nie ma drugiego takiego miejsca! ( Myślę, ze jeżeli można tam conajmniej raz w tygodniu zobaczyć zadowolonego, jedzącego Prezydenta Miasta Opola wraz z rodziną, to jednak jest to oznaka jakiegoś prestiżu ) Co tu więcej gadać? Moim zdaniem Pierogarnia Staropolska jest 100 razy lepsza niż cała reszta tych barów ;] Wszystkim ludziom, którzy przeczytają, i docenią wszystkie atuty Pierogarni Staropolskiej, polecam jak najbardziej wstąpienie i wypróbowanie kolejnych smaków, bądź też tych pierwszych :) P.S. polecam pierogi frytowane z kurczakiem, szpinakiem i serem, oraz z sosem pomidorowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
okobar79 Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej 07.08.11, 00:48 hmm smak kwestia gustu byłem zjadłem ruskie i... lepsze dla mnie są w pasażu Reala na Sosnkowskiego - Halabarda bodajże to się nazywa... ale jak mówię - kwestia gustu świerzych składników? na pewno? bo mnie zawsze uczono że można coś przygotować ze świeżych składników.. ż a nie rz gołabki porównam, nie miałem okazji....ale co nie zmienia faktu że jadłem kiedyś cudowne gołabki w stołówce szkoły na przeciw Villa Academika na Pasiece... a z tym prezydentem to ja bym się tak nie chwalił - większość moich znajomych zacznie omijać ten lokal właśnie z takiego powodu zresztą Karbowiak uwielbiał w Pająku bywać... i co? pająka już nie ma :P musisz bardziej zachęcać a nie szkodzić swojej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piroga Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 23:00 Jesli jak piszesz najlepsze golabki sa u Was, to dlaczego sie reklamujecie jako "pierogarnia". Ja przyszlam zjesc pierogi i stwierdzam, obsluga b.mila, wnetrze barowe, ale niestety pierogi niedobre i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madź Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.11, 22:01 PIEROŻKI SA SYTE I DUZE... JESLI 8 ZŁ ZA 5 DUZYCH PIEROGOW TO DUZO TO NIE MAMY O CZYM DYSKUTOWAC.... TO JEST JAKIS BAR SZYBKIEJ OBSŁUGI ! JESLI KOGOS NIE STAC TO NIECH IDZIE JESC GDZIE INDZIEJ, A NIE PISZE JAKIES GLUPOTY NA FORUM. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej 05.08.11, 22:48 Gość portalu: Madź napisał(a): > PIEROŻKI SA SYTE I DUZE... JESLI 8 ZŁ ZA 5 DUZYCH PIEROGOW TO DUZO TO NIE MAMY > O CZYM DYSKUTOWAC.... TO JEST JAKIS BAR SZYBKIEJ OBSŁUGI ! JESLI KOGOS NIE STAC > TO NIECH IDZIE JESC GDZIE INDZIEJ, A NIE PISZE JAKIES GLUPOTY NA FORUM. Caps-lock Ci się zaciął. Nie stać Cię na porządną klawiaturę? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.11, 16:44 Ludzie ! Te forum jest po to by ktos mogl sie dowiedziec o potrawach, cenach, lokalizacji danej restayracji,a nie po to by sie wyzywać, wiec Jureek nie badz zlosliwy. Jesli chodzi o ceny ?! Hmm chyba porównywalne do innych lokali :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_opole Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej 06.08.11, 17:06 Jurek nie jest złośliwy tylko ma rację. Pisanie z włączonym capsem oznacza krzyk i jest ogólnie sprzeczne z netykietą. Wiem, że dla niektórych to zbyt skomplikowane, ale w internecie też panują pewne zasady. I życzyłbym sobie i innym aby były tak przestrzeganie i egzewkowane jak np. na forum lotnictwo.net.pl ( nie robię reklamy, bo nie trzeba, po prostu podaję wyjątkowo pozytywny przykład dbałości; tam można dostać bana za permanentne orty i literówki a wszytskie takie posty są poprawiane przez moderatorów). Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej 06.08.11, 17:08 przemo_opole napisał: > Jurek nie jest złośliwy tylko ma rację. Ale Ty nie masz racji, bo oprócz tego, że mam rację, to jestem jak najbardziej złośliwy :) Jura Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_opole Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej 06.08.11, 17:42 A to przepraszam bardzo, nie znałem Ciebie od tej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej 06.08.11, 17:07 Gość portalu: Nina napisał(a): > Ludzie ! Te forum jest po to by ktos mogl sie dowiedziec o potrawach, cenach, l > okalizacji danej restayracji,a nie po to by sie wyzywać, Więc właśnie dlatego nie należy pisać wielkimi literami, bo to oznacza krzyk. Nie uważam, żeby forum służyło tylko do chwalenia jakiegoś lokalu i obrażania ludzi, którym jakaś cena wydaje się wysoka. Nie lubię też tworzenia sztucznego tłumu, czyli sytuacji, gdy ta sama osoba pisze pod różnymi nickami. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszynaa Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 22:30 To idź kobieto do Pierożka, i nie zawracaj nam tu głowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruszynaa Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 22:33 Skoro widział Pan, ze potrawy zostały zamówione, to musiał Pan także widziec, że zamawia sie przy barze :) A to ze sie Panu nie chciało ruszyć, to nie wina kelnerów :) Odpowiedz Link Zgłoś
