Gość: John IP: *.internetia.net.pl 21.06.11, 20:32 Ciekaw jestem o czym przeczytamy jutro. Może Rajdeep na targowisku, w kolejce do kasy w Tesco, w kolejce do lekarza, w poszukiwaniu pracy, szukaniu miejsca do parkowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pudelek Rajdeep pływa w Akwarium [WIDEO] IP: *.play-internet.pl 21.06.11, 21:13 Rajdeep pływa w Akwarium, Rajdeep spożywa posiłek, Rajdeep czyta książkę, Rajdeep śpi, Rajdeep tamto, Rajdeep sramto... rozumiem, że można podać jakąś informację o tym co ta niezbyt inteligentna Brytyjka będzie robiła, ale w tym tempie to staczacie się ekspresowo w stronę brukowca może jutro Rajdeep np. skorzysta z publicznej toalety albo łaskawie usiądzie na miejskiej ławce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ździś Rajdeep wymoczyła brązowe dupsko IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.11, 21:57 w naszym opolskim jakuzzi. powinna podać na blogu, jako ciekawostkę, że panuje tam najwyższe stężenie mocznika w opolu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rajdeep pływa w Akwarium [WIDEO] IP: *.252.31.213.internetia.net.pl 21.06.11, 22:15 Chyba przez grzeczność mówiła,że basen nie odbiega pod względem czystości od innych w Londynie. NIE CHCIAŁA WIDZIEĆ TEGO SYFU I ZIELONEJ MAZI NA ŚCIANKACH BASENU I ŚMIECI NA DNIE. Grzeczna i kulturalna studentka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Rajdeep pływa w Akwarium [WIDEO] IP: *.opole.hypnet.pl 21.06.11, 22:57 Jak euro to stadion Odry jej pokazac,zuzlowy zreszta tez okraglak i hale Gwardii.Jak cos to powiedziec jej,ze w/w obiekty naleza do mniejszosci mongolskiej i nie mozna ich wyremontowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Rajdeep pływa w Akwarium [WIDEO] IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.11, 07:39 Problemem jest to, że ztego co kojarzę, panienka nie była wcześniej w żadnym innym europejskim kraju, do czego ma porównywać? Studentka dziennikarstwa, która wie o Europie mniej, niż przeciętny polski licealista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peep Re: Rajdeep pływa w Akwarium [WIDEO] IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.11, 08:41 nie mogę się już doczekać na artykuł jak to Radżip (poprawna forma cygańskiego imienia z Indii) wali kupsko pod krzakiem w parku Pasjonująca epopeja ogórkowa - brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUMA Re: Rajdeep pływa w Akwarium [WIDEO] IP: *.pools.arcor-ip.net 22.06.11, 09:59 Chyba się tobie z Boratem pomyliło. To on walił kupsko w krzakach w NY. Odpowiedz Link Zgłoś