okobar79 Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej 07.08.11, 00:50 wcale nie musiał wystarczy ze wszedł jak już jedli to jak mógł widzieć samo zamawianie? po nickach i Ip widać kto z Pierogarni sie produkuje a kto z klienteli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 15:48 To co uprawiają teraz na forum pracownicy TEJ pierogarni to jest jawna reklama i nic więcej! Na dodatek darmowa! Dlatego głosy negatywne tak ich drażnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszynaa Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.11, 15:33 Wcale nie drażnią ,nie ważne czy dobrze czy źle,ważne że piszecie. Rozsądna i szczera (nie złośliwa) krytyka sprawia,że dowiadujemy się co możemy jeszcze zmienić w naszym lokalu.I tak wszystkich nie zadowolimy,bo kto by wtedy chodził do innych restauracji czy barów? Pozdrawiamy serdecznie wszystkich naszych klientów,tych zadowolonych i tych krytykujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolanin Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.11, 22:22 Widziałem jak już jedli. Rozglądałem się za tabliczką, ale jej nie zauważyłem. Zresztą skoro są kelnerzy i menu to mam prawo domniemywac, ze podejda i przyjma zamowienie, lub chociaz poinformuja, ze zamawia sie przy barze. Duchem swietym nie jestem, zeby to wiedziec. Zwlaszcza, ze w innych lokalach, gdzie zamawia sie przy barze nie ma menu i kelnerów tylko jedna tablica z cennikiem. A kłócenie się z klientem na forum i mowienie "że nie chciało mi się ruszyć" dobitnie świadczy o podejsciu do klienta. I nawet te "recznie malowane" koszmarki na scianach nie zacheca mnie do ponownego odwiedzenia tego miejsca. Wszystkim znajomym juz odradzam. Zycze powodzenia i dalszych "sukcesow". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kureczka Re: Pierogarnia staropolska na ozimskiej IP: *.252.23.174.internetia.net.pl 08.08.11, 19:12 "Jak Ci za drogo, to odwiedzaj MOPS na Sienkiewicza, tam jest taniej i jakie klimaty!" - powiedzmy że przy takiej odpowiedzi pracowników odechciewa sie wejść do waszej pierogarni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa super flaczki i "danie dnia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 23:55 byłem i jadłem stosunek ceny i jakości ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwas cena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.14, 17:27 Czytam posty i jeszcze bardziej mnie uświadamia głupota polaków.(na wszystkim się znamy) Cena za droga cebulka z zimna itp . Czemu nie kupicie sami kawałka blachy i zróbcie sobie np. samochód sami ,będzie tanio Cena jest jaka jest i nikt nikogo nie zmusza do kupowania. Można kupić sobie "pyszne pierożki " mrożone w super markecie. I tego nikt nie komentuje. Ludzie którzy zakładają interes to robią go z myślą o zarabianiu pieniędzy a nie o rozdawaniu. Nawet PCK nie robi charytatywnie . Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: cena 25.08.14, 22:19 Dla tego pana proponuję złotą łopatę za odgrzebanie wątku sprzed lat kilku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jake pierożnik pierogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.15, 19:42 eeeeeee lepsze są pierogi na Franciszkańskiej w Opolu, te z Ozimskkej mają za dużo ciasta jedząc zapychasz się i musisz dokupić coś do popicia,bo się zapchasz na amen.No i jest wszystko drogie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celineczka pierogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.15, 20:18 Lokal ładny,pierogi robione pod dobrą cenę dla właściciela,-nie do łatwego przełknięcia uważaj żebyś się nie udusił!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś